Blogi: Heikki Porkka, ke 26.07.2017 17:53

Petteri Orpo on Suomen historian vahingollisin sisäministeri

Verkkouutiset 18.8.2015 :

”– Olemme kansainvälisissä sopimuksissa mukana YK:n kautta ja EU:n jäseniä. Emme voi laittaa rajoja kiinni. On väärin väittää, että se on mahdollista, Orpo sanoo.”

Verkkouutiset 26.7.2017 :

”Euroopan unionin tuomioistuin on tuomioissaan päättänyt, että EU:n jäsenmaat voivat palauttaa toisen EU-maan kautta tulleet turvapaikanhakijat ensimmäiseen EU:hun tulomaahan.”

Petteri Orpo (kok) valehteli suomalaisille, että rajan kiinni laittaminen ei ole mahdollista, koska "olemme kansainvälisissä sopimuksissa mukana YK:n kautta ja EU:n jäseniä". Rajan auki pitämisessä ei siis ollut Orpon mukaan kyse Suomen vapaasta tahdosta vaan sopimuksista jotka sitovat Suomea.

Todellisuudessa mikään sopimus ei kieltänyt Suomea palauttamasta länsirajan yli tulleita Ruotsiin. Ruotsi olisi voinut halutessaan palauttaa heidät Tanskaan tai siihen maahan, josta ihmisvirta alkoi Euroopan puolella.

Rajan sulkeminen tarkoittaa käytännössä sitä, että siirrytään aikaan ennen Schengeniä eli aloitetaan rajatarkastukset ja yli pääsevät vain ne, joilla on tarvittavat asiakirjat mukanaan.

Orpo toimi itse kansainvälisten sopimusten vastaisesti leimaten samalla kriittiset valehtelijoiksi. Vähintä, mitä Orpo voi tehdä, on pyytää eroa ministerin tehtävästä. Hän on paitsi vaarantanut suomalaisten turvallisuuden, tuottanut mittavaa surua satoihin perheisiin ja jäänyt kiinni valehtelusta useaan kertaan, myös johdattanut toimimattomuudellaan yhteiskunnan tilaan, joka olisi ollut vältettävissä laillisuusperiaatteiden mukaisesti toimimalla.

Orpon oikea paikka olisi valtakunnanoikeus, sillä hän toimi täysin tietoisesti kuljettaessaan suomalaisen yhteiskunnan pitkällisen piinan tilaan.

Orpo antoi valheellisen lausuntonsa 18.8.2015. Siinä vaiheessa oli ollut jo pitkään tiedossa, että terroristeja saapuu tulijoiden seassa Eurooppaan. EU:n syyttäjäviranomainen nimenomaisesti varoitti siitä. Varoituksen sanoja kuultiin myös ulkomaisilta diplomaatti- ja ministeritasoilta.

30.1.2015 päivätyssä artikkelissa BuzzFeed-uutissivuston Istanbuliin asemoitunut kirjeenvaihtaja Mike Giglion ja lehden avustaja Munzer al-Awadin haastattelemat syyrialainen ISIS-aktiivi ja kaksi salakuljettajaa kertovat ISIS-organisaation lähettävän taistelijoitaan Turkin kautta länteen. Artikkelin mukaan terroristit siirtyvät Eurooppaan pienissä ryhmissä pakolaisia täynnä olevissa veneissä. ISIS-aktiivi kertoo salakuljetettujen henkilöiden olevan valmiita tekemään Euroopassa iskuja länttä vastaan.

6.7.2015 brittimediassa julkaistun artikkelin mukaan Michele Coninsx toteaa ISIS-terroristien pyrkivän Eurooppaan Välimeren yli turvapaikanhakijoiden joukossa. Coninsx on Eurojustin johtaja. Eurojust on EU:n korkea syyttäjäviranomainen, jonka toimialana ovat laiton maahanmuutto, terrorismi ja kyberrikollisuus.

Suomalaiset ”asiantuntijat” sen sijaan jatkoivat väärän tiedon levittämistä. Ulkopoliittisen instituutin Teemu Tammikko (ent. Sinkkonen) väitti 9.9.2015, että terroristien tulo on maahanmuuttokriittisten propagandaa, joka hyödyttää vain terroristiorganisaatioita.

Helsingin Sanomat julkaisi 11.12.2015 artikkelin, jossa konfliktinhallintajärjestö CMI:n Irak-asiantuntija Hussein al-Taee vastaa kysymykseen onko ISIS lähettänyt terroristeja Eurooppaan turvapaikanhakijoiden joukossa: Ei ole olemassa suoria todisteita siitä, että Isis olisi näin tehnyt.”

Huomattavaa on, että al-Taee antoi lausuntonsa Euroopassa toteutuneiden terrori-iskujen jälkeen, jolloin tiedettiin jo varmuudella, että Isis-terroristeja oli jo saapunut turvapaikanhakijoiden seassa.

