Trump: "Rukous muuttaa sydämiä ja muuttaa elämän!"

"Trump on sukupolviemme eniten elämää, perhettä ja uskoa arvostava presidentti"

Ulkomaat ke 20.06.2018 17:55

Jopa monet "oletettavasti hyvät kristityt" eivät tunne Trumpia kohtaan mitään lähimmäisenrakkautta, koska he eivät yksinkertaisesti voi sietää häntä.

Näin huomauttaa Life Site Newsin perustaja ja toimitusjohtaja Steve Jalsevac.

Jalsevac kertoo, että hän on harvoin tuntenut henkilöä, joka olisi ollut niin syvästi vihattu ja halveksittu, kuin Donald Trump tultuaan valituksi presidentiksi.

Steve Jalsevac oli törmännyt Facebookissa muutama päivä sitten videoon, jossa Trump oli esiintynyt entisen Nevadan pankkiryöstäjän ja hänet pidättäneen FBI:n agentin kanssa.

FBI:n agentti Richard Beasley oli pidättänyt Nevadan pankkiryöstäjä, John Ponderin 14 vuotta sitten ja he tapasivat torstaina 3. toukokuuta Valkoisen talon Rose Gardenissa Yhdysvaltain kansallisena rukouspäivänä.

"Minulle se on mieltä ylentävä video presidentistä, joka ei voi mitenkään vain näytellä tai käyttää häikäilemättömästi hyväkseen kristittyjen hyvää tahtoa ottaen huomioon, kuinka vilpittömästi hän puhui Jumalasta tämän tapahtuman aikana", Jalsevac perustelee, miksi hän tunsi pakottavaa tarvetta jakaa video ja kirjoittaa siitä blogi.

Steve Jalsevac kehottaakin katsomaan nelisen minuuttia kestävän videon ja kertomaan hänelle sitten, vieläkö viha ja halveksunta Trumpia kohtaan jatkuu.

Jalsevac ihmettelee, mitä Herramme - joka on kehottanut meitä rakastamaan lähimmäistämme niin kuin itseämme, antamaan anteeksi ja rukoilemaan vihollistemme puolesta - ajattelee tästä kaikesta jatkuvasta Trumpin vastaisesta raivosta.

"Trump on sukupolviemme eniten elämää, perhettä ja uskoa arvostava presidentti ja useasti puhuu Jumalasta, kuten Trump teki kansallisena rukouspäivänä viime kuun alussa", Jalsevac painottaa.

Presidentti korostaa videolla painokkaasti, että "usko on voimakkaampi kuin hallitus eikä mikään ole Jumalaa vahvempi".

Ensin Trump esittelee puhujakorokkeella "elävän esimerkin rukouksen voimasta", John Ponderin.

Ponder perusti vankilasta vapautumisensa jälkeen Hope for Prisoners -järjestön, joka on voittoa tavoittelematon organisaatio.

Järjestö helpottaa vankilasta poistumassa olevien miesten, naisten ja nuorten aikuisten paluuta uudelleen yhteiskuntaan ja sopeutumista takaisin sen palveluihin.

Ohjelma on auttanut yli 2 000 entistä vankia ja se toimii yhteistyössä lainvalvonnan, kristillisten johtajien ja paikallisten työnantajien kanssa.

Ponder on kolmesti tuomittu rikollinen, joka pidätettiin pankkiryöstöstä vuonna 2004 Nevadan Pahrumpissa. Hän koki sen jälkeen syvällisen henkilökohtaisen kääntymisen kristinuskoon.

"Olen ollut pidätettynä 12-vuotiaasta lähtien", Ponder kertoi Review Journalille. Hänet on otettu kiinni "lukemattomia" kertoja, ja eli ennen pankkiryöstötuomiotaan vankilakierteessä.

Ponder sanoi arvostavansa sitä, kuinka Beasley oli kohdellut häntä. Tuomionsa jälkeen Ponderin silloinen tyttöystävä oli välittänyt Beasleylle paketin, jossa oli solmio ja viesti, jossa hän kiitti FBI:n agenttia hänen herrasmiesmäisestä käytöksestään.

Esitellessään miehiä yleisölle kansallisena rukouspäivänä, Trump pyysi Ponderia puhujakorokkeelle ja aloitti:

"John kasvoi ilman isäänsä" ja jatkoi, että Ponderin äiti ei pystynyt pitämään nuorta miestä "poissa jengeistä ja kaduilta".

Trump katsoi Ponderin pukua ja solmiota ja totesi hyväksyvästi: "Et näytä pankkiryöstäjältä. Olet päässyt pitkälle."

