Blogi: Heikki Porkka, to 04.01.2018 15:32

Kuka suojelee suomalaisia?

1. Terrorismi

Nykypäivänä terroristi saapuu Eurooppaan ja Suomeen kaikkein todennäköisimmin Lähi-idän tai Afrikan muslimimaasta tai jostain eurooppalaisesta valtiosta, johon on ensimmäisenä saapunut ja jossa on antanut itsestään väärät henkilötiedot.

Millä tavoin presidenttiehdokkaat suhtautuvat kysymykseen, olisiko Suomen rajoitettava maahanmuuttoa tietyistä maista terroriuhan takia?

Uutissuomalaisen vaalikonevastaukset kertovat, että vain yksi ehdokas on valmis aitoon ennalta ehkäisevään toimintaan, jossa suojataan mieluummin oman maan kansalaisia kuin muualta tulevia.

Seuraavat lainaukset ovat 3.1.2018 julkaistusta Uusimaa-lehden artikkelista, joka käsittelee Uutissuomalaisen vaalikonevastauksia:

Laura Huhtasaarta (ps) lukuunottamatta muut ehdokkaat eivät pidä terroriuhkaa riittävänä syynä siihen, että Suomen tulisi rajoittaa maahanmuuttoa tietyistä maista.”

”Pelkästään se, että ihminen kuuluu tiettyyn kansallisuuteen tai etniseen ryhmään ei Haataisen mukaan voi olla peruste estää maahanmuuttoa.”

”En hyväksy kuitenkaan ajatusta, että tietyistä maista tulijoiden tulo Suomeen estettäisiin terroriuhan vuoksi. Silloin myös syyttömät joutuisivat kärsimään, ja mahdollisesti apua tarvitsevat eivät saisi apua, Haavisto korostaa.”

Kyllönen pohtii sitä, mihin raja maahanmuuton rajoittamisen osalta vedetään. Hänen mukaansa suurimmat maahanmuuttouhat syntyvät nykyisin maiden sisällä lisääntyvästä eriarvoisuudesta.”

Niinistön mukaan jokaista maahan saapuvaa on kohdeltava yksilönä, eikä henkilöitä voida arvioida vain lähtömaiden perusteella.”

”Myös Vanhanen katsoo, että maahanmuuton on perustuttava yksilökohtaiseen harkintaan.”

Väyrysen mukaan terrorismiuhkaa ei voida torjua maakohtaisten rajoitusten avulla.”

Nils Torvalds kuuluu vaalikonevastauksen perusteella samaan joukkoon Pekka Haaviston ja Merja Kyllösen kanssa. Hänen mielestään maahantuloa ei ole syytä rajoittaa sen vuoksi, että kyseisestä maasta saapuvat syyllistyvät muita todennäköisemmin terroristiseen tekoon.

Laura Huhtasaarta lukuun ottamatta muilta ehdokkailta on kysyttävä millaisilla konsteilla he aikovat tutkia rajalla onko henkilö terroristi, potentiaalinen terroristi, helposti radikalisoituva henkilö vai aito rauhaa rakastava turvapaikanhakija, joka kykenee sopeutumaan suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin?

Tiedossa on, että edes poliisi ei kykene varmuudella saamaan selville tulijoiden motiiveja tai edes todellista henkilöllisyyttä, joten millaisia konsteja Niinistö, Haavisto, Kyllönen, Haatainen, Vanhanen, Väyrynen ja Torvalds suosittelevat käytettäväksi?

Suunnitteilla oleva tiedustelulaki ei auta tässä kohdin, sillä islaminuskoiset terroristit ovat huolehtineet hyvissä ajoin siitä, että väärän henkilöllisyyden luomiseen tarvittavia ”puhtaita passeja” on riittämiin saatavilla.

Iltasanomat uutisoi jo 18.9.2015 : ”Doornbosin mukaan Syyrian sisällissodan alettua tuhansittain virallisia, tyhjiä passeja päätyi kapinallisten käsiin. Ja nyt niitä myydään kaikille, joilla on vain halua ja varaa maksaa.”

Harald Doornbos on hollantilainen toimittaja, joka hankki itselleen syyrialaisen passin 40 tunnissa maksaen siitä 750 euroa. Hollantilainen media kirjoitti Doorndossin passin hankinnasta ja blankopassien varastamisesta syyskuun 16.päivänä 2015.

