Karkotuksia vastustava ruotsalaisnainen halusi osoittaa "rasistien" olevan väärässä

Joutuikin kahden afganistanilaisturvapaikanhakijan raiskaamaksi ja hyväksikäyttämäksi

Ulkomaat ke 25.04.2018 16:58
Katukuvaa Afganistanin pääkaupungista Kabulista

Fria Tider kertoo kahdesta afganilaisesta turvapaikanhakijasta, jotka raiskasivat ja käyttivät seksuaalisesti hyväkseen keski-ikäistä ruotsalaisnaista heidän turvapaikkamajoituksessaan.

Laittomasti maassa olevien karkotuksia vastustavassa Facebook-ryhmässä jäsenenä oleva nainen yritti todistaa, että "muukalaisvihamieliset" ovat väärässä afgaanien vaarallisuuden suhteen.

"Olen aina tuntenut sääliä heitä kohtaan, jotka pakenevat sodan takia. Toisten mielestä heidät pitäisi lähettää takaisin kotiin, ja olen vastustanut sitä", nainen selitti poliisille.

Nainen halusi saada baarireissullaan yöseuraa ja kun hän epäonnistui, päätti hän saada jonkun muun ja lähtikin kahden afganistanilaisen "miehen" kanssa.

Oli 26. joulukuuta viime vuonna, kun nainen joutui Anwarin raiskaamaksi ja Fardinin seksuaalisen häirinnän kohteeksi.

Hän tapasi kaksi "ilman huoltajaa tullutta afganistanilaispakolaista" pubin ulkopuolella ja päätti liittyä heidän seuraansa ja lyöttäytyä heidän matkaansa turvapaikkakeskukseen Ljungbyhyn.

Nainen korosti poliisille vielä poliisikuulustelussakin:

"En ole koskaan pelännyt tai ollut huolissani muiden maiden kansalaisista" ja "Mielestäni oli melko mielenkiintoista puhua heidän kanssaan."

Kun he saapuivat turvapaikkamajoitukseen aamuyöllä puoli neljän aikaan, asiat muuttuivat nopeasti.

He joivat alkoholia ja yksi miehistä alkoi kosketella häntä, vaikka nainen kielsi sen useasti.

Myöhemmin toinen "miehistä", Anwar nimeltään, raiskasi hänet perusteellisesti ja samalla käski useaan kertaan naista olemaan hiljaa.

Kun toinen "miehistä", Fardin, makasi sängyssä, Anwar kysyi häneltä, haluaisiko hänkin raiskata naisen. Fardin osallistui raiskaukseen kourimalla naista.

Päästyään asunnosta pois, nainen soitti poliisille. Poliisi ja ambulanssi tulivat ja nainen näytti, missä asunnossa rikos tapahtui. Sen jälkeen hänet vietiin sairaalaan.

SVT Nyheterin mukaan majoituksessa paikalla ollut yöhenkilökunta ei havainnut koko tapahtumaa, eikä siten pystynyt antamaan mitään "merkityksellistä tietoa".

Virallisten asiakirjojen mukaan Anwar ja Fardin ovat Afganistanin kansalaisia. Anwarilla on darin ja Fardinilla farsin tulkkausvaatimus.

Afgaanit pidätettiin ja viime viikolla heidät tuomittiin Växjön käräjäoikeudessa.

Anwar tuomittiin raiskauksesta. Hänen tuomionsa oli yksi vuosi ja kolme kuukautta vankeutta sekä kymmenen vuoden karkotus. Hän joutuu maksamaan myös 134 990 kruunua (13 000 euroa) vahingonkorvausta naiselle.

Fardin tuomittiin seksuaalisesta hyväksikäytöstä ehdolliseen tuomioon ja hän maksaa uhrille vahingonkorvauksena 23 990 kruunua (2 300 euroa). Syyttäjä ei ole koskaan vaatinut Fardinin karkottamista.

Nainen on voinut pahoin ja hänellä on nyt unihäiriöitä.

Tietolähteistä ei selviä vieläkö hän on laittomasti maassa olevien karkotuksia vastustavassa Facebook-ryhmässä ja vastustaa karkotuksia.

Tytti Salenius ke 25.04. 16:58

(Kaikki OM:n osoitteet vaihdettiin turvallisiksi https- osoitteiksi 28.10.2018. Muutos nollasi osan vanhoista FB peukutus- ja jakolaskureista)

Pääuutiset

blogit

Arto Luukkanen

Lopetetaan hyssyttely ja turvataan Suomen lapset!

ke 16.01. 23:12

Timo Vihavainen

Tavattomuuden lähteillä

ke 16.01. 23:10

Professorin Ajatuksia

Oulun tapauksen poikimaa huumoria

ke 16.01. 23:09

Heikki Porkka

Me tiesimme, mutta emme estäneet

ke 16.01. 14:28

Jukka Hankamäki

Edessä maahanmuuttovaalit, ja miksi?

ti 15.01. 23:26

videot