Blogi: Heikki Porkka, ti 02.01.2018 14:57

"Ruotsi on yksi maailman turvallisimmista paikoista"

Seuraava teksti pitää sisällään yleistä asiaa Ruotsin maahanmuutosta sekä katsauksen uusruotsalaiseen raketti- , raiskaus- ja murhamaailmaan.

”Dear Donald Trump, Sweden is immigration friendly, international & liberal. One of the most prosperous, richest, safest places on earth”, kirjoitti Alexander Stubb (kok) 19.2.2017 Twitterissä.

Viimeisen vuoden aikana olen usein miettinyt miksi Alexander Stubb vihaa naisia ja miksi hän valehtelee, kun puhutaan Ruotsin maahanmuuttopolitiikkaan liittyvistä asioista, kuten yhteiskunnan turvallisuudesta.

Toisaalta olen miettinyt sitä, miksi valtamedia, joka on jo moneen kertaan osoitettu valemediaksi, toistaa kroonisesti samaa valetta, jonka mukaan Ruotsin karsea turvallisuustilanne ei liity maahanmuuttoon vaan johtuu syrjäytymisestä ja eriarvoistumisesta.

Tosiasiassa, vastoin Stubbin valheita, Ruotsi on a) naisrauhan osalta Euroopan takapajula, b) raiskausten osalta Euroopan ykkönen, c) kranaatti-iskujen mahtimaa Euroopassa, d) no go –alueiden keidas, e) ampumistapausten osalta pohjolan ylivoimainen ykkönen.

Stubb väittää kuitenkin Ruotsin olevan turvallinen maa!

Miapetra Kumpula-Natri (sdp) on lähes Stubbin veroinen todellisuuden hämärtäjä. Hän väitti 8.3.2016 Akavalainen-lehdessä julkaistussa kolumnissaan, että ”Tälläkin hetkellä balkanilaisen maantien laitaa taivaltaa jalan joukko matematiikanopettajia, arkkitehtejä, taloustieteilijöitä ja hammaslääkäreitä”.

Stubb ja Kumpula-Natri noudattavat samaa valehtelun ja utopistisen ajattelun linjaa, jota on harjoitettu Ruotsissa jo usean vuoden ajan.

Stubbin, Kumpula-Natrin ja kumppanien uskollisina aseenkantajina ovat toimineet Yleisradio ja Helsingin Sanomat, joiden kummankin uutisointi on johtanut suomalaisia harhaan jo vuosien ajan.

Helsingin Sanomien toimittajana vaikuttanut Maria Pettersson, joka kirjoitti Malmöstä harhaisen raportin, toimii nykyisin Kumpula-Natrin mediavastaavana Brysselissä.

Sdp:n Erkki Tuomioja on myös ylistänyt Ruotsin maahanmuuttopolitiikkaa. Uusi Suomi kertoi 3.5.2017 kuinka Ruotsin entinen pääministeri Carl Bildt lyttäsi samassa tilaisuudessa Tuomiojan kehut.

Ylen Tukholmassa asuneista kirjeenvaihtajista ainakin Tom Kankkonen, Hannele Muilu ja nykyisin raportoiva Riikka Uosukainen ovat kukin vuorollaan onnistuneet ohittamaan todellisuuden, kun pitäisi kertoa avoimesti ”Ruotsin taudista” eli maahanmuuton mukanaan tuomista massiivisista ongelmista.

Jokainen Ruotsin tilannetta vuosien ajan seurannut ymmärtää, että lähi-itäläisten ja afrikkalaisten maahanmuutto sekä islaminuskoisten määrän jatkuva kasvu ovat merkittävimmät syyt nykyisten ongelmien taustalla.

Ruotsi on kierteessä, jonka ratkaiseminen rauhanomaisin keinoin vaikuttaa mahdottomalta, varsinkin, kun ruotsalaisten poliitikkojen enemmistö ei vieläkään uskalla katsoa totuutta silmiin, vaan siirtää ongelmien eskaloitumisen eriarvoistumisen, syrjäytymisen ja äärioikeiston syyksi.

Ruotsi on kerjännyt itselleen vaikeuksia ainakin parin vuosikymmenen ajan, joten ainakaan henkilökohtaisesti en ole yllättynyt, että maassa on yhä enemmän ”haavoittuvia” alueita (no go), joissa valkoisen miehen, tai varsinkaan valkoisen naisen, ei ole hyvä liikkua hämärän aikaan. Vaarallisia alueita on rekisteröity 61 kappaletta, joista 23 luetaan erityisen ”haavoittuvaksi”. Alueiden määrä ja sijainti löytyvät poliisin raportin sivuilta seitsemän (7) ja kahdeksan (8). Sivulla 41 alueet on nimetty ja ryhmitelty riskiasteen mukaisesti.

Joulukuun 18. päivänä 2017 kirjoitin Malmön poliisin ailahtelevasta ilmoittelusta, jossa poliisi varoitti ensin kansalaisia liikkumasta yksin hämärään ja pimeään aikaan, mutta perui seuraavana päivänä ilmoituksensa todeten, että kaikki voivat liikkua turvallisesti kaupungissa. Lausunnot liittyivät raakojen joukkoraiskausten sarjaan, joista kolmannen jälkeen Malmön poliisi varoitti ja sitten perui varoituksensa.

Poliisin ei olisi kannattanut perua varoitustaan, sillä joulukuun 29. päivä Malmöstä raportoitiin neljännestä epäillystä joukkoraiskauksesta runsaan kuukauden sisällä. Hieman yllättäen myös Helsingin Sanomat tarttui aiheeseen.

