Blogi: Heikki Porkka, su 03.06.2018 12:40

Helsingin Sanomat kulttuurimarxilaisuuden ytimessä

 

Helsingin Sanomat 3.6.2018: ”Esimerkiksi eurooppalaisten kaupunkien somaliyhteisöjä tarkastelleessa Open Society Foundationin tutkimuksessa Suomi pomppasi esiin kantaväestön poikkeuksellisen negatiivisen suhtautumisen vuoksi. Tutkimuksen mukaan Helsingin somalitaustaiset eivät määrittele itseään suomalaisiksi tai edes Suomen somaleiksi. Syynä on valtaväestön vahva vastustus.”

Open Societyn päärahoittaja on jumalan asemaan itsensä korottanut multimiljonääri George Soros, jonka voidaan sanoa olevan yksittäisenä ihmisenä suurimmassa vastuussa murheellisesta kehityksestä, joka on toteutunut Euroopassa viime vuosina. Johtavien poliitikkojen vastuuta kuitenkaan unohtamatta, sillä he tekevät lopulliset päätökset siitä, mihin suuntaan eurooppalaisia yhteiskuntia on ryhdytty kehittämään.

Isken Soros-manipulaattoreita vastapalloon ja totean, että suomalaiset ovat fiksua porukkaa toisin kuin HS:n artikkeli vihjailee Soros-instituutin tutkimukseen nojaten. Suosittelen tutkijoita tekemään kyselyn Afrikassa. Sen jälkeen voi miettiä miksi muut afrikkalaiset eivät pidä somaleista.

Tutkijoiden ei tarvitse mennä edes Afrikkaan. Musta tuntuu -tutkimuksen voi tehdä pääkaupunkiseudulla asuvien afrikkalaisten piirissä. Vihjeeksi seuraava tosiasia: somaleilta evättiin aikoinaan pääsy tumman väen säännöllisesti järjestämiin juhliin Helsingissä. Syynä se, että somalit eivät osanneet käyttäytyä eivätkä asettuneet useista pyynnöistä huolimatta. Somalien pääsyä eivät estäneet suomalaiset, vaan tummapintaiset afrikkalaiset, jotka edustivat useampia Afrikan valtioita.

Somalit olivat hyvin edustettuina etnojengissä (video, suosittelen katsomaan kokonaisuudessaan), joka pahoinpiteli ja ryösti vaaleaihoisia nuoria Helsingissä. Yli 70 raakaa pahoinpitelyä. Kohteena olivat vaaleaihoiset, kansallisuudella tai etnisellä taustalla ei ollut niin väliä.

Arvatkaapa saivatko jengiläiset kovennusta rangaistuksiin rasismin vuoksi? Säästän miettimiseltä, eivät saaneet, vaan rasistinen motiivi yritettiin peitellä viranomaisten taholta.

Somaleja olivat myös ne nuoret, jotka seurasivat Tapanilassa suomalaistyttöä junalta kotiovelle ja joukkoraiskasivat tytön.

Somalit ovat olleet syytettyinä lukuisista pahoinpitelyistä ja seksuaalirikoksista, yllä on esitelty vain mitätön osa kokonaisuudesta.

Lisäksi somalit ovat osoittaneet toistuvasti taloustaitojaan kippaamalla ”yleiseen hyvään” tarkoitettuja rahoja omaan taskuunsa.

Viimeisin tapaus on Vuoden pakolaisnainen -tittelillä varustettuun, Helsingin vihreissä toimineeseen Saido Mohamediin kohdistuva rikosepäily törkeästä rahanpesusta, jonka yhteydessä on paljastunut Mohamedin taloudenpidon kokonaisvaltainen holtittomuus.

Somalien työllisyysaste on viimeisimmän virallisen tilaston (vuosi 2016) mukaan 11 prosenttia. Kantaväestön työllisyysaste oli samana vuonna 69,9 prosenttia, virolaisten 66,1.

Somalien työllisyysaste olisi entistäkin alhaisempi, jos heitä varten ei olisi keksitty ”kulttuuritulkkeja” tai vastaavia ammattinimikkeitä. Toisin sanoen somaleja ja muutamia muita etnisiä ryhmiä varten on rakennettu kokonainen "teollisuudenhaara", joka pumppaa kaikki varansa valtion yhteisestä kassasta.

Suomeksi sanottuna somalit elävät pääsääntöisesti valtaväestön siivellä vailla todellista halua integroitumiseen. Islamilaisen maailman kulttuurinen ero länsimaiseen ja suomalaiseen yhteiskuntaan on pitkä kuin nälkävuosi, mutta jostain syystä Suomen poliittinen johto, oli se  sosialistinen tai ei-sosialistinen, on päättänyt, että suomalaisten on tuettava somaleja kuin pikkuvauvoja maailman tappiin asti.

Oikeustieteen kandidaatti, Johanna Suurpää, joka toimii nykyään oikeusministeriön Demokratia-, kieli- ja perusoikeusasioiden yksikön johtajana, totesi vuonna 1990 ensimmäisen somali-invaasion yhteydessä:

”Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.”

Suurpää on toiminut koko uransa tavalla, joka on tuottanut suomalaiselle yhteiskunnalle vain ikävyyksiä. Tämän seurauksena hän on edennyt virkaportaalta toiselle punavihreiden siskojensa ja veljiensä tuella. Yhteiskunta palkitsee tällä tavoin pahantekijät, mutta pyrkii murskaamaan totuuden puhujat. Lammaskansa tukee asioiden kulkua ainakin sen perusteella, millaisia puolueita ja henkilöitä istuu vuodesta toiseen korkeilla poliittisilla paikoilla.

