Blogi: Heikki Porkka, to 10.05.2018 12:52

Suomi ja Pohjois-Korea - lumedemokratian tukipylväät

Suomesta ei ole tulossa totalitaristista, vaan Suomi muistuttaa jo monilta osin totalitaarista valtiota.

Kuten moni on havainnut jo aikaa sitten, osasta suomalaisia, kantaväestön edustajista, on hiljalleen tullut kakkoskansalaisia omassa maassaan.

Vastapainoksi maan poliittinen johto satsaa vuosittain jättimäisiä summia haitalliseen maahanmuuttoon ja (hengen)vaaralliseen turvapaikkapolitiikkaan saaden tukea vanhalta medialta, joka kutsuu itseään luotettavaksi.

Monet suomalaiset ovat kritisoineet politiikkaa, joka rokottaa ennen kaikkea niitä suomalaisia, jotka ovat avun tarpeessa. Tällaisia ryhmiä ovat esimerkiksi vanhukset, vammaiset ja lapset.

Suomen pääministeri on antanut ymmärtää, että miljardeihin nouseva vuotuinen rahamäärä, joka satsataan haitalliseen maahanmuuttoon ja tuhoisaan turvapaikkapolitiikkaan, ei ole keneltäkään pois.

Vaikuttaa siltä, että hallitus on löytänyt pääministerin johdolla saman taikaseinän, josta oppositiossa istuva vihervasemmisto on pumpannut rahaa jo vuosien ajan.

Kansalaiset ihmettelevät samaan aikaan, miksi valtion velka kasvaa jatkuvasti ja miksi heidän, kantaväestön palveluista tingitään yhä enemmän.

Missä on kantaväestön taikaseinä, se, josta voi lypsää rahaa, joka ei ole keneltäkään pois?

Moni suomalainen on joutunut viimeisen kahden vuoden aikana ”vihapuhepoliisin” kuulusteluun ja saanut kirjoituksistaan sakot.

Vanha media on toitottanut samaan aikaan kuinka rasistinen ja vihaa pursuava kansa Suomessa asuu.

Kehityksen taustalla on syyskesällä 2015 alkanut invaasio, jonka seurauksena maan hallitus, sisäministeriö, poliisin ylin johto ja vanha media (valtamedia) pimittivät pitkään tietoja, joista olisi ollut hyötyä kansalaisten, erityisesti naisten ja tyttöjen turvallisuuden kannalta.

Oikean tiedon sijaan valtamedia antoi ymmärtää, että Suomeen saapuu hädässä olevia naisia ja lapsia. Todellisuudessa maahan saapui kymmeniä tuhansia nuoria miehiä, joista suurimmalla osalla ei ollut mitään hätää.

Tai nähtävästi melko suurella osalla heistä oli yksi aito hätä, tai pitäisikö sanoa tarve. Heitä vaivasi naisen puute. Niin kova naisen puute, että he yltyivät raiskaamaan ja ahdistelemaan naispuolisia kansalaisia, pääosin suomalaisia. Vuoden 2016 Keskusrikospoliisin (krp) tilaston mukaan irakilaiset olivat niin kiimaisia, että tekivät seksuaalirikoksen 43-kertaa todennäköisemmin kuin kantaväestö.

Poliisihallituksen suunnasta vähäteltiin alkuvaiheessa tilannetta, vaikka jokainen normaalijärkinen kaduntallaaja ymmärtää, että kyse on merkittävästä joukosta muslimimiehiä, jotka eivät kunnioita naisia ja suomalaista lakia. Kummallista, että juuri poliisin ylimmistä elimistä vähäteltiin rikollisuuden kasvua ja pimitettiin tietoa, jota saamalla kansalainen olisi ymmärtänyt tulijoiden muodostavan vakavan turvallisuusriskin.

DDR-Suomen puristukseen on joutunut myös tunnettu suomalainen maailmanmatkaaja, talousasiantuntija ja blogisti. Yksityiskohtana on syytä mainita, että hän on toiminut asiantuntijana myös Yleisradiolle. Seuraavassa [kursiivilla kirjoitettuna] hänen tuore kertomuksensa siitä, millä tavalla totalitarismiin taipuvaisessa Suomessa kohdellaan omaa kansaa:

”Tavallisten suomalaisten elämä alkaa olla yhtä helvettiä

Aina on joku kyttäämässä ja tekemässä rikosilmoitusta. Suomesta on tehty viranomaistoimenpiteillä pahempi maa kuin DDR. Varmaan Suomi haluaa olla maailmanmestari, Pohjois-Koreaakin pahempi.

Hain netissä uutta passia. Valokuvaamosta saamani kuvatunniste ei toiminut. Syynä muka virhe kuvatunnisteessa tai palvelussa. Kun kokeilin tunnistetta henkilökorttia varten, kuva toimi.

Kun tutkin poliisin palvelua tarkemmin, huomasin että minusta on tehty kaksi rikosilmoitusta. Niiden takia en saa näköjään uutta passia, mutta henkilökortin saisin.

Rikosilmoitukset on tehty vuosi sitten. Poliisilta ei ole tullut mitään ilmoitusta asiasta. Kyse on todennäköisesti rikosilmoitus jostain kirjoituksestani joko Iltalehdessä tai Facebookissa. Siis jonkun suvaitsevaisen suivaantuminen kirjoituksestani estää minua saamasta passia. Vähintään joudun tekemään monta ylimääräistä mutkaa passin saadakseni. Tarkoitukseni oli mennä katsomaan jotain jalkapallo-ottelua Venäjän MM-kisoissa. Siihen iloon en enää ehdi. Kiusanteolla on siis todellinen merkitys.

