Blogi: Heikki Porkka, ke 13.12.2017 13:50

Suomea upotetaan määrätietoisella politiikalla ja tyhmyydellä

Tunnettua on, että heikot tai keskinkertaiset loogisen päättelyn taidot asettavat rajoituksia matemaattisten periaatteiden ymmärtämiseen ja soveltamiseen.

Suomen sijoitus kolmen vuoden välein toteutettavan Pisa-tutkimuksen matemaattisessa osuudessa antaa suuntaa syy ja seuraus –suhteiden ymmärtämisen heikkenemiselle.

Vuosina 2000 – 2015 toteutetun Pisan tulokset OECD-maiden joukossa antavat Suomelle matematiikassa sijat 4, 1, 1, 2, 6 ja 7.

Kun mukaan otetaan myös OECD:n ulkopuoliset maat, voidaan havaita, että pudotus vuoden 2006 jälkeen on vielä dramaattisempi: 4, 2, 2, 6, 12 ja 13. Yhdeksän vuotta ja 11 sijaa alaspäin!!

Laskusuunnan alku ajoittuu vuotta 2006 seuranneeseen aikaan. Erityisesti matematiikan osalta pudotus on huolestuttavaa, koska hyvän yhteiskunnan luominen ja ylläpito edellyttävät erinomaista loogista päättelykykyä niiltä, jotka ovat vallassa ja päättävät kehityksen suunnasta.

Selitykseksi ei riitä, että tutkimukseen on tullut uusia maita, sillä esimerkiksi Viro (2015, matematiikka OECD sija 4, kaikki maat sija 9) on kivunnut Suomen edelle. Vikaa täytyy etsiä opetusmenetelmistä, koulujen ilmapiiristä (kurinpito yms.) sekä oppilaiden lähtö- ja / tai perustason mahdollisesta alenemisesta.

Herää epäilys, onko ulkomaalaispolitiikalla jonkinlainen vaikutus kehityskulkuun.

Vuonna 2006 Suomessa asui Tilastokeskuksen mukaan noin 125 000 ulkomaalaista, se tarkoittaa 2,3 prosentin osuutta koko väestöstä. Vuonna 2015 ulkomaalaisten määrä oli kasvanut noin 230 000:een, joka on 4,1 prosenttia koko väestöstä.

Ulkomaalaistaustaisten (molemmat vanhemmat tai ainoa tiedossa oleva vanhempi on syntynyt ulkomailla) määrä on kasvanut vuoden 2006 noin 170 000:stä vuoden 2015 noin 340 000:een.

Uskonnollisista ryhmistä merkittävää kasvua vuoden 2000 jälkeen on tapahtunut ainoastaan islamin uskoa tunnustavien kohdalla. Tilaston mukaan Suomessa oli 1 201 muslimia vuonna 2000. Vuoteen 2015 mennessä heidän määränsä oli kasvanut lukemaan 13 289. Luvut koskevat vain kansallisuuden omaavia.

Jos otetaan huomioon kaikki Suomessa asuvat muslimit lukuun ottamatta invaasion myötä saapuneita irakilaisia, afgaaneja, somaleja ja syyrialaisia, on islaminuskoisten todellinen määrä huomattavasti suurempi, viimeiset arviot liikkuvat 40 000 tietämissä.

Tieteen alan Nobel-palkinnon on saanut kaikkina aikoina vain kaksi muslimia. Pakistanilainen Pervez Hoodbhoy kirjoitti syyskuussa 2017 pakistanilaisen Dawn -lehden artikkelissa:

”Tieteen tilasta on kovin vähän hyvää sanottavaa muslimimaissa, sillä mitään merkittävää ei ole tapahtunut 1100-luvun jälkeen. On surullinen tosiasia, että muslimit eivät ole tehneet yhtäkään merkittävää keksintöä esimerkiksi sähkön, tietokoneiden ja lääketieteen alueilla. Vielä pari vuosikymmentä sitten ilmestyi vain vähän muslimien kirjoittamia tutkimusartikkeleita. Nobel-palkinnon on saanut vain kaksi muslimia: Abdus Salam sai fysiikan Nobelin vuonna 1979 ja Ahmad Zewail kemian vuonna 1999. Molemmat elivät länsimaissa, eikä heidän synnyinmaillaan ollut juuri mitään tekemistä heidän menestyksessään”.

Lisäksi Hoodbhoy toteaa, että väitteet tieteen tason kohentumisesta Pakistanissa ja Saudi-Arabiassa ovat hölynpölyä:

”Saudi-Arabian yliopistot ovat malliesimerkkejä tilastojen manipuloinnista. Opettajilla ja opiskelijoilla on vain vähäistä mielenkiintoa ja kyvykkyyttä tieteen tekemiseen, mutta paperilla nuo yliopistot ovat alkaneet kukoistaa. Saudi-Arabian yliopistot palkkaavat nimittäin Yhdysvalloista ja Euroopasta lahjakkaita professoreja, jotka kohottavat maan yliopistojen tasoa viitausindeksillä mitattuna. Tieteen keskeinen mittarihan on nykyisin viittausindeksi – eli kuinka monta viittausta tutkija saa kollegoilta artikkeleihinsa.”

Lääketieteen, fysiikan ja kemian palkinnot on jaettu noin 350 kertaa, lisäksi taloustieteen palkinto on annettu noin 50 kertaa. Noin 400 tieteen Nobelia, joista vain kaksi muslimien edustajille!! Muslimeja arvioidaan olevan noin 1,7 miljardia (1 700 000 000), joten ”hyötysuhde” on erittäin heikko.

