Blogi: Heikki Porkka, to 28.12.2017 10:32

Yleisradio pimittää - Saksa on p*ska maa

Pääministeri Juha Sipilä luovutti torstaina 14.12.2017 Angela Merkelille Suomen hallituksen ensimmäisen tasa-arvopalkinnon, 150 000 euroa.

Palkinnon saajan valitsi lautakunta, johon kuuluivat puheenjohtajana Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas sekä jäseninä Suomi 100 -juhlavuoden pääsihteeri Pekka Timonen ja feministi Rosa Meriläinen.

Eurooppa-neuvoston kokoontumisen yhteydessä Brysselissä palkinnon luovuttanut Sipilä totesi: ”Liittokansleri Merkel on noussut yhdeksi maailman vaikutusvaltaisimmista henkilöistä, ja hän on esikuva monelle naiselle ja tytölle.”

Toisin kuin Sipilä toivon, että Merkel ei ole yhdenkään naisen tai tytön esikuva. Mielestäni Merkel on yhtä hyvä esikuva kuin kuka tahansa omaa kansaa vihaava länsieurooppalainen poliitikko.

Merkel on tunnettu vuodesta 2015 lähtien naisena, joka toivotti terroristit, turvapaikkaturistit, raiskaajat ja ahdistelijat tervetulleeksi Saksaan. Merkel ei tietenkään sanonut ”tervetuloa raiskaajat ja terroristit”, mutta hän ei ole voinut olla tietämätön millaisia seurauksia hänen sanoillaan ja teoillaan on ollut paitsi Saksalle myös koko muulle läntiselle Euroopalle.

Merkel toivotti tervetulleeksi islamilaisen maailman miehet, jotka haistattavat pitkät p*skat tasa-arvolle ja inhimillisyydelle. Merkel toivotti Eurooppaan tervetulleeksi sotien jälkeisen ajan pahimman syövän, islamin.

Merkel ei piitannut lainkaan turvallisuudesta vastaavien tiedustelupalveluiden varoituksista tai todellisuudesta, joka oli alusta pitäen kaikkien nähtävissä. Hän noudatti jääräpäisesti linjaa, joka on jo koitunut useiden saksalaisten kohtaloksi joko hengen menetyksenä, loppuiän vammautumisena tai traumatisoitumisena. Merkel ei ole tasa-arvoa edistävä hyväntekijä vaan suuri saatana, jollaisen ei koskaan pitäisi päästä vallan kahvaan missään sivistyneessä länsimaisessa maassa.

Hieman alempana on listattu muutamia tapahtumia Saksasta vuodelta 2016. Listauksen lopussa on linkki Gatestone-instituutin sivulle, josta löytyy tietoa siitä, millaisen määrän seksuaalirikoksia turvapaikanhakijat ja pakolaiset tekivät pelkästään heinäkuussa 2016.

Yleisradion kirjeenvaihtaja vaikeni lähes sataprosenttisesti Gatestonen artikkelin kertomista asioista sekä pääosasta Saksan karmeaa todellisuutta, joka kiertyy turvapaikanhakijoiden ympärille. Miksi Yle ei kertonut Saksasta avoimesti ja rehellisesti vuonna 2016 ja miksi Yle vaikenee edelleen lähes kaikesta mitä islamin edustajat tekevät Saksassa?

Vastaus on yksinkertainen: koska Yle on valemedia (fake news), joka yhdessä usean muun eurooppalaisen valtamedian kanssa pyrkii luomaan kansalaisten silmien eteen keinotodellisuuden, kuvitteellisen onnellisen monikulttuurisen maailman, jossa erityisesti vähemmistöt esitetään hyvyyden lähettiläinä.

Kantaväestö edustaa nurkkakuntaista pahuutta, maahanmuuttajat, pakolaiset, turvapaikanhakijat, seksuaalivähemmistöt ja kaikki muut mahdolliset vähemmistöt ovat sen sijaan autuaaksi tekeviä voimia.

Seuraavassa muutamia näkymiä vuoden 2016 Saksasta:

1. Kölnin uudenvuoden (31.12.2015 - 1.1.2016) yön seksuaalisen ahdistelun ja raiskausten jälkeen tehtiin yli 1 000 rikosilmoitusta, joista lähes 400 liittyi seksuaalirikollisuuteen. Samantyyppisiä rikoksia toteutettiin pakolaisten / turvapaikanhakijoiden / maahanmuuttajien toimesta useissa Saksan kaupungeissa, esimerkiksi Hampurissa annettiin lähes 200 rikosilmoitusta.