Kuluva vuosi alkoi yhtä ikävästi, sillä SVT (Ruotsin ”Yle”) ja useat muut ruotsalaismediat (yksi, kaksi, kolme) raportoivat jälleen epäillystä joukkoraiskauksesta. Tällä kertaa paikkakunta on Tukholman pohjoispuolella sijaitseva Österåker.

Ruotsin kehityksestä kohti lähi-itäläistä paskastania ovat huolissaan myös useat maahanmuuttajat, kuten Aftonbladetin artikkelista selviää. Vältetään liikkumista ulkona hämärään aikaan ja mietitään maasta muuttoa.

Samana päivänä (29.12.2017) ruotsalaiset lehdet ja jopa Yleisradio raportoivat Malmössä poliisiaseman välittömässä läheisyydessä tapahtuneesta poliisiauton räjäytyksestä.

Ruotsin ”Yle”, STV kertoi 31.12.2017 ampumistapauksesta (teloitus) Rinkebyssä. SVT:n mukaan murhasta epäillään [somalien] ”kuolemanpartiota”, joka surmaa ihmisiä tilauksesta.

Kyse on ryhmästä, jonka kontolla epäillään olevan useita murhia, joissa tekijää ei ole saatu kiinni. Kuolemanpartio rahoittaa toimintaansa tilausmurhilla, huumekaupalla ja kiristyksellä. Murhatun nuoren miehen kerrotaan olleen kuolemanpartion juoksupoika, joka on ”poliisin tuttu” aiemmista rikoksistaan. Suomeksi aiheesta voi lukea Paavo Tajukankaan nettimediasta.

Tenstan ja Rinkebyn seutu löytyy aiemmin mainitun 23 erityisen haavoittuvan alueen listalta. Ylen toimittaja Hannele Muilu väitti artikkelissaan voivansa mahdollisesti asua Rinkebyssä. Niin varmasti, mielikuvituksen tasolla, mutta ei todellisessa elämässä. Muilun kommentti on tyypillinen utopistin heitto, jolla pyritään antamaan itsestä suvaitsevainen kuva. Ylen toimittajan ominaisuudessa tuon kaltaiset kommentoinnit ovat täydellisen vastuuttomia.

Suomalainen valtamedia ei ole liiemmin noteerannut (uus)ruotsalaisten mielipuolista ilotulitusrakettiharrastusta, jossa raketteja ammutaan tietoisesti päin toisia ihmisiä.

Raketteja on ammuttu esimerkiksi McDonaldsin sisätiloihin, jonka lisäksi poliisi oli vastaanottanut satoja puheluita ennen vuodenvaihdetta, joissa kerrottiin vaarallisesta rakettien ampumisesta. Poliisin mukaan 5 – 20 –hengen miesjoukot ampuvat raketteja toisia ihmisiä ja rakennuksia päin. Malmön torilla on käyty jonkinlaista ”rakettisotaa”, mutta vastaavia ongelmia on ollut myös pienemmillä paikkakunnilla.

Gävlessä heitettiin lastenvaunuihin ”sähikäinen”. Onnen kaupalla vaunuissa nukkunut pieni lapsi pelastui.

Vuoden vaihduttua Skånen poliisille virtasi kahden tunnin aikana useita ilmoituksia vaarallisesta ilotulitteiden käytöstä.

Kvällsposten uutisoi ”nuorison” ampuneen raketteja poliiseja, rakennuksia, junia ja busseja kohti Ruotsin eri kolkissa. Lisäksi raketteja on ammuskeltu rappukäytävissä ja metrossa. Lundissa asuvan Zahran mukaan raketteja ammuttiin häntä, hänen miestään ja heidän asuntoaan kohti.

Poliisilla on vaikeuksia saada kiinni hengenvaarallista rakettisotaa käyvää nuorisoa. Ruotsalaispoliisi on Kvällspostenin mukaan todennut, että ”nuoret juoksivat eri suuntiin kuin gasellit savannilla, kun saavuimme paikalle, joten on vaikea tietää kuka ampui ilotulitteita”. Osuva vertaus, joka viittaa samalla siihen millaista ”nuorisoa” rakettien ampujat ovat.

Yllä on kerrottu vain pieni osa uusruotsalaisesta toiminnasta, josta on muodostunut normi Ruotsissa. Ikävä kyllä, Suomi matkii edelleen ruotsalaista maahanmuuttopolitiikkaa, jonka seurauksia yllä kerrotut asiat ovat hyvin pitkälle.

Ruotsista on kehkeytymässä ja osin jo kehkeytynyt pohjolan paskastan, lähi-idänomainen villi-ihmisten maa, jossa avoin ulkoraja on johtanut väistämättömään, rajojen siirtymiseen yhteiskunnan sisälle.

Entä mistä tietää, että Ruotsissa on ensi syksynä (9.9.2018) valtiopäivävaalit (”eduskuntavaalit”)?

Siitä, että demarien edustaja, valtiovarainministeri Magdalena Andersson ja moderaattien (Ruotsin kokoomus) uusi puheenjohtaja Ulf Kristersson ovat ottaneet viime aikoina kriittisesti kantaa maahanmuuttoon.

Ruotsidemokraattien perinteiset vaaliteemat tai ainakin flirttailu ruotsidemokraattien teemoilla on nyt muotia, koska muussa tapauksessa ensi syksyn vaaleissa tulee turpiin niin että tukka lähtee.

Heikki Porkka ti 02.01. 14:57

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

Kirkasotsaisuuden paluusta, sananvapaudesta ja mauttomasta huumorista

ti 11.07. 12:37

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44