CBN News Suomesta: Historiallisesti kristillinen kansakunta hylännyt uskon

PS-edustaja Turtiainen: "Nyt kaikki perinteisiä arvojamme arvostavat ja kunnioittavat kansalaiset puolustamaan kovaan ääneen Päivi Räsästä"

Kotimaa pe 28.02.2020 23:27

"Maamme arvoja alettiin hiljalleen ja määrätietoisesti raiskaamaan presidenttinäkin toimineen Tarja Halosen toimesta jo silloin kun hän nousi 70-luvulla Suomen päätöksentekoon.

Nyt näemme jo, kuinka Halosen maailmalta lanseeraama hulluus on mädättänyt yhteiskuntamme oikeuslaitosta myöden, jopa kirkko on pilalla ja koulujen mädättämisestä kuulee kansalaisilta juttuja lähes päivittäin."

Näin perussuomalaisten kansanedustaja Ano Turtiainen tykitti Facebookissa 21. helmikuuta ja otti kantaa Suomessa jatkuvasti käynnissä olevaan arvokeskusteluun.

Tekstinsä yhteyteen Turtiainen oli lisännyt vaikutusvaltaisen ja satoja miljoonia ihmisiä tavoittavan amerikkalaisen kristillistä ohjelmaa välittävän tv-yhtiö CBN Newsin 18. helmikuuta julkaiseman neljä minuuttia kestävän paljonpuhuvan videon, jossa ihmeteltiin sitä, miksi Suomi - jossa 70 prosenttia kuuluu evankelis-luterilaiseen kansankirkkoon ja alle kolmannes väestöstä sanoo uskovansa Jumalaan ja jonka perustuslain mukaan kansankirkko saa julistaa Raamattuun perustuvaa kristillistä uskoa - on asettanut syytteeseen kansanedustajan, joka on julistanut Raamattuun perustuvaa kristillistä uskoa.

Raportissaan Suomesta CBN News teki tiettäväksi jokaiselle katsojalle ja lukijalle, että "historiallisesti kristillinen kansakunta on hylännyt uskon ja kaiken kukkuraksi avannut rikostutkinnan kristityistä".

Tekstissään Ano Turtiainen totesi meidän elävän ajassa, jossa jokainen meistä joutuu valitsemaan puolensa.

"Ei olisi joitakin vuosia sitten tullut mieleenkään, että arvomme voisi olla tänään näin koetuksella. Enkä olisi silloin uskonut, että nämä kaksi naista nousisivat keulakuviksi arvoille, joista nyt joudumme toisen valitsemaan.

Valitsemmeko Päivi Räsäsen edustamat perinteiset kristinuskoomme pohjautuvat arvot, jonka alustalle hyvinvointimme on aikojen saatossa rakentunut? Vai valitsemmeko Tarja Halosen pahuutta edustavat arvot, joilla hiljennetään toisinajattelijat ja annetaan pirun päättää asioistamme ja asemastamme", Turtiainen kirjoitti ja kehotti "nyt kaikkia hyvinvointia ja perinteisiä arvojamme arvostavia ja kunnioittavia kansalaisia puolustamaan kovaan ääneen Päivi Räsästä".

"Tuskin meistä kukaan haluaa nähdä sotaa enää tässä maassa. Emme voi siltä kuitenkaan välttyä, jos jatkamme tätä hyväuskoista hiljaista vierestä katselua, kun keskuudessamme jo oleva vihollinen ottaa lisää valtaa käsiinsä."

"Käyttäkää ääntänne ja kovaa!" Turtiainen vetosi.

Iltalehden politiikan toimittaja Mika Koskinen nosti Näkökulma -kirjoituksessaan 24. helmikuuta heti tikun nokkaan Ano Turtiaisen Facebook-julkaisun.

Ano Turtiainen oli Koskisen mukaan ollut "sotajalalla Facebookissa" ja hän piti perussuomalaiskansanedustajan kommentointia "kovana tekstinä".

Arvoisa politiikan toimittaja Suomessa jätti kuitenkin täysin kertomatta kaikille Iltalehden lukijoille, että Turtiaisen Facebook-päivitykseen liittyi oleellisesti CBN Newsin videoklippi.

Siinä merkittävä kansainvälinen uutissivusto paljastaa koko maailmalle kristillisenä maana tunnetun Suomen uskonnon- ja sananvapauden tilanteen saaneen jo vainon piirteitä.


 

Tytti Salenius pe 28.02. 23:27

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

USA:n ääretön valtionvelka ja keskuspankkirahoitus

la 11.05. 19:26

Olli Pusa

Kompassi hukassa?

su 05.05. 00:58

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

Tapio Puolimatka

Miksi lähdin ehdolle europarlamenttivaaleihin?

ti 23.04. 22:16

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

videot