Blogi: Heikki Porkka, su 15.07.2018 14:10

Murha-aatteet etenevät

 

Vuonna 1997 julkaistun Kommunismin mustan kirjan mukaan sosialismin ylimmän tason, kommunismin, tavoittelun uhreina kuoli 1900-luvulla arviolta 100 miljoonaa ihmistä.

Kommunistien murhanhimo kohdistui pääosin omaan kansaan, pahimpina Kiina (65 miljoonaa uhria) ja Neuvostoliitto (20 miljoonaa uhria).

Sosialismi ja sen korkein aste kommunismi ovat internationalistisen ideologiaperheen pääjäsenet, jotka ovat pitäneet sisällään erilaisia suuntauksia, kuten maolaisuuden.

Neuvostoliitossa ja sen satelliittivaltioissa, useissa Itäblokin maissa, vallinnutta kommunismia tavoitellutta ideologiaa kutsuttiin reaalisosialismiksi.

Euroopan unionin korkeinta poliittista edustajaa, Jean-Claude Junckeria EU-komission puheenjohtajana edeltänyt portugalilainen José Manuel Durão Barroso oli alun alkaen maolaiskommunisti.

Euroopan unionin nykyisen ”ulkoministerin” Federica Mogherinin poliittinen ura käynnistyi kommunistina, kuten myös Saksan Angela Merkelin.

Merkelin osuus Euroopan islamisaatiokehityksen edistäjänä tunnetaan kaikkialla maailmassa vähintään yhtä hyvin kuin Suomessa muistetaan pääministeri Juha Sipilän (kesk) Lähi-idän kansalaisille esittämä julkinen kutsu sekä Sipilän toteamus, jonka mukaan sote-uudistus viedään loppuun ”bolsevistisella rauhallisuudella”.

Bolsevismin ”synnyttivät” aikoinaan venäläiset sosialidemokraatit, joihin murhamies V.I.Lenin kuului ja joiden voimalla äärimmäisen väkivaltainen vallankumous toteutettiin. Bolsevikit, joiden mielestä väkivalta on hyväksyttävä tapa toteuttaa vallanvaihto ja säilyttää valta, perustivat sittemmin kommunistisen puolueen.

Hämäyksen ja kannatuksen nostamisen vuoksi Lenin ja bolsevikit tarjosivat ensin demokratiaa, mutta hetken päästä kaikki demokratiaa kannattaneet surmattiin järjestelmällisesti.

Bolsevikkien alkuaikojen tekoja olivat esimerkiksi maaomaisuuden pakkokollektivisointi ja demokratiaa kannattaneiden vastustajien sekä kulakkien murhaaminen.

Leninin työtä jatkoi Josif Stalin, joka levitti Leninin perustamien keskitysleirien (Gulag) saariston kaikkialle Neuvostoliiton alueelle. Kommunistiseen yhteiskuntaan tähdänneet sosialistit toteuttivat kaiken bolsevistisella rauhallisuudella.

Pääministeri Sipilä on nykyisen tiedon mukaan käyttänyt sanontaa jo muutaman vuosikymmenen ajan, jolla hän osoittaa sivistymättömyytensä ja vähättelee samalla bolsevismin uhreina kuolleiden miljoonien ihmisten kärsimyksiä.

Sinänsä Sipilän asenne ei yllätä, sillä keskustan edustajat olivat kotikommunistien ohella toinen merkittävä taho, joka kumarsi ja nuoleskeli Neuvostoliittoa aina kun eteen astui sopiva tilaisuus. Keskusta ja kommunistit saivat naapurista taloudellista ja poliittista apua Suomen sisäpolitiikan hoitamiseen.

Federica Mogherini puolestaan toivotti islamin sekä uskonnollisena että poliittisena liikkeenä tervetulleeksi Eurooppaan. Mogherinin mukaan islam kuuluu Eurooppaan ja ne, jotka eivät hänen mukaansa ymmärrä tätä, eivät ymmärrä mitä eurooppalainen identiteetti tarkoittaa.

Sinänsä huvittavaa on, että islam pyritään lännessä jakamaan kahtia, uskonnolliseksi ja poliittiseksi liikkeeksi, sillä todellisuudessa islam ON lähtökohtaisesti yhteiskunnallinen JA yhteiskunnallinen ideologia, jonka ohjeistus kattaa kaikki ihmiselämän osa-alueet lakien tulkintaan (islamilainen laki, sharia) asti.

Mogherinin täydellisestä ymmärtämättömyydestä islamin suhteen kertovat hänen sanansa :

”En pelkää sanoa, että poliittinen islam on osa kokonaisuutta. Uskonnolla on roolinsa politiikassa – joskus hyvä, joskus paha. Uskonto voi olla osa prosessia. Merkittävintä on, onko prosessi demokraattinen vai ei.”

Leikkiikö Mogherini tyhmää vai onko hän aidosti näin typerä? Islam ei nimittäin hyväksy demokratiaa eikä länsimaista lakia. Islamin mukaan kaikki muut kuin muslimit ovat vääräuskoisia, jotka ovat islamin perusprinsiippien mukaan alempiarvoisia kuin islamille omistautuneet henkilöt. Muslimien pyhässä kirjassa koraanissa on lukuisia kohtia, joissa annetaan lupa ja suorastaan kehotetaan surmaamaan vääräuskoiset, jos he eivät alistu islamin edessä.

