Kansanedustaja Junnila: Kommunisti-Kontulan rajaloukkaus oli kirjakoijaus

Kontula pidätettiin Israelissa 13. tammikuuta pyrkiessään Gazaan, jota hallitsee islamistinen terroristijärjestö Hamas.

Kotimaa ke 26.02.2020 23:51
Vilhelm Junnila (ps)

Kansanedustaja Anna Kontula (vas) julkaisi eilen kirjan vain kuukausi sen jälkeen, kun hänet pidätettiin aikeistaan tunkeutua Israelin raja-aidan läpi Gazaan. Perussuomalaisten kansanedustaja Vilhelm Junnila paheksuu Kontulan rajaselkkausta, joka näyttää olleen etukäteen suunniteltu julkisuustemppu kirjaprojektin edistämiseksi.

"Kirjan pikainen julkaisu vahvistaa epäilyä, että kyseessä oli vain Kommunisti-Kontulan 'kirjakoijaus' pitkittyneen konfliktin kustannuksella", kansanedustaja Junnila paheksuu.

Kontula pidätettiin Israelissa 13. tammikuuta pyrkiessään Gazaan, jota hallitsee islamistinen terroristijärjestö Hamas. Kontula on julkisesti luonnehtinut itseään kommunistiksi.

Ei ulkoparlamentarismille: ”Keskittyisi päätöksentekoon”

Vilhelm Junnila toivoo Kontulan keskittyvän päätöksentekoon ja hylkäävän ulkoparlamentaristisen aktivismin. Myös Juutalaisten maailmankongressi kritisoi Kontulan toimintaa, jota hän perusteli Suomen ja Israelin välisillä asekaupoilla. Asekaupat kuitenkin tehtiin nykyisen hallituksen toimesta.

"Länsimaisia arvoja murentanut Berliniin muuri rakennettiin Kontulan kannattamien kommunistien toimesta, joten on irvokasta jeesustella Israelin ja Gazan välisestä raja-aidasta. Keskittyisi päätöksentekoon, jos asekaupat harmittavat", Junnila jyrähtää.

 

Jukka Rahkonen ke 26.02. 23:51

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

videot