Blogi: Heikki Porkka, ma 24.09.2018 20:15

Petteri Orpo ja Kai Mykkänen naisten ja tasa-arvon asialla?

 

Alaotsikkona voisi olla ”Miksi kokoomus vihaa naisia?”.

Kai Mykkänen (kok) erosi ja Petteri Orpo (kok) uhkaa erota Helsingin Suomalaisesta Klubista, jos klubin sääntöjä ei muuteta siten, että jäseniksi otetaan myös naisia.

Miksi Mykkänen ja Orpo mielistelevät tällä kertaa naisia (feministejä) aiemman punavihreiden nuoleskelun lisäksi? Punavihreitä Mykkänen ja Orpo ovat pyrkineet miellyttämään avoimien rajojen eli holtittoman ja vaarallisen maahanmuuton voimalla.

Ensimmäisen mieleen tulevan skenaarion mukaan  Mykkänen ja Orpo käyvät täyttä häkää kokoomuksen vaalikampanjaa pyrkien kilpailemaan feminismiin taipuvaisten sosialidemokraattisten ja vihreiden naisten äänistä.

Toisaalta voi olla, että Kailla ja Petterillä on paha mieli. Paha mieli siksi, että he tiedostavat olevansa välillisesti vastuussa kymmenistä raiskauksista sekä useista seksuaalisista ahdisteluista, joita on toteutunut Suomessa turvapaikanhakijoiden toimesta syyskesän 2015 jälkeen.

Turkulainen Orpo on osavastuullinen myös marokkolaisen turvapaikanhakijan toteuttaman Turun terrori-iskun sekä irakilaisturvapaikanhakijoiden Kajaanin Otanmäessä tekemän surmatyön osalta.

Orpon edustama Turun kokoomus on yrittänyt kaikin keinoin vaientaa valtuustokeskustelun maahanmuuton ongelmista. Kuten muistetaan, Turun kokoomuslainen kaupunginjohtaja oli sitä mieltä, että terrori-iskulle ei ole syytä varata muistopäivää.

Oman syyllisyyden tunnistamiseen viittaavan ajatustavan mukaan Mykkänen ja erityisesti Orpo ymmärtävät jollain tavalla vastuunsa useille naisille aiheutuneisiin fyysisiin ja henkisiin vaurioihin, joista osa ei parane täydellisesti koskaan.

Ainoa hyvä puoli tässä skenaariossa on, että sen mukaan kokoomuspojat ovat löytäneet sisältään moraalin. Moraali tarkoittaa tässä kohdin henkilön erottavan ainakin jollain tavalla hyvän pahasta ja ymmärtävän lisäksi aiheuttaneensa peruuttamatonta pahaa.

Ikävää tässä skenaariossa on se, että aiheellinen syyllisyyden tunne purkautuu esiin aivan väärällä tavalla. Uhittelu Helsingin Suomalaisen Klubin edustajille edustaa pölhöpopulismin alhaisinta astetta. Kyseessä on yritys kerätä poliittisia irtopisteitä mitättömällä asialla, jolla ei ole mitään tekemistä aidon tasa-arvon kanssa.

Anteeksipyyntö ja eroaminen olisivat olleet erityisesti Orpon kohdalla oikeita ratkaisuja.

Kolmannen skenaarion mukaan Mykkänen ja Orpo ovat saaneet ohjeet kokoomukselle markkinointipalveluja tuottavalta yhtiöltä, joka on ohjeistanut heitä tekemään jotain sellaista, jonka perusteella suuri yleisö saa käsityksen, jonka mukaan he ovat naisten asialla, todellisia tasa-arvotaistelijoita.

Kokoomuksen markkinamiehet ja –naiset ovat aina osanneet harhauttaa eli suunnata ihmisten katseen toisaalle, jos toisessa suunnassa on näkymä, joka piirtää kansalaisille ikävän kuvan puolueen toiminnasta.

Todellisuudessa Mykkänen ja Orpo ovat globalistien juoksupoikia, jotka eivät edes hengitä, jos eivät saa siihen lupaa Brysselistä ja Merkeliltä.

Mykkäsen ja Orpon silmissä kiiltänee mahdollinen palkkiovirka, jollaisen uskollisimmat globalistien mielistelijät saavat osoitettuaan tinkimätöntä uskollisuutta. Jyrki Katainen (kok) on viime aikojen paras esimerkki poliitikosta, joka on valmis myymään isänmaansa, jotta oma ura etenee.

