Blogi: Heikki Porkka, ma 27.08.2018 10:34

EU - kommunismin jalanjäljissä

 

EU tunnetaan nykyään internationalistisesta pakkopolitiikastaan, joka näkyy esimerkiksi jäsenmaiden talouspolitiikassa, maahanmuuttopolitiikassa ja sopimusten noudattamisessa sekä viimeisimpänä mittavana asiana merkittävää demokratian elementtiä, sananvapautta rajoittavassa sensuuripolitiikassa.

1. Talouspoliittisesti EU pyrkii vaikuttamaan jäsenmaiden budjettien muodostamiseen ja budjettivarojen kohdentamiseen.

2. Maahanmuuttopoliittisesti EU on pakottanut jäsenmaat vastaanottamaan äärimmäisen haitallista ja vaarallista maahanmuuttoa. Itäiset jäsenmaat eivät ole totelleet käskytystä, jonka seurauksena EU uhkailee niitä toistuvasti.

3. Sopimusten noudattaminen on ollut EU:ssa jo vuosien ajan pelkkä vitsi.

a) Alkuperäisen sopimuksen mukaan jäsenmaat eivät saa huolehtia toisten maiden veloista. Sitten tuli Kreikka (Saksan ja Ranskan pankkien tulevaisuus turvattiin), jonka osalta suomalaiset eivät voi olla muistamatta kaksikko Jutta Urpilaisen (sdp) -Jyrki Kataisen (kok) ylpeänä esittelemiä takuusvakuussopimuksia ja Matti Vanhasen (kesk) mainitsemaa tuottavaa sijoitusta, josta suomalaisten ei pidä olla huolissaan!

Suomalaiset ovat siinä mielessä merkillisiä ihmisiä, että ovat valinneet Urpilaisen ja Vanhasen uudestaan parlamenttiin päätöksentekoon. Jossain toisessa maassa näin toimivia ihmisiä kutsuttaisiin hiukan kajahtaneiksi, mutta Suomessa on normaalia palkita täydellisesti tyrinyt kansanedustaja tai ministeri jatkopestillä.

b) Jäsenmaita pitäisi sitoa myös Schengen-sopimus, joka edellyttää hyvää ulkorajavalvontaa. Kuten kaikki tietävät, EU:n ulkoraja on vuotanut kuin seula jo yli kolme vuotta.

c) Invaasion myötä esiin nousi myös Dublin-asetus, jonka mukaan turvapaikanhakija täytyy rekisteröidä siinä turvalliseksi katsotussa maassa, jonne hän ensimmäisenä rantautuu. Suomeen saapuneista henkilöistä valtaosa matkasi usean turvallisen valtion kautta ennen saapumistaan Tornioon, jossa lausui taikasanan asylum.

Dublin on ollut kuollut kirjain jo yli kolmen vuoden ajan, mutta paperilla se on edelleen voimassa, joten miksi Petteri Orpo ei vaadi sen noudattamista?

d) Moni suomalainen muistaa, että kokoomuksen nykyinen puheenjohtaja, sisäministerinä istunut Orpo vetosi nimenomaan kansainvälisiin sopimuksiin, kun invaasio saavutti Suomen syyskesällä 2015. Orpo ei puhunut mitään siitä, että unioni on pyyhkinyt takapuolensa useilla sopimuksilla, jotka se on itse laatinut.

4. EU on kohdannut totalitarismiin viittaavan politiikkansa johdosta kasvavaa kritiikkiä, jonka seurauksena unioni pyrkii nykyisin rajoittamaan kansalaisten sananvapautta.

Vuonna 2016 EU esitti vaatimuksen, jonka mukaan sosiaalisessa mediassa sivustoja ylläpitävien yritysten, kuten Facebookin, Twitterin, Microsoftin ja Googlen omistaman YouTuben tulee poistaa sivuiltaan ”vihapuhe” vuorokauden sisällä.

EU:n johtavassa valtiossa, Saksassa, astui lokakuussa 2017 voimaan laki, jonka mukaan yritys voi saada 5 – 50 miljoonan euron sakon, jos se ei poista sivustoltaan vihapuheeksi katsottua materiaalia määräajassa.

Sinänsä ei yllätä, että juuri Saksa ottaa innokkaimmin askeleita kohti totalitaarisia käytäntöjä. Perinteet velvoittavat.

Toista Euroopan rajoilla ja osin sisällä sijaitsevaa totalitarismin vanhaa suurvaltaa, Venäjää, EU-sensuuri ei koske, mutta sillä ei ole merkitystä, sillä Venäjä huolehtii itse siitä, että hallintoa liian kärkkäästi arvostelevat vaikenevat.

Suomessa sananvapauden rajoitukset ovat puhuttaneet erityisesti Facebookin osalta. Kirjoituskieltoja on jaettu jo pitkään, mutta viimeisen kuukauden aikana on saavutettu varsinainen kliimaksi, kun yhä useamman henkilön koko profiili on poistettu ja niiltä, joiden profiilia ei ole poistettu, on sensuroitu jopa valtamedian artikkeleihin linkittäviä kuvia ja lainauksia.

