Vaihtoehto Ruotsille -puolue ei usko kotouttamispolitiikkaan: "Menolippu kotiin on parempi!"

Puolue harkitsee kaikkien Ruotsissa vuodesta 2000 lähtien myönnettyjen oleskelulupien tarkistamista

Ulkomaat to 03.05.2018 11:20
Gustav Kasselstrand (AfS)

Fria Tider kertoo, että Vaihtoehto Ruotsille -puolueella (AfS) ei tule koskaan olemaan niin sanottua "kotouttamispolitiikkaa".

Puolueen johtaja ja perustaja Gustav Kasselstrand on tehnyt selväksi, että jos maahanmuuttajat eivät voi integroitua Ruotsiin, he saavat sen sijaan menolipun kotiinsa.

Puolueen mukaan "monikulttuurisuus" on mahdottomuus ja julmasti epäonnistunut.

Oikea Media kertoi maaliskuussa vast'ikään perustetusta Vaihtoehto Ruotsille -puolueesta, jota Kasselstrand kutsuu Ruotsin ensimmäiseksi "paluumuuttopuolueeksi". Uuden puolueen on kerrottu vaativan jopa "Maastamuuttoviraston" perustamista, turvapaikanhakijoiden vastaanottamisen "välitöntä pysäyttämistä" ja aktiivista palauttamista sinne, mistä he ovat tulleet.

Kasselstrandin tähtäin on selkeästi 9. syyskuuta pidettävissä parlamenttivaaleissa.

Kasselstrand on aikaisemmin sanonut, että he palauttavat kotiinsa "vähintään satoja tuhansia" maahanmuuttajia, joille on muun muassa myönnetty oleskelulupia väärillä perusteilla.

Kasselstrandin mukaan rikoksiin syyllistyneillä ja oleskelulupia huiputtaneilla maahanmuuttajilla ei ole mitään "paikkaa" Ruotsin yhteiskunnassa.

Puolue harkitsee kaikkien Ruotsissa vuodesta 2000 lähtien myönnettyjen oleskelulupien tarkistamista.

"Toisin kuin kaikilla parlamentaarisilla puolueilla, AfS:llä ei ole kotouttamispolitiikkaa, eikä sillä koskaan tule olemaankaan", Kasselstrand kirjoittaa Twitterissä.

Tämä on vastaus ruotsidemokraateille, jotka nyt Svenska Dagbladetin mukaan "haluavat ottaa käyttöön joukon toimenpiteitä, joilla vahvistetaan yleistä yhtenäisyyttä Ruotsissa".

"Jos kuulut maahanmuuttajaryhmään, joka tarvitsee kotoutumispolitiikkaa sopeutuakseen Ruotsiin, niin todennäköisesti menolippu kotiin on parempi. Hei sitten!" Kasselstrand jatkaa.

Vaihtoehto Ruotsille -puolueen verkkosivuilla muistutetaan, että monikulttuurisuus erilaisten kansanryhmien välillä on mahdottomuus:

"Integraatio ei ole epäonnistunut poliittisten ponnistelujen puutteesta, vaan väärien lähtökohtien vuoksi. Ei ole mahdollista yhdistää suuresti erilaisia kansanryhmiä samaan maahan ja odottaa hyviä tuloksia. Historialliset kokemukset monikulttuurisista yhteiskunnista osoittavat juuri päinvastaista. Eripura ja konfliktit ovat tulos monikulttuurisuudesta ja massamaahanmuutosta."

Vaihtoehto Ruotsille -puolue kertoo Ruotsin kotouttamispolitiikassa olevan kysymys siitä, että maahanmuuttajat on kotoutettava ruotsalaiseen yhteiskuntaan samalla, kun heitä tuetaan oman kulttuurin ylläpitämiseen.

"On väitetty, että tämä luo tasa-arvoisen ja harmonisen yhteiskunnan, jossa ruotsalaiset ja maahanmuuttajat ovat mukana yhtäläisin ehdoin. 40-vuotisen laajamittaisen maahanmuuton jälkeen tiedämme, että kotoutuminen on epäonnistunut, jonka myös useimmat puolueet myöntävät avoimesti nyt."

Puolueen mukaan "maassa ollaan maan tavalla, kunnioitetaan enemmistön kulttuuria eikä olla taakkana isäntämaalle".


 


 

 

Tytti Salenius to 03.05. 11:20

Kommentit: 0Kommentointi on tilapäisesti pois käytöstä ohjelmistopäivitysten vuoksi. Palvelimille tehtiin DDoS hyökkäys 26.10.2017 jonka johdosta palvelimet asennettiin uusiksi ja kommenntointiratkaisu joudutaan toteuttamaan eri tavalla. Pahoittelemme keskeytystä kommentoinnissa. Sillä välin kirjoituksia voi kommentoida Facebook sivullamme.

Pääuutiset

blogit

Henna Kajava

Jätetäänkö nuoriamme kuolemaan?

Klo 01:12.

Arto Luukkanen

Eduskunta ei ole yhtiökokous hyvä Juha!

ti 16.10. 22:35

Timo Vihavainen

Jonkin sortin sakkia

ti 16.10. 22:34

Professorin Ajatuksia

Hiilinieluun keskittyminen olisi vanhentunutta metsäpolitiikkaa

ti 16.10. 22:33

Vieraskynä

Julkisen palvelun median arvopohja: Tanska

la 13.10. 23:10

videot