Blogi: Heikki Porkka, la 12.08.2017 11:10

Virallinen Suomi on suuri valehtelijoiden klubi

Sisäministeriö, Ulkopoliittinen instituutti (UPI), Ahtisaaren CMI, Yleisradio (Yle), Poliisihallitus (Poha) ja valtaosa suomalaisista kansanedustajista ovat totuuden jälkeisen ajan tyypillisiä edustajia.

Jokainen edellä mainittu taho on yhdessä tai vuorollaan esittänyt suomalaisille tietoisesti valheellisia väitteitä, joilla on ollut haitallinen vaikutus yhteiskunnalle ja erittäin surulliset seuraukset tuhansille suomalaisille.

Laittomien maahanmuuttajien massiivinen virta Suomeen alkoi kesän 2015 loppupuolella. Sitä ennen Suomessa oltiin kuitenkin jo tietoisia mitä tuleman pitää, vaikka toisin väitettiin ja väitetään edelleen.

Alexander Stubbin (kok) pääministerikaudella sisäministeriö lähestyi toukokuun alussa 2015 Kuntaliittoa kirjelmällä, jonka sisällöstä Kuntalehti kertoi 25.5.2015. Seuraavassa otteita artikkelista:

”Kunnat ovat puolestaan saaneet toukokuun alussa sisäministeriön ja ELY-keskusten pyynnön tehdä suunnitelmat miten ne varautuvat pakolaisten laajamittaiseen maahantuloon.

Ministeriön maahanmuutto-osasto on pyytänyt ELY-keskuksia aloittamaan valmistelun alueellisten yhteistyöryhmien asettamiseksi maahanmuuttoon varautumiseksi.”

”Kuntia pyydetään nyt tekemään touko-kesäkuun aikana, viimeistään elokuussa aiesopimukset siltä varalta, että Suomessa alkaa laajamittainen maahanmuutto. Maahantulon ja pakolaisten sijoittamisen järjestelyn organisoinnissa on tarvittaessa mukana koko viranomaiskenttä: kuntien ohella sisäministeriö, ELY-keskukset, poliisi, puolustusvoimat sekä järjestöjä, muun muassa SPR.”

”Sisäministeriön ohjeen mukaan laajamittaisen maahantulon varautumisessa majoituspaikkatavoite kaikkien ELY-keskusten alueella on yhteensä 80 000.”

Kuntaliiton saama kirjelmä tarkoittaa, että laajamittaista maahanmuuttoa on valmisteltu sisäministeriössä jo hyvän aikaa keväällä 2015. Pääministeri Stubb ja sisäministeri Päivi Räsänen (kd) eivät ole voineet olla tietämättömiä asiasta. Näin merkittävän tiedon on täytynyt olla myös koko hallituksen ja Suomen presidentin tiedossa.

Vuoden 2015 keväällä käydyssä vaalikeskustelussa sisäministeri Räsänen kiisti tiedon, jonka mukaan Euroopan unioni on vaatimassa jäsenmailta laajaa pakolaisten vastaanottoa. Europarlamentaarikko Jussi Halla-aho (ps) kertoi kevättalvella 2015 EU:n suunnitelmista fb-seinällään.

Myöhemmin (elokuussa 2015), kun tulijoiden katkeamaton virta oli jo alkanut, sisäministeri Petteri Orpo (kok) väitti, että tilanne tuli yllättäen eikä siihen osattu varautua.

Saman valheen toistivat useat kansanedustajat ja kokoomuksen ehdokkaana presidentiksi valittu Sauli Niinistö. Huomattavaa on, että presidentin erityisavustajana toimii Pete Pokkinen (kok), joka oli aiemmin pääministerinä vaikuttaneen Alexander Stubbin erityisavustaja. Pokkinen on tiedottamisen ammattilainen, josta kertoo Tasavallan presidentin kanslian tiedote 2.6.2015:

Tasavallan presidentin erityisavustajana aloittaa 2.6.2015 kauppatieteiden maisteri Pete Pokkinen. Pokkinen siirtyy tehtävään Huawei-yhtiöstä, jossa hän toimi Suomen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajana.

Aiemmin Pokkinen on toiminut pääministeri Alexander Stubbin sekä elinkeinoministerien Jan Vapaavuoren ja Jyri Häkämiehen erityisavustajana, kokoomuksen eduskuntaryhmän tiedotussihteerinä sekä toimittajana. Hän myös vastasi Sauli Niinistön vuoden 2012 presidentinvaalikampanjan viestinnästä.

Miksi kokoomuskaarti antoi julkisuuteen totuuden vastaista tietoa? On syytä muistaa, että EU-komissaarina istuva Jyrki Katainen (kok) väitti jo vuonna 2008 Suomen tarvitsevan satoja tuhansia maahanmuuttajia vuoteen 2020 mennessä.

