Blogi: Heikki Porkka, la 02.09.2017 10:22

Poliittinen johto, CMI ja UPI - kenen joukoissa?

Jos seuraava aikajana ei kerro Suomessa vaikuttavien asiantuntijoiden ja Suomen johtavien poliitikkojen epäluotettavuudesta, niin ei kai sitten mikään.

1. BuzzFeed-uutissivusto 30.1.2015: Istanbuliin asemoitunut kirjeenvaihtaja Mike Giglio ja lehden avustaja Munzer al-Awad uutisoivat syyrialaiselta ISIS-aktiivilta ja kahdelta salakuljettajalta saamiensa tietojen perusteella ISIS-organisaation lähettävän taistelijoitaan Turkin kautta länteen. Terroristit siirtyvät Eurooppaan pienissä ryhmissä pakolaisia täynnä olevissa veneissä. ISIS-aktiivin mukaan salakuljetut henkilöt ovat valmiita tekemään Euroopassa iskuja länttä vastaan.

2. CNN raportoi jo 20.5.2015 Italian poliisin pidättäneen Tunisian terrori-iskuun liitetyn miehen, joka oli saapunut pakolaisten joukossa veneellä Sisiliaan noin viikko terrori-iskun jälkeen. ISIS otti vastuun Tunisian iskusta.

3. Daily Mail, 6.7.2015: Michele Coninsx toteaa ISIS-terroristien pyrkivän Eurooppaan Välimeren yli turvapaikanhakijoiden joukossa.
Coninsx on Eurojustin johtaja. Eurojust on EU:n korkea syyttäjäviranomainen, jonka toimialana ovat laiton maahanmuutto, terrorismi ja kyberrikollisuus.

4. Helsingin Sanomat 22.8.2015: Puolitoista kuukautta Coninsx’n lausunnon JÄLKEEN Suomen sisäministeri Petteri Orpo (kok) totesi Helsingin Sanomien studio Kulmapöydässä:
”Esimerkiksi pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia.”

5. UPI, terrorismitutkija Teemu Tammikko, 9.9.2015:

Tarina pakolaisten joukkoon soluttautuneista terroristeista näyttää siis nykytiedon valossa olevan täyttä satua. Siitä huolimatta tämän päivän Euroopassa maahanmuuttoa vastustavat poliittiset tahot ovat toisintaneet sellaisenaan ISIS:in propagandaa ja jopa vahvistaneet sitä maalailemalla sen päälle omia uhkakuviaan.”

Tammikko painottaa tekstissään, että Mikään turvallisuusviranomainen ei ole vahvistanut, että yhtäkään terroristia olisi pakolaisten joukosta saatu kiinni. ISIS:in väitettä ei siis tue vielä yksikään fakta.”

6. Daily Mail, 17.9.2015:

Artikkelin mukaan Eurooppaan pyrkiville turvapaikanhakijoille ja ISIS-terroristeille myydään syyrialaisia passeja ja henkilötietoja. Hinnat vaihtelevat 750 eurosta 1 500 euroon. Tyhjät passit, henkilökortit ja ajokortit ovat useimmiten aitoja ja ne on varastettu Syyrian valtionvirastoista. Väärentäjät lisäävät passeihin ja kortteihin ostajan henkilötiedot kuvan kera. Henkilötiedot on usein hankittu kuolleelta ihmiseltä.

7. Marraskuu 2015 Homeland Securityn raportti :

Yhdysvaltain sisäisestä turvallisuudesta vastaavan ministeriön, Homeland Securityn raportissa kerrotaan viranomaisten ja medioiden informaatiosta, joka viestii muslimiterroristien tulosta.

Raportissa mainituista useista uutisoinneista ja launnoista ensimmäiset ovat ABC Newsin (20.11.2013) “Exclusive: US May Have Let ‘Dozens’ of Terrorists into Country as Refugees ja Daily Mailin 6.10.2014 julkaisema ”ISIS Plotting Trojan Horse Campaign by Smuggling Militants into Western Europe Disguised as Refugees”

Homeland Securityn alaisuudessa toimivat seuraavat virastot: Kansalaisuus ja maahanmuuttopalvelu, Tulli ja rajavalvonta, Maahanmuuton ja tullin lainvalvonta, Liikenneturvallisuus, Yhdysvaltain rannikkovartiosto, Yhdysvaltain salainen palvelu ja Federal Emergency Management Agency

   

8. IS 14.11.2015 : ”Kaksi poliisin etsimistä Ranskan terrori-iskuihin liittyvistä henkilöistä rekisteröityi aiemmin tänä vuonna pakolaisiksi Kreikkaan, uutistoimisto AFP kertoo.