Kulunutta sanontaa käyttäen, Goebbels ja Stalin olisivat äärimmäisen kateellisia kaikesta siitä, mihin vapauden nimiin vuosikausia vannoneet EU-poliitikot ovat yltäneet kansalaisten ajattelun ja sanomisen rajoittamiseen tähtäävien toimien osalta.

Lopuksi

Kuten tarkkaavaisimmat suomalaiset ovat viime vuosina havainneet, valtion (kansalaisten) täysin rahoittama media, Yleisradio, ei ole noteerannut lainkaan totalitaaristen ideologioiden (kommunismi, natsismi, fasismi) uhrina kuolleiden muistopäivää, jota vietettiin vastikään, elokuun 23. päivänä.

Euroopan parlamentti on nimennyt päivän ”Euroopan laajuiseksi totalitarismin ja autoritaaristen hallintojen tuottamien uhrien muistopäiväksi, jota vietetään arvokkaasti ja puolueettomasti”.

Päivän vietto on huomioitu eri tavoin jäsenvaltioissa. Suomi on ottanut linjakseen lähes täydellisen vaikenemisen. Nähtävästi Suomessa on niin paljon kommunisteja valtion päättävissä elimissä sekä valtamediassa, että toverituomioistuin on päättänyt pitää matalaa profiilia.

Natsismista sen sijaan ei vaieta, joten syyn täytyy piillä nimenomaan laajassa uuskommunistisessa ajattelussa, josta ei puhuta ääneen, mutta joka näkyy esimerkiksi useiden eduskuntapuolueiden halussa palata neuvostoaikojen sanoja kahlitsevaan pakkopaitaan. Sananvapauden rajoittamiseen tähtääviä toimia on avoimesti kannatettu vihervasemmistossa (vas, vihr, sdp) ja kokoomuksessa.

Virossa avattiin 23.8.2018 kommunismin uhrien muistomerkki. Se sijaitsee Maarjamäen museon vieressä Pirita teen varressa. Vähemmän yllättäen Yleisradio jätti asian noteeraamatta.

Suosittelen muistomerkkiin tutustumista mahdollisella Tallinnan matkalla. Keskustasta pääsee paikalle esimerkiksi busseilla 1A, 6, 8, 34A ja 38. Aikataulut ja reitit saa selville täältä.

Muistomerkkiin ja avajaisiin voi tutustua Viron Yleisradion, ERR:n sivuilta löytyvän kuvagallerian avulla. 48 kuvan galleria avautuu klikkaamalla linkistä löytyvää kuvaa tai sen vasemmassa alakulmassa olevaa sinistä laatikkoa, jossa lukee ”Vaata galeriid”.

Suomalaisten kannattaa miettiä pitkään ja hartaasti kärsivätkö Suomen poliittinen johto ja toimittajakunnan valtaosa neuvostotraumasta, jonka vuosikymmeniä kestänyt nöyristely ja teeskentely saivat aikaiseksi.

Naapurivaltiolle ei ole mitään syytä uhota, mutta lammasmainen nöyristely on tyhmintä mitä voi tehdä, jos haluaa luoda normaalit suhteet. Pitäisi muistaa myös se, että kommunistihallinto sorti monin tavoin myös omiaan, joten kansakuntana venäläisiä on aivan turha syyllistää kommunistimafian tekemisistä.

Moneen kertaan on jo todettu, että Suomi on monin tavoin Euroopan viimeinen neuvostoliitto, joka on sinänsä melko paradoksaalista, sillä Suomea pidetään tietyissä asioissa myös Euroopan amerikkalaisimpana maana. Tosin ei missään nimessä aidon vapauden suhteen, mutta esimerkiksi monenlaisen markkinahömpän omaksumisen osalta.

Toinen, kommunismin murhapolitiikkaa piilottelevaa käytäntöä merkittävämpi asia, jolle kannattaa uhrata muutama ajatus, on EU:n toiminta, joka on kääntynyt viime vuosina yhä haitallisemmaksi jäsenvaltioiden kansalaisten näkökulmasta.

EU väittää olevansa rauhan unioni, mutta mistä johtuu, että EU ei pidä kiinni omista sopimuksistaan eikä kykene suojaamaan alueensa kantaväestöä?

Jos terrorismin tuottaminen ja tukeminen ovat työn tekemistä rauhan eteen, tarkoittaa se sitä, että EU muistuttaa paitsi rakenteiltaan ja sopimusrikkomuksiltaan, myös poliitikkojen harjoittamalta valehtelulta neuvostojen maata, jonka ikeestä Euroopan itäiset osat pääsivät irrottautumaan 90-luvulla.

Syytä ei ole unohtaa sitäkään, että neuvostojen maassa oli media, joka kertoi vain sopivia totuuksia. Ja miten onkaan valtamedian laita Suomessa nykyisin?

Siis oikeesti (nuorisokieltä) hyvät suomalaiset, olisiko aika suoristaa selkä?

Heikki Porkka ma 27.08. 10:34

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

Kirkasotsaisuuden paluusta, sananvapaudesta ja mauttomasta huumorista

ti 11.07. 12:37

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44