5.2.2016 Helsingin Sanomat taipuu totuuden edessä: Äärijärjestö Isis on lähettänyt Eurooppaan taistelijoitaan, jotka esiintyvät pakolaisina, kertoi Saksan kansallinen tiedustelupalvelu BfV perjantaina uutistoimisto Reutersin mukaan.”

Hussein al-Taee toisti väitteensä Yleisradion A-studiossa 22.3.2016, kahdeksan kuukautta Consinsx’n lausunnon ja neljä kuukautta Pariisin iskujen JÄLKEEN. Hän totesi haastattelussa:

”– Yleisesti ottaen suurin osa näistä ihmisistä, jotka ovat tähän maahan tulleet, ovat lähteneet Isisiä ja kuolemaa karkuun, ja ne muut, tai suurin osa heistä, ovat tulleet paremman elämän toivossa, mutta Isis ei ole lähettänyt ihmisiä. Tämä täytyy ottaa huomioon.”

Hussein al-Taeen toistuvista valheista huolimatta suomalaismedia käyttää häntä edelleen asiantuntijana. Iltalehden 25.7.2017 julkaistussa artikkelissa al-Taee syyllistää länsimaita terroristien mahdollisista tulevista iskuista Euroopassa. Ikään kuin al-Taee vaatisi, että suomalaisten täytyy orjailla terroristeja, jotta nämä eivät suutu ja toteuta iskuja.

Kenen peliä al-Taee pelaa? Ei ainakaan suomalaisten ja länsimaailman edun mukaista peliä, joten miksi häntä käytetään toistuvasti lausuntojen antajana perinteisessä mediassa?

Jussi Halla-aho (ps) muodosti poikkeuksen tunnetuimpien poliitikkojen lausuntojen suhteen. Helsingin Sanomien 4.10.2015 julkaisemassa artikkelissa esitetään kysymys:

”Mitä Halla-aho nyt tekisi, jos hän saisi päättää?

Hän sulkisi heti Suomen länsirajan.”

Halla-ahon kanssa saman viestin antoivat julkisuuteen Laura Huhtasaari (ps) ja Juho Eerola (ps).

Suomen sisäinen turvallisuus on ajautunut holtittoman politiikan seurauksena kohonneen terrorismin riskin tilaan. Useita tapahtumia täytyy suojata betoniesteiden, heinäpaalien, rekka-autojen ja muiden raskaiden rakenteiden avulla sen lisäksi, että kentällä toimivien poliisien työn määrä kasvaa. Hallituksen ja Orpon aiheuttama poliisin työn määrän kasvu on pois muista tehtävistä, joka puolestaan tarkoittaa, että muita tehtäviä jää tekemättä tai niiden tekeminen viivästyy.

Ei pidä unohtaa, että yleisen turvallisuustilanteen heikkenemisen lisäksi naisrauha on heikentynyt radikaalisti seksuaalirikollisuuden kasvun myötä. Tilastot kertovat karua kieltä erityisesti irakilaismiesten naisten oikeuksia ja naisrauhaa halveksivasta toiminnasta. Irakilaiset [nuoret miehet] ovat olleet ylivoimaisesti suurin laittomien maahantulijoiden ryhmä.

Suomen hallitus oli innokas vastaanottamaan haitallista maahanmuuttoa. Nyt hallituksella on tukenaan EU-tuomioistuimen päätös, joka mahdollistaa palautustoiminnan pikaisen aloittamisen.

EU-tuomioistuimen päätös tarkoittanee myös sitä, että turvapaikkahakemusten käsittely voidaan lopettaa laittomasti maahan saapuneiden osalta ja palauttaa kaikki länsirajan yli tulleet Ruotsiin tai siihen maahan, jossa ovat ensimmäisen kerran astuneet EU:n alueelle.

Toimiiko hallitus nyt, kun siihen on laillistettu mahdollisuus? Vai jatkaako hallitus edelleen laittomien tulijoiden vastaanottoa vanhaan malliin? Pallo on kokoomuksella ja keskustan Juha Sipilällä. Kokoomuksella on sisäministerin pesti ja lisäksi kokoomus on puolue, joka on harannut jatkuvasti vastaan, kun haitallista muuttoa on pyritty ehkäisemään.

Entä mitä sanoo arvopresidentti Niinistö?

Hallituksella on mahdollisuus osoittaa millainen arvopohja sillä on. Suomen hallituksen pitäisi olla suomalaisten edunvalvoja, ei irakilaisten, somalien, afgaanien, turkkilaisten, ruotsalaisten, virolaisten, venäläisten tai kenenkään muun. Vain ja ainoastaan suomalaisten.

Varoituksen sana. Älä pidättele hengitystä hallituksen toimenpiteitä tai presidentin lausuntoa odotellessasi.

 

Heikki Porkka ke 26.07. 17:53

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

Kirkasotsaisuuden paluusta, sananvapaudesta ja mauttomasta huumorista

ti 11.07. 12:37

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44