Hereillä olleet maahanmuuttokriittiset kirjoittivat useita kertoja uhkista, joita Suomeen saadaan massiivisen laittomien maahanmuuttajien tulon seurauksena. Faktoihin perustuvien varoitusten kertomisen seurauksena kriittisiä solvattiin perinteisissä medioissa ja suvaitsevaisten ihmisten puheissa rasisteiksi, ulkomaalaiskammoisiksi ja –vihamielisiksi.

Kokoomuspoliitikkojen ja istuvan presidentin ohella totuuden kieltäjinä toimivat kaikki aiheeseen kantaa ottaneet punavihreiden (vas, vihr) ja sosialidemokraattien (sdp) kansanedustajat.

Ulkopoliittisen instituutin asiantuntijan nimikkeellä toimiva Teemu Tammikko (ent. Sinkkonen) väitti terroristien tulosta kertoneita maahanmuuttokriittisiä valheellisen propagandan levittäjiksi.

Presidentti Martti Ahtisaaren perustaman CMI-järjestön Hussein al-Taee valehteli useaan otteeseen Yleisradion lähetyksissä todeten, että tulijoiden joukkoon ei ole soluttautunut terroristeja.

Tammikko ja al-Taee esittivät virheelliset lausuntonsa vaiheessa, jolloin tiedettiin jo varmuudella terroristien ujuttautumisesta turvapaikanhakijoiksi ilmoittautuvien sekaan. CMI:n al-Taeen totuuden vastaisen puheen tekee erityisen irvokkaaksi se, että Pariisin iskut, joissa oli mukana turvapaikanhakijoiden seassa tulleita terroristeja, tapahtui ENNEN al-Taeen lausuntoa.

Joulukuussa 2015 Helsingin Sanomat julkaisi artikkelin, jossa Maanpuolustuskorkeakoulun terrorismitutkija liittyi kokoomuspoliitikkojen sekä UPI:n ja CMI:n kanssa samaan rintamaan väittäen, että ”mikään empiria ei kuitenkaan tällä hetkellä osoita, että Isis olisi ainakaan mittavassa määrin pyrkinyt hyödyntämään pakolaisreittejä soluttamisoperaatioissa”.

BuzzFeed-uutissivusto kertoi jo 30.1.2015 kahden salakuljettajan ja yhden Isis-aktiivin haastatteluun perustaen terroristien soluttautumisesta pakolaisvirtaan.

Euroopan unionin (EU) terrorismia, kyberrikollisuutta ja laitonta maahanmuuttoa tutkivan viranomaisyksikön Eurojustin johtaja Michele Coninsx kertoi 6.7.2015 julkaistussa Daily Mail-lehden artikkelissa ISIS-terroristien pyrkivän Eurooppaan Välimeren yli turvapaikanhakijoiden joukossa.

Yleensä lattiaan asti Brysselin suuntaan kumartava Petteri Orpo ei tällä kertaa uskonut unionin korkeaa asiantuntijaviranomaista vaan tylytti kriittisiä 22.8.2015 Helsingin Sanomien kulmapöydässä todeten, että ”pakolaisten motiivien arvosteleminen on rasismia”. Lisäksi Orpo väitti, että ”turvapaikanhakijat yllättivät hallituksen”.

Orpon lausunnosta on pääteltävissä, että sisäministeri joko valehteli tietoisesti tai sitten hän ei tiedä mitä ministeriössä puuhataan. Sisäministeriöstä oli lähetetty Kuntaliittoon massiivista aaltoa ennakoiva kirjelmä jo yli kolme kuukautta ennen Orpon lausuntoja. Kummallista, jos sisäministeri ei tiedä mitään näin merkittävästä asiasta, jota on valmisteltu sisäministeriössä viimeistään keväästä (2015) lähtien.

UPI:n Tammikko esitti valheellisen väitteensä syyskuussa 2015, CMI:n Hussein al-Taee ja Maanpuolustuskorkeakoulun asiantuntija antoivat valheelliset lausuntonsa joulukuussa 2015. CMI:n al-Taee jatkoi valehtelua Ylen A-studiossa 22.3.2016:

"....ovat lähteneet Isisiä ja kuolemaa karkuun, ja ne muut, tai suurin osa heistä, ovat tulleet paremman elämän toivossa, mutta Isis ei ole lähettänyt ihmisiä. Tämä täytyy ottaa huomioon."

Hussein al-Taee jatkoi väärän tiedon levittämistä, vaikka esimerkiksi Helsingin Sanomat oli kertonut yli kuukautta aiemmin (5.2.2016) Reutersin tietojen perusteella Isis-terroristien tulleen Eurooppaan:

Äärijärjestö Isis on lähettänyt Eurooppaan taistelijoitaan, jotka esiintyvät pakolaisina, kertoi Saksan kansallinen tiedustelupalvelu BfV perjantaina uutistoimisto Reutersin mukaan.”