Sen sai osittain aikaan yksi aamu, jolloin Ponder oli herännyt vankilassa ja kuullut Billy Grahamin äänen ja sanat: "Jeesus haluaa olla elämäsi Herra."

Amerikkalainen Billy Graham oli vaikutusvaltaisin kristitty saarnaaja Yhdysvalloissa, jonka toiminta perustui suuriin, kirkkokuntarajat ylittäviin herätyskokouksiin, missioihin.

Billy Graham Evangelistic Association -organisaatiolta löytyy sattumoisin syyskuun 2016 presidentinvaalierikoisnumerosta "Kaksi visiota, kaksi Amerikkaa" - artikkeli, josta ilmenee selkeä näkemys siitä, millainen USA:n tulevaisuuden tulisi olla.

Graham kuoli 21. helmikuuta tänä vuonna 99-vuotiaana.

Presidentti Trump julkisti kansallisena rukouspäivänä innoittavasti Ponderin tarinan:

"Sinä yönä kuullessaan Billy Grahamin sanat, John antoi elämänsä Kristukselle. Hän vietti loppuaikansa vankilassa rukoilemalla, tutkimalla Raamattua ja kertomalla Jeesuksesta muille vangeille. Päivä vapautumisensa jälkeen John sai vieraan. Vierailija oli mies, joka laittoi hänet vankilaan, FBI:n erikoisagentti Richard Beasley."

Trump kutsui Beasleyn Ponderin viereen ja sanoi:

"Beasly kertoi Johnille, että haluan sinun tietävän, että olen rukoillut hyvin paljon puolestasi. Nämä kaksi ovat nyt elinikäisiä ystäviä. John toimii nyt ministeriössä, joka on auttanut yli 2 000 entistä vankia palaamaan yhteiskuntaan."

Beasley ja Ponder olivat paikan päällä noin 200 vieraan joukossa, jotka olivat kokoontuneena tuohon toukokuiseen torstaiaamun Valkoisen talon Rose Gardenin tapahtumaan, jossa uskon johtajia oli useista uskontokunnista, hallintovirkamiehistä sekä jäseniä Texasin Sutherland Springsin First Baptist Churchista, jossa tapahtui 5. marraskuuta vuonna 2017 kirkkoammuskelu. Yhdysvaltain "historian tappavimmaksi" kutsutussa Sutherland Springsin keskustassa sijaitsevassa baptistikirkossa ja sen ympäristössä tapahtuneessa kirkkoammuskelussa kuoli 26 ja loukkaantui 20 ihmistä.

Trump päätti tarinan toteamalla:

"John ja Richard, olette elävä osoitus rukouksen voimasta. Tarinanne muistuttaa meitä, että rukous muuttaa sydämiä ja muuttaa elämiä. Se kohottaa sielua, innostaa toimintaan ja yhdistää meidät kaikki yhdeksi kansaksi Jumalan johdolla. Niin tärkeää ja sanomme sen täällä. Tiedämme monia ihmisiä, he eivät sano sitä."

Trump huomautti suuresta erosta, mikä vallitsee nyt verrattuna kahden tai kolmen vuoden takaiseen. Ihmiset ovat jälleen alkaneet toivottaa esimerkiksi "hyvää joulua" tuon juhlan lähestyessä.

"Suunta on kääntynyt päinvastaiseen nopeasti. Nyt se on suoraan ylös. Maamme perustettiin rukoukselle, yhteisöjämme pidetään yllä rukouksella ja kansamme uudistuu kovalla työllä, älykkyydellä ja rukouksella", Trump vakuutti.

Trump on aiemmin useaan kertaan suorasanaisesti moittinut "Happy Holidays" -sanan käyttämistä "Merry Christmas" sijasta:

"He eivät käytä sanaa joulu, koska siitä on tullut poliittisesti epäkorrektia, mutta aiomme sanoa jälleen Hyvää joulua!" Trump sanoi muun muassa viime lokakuussa Perhetutkimusneuvoston arvovaltuuskunnan vuosittaisessa huippukokouksessa Washingtonissa.

Joka tapauksessa mitään tällaista ei tapahtunut Obaman presidenttikauden "hengellisen erämaan aikana", Life Site Newsin perustaja Steve Jalsevac kiteyttää bloginsa päätteeksi.

 

 

Tytti Salenius ke 20.06. 17:55

Pääuutiset

blogit

Tapio Puolimatka

Miksi lähdin ehdolle europarlamenttivaaleihin?

ti 23.04. 22:16

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

videot