Syyskuun 19. päivänä 2015 uutisoitiin Suomen tullin löytäneen satoja turvapaikanhakijoille tarkoitettuja passeja, joista ainakin viidesosan epäiltiin olevan väärennettyjä. Passeja löydettiin useista eri lähetyksistä noin 50 passin päivävauhdilla ja määrä oli kasvusuunnassa.

Suomen Uutiset kertoi 17.9.2015 Libanonin opetusministeri Elias Bousaabin varoittaneen Britannian pääministeriä väärillä passeilla saapuvista henkilöistä. Bousaab arvioi, että ”vähintään kaksi sadasta Eurooppaan salakuljetetusta syyrialaispakolaisesta on terroristijärjestön kouluttamia jihadisteja”.

2. Seksuaalirikollisuus

Lähinnä naisten ahdistelua koskettavaa metoo-kampanjaa käydään valtamediassa täydellä teholla, mutta yksikään vaalikone ei kytke naisrauhaa ja islamilaista maahanmuuttoa kysymyksenasettelussaan, vaikka kotimaisten ja ulkomaisten tilastojen perusteella syytä olisi.

Helsingin Sanomat 12.5.2017:

”Krp:n analyysissä kävi ilmi, että tuhatta Suomessa oleskelevaa Irakin kansalaista kohden oli 12,9 seksuaalirikosepäilyä.
Tuhatta Suomen kansalaista kohden vastaava luku oli 0,3.
Irakilaisten lisäksi suuri suhteellinen luku (10,9) oli myös esimerkiksi afganistanilaisilla, mutta heitä on Suomessa paljon irakilaisia vähemmän. Kolmanneksi suurin suhteellinen luku (8,8) oli Turkin kansalaisilla.”

Suomeen pääministeri Juha Sipilän päiväkäskyllä ja ministeri Petteri Orpon suostumuksella tuotettujen irakilaisten todennäköisyys syyllistyä seksuaalirikokseen on 43-kertainen kantaväestöön nähden, afgaanien osalta 36-kertainen ja turkkilaisten osalta 29-kertainen.

Tosiasia on, että mitä enemmän Lähi-idästä ja Afrikasta tulee maahanmuuttajia, sitä enemmän raiskaukset lisääntyvät. Totta on myös se, että jos maahanmuutto kyseiseltä alueelta lopetetaan ja tänne tulleet käännytetään mahdollisuuksien mukaan, vähenee seksuaalirikosten määrä selkeästi samalla, kun naisrauha paranee huomattavasti.

Miksi maan poliittiselle johdolle, presidentille, pääministerille ja sisäisestä turvallisuudesta vastaavalle sisäministerille tuottaa edelleen vaikeuksia ymmärtää sama asia, jonka joka ainoa järjissään oleva inhimillinen ihminen näkee, kun katsoo esimerkiksi Saksaan ja Ruotsiin, joissa kummassakin nimenomaan muslimimiehet syyllistyvät toistuvasti mitä karmeimpiin seksuaalirikoksiin.

Onko Sauli Niinistön, Juha Sipilän ja Paula Risikon moraali ja omaan kansaan kohdistuva suojelunhalu niin alhaisella tasolla, että he sallivat mieluummin naisiin ja tyttöihin kohdistuvan seksuaaliväkivallan voimakkaan lisääntymisen kuin käyttävät kaikki mahdolliset ennakoivat toimenpiteet tilanteen muuttamiseksi?

On erittäin tekopyhää osoittaa tukea metoo-kampanjalle, kun samaan aikaan sallii potentiaalisten seksuaalirikollisten marssia maahan suomalaisten elätettäväksi.

Suomi on nykyisin varsin merkillinen maa, sillä en muista itsenäisyyden ajan historiasta ajankohtaa, jossa maan oma armeija olisi otettu avuksi toivottamaan vihamielinen väki tervetulleeksi. Yleensä armeijat toimivat täysin toisenlaisen ”ohjauksen” merkeissä.

Kuten muistetaan, sisäministeriön alainen Poliisihallitus esitti syyskuussa 2015 virka-apupyynnön Jääkäriprikaatille. Asepalvelustaan suorittamassa olleista nuorista miehistä tehtiin laittomasti maahan tulleiden henkilöiden laukunkantajia Suomen hallituksen luvalla.