HS: ”Poliisi saattaa pysäyttää ja tarkastaa henkilöllisyyspaperit. Samalla he tulevat asettaneeksi kyseenalaiseksi henkilön oikeuden olla maassa. Teolla viestitään, että te ette kuulu tänne”, sanoo sosiologi Lotta Haikkola Nuorisotutkimusverkostosta viitaten kollegojensa Pysäytetyt-tutkimushankkeeseen.”

Ihan varmasti poliisi pysäyttää ja tarkastaa henkilöllisyyspaperit ulkomaalaisen näköisiltä henkilöiltä, jos poliisilla on käynnissä tehostettu laittomien maassa olijoiden etsintä. On aika luonnollista, että ulkomaalaisia etsittäessä papereita ei syynätä suomalaiset piirteet omaavilta vaan nimenomaan paperit kysytään niiltä, jotka eivät näytä suomalaisilta.

Hesarin kulttuurimarxilainen toimitus pyrkii jälleen kerran maalittamaan poliisit vihjailemalla poliisin rasismista.

On hyvä muistaa, että juuri tällä tavoin, poliisia ja muita virkamiehiä rasismista syyllistämällä, on Ruotsin valtamedia toiminut vuosien ajan ja lopputuloksen tietävät kaikki. Nähtävästi hesarin uuskommunistit eivät tiedosta Ruotsin todellisuutta, koska ovat niin haltioituneita uusutopiasta, jota Soros-instituutio yrittää poliittisen eliitin tuella rakentaa Eurooppaan.

Ja kas, Helsingin Sanomien haastattelema Siirtolaisinstituutin erikoistutkija Johanna Leinonen löytää verrokiksi juuri Ruotsin.

HS: ”Yhdessä asiassa Suomi kuitenkin poikkeaa useimmista muista läntisen Euroopan maista.

”Suomessa on hyvin voimakas homogeenisen kansakunnan myytti, että me olemme yhdestä puusta veistettyjä. Ajatus eristäytyneestä Suomesta vahvistui vielä kylmän sodan aikana”, Leinonen sanoo.

”Ruotsin tilanne on ollut erilainen. Siellä on ollut monikulttuurisuuden ideaali ja kansainvälisen hyväntekijän rooli. Keskustelu on vähän erityyppistä.””

Suomessa on tutkija Leinosen mukaan homogeenisen kansakunnan myytti ja Ruotsissa on monikulttuurisuuden ideaali. Eli pitäisikö suomalaisten pyrkiä kohti Ruotsin ideaalia?

Ideaali tarkoittaa ihannetta tai esikuvaa, se on positiivinen ilmaus.

Ruotsi on Euroopan ykkönen raiskaustilastoissa, kranaatti-iskuissa ja koulupaloissa, saattaa olla myös autojen poltossa, jossa kilpailee kärkisijasta Ranskan kanssa. Lisäksi Ruotsissa on 61 no go –aluetta, jotka on yksilöity poliisiraportin sivulla 41.

Ruotsi on tutkija Leinosen mielestä monikulttuurisuuden ideaalivaltio, jota kohti Suomen tulee pyrkiä?

Suomalaisten pureskeltavaksi jää, pitääkö yllä ”myyttiä” vai kammetaanko maa väkisin monikulttuuriseksi ideaalivaltioksi, jonka myötä ainakin Suomen kulttuurimarxilaiset, toisin sanoen hesarin toimitus, Yleisradion kulttuurimarxilaiset, Suomen punavihreät (vas,vihr,sdp) ja moderni kokoomusväki tyydyttyvät ja Suomi saa kansainvälisen paskastan-statuksen Ruotsin tavoin.

Helsingin Sanomat on jo pitkään ollut Suomen ykkösmedia kulttuurimarxilaisuuden saralla.

Kulttuurimarxilaisuus on länsimaisen yhteiskunnan perusteiden tietoista murskaamista. Tätä toimintaa rahoittaa George Soros säätiöidensä avulla. Suomessa Soros-leiriin kuuluu myös Ahtisaaren konttorina tunnetuksi tullut CMI.

CMI:n edustajat ovat antaneet julkisuuteen virheellistä ja valheellista tietoa esimerkiksi turvapaikkakriisiin (islamin invaasio) liittyen. CMI:n Hussein al-Taeen, Ulkopoliittisen instituutin (UPI) Teemu Tammikon (ent.Sinkkonen) ja Petteri Orpon valehtelusta kirjoitin aiemmin blogin, josta tulee täysin selväksi millaisten ”asiantuntijoiden” varassa suomalaisille jaetaan informaatiota.

Helsingin Sanomien artikkeli syyllistää suomalaisia useaan otteeseen, joko suoraan tai rivien välistä. Vihjaillaan ulkomaalaiskammoisuudesta ja rasismista. Ulkomaalaiset sen sijaan ovat uhreja ja kultamunia, jotka sopeutuisivat Suomeen ihan tosta vaan, jos suomalaiset olisivat avoimempia ja kiltimpiä.

Tosiasiassa suomalaiset ovat kautta historian menestyneet ja säilyttäneet samalla itsenäisen valtion juuri siksi, että ovat ”poteneet” tervettä ennakkoluuloisuutta ja olleet hieman varautuneita.

Vanhan viisaan säännön mukaan kannattaa ensin katsella aikansa, niin säästyy monilta ikävyyksiltä. Ennakointi on suurta viisautta, joka vaikuttaa karanneen kauas horisonttiin Suomen poliitikkojen ja toimittajien enemmistöltä.

Heikki Porkka su 03.06. 12:40

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

Kirkasotsaisuuden paluusta, sananvapaudesta ja mauttomasta huumorista

ti 11.07. 12:37

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44