Koraani on sadoille miljoonille muslimeille Allahin tuottamaa tekstiä, jota ihminen ei voi muuttaa. Islamin profeetta, vääräuskoisia murhaamaan kehottanut ja itse lukuisia murhatöitä omin käsin toteuttanut Muhammed on puolestaan esikuva, jonka elämäntavan on kunnioittaminen ja matkiminen ovat jokaisen aidon muslimin kunnia-asia.

Sosialismi, kommunismi ja islam ovat saman totalitaristisen ”perheen” jäseniä. Totalitaristiset ideologiat hyväksyvät vain ihmiset, jotka ymmärtävät katsoa samaan aikaan samaan suuntaan. Sosialismin väitetään usein olevan jotain muuta, mutta tosiasiassa kommunismi on sosialismin korkein päämäärä ja kuten tiedetään, kommunismissa toisinajattelijat (vääräuskoiset) kokevat kovan kohtalon.

Totalitaristiset ideologiat tähtäävät rajattomaan maailmaan, jota eliitti pitää armeijan ja poliisivoimien avulla hallussaan.

Pakottaminen, joko väkivalloin tai taloudellisesti, on perinteinen tapa alistaa kansoja ja kansakuntia. Neuvostoliitto toteutti tavoitettaan murhaten, kiduttaen ja alistaen miljoonia ihmisiä. Euroopan unioni on puolestaan asettanut talouspakotteita ja uhkaillut toistuvasti omiaan suojelevia jäsenmaita. Islamilaiset valtiot pitävät kansan kurissa murhaavan ja julman ”uskonnon" ja lainsäädännön avulla.

Neuvostoliitto oli tunnettu sananvapauden vastaisuudestaan. Kaikki islamilaiset valtiot tunnetaan puolestaan jyrkästä ilmaisun- ja sananvapauden vastaisuudestaan. Ja kuten nykyisin tiedetään, EU kiristää jatkuvasti nyörejään pakkopolitiikan avulla ja sananvapautta rajoittamalla.

Miksi sosialismi, kommunismi ja islam ovat ajankohtaisia juuri nyt?

1. Islam pyrkii levittäytymään länteen eri menetelmin, poliittisesti, taloudellisesti ja väkivalloin. Ja kuten Euroopan unionin kansalaiset ovat havainneet, poliittinen eliitti ei kykene suojelemaan sivistysvaltioitaan ja niiden asukkaita.

2. Valtaosa eurooppalaisesta mediasta on suomalaisen valtamedian tavoin sosialistien (punavihreät+liberaaleiksi naamioituneet) hallussa. Tästä johtuen tiedotusvälineiksi itseään kutsuvien medioiden toiminta muistuttaa kansalaisia yhä useammin neuvostoliittolaisesta tiedotuksesta, jonka mukaan hallitus oli aina oikeassa, vaikka kansalaiset näkivät asian aivan päinvastoin.

3. Äärivasemmisto käyttää Euroopassa enenevässä määrin vandalismia ja väkivaltaa pyrkiessään rapauttamaan sivistyneet länsimaiset yhteiskunnat. Pyrkimyksenä on saattaa yhteiskunnat anarkiaan, koska anarkia on tehokas tapa heikentää yhteiskunnallista koheesiota ja valtion kykyä puolustaa itseään ja kansalaisiaan.

4. Etelä-Afrikassa äärivasemmisto on jo pitkään ilmaissut halunsa toteuttaa väkivaltainen vallankumous, jonka avulla mustat ottavat maan haltuunsa. Kyse ei ole satunnaisista väkivallanteoista ja murhista vaan äärivasemmiston organisoimasta ja kiihottamasta toiminnasta, jota kohdistetaan valkoihoisiin.

Kanadalaisen toimittaja Lauren Southernin dokumentti Farmlands (2018) on vaikuttava ja järkyttävä todiste kansanmurhasta, jonka Etelä-Afrikan musta väestö pyrkii kommunistijohtajien johdolla toteuttamaan.

Yleisradiolla on oma Afrikan kirjeenvaihtaja, mutta koska mustien julma väkivalta ei palvele Ylen agendaa, kertoo valtion [neuvostotyyppinen] tiedostusväline vain vähän, jos lainkaan Etelä-Afrikan kehityksestä kohti sisällissotaa tai taloudellista katastrofia tai kumpaakin.

Lauren Southernin dokumentin mahdollisimman laaja levikki on hyvä kansainvälinen painostuskeino. Mitä useampi katsoo filmin, sitä enemmän tietoisuus maan todellisuudesta ja valkoisen väestön asemasta kasvaa. Ja tätä kautta kasvaa myös poliittinen paine, jolla krooniseksi muuttunut murhaaminen ja omaisuuden tuhoaminen saadaan loppumaan. Musta väestö on toteuttamassa asioita, joilla se tuhoaa paitsi valkoisten, mutta myös oman tulevaisuutensa.

Oletettavaa on, että mustan väestön enemmistö ei ole riittävän tietoinen vasemmistoaatteiden tähänastisista saavutuksista maailmalla. Näin on ajateltava, sillä ei kai kukaan ole niin hullu, että haluaa vapaaehtoisesti tuhota omat elinolosuhteensa?

Historiasta ja nykyisyydestä tiedetään, että sosialistit ovat aina luvanneet paljon, mutta lopputulos on ollut säännönmukaisesti murhaavan surullinen.

 

Heikki Porkka su 15.07. 14:10

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

Kirkasotsaisuuden paluusta, sananvapaudesta ja mauttomasta huumorista

ti 11.07. 12:37

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44