Palkinnoksi suomalaiset ovat saaneet vastaanottaa järkyttävän määrän seksuaalirikoksia, tapon, terrori-iskun, varkauksia, ryöstöjä ja pahoinpitelyjä.

Hieno kiitos siitä hyvästä, että suomalaisten varoilla on annettu turvaa, ruokaa, majoitus, taskurahaa ja vapaus liikkua kaikkialla yhteiskunnassa?

Vastuullisimmat henkilöt istuvat Suomen hallituksessa, mutta saadaanko heitä koskaan vastuuseen, on epätodennäköistä, sillä suomalaiset ovat kansakuntana melko veltto ja nöyrä ihmisryhmä. Herätys tapahtuu yleensä vasta siinä vaiheessa, kun ongelmat ovat jo kotiovella.

3. Suojelupoliisi

Kirjoitin maaliskuun 30. päivänä 2017 tekstin, jossa kerroin Suojelupoliisin lepsusta ja vaarallisesta suhtautumisesta islaminuskoisiin radikaalisaarnaajiin, esimerkiksi Bilal Philipsiin ja Anjem Choudaryyn.

Supo epäonnistui ENNEN Turun terrori-iskua kaksi kertaa (Philips, Choudary) niin radikaalilla tavalla, että yksinkertaisempikin ihminen olisi jo viisastunut, mutta Supon väki jatkoi nukkumistaan.

Turun terrori-iskun tekijästä varoitettiin Suojelupoliisin väkeä, mutta tekijää ei asetettu seurantaan. Tuloksena kaksi terroristisessa tarkoituksessa tehtyä murhaa ja kahdeksan murhan yritystä.

Miksi Supossa toimitaan kuin hölmöläiset? Suojelupoliisin johtaja, sisäministeri Paula Risikon serkku, kokoomuksen Antti Pelttari edustanee johtamansa laitoksen näkemystä.

Pelttari istui aamulla 23.8.2017 Ylen studiovieraana, sanatarkka lainaus:

”Me olemme todenneet, että Suomesta on lähtenyt vierastaistelijaksi Syyriaan, Irakiin yli 80 henkilöä, joilla on lähes 20 eri etnistä taustaa. Tämä, tämä joukko on hyvin, hyvin heterogeeninen eikä siinä ole tavallaan yhtä, yhtä yksittäistä nimittäjää.”

Pelttari väitti, että Syyriaan ja Irakiin lähteneistä ei ole löydettävissä yhtä yksittäistä nimittäjää.

Olen varma, että lähtijöillä on ainakin kaksi yhteistä nimittäjää, osalla jopa kolme.

1) Lähtijöiden uskonto on islam, 2) jihad on toinen yhteinen nimittäjä, joka löytynee lähes kaikilta.

Lisäksi valtaosa terroristeiksi lähteneistä taitaa edustaa alun perin turvapaikanhakija-nimikkeellä Suomeen tulleita tai heidän perillisiään.

Pelttarilla on aiempien toimiensa merkeissä kytkentä myös VOK-bisnekseen, jossa erityisesti kokoomuslaiset ja sosialidemokraatit ovat rahastaneet verovaroja omiin taskuihinsa. Pelttarin, kokoomuksen ja sosialidemokraattien VOK-kytkentöihin voi tutustua tämän kirjoituksen avulla.

Koko Eurooppaa ja Suomea jäytäviä ja yhä pahenevia vahvasti islamiin sidonnaisia ongelmia ei onnistuta koskaan ratkaisemaan, jos johtavat poliitikot, poliisi (Supo) ja asiantuntijoiksi itseään kutsuvat tahot eivät uskalla tai halua tunnistaa ongelman ydintä.

Poliittinen korrektius ei voi mennä kansalaisten turvallisuuden edelle! Presidentin, pääministerin, sisäministerin ja sisäministeriön alaisen Suojelupoliisin prioriteetit eivät ole kohdallaan, jos joku muu, esimerkiksi talous, on omien kansalaisten turvallisuutta tärkeämpi asia.

Heikki Porkka to 04.01. 15:32

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

Kirkasotsaisuuden paluusta, sananvapaudesta ja mauttomasta huumorista

ti 11.07. 12:37

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44