2. Iltalehti 4.2.2016 saksalaisen Bild-lehteä siteeraten: ”Saksalaislehtien mukaan poliisi ratsasi rakennuksia Berliinissä, Nordrhein-Westfalenin ja Ala-Saksin osavaltioissa. Poliisi etsi neljää terrorijärjestö Isisin jäseneksi epäilemäänsä henkilöä, joiden epäillään suunnitelleen iskua Berliinin Alexanderplatzille. Alexanderplatz on Berliinin liikenteen solmukohtia ja suosittu turistikohde.
Ratsioiden yhteydessä poliisi pidätti kaksi kaikkiaan neljästä Isisin jäseneksi epäilemästään miehestä ja yhden naisen. Uutistoimisto DPA:n mukaan pääepäilty, 35-vuotias algerialaismies pidätettiin Nordrhein-Westfalenissa Attendornin kaupungissa turvapaikanhakijoiden rekisteröintikeskuksessa.”

3. HS, 5.2.2016: ”Äärijärjestö Isis on lähettänyt Eurooppaan taistelijoitaan, jotka esiintyvät pakolaisina, kertoi Saksan kansallinen tiedustelupalvelu BfV perjantaina uutistoimisto Reutersin mukaan.”

4. IS, 18.7.2016, Wützburg, Saksa: ”17-vuotias turvapaikanhakija hyökkäsi kirveellä ja veitsellä aseistautuneena paikallisjunaan. Hän haavoitti vakavasti viittä ihmistä, ennen kuin Saksan poliisi ampui hyökkääjän hengiltä.
Riaz Khan Ahmadzai -niminen nuorukainen oli huutanut ”Allahu akbar” ennen iskua. Poliisi löysi nuorukaisen asunnosta itse tehdyn Isis-lipun. Isis julkisti seuraavana päivänä nuorukaisen lähettämän videon, jolla itseään ”Isisin sotilaaksi” kutsuva mies pitelee pientä veistä ja sanoo aikovansa teurastaa vääräuskoiset ja kostaa muslimimaiden miesten, naisten ja lasten kuolemat.”

(Ilta-Sanomat on poistanut artikkelin myöhemmin nettisivuiltaan. Aiheesta kerrotaan, mutta olennaisia tietoja on jätetty pois.)

5. IS, 24.7.2016, Ansbach, Saksa: ”Syyrialainen 27-vuotias mies yritti päästä sisään musiikkifestivaaleille, jossa oli 2 500 ihmistä. Turvamiehet käännyttivät kuitenkin hänet, jolloin mies meni läheiseen ravintolaan ja räjäytti itsemurhapomminsa surmaten itsensä. Räjähdyksessä loukkaantui 15 ihmistä, joista neljän vammat ovat vakavia.”

”Äärijärjestö Isis tiedotti eilen syyrialaismiehen olleen järjestön ”sotilaita”.”

Pommimies oli nimeltään Mohammed Daleel ja hän oli saapunut Saksaan turvapaikanhakijana.

(Ilta-Sanomat on poistanut myöhemmin tekstin. Aiheesta kerrotaan, mutta olennaisia asioita on jätetty pois.)

6. US, 13.9.2016, Saksa: ”Saksassa poliisi on pidättänyt kolme turvapaikanhakijana tai pakolaisena maahan tullutta henkilöä epäiltyinä terrori-iskujen suunnittelusta sekä yhteyksistä terroristijärjestö Isisiin.”

7. Freiburg, Saksa 18.10.2016: 17 – vuotiaaksi itsensä ilmoittanut afganistanilainen turvapaikanhakija Hussein Khavari raiskasi ja surmasi 19 - vuotiaan saksalaisnaisen. Uhri oli lääketieteen opiskelija Maria Ladenburger, joka toimi vapaaehtoisena pakolaisten auttajana.
Marian isä on ihmisoikeusjuristina tunnettu korkea EU-viranomainen oikeustieteen tohtori Clemens Ladenburger.

Joulukuussa 2017 Daily Mail uutisoi Hussein Khaverin olevan todellisuudessa 33-vuotias. Afgaanilapsukaisen oikean iän kertoi Husseinin isä.

8. 27.10.2016: Nuorta naista potkaistiin selkään Berliinissä metroaseman portaikossa. Potkun seurauksena nainen kaatui pää edellä portaisiin ja vieri metroaseman laituritasanteelle. Tekijä oli Bulgarian romani. Uhri ja tekijä eivät tunteneet toisiaan.

9. Berliini 19.12.2016: Kuusi syyrialaista ja yksi libanonilainen (oman ilmoituksensa mukaan 15 – 21 – vuotiaita) sytyttivät kodittoman miehen palamaan metroasemalla. Sytyttäjistä kuusi oli turvapaikanhakijoita ja yhdellä oli oleskelulupa.

