Blogi: Heikki Porkka, pe 15.06.2018 10:12

Maahanmuutto ja sen myötä ilmaantuvat terrori-iskut eivät ole luonnonvoimia

 

Kaikki viime aikojen sisäministerit ovat verranneet Suomeen suuntautuvaa (haitta)maahanmuuttoa, erityisesti turvapaikanhakua, muihin läntisen Euroopan maihin. Suosikkiverrokkeja ovat Ruotsi ja Saksa, erityisesti Ruotsi.

On annettu ymmärtää, että Suomeen on tullut vain vähän ihmisiä toisin kuin Ruotsiin tai Saksaan. Rinnastukset on toistuvasti sanottu tilanteissa, joissa on pyritty selittämään kuinka hyvin / huonosti Suomi on hoitanut osansa.

Suomalaisten syyllistämiseltäkään ei ole vältytty vaan on annettu ymmärtää, että suomalaisilla on velvollisuus ottaa vastaan muuttoa, joka on vaikutukseltaan erittäin negatiivista. Ikään kuin maahanmuutto olisi kilpajuoksua siitä, mikä maa saavuttaa ensimmäisenä helvetin esikartano -statuksen.

Ministerit ovat puhuneet sopimuksista, joiden vuoksi Suomella on velvollisuus olla samassa rintamassa muun Euroopan kanssa. Sen sijaan ministerit eivät ole piitanneet direktiiveistä, kuten rajavalvonnan aloittamista ja säilöönottoa koskevat direktiivit, joiden voimalla suomalaisia olisi voitu suojella monelta pahalta, joka on jo tähän mennessä tapahtunut.

Sisärajavalvonnan aloittamista koskeva direktiivi sanoo seuraavaa:

”Jos alueella, jolla ei suoriteta sisärajavalvontaa, yleiseen järjestykseen tai sisäiseen turvallisuuteen kohdistuu jäsenvaltiossa vakava uhka, jäsenvaltio voi poikkeuksellisesti palauttaa rajavalvonnan kaikille sisärajoilleen tai niiden tiettyihin osiin rajoitetuksi, enintään 30 vuorokauden ajaksi tai, jos vakava uhka kestää pitempään kuin 30 vuorokautta, sen arvioidun keston ajaksi. Sisärajoille väliaikaisesti palautetun rajavalvonnan laajuus ja kesto eivät saa ylittää sitä, mikä on uhan vakavuuden vuoksi ehdottoman välttämätöntä.”

Säilönottoa koskevassa direktiivissä todetaan esimerkiksi näin:

"Hakija voidaan ottaa säilöön

-jotta voidaan määrittää tai varmentaa henkilön henkilöllisyys tai kansalaisuus

-jotta menettelyn yhteydessä voidaan tehdä päätös hakijan oikeudesta tulla alueelle

-kun se [säilöönotto] on tarpeen kansallisen turvallisuuden tai yleisen järjestyksen vuoksi"

Miettikää hiljaa itseksenne miltä kaikelta suomalainen yhteiskunta ja erityisesti surua ja murhetta kokeneet perheet ja henkilöt olisivat säästyneet, jos Suomen keskustalainen pääministeri ja kokoomuslaiset sisäministerit olisivat esittäneet direktiivien mukaista toimintaa?

Miksi hallitus ei halunnut suojella omaa kansaa? Ja miksi suomalaiset ovat niin pelkurimaisia, että eivät uskalla vaatia omasta turvallisuudestaan ja oikeuksistaan huolehtimista hallituksessa istuvilta poliitikoilta?

Unkari, Puola, Viro ja monet muut itäisemmän Euroopan maat ovat noudattaneet direktiivien ohjeistusta ja säästyneet ongelmilta, joita Suomen hallitus on suorastaan tyrkyttänyt kansalaisille piittaamattoman politiikan myötä.

Muistin virkistämiseksi. Suomessa on toteutunut 1) ihmishenkiä vaatinut terrori-isku, 2) miestappo, 3) suuri määrä seksuaalirikoksia, 4) ryöstöjä, 5) varkauksia ja 6) useita pienempiä rikoksia, joita vuoden 2015 syyskesällä alkanut invaasio on tuonut tullessaan.

Jos otetaan mukaan kaikki turvapaikkaa hakemaan tulleet ja pakolaisstatuksella maahan saapuneet 2000-luvulla, kasvaa murhien, tappojen, seksuaalirikosten, ryöstöjen, varkauksien ja pienempien rötösten määrä täysin toisiin lukemiin.

Muistaa täytyy, että kyse on TURVAA HAKEMAAN tulleista, joiden olettaisi olevan kiitollisia saamastaan avusta. Tosiasiassa kaikki järjissään olevat suomalaiset tietävät nykyisin, että suurin osa tulijoista kuuluu ryhmään ”helpompaa ja parempaa aineellista elämää etsivät”.

Turun terrori-iskua pohtinut Onnettomuustutkintakeskuksen (OTKES) tutkintaryhmä on esittänyt viisi suositusta, joiden avulla ryhmä olettaa terroriteon uusiutumisen riskin pienenevän. Lisäksi on annettu neljä suositusta mitä tehdään, jos uusi isku toteutuu.

Suosituksen mukaan turvapaikkahakemusten käsittelyä täytyy nopeuttaa ja radikalisoitumista ennaltaehkäistä eri konstein, jonka lisäksi turvapaikanhakijan todellinen ikä ja henkilöllisyys täytyy selvittää huolellisesti.