Stade de France -stadionin läheltä löytyneen asemiehen ruumiin vieressä oli Syyrian passi. Kreikasta saatiin lauantaina viranomaisvahvistus, jonka mukaan passin haltija on kulkenut Ranskaan Kreikan kautta. Vuonna 1990 syntynyt nuori mies saapui Leroksen saarelle yhdessä 69 turvapaikanhakijan kanssa lokakuun alussa. Häneltä ja muilta turvapaikanhakijoilta otettiin sormenjäljet.

Iskupaikalta on löytynyt myös Egyptin passi, kertoo Le Parisien.”

9. HS 11.12.2015: Konfliktinhallintajärjestö CMI:n Irak-asiantuntija Hussein al-Taee vastaa kysymykseen onko ISIS lähettänyt terroristeja Eurooppaan turvapaikanhakijoiden joukossa: Ei ole olemassa suoria todisteita siitä, että Isis olisi näin tehnyt.”

10. HS, 5.2.2016 : "Äärijärjestö Isis on lähettänyt Eurooppaan taistelijoitaan, jotka esiintyvät pakolaisina, kertoi Saksan kansallinen tiedustelupalvelu BfV perjantaina uutistoimisto Reutersin mukaan.”

11. Yle 22.3.2016 , CMI-toimiston asiantuntija Hussein Al-Taee, kahdeksan kuukautta Consinsx’n lausunnon ja neljä kuukautta Pariisin iskujen JÄLKEEN:
”– Yleisesti ottaen suurin osa näistä ihmisistä, jotka ovat tähän maahan tulleet, ovat lähteneet Isisiä ja kuolemaa karkuun, ja ne muut, tai suurin osa heistä, ovat tulleet paremman elämän toivossa, mutta Isis ei ole lähettänyt ihmisiä. Tämä täytyy ottaa huomioon, al-Taee myös muistutti.”

12. Reuters 11.5.2016 : "Tusinoittain terrorismista epäiltyjä saapuu Saksaan pakolaisten joukossa"

Uutisen mukaan Saksan viranomaiset tutkivat 40:ä tapausta, joissa epäillään islamilaisten terroristien tulleen maahan Lähi-idästä vyöryneen pakolaisaallon mukana.

13. Berliinin terrori-isku 19.12.2016:

Tunisialainen turvapaikanhakija Anis Amri ajoi rekka-autolla väkijoukkoon Breitscheidplatzilla Berliinin joulumarkkinoilla Saksassa. Iskussa kuoli 12 ihmistä ja 48 loukkaantui

14. Tukholman terrori-isku 7.4.2017

Uzbekistanilainen turvapaikanhakija Rakhmat Akilov ajoi kuorma-autolla ihmisten päälle Drottninggatanilla. Viisi kuoli ja 15 loukkaantui.

15. Terrori-isku Turussa 18.8.2017

Marokkolainen turvapaikanhakija Abderrahman Bouanane murhasi kaksi ihmistä ja puukotti kahdeksaa, osa sai vakavia vammoja. Pääosa uhreista oli naisia.

Yhteenvetoa

Muslimit ovat toteuttaneet länsimaissa viimeisen kahden vuoden aikana huomattavasti enemmän terrori-iskuja kuin yllä mainitut. Yllä on kerrottu vain iskut, joihin islaminuskoiset turvapaikanhakijat ovat osallisia. Muut iskut ovat ensimmäisen tai toisen polven muslimimaahanmuuttajien tekemiä.

Lähes kaikkia viime vuosien aikana Euroopassa tehtyjä terrori-iskuja yhdistää uskonto, islam. Jokaisen iskun kohdalla viranomaiset etsivät motiivia ja puhuvat radikalisoitumisesta.

Yksikään viranomainen ei viittaa julkisuudessa koraanin, jonka useissa suurissa kehotetaan murhaamaan vääräuskoisia.