Toukokuun alussa 2016 Reuters julkaisi uuden tiedon, jonka mukaan Saksan viranomaiset tutkivat 40:ä tapausta, joissa epäillään islamilaisten terroristien tulleen maahan Lähi-idästä vyöryneen pakolaisaallon mukana.

Kansainvälisen median uutisoinnista on sittemmin käynyt useaan otteeseen selville, että Euroopassa majailee nykyään tuhansia erittäin vaarallisia muslimeja, joilla on taito ja tarkoitus toteuttaa iskuja länsimaissa. Iskuja pyritään tietojen mukaan keskittämään pehmeisiin kohteisiin eli tavallisen kansan suosimiin paikkoihin ja tilaisuuksiin.

Muslimimiesten laajamittaisen maahantulon seurauksena seksuaalirikosten määrä on kasvanut järkyttäviin lukemiin. Keskusrikospoliisin julkaiseman vuotta 2016 koskevan tilaston mukaan irakilaisilla on 43-kertainen, afgaaneilla 36-kertainen ja turkkilaisilla 29-kertainen todennäköisyys syyllistyä seksuaalirikokseen verrattuna kantaväestöön.

Enimmäkseen kantaväestöön kohdistuva seksuaalirikollisuus ei ole ainoa ongelma, sillä tulijoiden keskinäinen väkivalta on ollut arkipäiväistä, jonka lisäksi osa väkivallasta on kohdistunut paikallisväestöön. Lisäksi yksi suomalaismies on surmattu turvaa hakemaan tulleiden toimesta.

Poliisihallituksen edustajat ovat totuudesta piittaamatta antaneet lausuntoja, joissa tulijoiden aiheuttamaa seksuaalirikosten määrää ja muuta rikollisuutta on vähätelty. Erityisen törkeänä on pidettävä sitä, että poliisin ylin johto on pyrkinyt pimittämään muslimimiesten ympäristöön tuomaa uhkaa. Poliisilaitoksille lokakuussa 2015 suunnatussa ohjeistuksessa todetaan, että ”rikoksista uutisoitaessa ei mainita epäillyn asemaa turvapaikanhakijana”.

Poliisihallituksesta ei ole kerrottu, miksi poliisin johto halusi tietoisesti pitää kantaväestön naiset tietämättöminä selkeästä uhasta, joka heihin kohdistuu erityisesti maahan saapuneiden irakilaismiesten suunnasta.

Miksi poliisihallitus ei halunnut ennalta ehkäisevän tiedon kulkeutua kansalaisille? Sivistyneessä maassa sisäministeri ja poliisiylijohtaja olisivat jo muissa tehtävissä tällaisen toiminnan seurauksena.

Turvapaikanhakijoiden tulosta seuranneen yhteiskunnallisen prosessin aikana KAIKKI perinteiset mediat ovat osoittaneet viilipyttymäistä välinpitämättömyyttä kantaväestön ja hyvien maahanmuuttajien asemasta. Tiedonvälitys on ollut erittäin valikoivaa, jopa niin vääristynyttä, että sitä voi hyvällä syyllä pitää rikollisuutta suosivana sekä ihmis- ja suomalaisvastaisena.

Usein kuultu toteamus, jonka mukaan suomalaiset ovat kakkoskansalaisen asemassa omassa maassaan, ei ole lainkaan väärin sanottu. Ihmetystä herättää lähinnä se, miksi suomalaiset antavat vaalista toiseen tukensa juuri niille tahoille, jotka kurmuuttavat ja halveksivat heitä eniten.

Toinen ihmetyksen aihe on se, miksi perinteinen media ei puutu asiantuntija-tittelillä olevien henkilöiden ja johtavien poliitikkojen toistuvaan valehteluun.

Maahanmuuttopolitiikkaan ja turvapaikanhakijoihin liittyvistä valheista on ollut merkittävää haittaa tuhansille suomalaisille sen lisäksi, että valheet ovat toimineet "sponsoreina" yhteiskunnan haitalliselle jakautumiselle.

Tosiasiat tiedostava normaalijärkinen ihminen ei tue politiikkaa, joka vaarantaa yhteiskuntarauhan ja henkilön tai hänen läheistensä turvallisuuden.

Johtuuko perinteisen median tietoinen tiedonpimitys ja ajoittainen virheellisen tiedon jakaminen suomalaisvastaisuudesta vai herran (poliittisen johdon) pelosta?

 

Heikki Porkka la 12.08. 11:10

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

Kirkasotsaisuuden paluusta, sananvapaudesta ja mauttomasta huumorista

ti 11.07. 12:37

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44