Mahdollista (ja todennäköistä) uutta iskua varten esitetään parannuksia viranomaisyhteistyöhön.

Huvittavaa ja samalla traagista OTKESin suosituksissa on se, että ne sisältävät yllä kerrottua direktiivien ohjeistusta, jota Suomen hallitus olisi voinut halutessaan toteuttaa jo vuoden 2015 syksystä lähtien.

Ei ole lainkaan väärin sanottu, että pääministerin ja sisäministereinä istuneiden kädet ovat likomärät suomalaisten verestä. Samaa voidaan sanoa useista valtamedian toimittajista, joiden intohimona vaikuttaa olevan suomalaisen ja länsimaisen yhteiskunnan tuhoaminen.

Millaista katumusta ministerit ovat esittäneet? Onko yksikään ministeri pyytänyt anteeksi toimintaansa? Ei ole, koska suomalaiset ovat pääosin nöyrää ja pelokasta väkeä, joka ei kykene pitämään huolta omista oikeuksistaan. Tai no, osaavat sen verran, että autoverosta ja viinaverosta kitistään vuodesta toiseen.

Anteeksipyynnön ja eropyynnön sijaan hallitus on tukenut toimenpiteitä, joiden avulla kriittisten suut on pyritty tukkimaan. Nettipoliisit valvovat ja kutsuvat kuulusteluihin vääriä sanoja käyttäviä kansalaisia, jonka lisäksi näytösoikeudenkäyntejä on ollut jo useampia viimeisen reilun kymmenen vuoden aikana.

Sananvapaudella rehvasteleva valtamedia on antanut valtavan tuen sananvapauden rajoituksille, joiden myötä valtamedian toimittajat voivat pilkata, syyllistää, solvata ja vähätellä, mutta samaa oikeutta ei haluta suoda kansalaisille.

Mitä Suomessa täytyy tapahtua, että suomalaisten enemmistö herää unestaan? Gallupien perusteella heräämisestä ei ole toistaiseksi tietoakaan.

Haitallisen ja vaarallisen maahanmuuton ennaltaehkäisyyn on olemassa tehokkaat konstit, mutta Suomen hallitus ei ole halukas käyttämään niitä.

Keinoja ovat: a) rajavalvonnan aloittaminen, b) suljetut keskukset, joihin KAIKKI tulijat ohjataan odottamaan päätöksentekoa, josta seuraa joko lupa jäädä maahan tai maasta poisto / poistuminen, c) aiemmin kielteisen päätöksen saaneiden pikainen poisto maasta, d) laittomasti maahan jääneiden tehokas etsintä ja poisto ja e) laittomien piilottelun sanktioiminen eli lain noudattamisen vaatimus koskemaan kirkkoa ja muita lainvastaista toimintaa harjoittavia.

Lisäksi Suomen hallituksen tulisi liittoutua niiden maiden kanssa, jotka pyrkivät ehkäisemään tulijoiden tulvaa perustamalla pakolaisleirejä EU:n rajojen ulkopuolelle. Toistaiseksi hallitus on jatkanut suomalaisvastaista toimintaa joko vastustamalla tai asettumalla tarkkailijan asemaan.

Näillä näkymin Suomi on jäämässä Euroopan ainoaksi maaksi, joka ei tee minkäänlaisia todellisia käytännön toimia, joilla kyetään estämään tulijoiden virta laillisin konstein. Onko pääministerin ja sisäministerin kädettömän ja pelkurimaisen toiminnan syynä pakolaispolitiikan ympärille syntynyt valtava bisnes, jossa erityisesti kokoomuksen ja sosialidemokraattien taustajoukoilla on kädet kyynärpäitä myöten mukana? Keskusta osallistuu samaan ruljanssin ja vähintäänkin peesaa, koska konsensuksen laki sanoo niin.

Kuten otsikko kertoo, maahanmuutto ei ole luonnonvoima eivätkä sitä ole myöskään erityisesti islamilaisen maahanmuuton mukanaan tuomat terrorismi, krooninen terrorismin uhka ja voimakkaasti kasvanut seksuaalirikollisuus.

Suomella on mahdollisuus siirtyä paremmalle ja turvallisemmalle tielle, mutta se vaatii uusia tekijöitä. Konsensuspäätökset, joissa puolueet petaavat hyvää toisilleen ja estävät kansalaisystävällisen politiikan, ovat tuhopolitiikan alkujuuri.

Miksi kansalaiset äänestävät konsensuspuolueita? Koska mukavia puhuvia poliitikkoja on kiva äänestää sen sijaan, että äänestäisi rohkeita muutoksentekijöitä, jotka lausuvat totuuksia ääneen. Totuus pelottaa, utopiassa on ihanampaa uinua.

Pelkuri on pelkuri vaikka voissa paistaisi. Poliittinen pelkuri on sellainen, joka piiloutuu toisten poliitikkojen selän taakse silloin, kun pitäisi ottaa vastuu. Kukin vuorollaan asiasta ja ajankohdasta riippuen.

”En minä, mutta kun nuo muut”, konsensuksen tunnuslause.

Heikki Porkka pe 15.06. 10:12

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

Kirkasotsaisuuden paluusta, sananvapaudesta ja mauttomasta huumorista

ti 11.07. 12:37

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44