Hoodbhoyn kirjoitusta ruotivassa artikkelissa todetaan lisäksi YK:n arvioineen vuosituhannen vaihteessa, että ”arabimaissa on käännetty 1000 vuoden aikana yhtä monta kirjaa kuin Espanjassa vuodessa”.

Suomeen suuntautuu kummallisen paljon maahanmuuttoa islamilaisista maista, joiden kulttuurissa vastustetaan ja suorastaan vihataan läntisen maailman edustamaa yhteiskuntaa. Entisen Neuvostoliiton alueen ja Viron kansalaisten jälkeen seuraavaksi suurimmat maahanmuuttajaryhmät ovat somalit ja irakilaiset.

Merkittävä osa somalialaisista ja irakilaisista edustaa kouluttamatonta sekä kieli-, luku- ja kirjoitustaidotonta väkeä.

Somalian asukkaista 99 – 100 prosenttia on islaminuskoisia, Irakin asukkaista 97 prosenttia. Somalian perustuslaki on alisteinen sharialle, islamilaiselle laille, irakilaisista 91 prosenttia haluaa sharian olevan asuinmaansa laki.

Entä miten on älykkyyden laita niiden somalien suhteen, jotka ovat asuneet Suomessa pidemmän aikaa, käyneet täällä koulua ja osaavat kieltä?

MTV järjesti Mensan kanssa yhteistyössä älykkyystestin, johon somalit haastoivat suomalaisnuoret suututtuaan professori Tatu Vanhasen kertomista älykkyystutkimuksen tuloksista.

Testi järjestettiin ja MTV lupasi kertovansa testin tulokset.

Kuinka sitten kävikään? MTV ei kertonut tuloksia Mensan pyynnöstä. Ainoana syynä lienee se, että ne olivat murskaavia somalien kannalta. Suomalaisnuorten tuloksia ei kerrottu lähetyksessä lainkaan, mutta ohjelman juontaja Liisa Riekki kertoi yksityiselle kysyjälle, että suomalaisnuoret hätyyttelivät Mensan jäsenyyden rajaa (130). Kuinka heikkoja tuloksia somalit lopulta saivat, siitä ei ole varmuutta, mutta nähtävästi todella heikkoja, koska koko totuus piti piilottaa.

Kuten yllä kerrotusta voi päätellä, islamilaisesta maailmasta suuntautuva maahanmuutto ei ole kansakunnan tulevaisuuden kannalta kannattavaa myöskään niin sanotun aivotuonnin osalta.

Jo entuudestaan tiedetään, että talouden ja sisäisen turvallisuuden näkökulmasta islamilaisen maailman edustajien tulo on katastrofaalista. Onkin syytä kysyä päättäjiltä miksi he eivät reagoi selviin faktoihin, jotka ovat kaikkien nähtävissä, jos viitsii nähdä edes hiukan vaivaa.

”Aivotuonnin” heikosta laadusta puheen ollen uskon, että perussuomalaisessa puolueessa ollaan tällä hetkellä enemmän kuin tyytyväisiä kahdesta loikkauksesta, jotka suuntautuvat sinisiin (ent.uuvatit). Änkyröintiin keskittynyt Raimo Vistbacka ja lapualainen valtuutettu Marja-Liisa Riihimäki loikkaavat sinisiin.

Mitä tekemistä persuista loikkaavilla henkilöillä on aivotuonnista, kansakunnan tietoisesta upottamisesta ja älykkyydestä puhuttaessa? Sitä voi miettiä lukemalla rouva Riihimäen lausunnon, joka julkaistiin Lapuan Sanomissa 12.12.2017.

”– Puo­lu­een Akil­leen kan­ta­pää on, et­tä kaik­ki jä­se­net saa­vat ää­nes­tää va­paas­ti. Tämä ei ole mah­dol­lis­ta muis­sa puo­lu­eis­sa. Ke­sän ta­pah­tu­mat oli­vat lail­li­nen nur­kan­val­taus.”

Yllä olevat kolme lausetta ovat melko mykistäviä, mutta samalla surullisia, koska Riihimäki osoittaa edustavansa samaa suomalaisia halveksivaa linjaa kuin lähes kaikki eduskuntapuolueet. Riihimäki korottaa itsensä ja muut poliittiset vaikuttajat kansan yläpuolelle, tietäjiksi, joille on annettu viisaus, jollaista taviksella ei ole.

On täysin selvää, että kansakunta, jonka enemmistö halveksii omaa maataan ja sen kansalaisia, katoaa historian hämärään. Sen sijaan kansakunta, joka arvostaa itseään ja pitää huolen omistaan, selviää aina voittajana, ennemmin tai myöhemmin.

Pitävätkö suomalaiset nykyisten päättäjien enemmistöä itsensä kuvana, sen näyttävät tulevat ajat.

Olisiko pienestä vinkistä mitään apua? Katsokaa tekojen ja puheiden yhteyttä sekä sitä, pitääkö peruslinja riippumatta siitä, istuuko puolue hallituksessa vai oppositiossa. Huomioida tietysti täytyy, että hallituksessa tehdään aina kompromisseja useissa kysymyksissä. Kompromisseista huolimatta jokaisella itseään kunnioittavalla puolueella täytyy olla ydinteemoja, joiden edistämisestä ei tingitä.

Rumasti sanottuna: huoraksi ei kannata ryhtyä, sen sijaan kiilapoikana voi olla, jos osaa kiilata oikeissa kohdissa.

Heikki Porkka ke 13.12. 13:50

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

Kirkasotsaisuuden paluusta, sananvapaudesta ja mauttomasta huumorista

ti 11.07. 12:37

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44