10. Berliini, 19.12.2016: Tunisialainen turvapaikanhakija Anis Amri joukkomurhasi rekkaa apuna käyttäen. 12 ihmistä kuoli ja 48 loukkaantui, osa erittäin vakavasti. Uhrien omaiset ovat kritisoineet Angela Merkeliä julkisuudessa ja kirjeitse kovin sanoin.

Toimittaja Pertti Rönkkö kertoi uhrien omaisten 2.12.2017 julkaisemasta kirjeestä fb-seinällään:

”Berliinin terrori-iskussa kuolleiden 12 ihmisen omaiset pitävät Merkeliä ja hänen hallitustaan osasyyllisenä tapahtumaan. He ovat kirjoittaneet juuri ennen iskun vuosipäivää Merkelille seikkaperäisen avoimen kirjeen, jossa muistutetaan poliitikkojen vastuusta sekä tapaukseen liittyneestä kylmästä ja kasvottomasta viranomaiskäytöksestä.

- Rouva kansleri, Breitscheidplatzin isku on myös hallituksenne poliittisen toimettomuuden traaginen seuraus. Aikana, jolloin islamistien aiheuttama uhka on selvästi kasvanut olette laiminlyöneet velvollisuutenne lisätä vastaavalla tavalla viranomaisten resursseja sekä modernisoida, kuten tässäkin tapauksessa vaaralliseksi luokitellun terroristin aukottoman valvonnan estänyttä mieletöntä byrokratiaa ...”

Rönkön siteeraaman kirjeen voi lukea saksaksi kokonaisuudessaan tästä.

Ennen rekan avulla toteuttamaansa joukkomurhaa (terrori-isku) Amri sanaili videolle äbäläwäbäläksi reilun kahden minuutin mittaisen uskonnollisen viestin.

The Sun –lehden julkaisemalla videolla Amri vannoo uskollisuutta ISIS-pomolle ja kutsuu kaikkia Euroopassa olevia muslimiveljiään tappamaan ristiretkeläissiat. Murhat hän kehottaa jokaisen muslimiveljen toteuttamaan kykyjensä sallimilla tavoilla.

11. Vuoden 2016 aikana Saksan poliisi ehkäisi lukuisia terrori-iskuja ja joutui puuttumaan satoihin väkivallantekoihin vastaanottokeskuksissa.

12. Yleistä maahanmuuttajien rikollisuudesta Saksassa : Liittovaltion rikospoliisin syyskuussa 2016 julkaistun raportin mukaan maahanmuuttajat ovat osallisia 142 500 rikokseen tammi – heinäkuun välisenä aikana 2016. Se tarkoittaa, että maahanmuuttajat ovat sekaantuneet kyseisenä ajanjaksona keskimäärin 780 rikokseen päivittäin. Kasvua vuodesta 2015 on lähes 40 %. Luvuissa ovat mukana vain ne rikokset, joissa epäilty on saatu kiinni.

13. Gatestone-instituutti maahanmuuttajien seksuaalirikollisuudesta Saksassa: Maahanmuuttajien (pakolaiset, turvapaikanhakijat jne.) toteuttama seksuaalinen väkivalta ja raiskaukset Saksassa heinäkuussa 2016.

Skrollaa linkistä kohtaan, jonka otsikko on Appendix. Suomalainen valtamedia oli hiiren hiljaa tai pyrki keskittämään ihmisten huomion toisaalle.

14. Miksi hallituksen asettama lautakunta Ahokas, Timonen ja Meriläinen halusi palkita Merkelin ansioituneena tasa-arvon lähettiläänä?

Merkel on nainen, joka on onnistunut tuhoamaan läntisen Euroopan sivistystä ja turvallisuutta enemmän kuin yksikään poliittinen johtaja toisen maailmansodan päättymisen jälkeen. Tasa-arvon edistämiseksi hänen viime vuosien toimintaansa ei voi millään muotoa kehua, sillä islamin vahva esiinmarssi edustaa juuri päinvaistaista kehitystä mitä tasa-arvo on lännessä tarkoittanut.

Euroopasta on kehittynyt varsin nopeassa tahdissa Absurdistan, jollaista kukaan normaalijärkinen ei voinut kuvitella edes mielensä vieressä parikymmentä vuotta sitten.

Heikki Porkka to 28.12. 10:32

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

Kirkasotsaisuuden paluusta, sananvapaudesta ja mauttomasta huumorista

ti 11.07. 12:37

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44