Teen tästä kantelun oikeuskanslerille, vaikkei se tähän tilanteeseen mitään auta, koska käsittely vie aikaa yli vuoden ehkä kaksikin. Passini vanhenee syyskuussa.

En ole koskaan saanut mitään tuomiota mistään. Yhden ylinopeussakon ja muutaman pysäköintivirhemaksun. Veroja olen maksanut 50 vuotta, sillä aloitin säännöllisen työsuhteen heti koulusta päästyäni 1968. Työttömänä en ole ollut päivääkään.

Kansalaisena en saa tietää, mistä asiasta rikosilmoitukset on tehty, saatikka ilmoituksen tekijän nimeä. Poliisin virallinen nettipalvelu valehtelee passin käsittelyn hylkäämisen syystä. Poliisi on istunut ilmoitusten päällä yli vuoden. Mitään kiirettä ei ole, kun on kyse suomalaisen oikeusturvasta.

Elämä suomalaisena ei ole enää kivaa. Jos olisin joku irakilainen, pitäisi hätistellä housujen lahkeista auttajia, joita riittää joka lähtöön.”

Yllä kerrottujen asioiden lisäksi tiedän muitakin tapauksia, joissa suomalaisia on jopa etsintäkuulutettu heidän nettikirjoittelunsa vuoksi. Samalla tavoin kuin edellä kerrotussa todetaan, eräässä tapauksessa henkilö ei tiennyt itse olevansa poliisin tähtäimessä ja lopulta etsintäkuulutettuna. Päinvastoin, poliisi oli kuulustellut häntä yli vuosi aiemmin, jonka jälkeen ei enää kuulunut mitään, ei sanallisesti eikä kirjallisesti.

Kuten moni muistaa, valtiojohtoinen ihmisjahti alkoi jo monta vuotta sitten, kun Jussi Halla-aho sai tuomion, joka johtui todellisuudessa siitä, että Halla-aho astui hallitsevan eliitin varpaille.

Viimeiset pari vuotta ovat osoittaneet, että eliitti ei kaihda keinoja pyrkiessään vaientamaan kantaväestöä. Metodit muistuttavat nykyisen kotimaani neuvostoajasta, jolloin kuka tahansa saattoi joutua viranomaisten kiusaamisen kohteeksi ja tuomituksi ankaraan rangaistukseen.

Suomessa ei tietenkään ole vielä yhtä vakava tilanne kuin sosialismin valtaamassa Virossa oli aikoinaan, mutta hurjaa kyytiä Suomi matkustaa kohti tilaa, jossa väärät sanat saattavat tuoda jopa vankeustuomion.

Tällä hetkellä vankilassa istuu ilman tuomiota MV-lehden entinen omistaja ja perustaja Ilja Janitskin, jonka tapauksesta julkisuudessa kerrotut tiedot antavat ikävän kuvan oikeusvaltioksi itseään kutsuvasta Suomesta.

En tunne Janitskinin tapauksen koko historiaa ja nykyisyyttä, mutta sen perusteella, millaista tietoa julkisuuteen on tihkunut, vaikuttaa siltä, että valtiovalta yliampuu pahasti pitäen Janitskinia vaarallisempana rikollisena kuin sarjakuristajaa ja vapaana edelleen vaeltavia satoja (supon ilmoituksen mukaan 470) potentiaalisia muslimiterroristeja, joiden pitäisi olla Suojelupoliisin tarkkailussa. Kirjoitan pitäisi olla, koska tiedän, että miehistöresurssit eivät missään tapauksessa riitä täydelliseen valvontaan.

Suomi on henkisesti sairas maa, ei suinkaan kansalaisten enemmistön osalta vaan valtaa pitävän poliittisen eliitin osalta, joka elää täysin eri maailmassa kuin kansalaiset.

Mutta. Sitä saa mitä tilaa. Ehkä kansalaiset osaavat äänestää seuraavissa vaaleissa itselleen edustajat, joiden ykkösprioriteetti on oman kansan etu?

Sanotaan, että valta rappeuttaa ja että totaalinen valta rappeuttaa totaalisesti. Tästä todistavat esimerkiksi Neuvostoliitto, DDR ja Pohjois-Korea. Kommunistien ja sosialistien valta perustui vahvaan väkivaltakoneistoon ja ilmiantokulttuuriin, jollaisia [ilmiantoja] tapahtui jopa perheiden sisällä.

Suomen sisäinen turvallisuusvalvonta ja lainsäädäntö ovat tällä hetkellä kokoomuslaisissa käsissä. Oikeusministeri, sisäministeri, sisäministeriön kansliapäällikkö ja Suojelupoliisin johtaja sekä useat poliisijohtajat ovat kokoomuslaisia. Jälki vaikuttaa lähes yhtä rumalta kuin sosialistien ja kommunistien pitäessä kaikkia naruja käsissään edellä mainituissa totalitarismia edustaneissa valtioissa. Toisinajattelijat ovat julkista riistaa ja yhteiskuntaa ohjaa usko ikuiseen isoveljeen.

"Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi", kerrotaan presidentti Risto Rytin todenneen vuonna 1944.  Elämme vuotta 2018 ja Rytin sanat ovat ainakin yhtä totta kuin hänen aikanaan.

 

Heikki Porkka to 10.05. 12:52

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

Kirkasotsaisuuden paluusta, sananvapaudesta ja mauttomasta huumorista

ti 11.07. 12:37

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44