Orpo on vastuullisin naisten kokeman turvallisuuden tunteen ja aidon turvallisuuden heikentymiseen, koska istui sisäministerin pallilla, kun invaasio alkoi vyöryä kohti Haaparantaa ja Torniota. Sen sijaan, että Orpo olisi pannut tikun ristiin estääkseen tulijoita saapumasta turvallisesta maasta (Ruotsi), Orpo valehteli suomalaisille, että kansainväliset sopimukset velvoittavat Suomea vastaanottamaan sisään pyrkivät.

Kun Jussi Halla-aho (ps) vaati tulijoiden sijoittamista suljetulle alueelle siihen asti, että heidän motiivinsa ja henkilöllisyytensä saadaan varmuudella selvitettyä, alkoi Orpo höpöttää arvopohjasta osoittaen samalla halveksuntaa Halla-ahoa kohtaan.

Tosiasiassa EU-direktiivi mahdollistaa kaiken sen, mitä Halla-aho esitti. Direktiivin antamia mahdollisuuksia toteuttamalla suomalaiset, eritoten useat suomalaiset naiset ja heidän läheisensä, olisivat säästyneet surulta ja murheelta, jota Orpon ja pääministeri Sipilän suosima avointen ovien politiikka on tuottanut.

Orpon kylmyydestä kertoo sekin, että hän vaikeni täysin, kun irakilaiset turvapaikanhakijat surmasivat suomalaismiehen Kajaanin Otanmäessä. Sen sijaan, että Orpo olisi ottanut asiaan julkisesti kantaa, hän tviittasi onnitteluviestin Ouluun, jossa kehui vihreistä kokoomukseen siirtynyttä entistä uimarinaista fiksusta ratkaisusta.

Kun invaasio saapui Suomen rajalle ja valui siitä rajan yli, Orpo ei voinut olla tietämätön millaisia heijastusvaikutuksia hänen suomalaisista piittaamattomalla politiikallaan tulee olemaan.

Ruotsi on Suomen naapurimaa, jota erityisesti Orpon kokoomus ja Antti Rinteen sdp ovat kilvan kehuneet menestyvänä maana. Orpon on täytynyt olla tietoinen Ruotsin jo yli vuosikymmenen kestäneestä ylivoimaisesta kärkisijasta Euroopan raiskaustilastossa, johon eivät ole syyllisiä Sven, Per ja Olle vaan islamilaisesta maailmasta ”turvaa hakemaan” tulleet miehet.

Orpon on täytynyt olla tietoinen myös siitä, että Ruotsia on vaivannut jo vuosien ajan maahanmuuttajien tuottama moninainen vakava rikollisuus, jonka myötä maahan on muodostunut kymmeniä no go -alueita.

Mykkänen ja Orpo ovat nykyajalle tyypillisiä heikkoja poliitikkoja, jotka eivät ole politiikassa mukana sen vuoksi, että kansalaisilla olisi parempi maa elää. Eivät he ole myöskään naisten asialla, vaikka yrittävät muodin mukaisesti sellaista näytellä.

Jos Mykkänen ja Orpo olisivat aidosti naisten asialla, noudattaisivat he aivan toisenlaista maahanmuuttopolitiikkaa, sellaista, joka ehkäisee mahdollisimman hyvin länsimaisten naisten joutumisen afrikkalaisten ja itämaisten miesten ahdistelun ja pakkoseksin kohteeksi.

Jos Mykkänen ja Orpo olisivat aidosti sorrettujen naisten ja tasa-arvon asialla, eivät he myöskään vaikenisi islaminuskoisten piirissä harjoitettavasta naisten alistamisesta.

Mykkäsen ja Orpon teennäisyys ja kykenemättömyys huolehtia SUOMEN sisäisistä asioista antaa surullisen kuvan suomalaisten kärkipoliitikkojen tasosta.

Useiden suomalaispoliitikkojen osoittama krooninen toiseuden palvonta on heikkouden merkki, vaikka moni heikko poliitikko väittää vieraiden edessä polvistumisen olevan osoitus laajasta sydämestä ja aidosta rakkaudesta maailman kaikkia kansoja kohtaan.

Kuten sanonta kuuluu, ”vahvat miehet luovat hyviä aikoja, hyvät ajat heikkoja miehiä, heikot miehet huonoja aikoja ja huonot ajat vahvoja miehiä”.

Sanontaan kuuluvan kierron mukaan suomalaisten olisi aika saada ensi keväänä vastuullisille paikoille vahvoja miehiä, joilla on rohkeutta luoda yhteiskunta, jossa omien auttaminen ja puolustaminen ovat jokaisen kansalaisen ja poliitikon kunnia-asioita.

Heikki Porkka ma 24.09. 20:15

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

Kirkasotsaisuuden paluusta, sananvapaudesta ja mauttomasta huumorista

ti 11.07. 12:37

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44