Kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut leikkasi tyttöystävänsä pään irti Hämeenlinnassa - islamilaiseen tapaan

Murhattu tyttö oli sosiaalisessa mediassa julkaistujen tietojen ja kuvien mukaan aktiivinen monikultuurisuusaatteen kannattaja ja sateenkaariaktivisti.

Kotimaa pe 24.01.2020 00:31

Maanantai-iltana Hämeenlinnassa tapahtui murha, josta poliisi oli kovin vaitonainen. Vaitonaisuuden syy lienee se, että poikkeuksellisen raa'asta murhasta epäilty on turvapaikanhakijana Suomeen saapunut henkilö, joka oli saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen ja poukkoili Suomessa laittomasti täysin vapaana.

Mikäli tämä kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut olisi otettu heti talteen ja karkotettu maasta, tätä tyttöä ei olisi murhattu.

Murhattu tyttö oli sosiaalisessa mediassa julkaistujen tietojen ja kuvien mukaan aktiivinen monikultuurisuusaatteen kannattaja ja sateenkaariaktivisti - ja kritisoi kovin sanoin niitä suomalaisia, jotka vastustavat haitallista maahanmuuttoa.

MTV yllättäen julkaisi verkkosivuillaan uutisen tapahtuneesta ja kertoi avoimesti, että epäilty on turvapaikanhakija, joka oli saanut kielteisen päätöksen. MTV oli saanut tiedon omilta lähteiltään.

Sosiaalisessa mediassa julkaistujen tietojen mukaan uhri olisi seurustellut hänet murhanneen turvapaikanhakijan kanssa. Murhaajan kerrotaan tappaneen teon jälkeen itsensä.

Sisäministeri Maria Ohisalo ei ole kommentoinut tapausta julkisuudessa millään tavalla.

 

Edit 24.1.2020 15:20: 
Murhaajan FB sivuilta löytyneistä kuvista päätellen murhaaja oli "palestiinalainen" muslimi, vihasi Donald Trumpia ja ihaili Sanna Marinia. 

Päivän Byrokraatti julkaisi Twitterissä: "Yksi asia ihmetyttää. Kun palautettu tph kuoli Irakissa, nousi kohu ja Ohisalo vaati muutoksia järjestelmään. Mutta kun hylätty tph tappaa suomalaisen tytön, sisäministeri on aivan hiljaa, eikä järjestelmän muutostarpeesta ole puhetta. Kai tämäkin sentään on turvallisuuskysymys?"

Sisäministeri Maria Ohisalo ei ole vieläkään kommentoinut asiaa millään tavalla. Sensijaan Ohisalo tviittasi 23.1.2020 MTV:n julkaiseman murhauutisen jälkeen:
”Sisäministeriölle uusi kansliapäällikkö, jolla on laaja-alainen kokemus mm. perus- ja ihmisoikeuksiin liittyvistä vaativista johtamistehtävistä. Tervetuloa taloon @kirsipimia!
Odotan yhteistyötä innolla. Työ turvallisen Suomen ja vahvan oikeusvaltion puolesta jatkuu.”(Ohisalo toivotti itse nimittämänsä puolueensa entisen työntekijän tervetulleeksi sisäministeriön kansliapäälliköksi)

Tarviseeko Suomi nyt sisäministeriön kansliapäälliköksi Vihreän islamia Suomeen maahantuovan virkanaisen, vaiko suomalaisten turvallisuuden ammattilaisen Suposta?

 

 

Jukka Rahkonen pe 24.01. 00:31

Pääuutiset

blogit

Henna Kajava

Haloo, Li Andersson: Kytöpuiston pahoinpitelijät koulun vaihtoon

Klo 01:19.

Vieraskynä

Euroopan islamisaatio ei ole näennäistieteellinen salaliittoteoria

ma 21.09. 22:51

Juha Ahvio

Valheellisen valkoinen Jeesus hävitettävä ja tilalle nynny queer?

ma 21.09. 22:49

Jukka Hankamäki

Hallitus tuhlaa ja tekee senkin väärin

ma 21.09. 22:46

Arto Luukkanen

Päivi Räsäsen maalittaminen uskonnon yo-kokeessa

ma 21.09. 22:45

videot