Kolme esimerkkiä koraanin väkivaltaan kiihottavista suurista:

Suura 8:12 “Herrasi antoi enkeleille ilmoituksen: ”Minä olen teidän kanssanne. Vahvistakaa niitä, jotka uskovat. Minä asetan pelon uskottomien sydämeen. Hakatkaa poikki heidän kaulansa ja raajansa.”

Suura 5:51 "Uskovaiset, älkää ottako juutalaisia ja kristittyjä ystäviksenne; he ovat toistensa ystäviä. Joka ottaa heitä ystäväkseen, kuuluu heihin. Allah ei johdata väärintekijöitä."

Suura 4:89. "He toivoisivat, että te tulisitte uskottomiksi, aivan kuin he itse ovat, ja siten heidän kaltaisikseen. Älkää ottako itsellenne ystäviä heidän joukostaan, ennen kuin he lähtevät kodeistaan Jumalan retkelle. Jos he palaavat entiseen vihamielisyyteensä, niin ottakaa heidät kiinni ja surmatkaa, missä heidät kohtaattekin."

Koraani merkitsee sadoille miljoonille muslimeille paljon enemmän kuin raamattu kristityille.
Kristityt ovat hylänneet jo kauan sitten raamatun väkivaltaan kiihottavat säkeet. Muslimeille koraani ja Muhammedin elämä ovat velvoittavia opastajia.

Imaamien osuudesta iskuihin on vihjailtu joissain tapauksissa, mutta yhteys islamin perusteisiin, koraanin suuriin ja Muhammedin elämän esimerkillisyyteen odottavat vielä ulos kakaisua viranomaisten kitalaessa.

Pitkä finaali on alkanut

FBI:n johtaja varoitti Eurooppaa ja Yhdysvaltoja jo heinäkuussa 2016 muslimien toteuttamasta voimakkaasti kasvavasta terrorismista. Nyt tilanne on eskaloitumassa, kuten EU-viranomaisen lausunnosta selviää.

Suomen hallitus ei ole tehnyt vieläkään mitään merkittävää, jolla uusien potentiaalisten terroristien tulo maahan estetään. Lisäksi tiedetään, että Suomessa majailee tuntemattomissa osoitteissa tuhatmäärin laittomasti maassa olevia muslimimiehiä, joiden henkilöllisyyttä ja motiiveja ei tiedetä varmuudella.

IL 1.9.2017 :

”EU:n terrorismin torjunnan koordinaattori Gilles de Kerchove antoi torstaina vakavan varoituksen Britanniassa ja muualla Euroopassa asuvista jihadisteista.

De Kerchoven mukaan Britanniassa on ainakin 25 000 radikalisoitunutta muslimia, joista jopa 3 000 on valmis tekemään terrori-iskuja saarivaltiossa.

- Ranskassa heitä on 17 000, Espanjassa yli 5 000 ja Belgiassa 2 000. Yhteensä Euroopassa heitä on yli 50 000, de Kerchove kertoi espanjalaislehti El Mundon torstaina julkaisemassa haastattelussa.”

*****

”Vuonna 2007 tehtäväänsä valittu de Kerchove kertoi myös uskovansa, että islamistien Euroopassa tekemät terrori-iskut tulevat jatkumaan myös seuraavien vuosikymmenten aikana ja mahdollisesti entistä pahempina.

Hänen mukaansa monet vaarallisimmat muslimit pyrkivät myös hämäämään Euroopan maiden viranomaisia noudattamalla taqiyya-oppia, joka sallii heidän esittää maallistuneita muslimeita, jotta heitä ei epäiltäisi radikalisoituneiksi ääri-islamisteiksi.”

Jälleen kerran. Kyse ei ole luonnonvoimista vaan poliittisista päätöksistä, joita johtavat poliitikot ovat viimeisten vuosien aikana tehneet.

Loppukaneetiksi sopii kaksi otetta EU:n ”ulkoministerin”, italialaisen Federica Mogherinin 25.6.2015 ylöskirjatusta sanomasta, joka löytyy unionin virallisilta nettisivuilta :

”Islamilla on paikka lännen yhteiskunnissa. Islam kuuluu Eurooppaan.”

”En pelkää sanoa, että poliittinen islam on osa kokonaisuutta.”

Mogherini on entinen kommunisti, nykyisin sosialisti.

Heikki Porkka la 02.09. 10:22

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

Kirkasotsaisuuden paluusta, sananvapaudesta ja mauttomasta huumorista

ti 11.07. 12:37

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44