Porin "murha" onkin tyypillinen islamilainen halal-teurastus

Porilainen Satakunnan kansa kirjoittaa, että 16. syyskuuta tapahtunut Itäpuiston murha oli erityisen raaka ja tekoa tutkitaan sen takia murhana.

Kotimaa su 30.09.2018 12:38

Satakunnan kansan tietojen mukaan keski-ikäisen porilaisen naisen pää on irrotettu tai yritetty irrottaa katkaisemalla uhrin kaula. Toisin sanoen irakilainen suoritti suomalaiselle naiselle islamilaisen halal-teurastuksen, joita monet ovat nähneet järkyttävillä isis-videoilla.

Viranomaiset ja tiedotusvälineet yrittävät jälleen piilotella murhan todellista tekotapaa ja luonnetta.

"Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Erik Salonsaari sanoo, ettei voi tutkinnan tässä vaiheessa ottaa kantaa tekotapaan", Satakunnan kansa kertoo.

"Tekotavasta en voi valitettavasti tarkemmin kertoa. Sen voin kuitenkin vahvistaa, että tapausta tutkitaan murhana etenkin tekoon liittyvän erityisen raakuuden takia", Salonsaari kertoo Satakunnan kansalle.

 

16.9. Iltalehti kirjoitti: "Poliisi epäilee Porin kerrostalopalossa kuolleena löydetyn naisen tulleen surmatuksi" - tämä epäily siis sen jälkeen kun Poliisi on löytänyt asunnosta naisen, jonka pää on irroitettu.

"Poliisi epäilee Porissa varhain sunnuntaiaamuna kerrostaloasunnon palon yhteydessä löydetyn kuolonuhrin tulleen surmatuksi." - Poliisi jälleen "epäilee" "kuolonuhrin" tulleen surmatuksi, oletetusti koska pää on irroitettu.

"Lounais-Suomen poliisi tiedottaa, että kuolleen naisen epäillään saaneen surmansa väkivallan uhrina. Hänessä on havaittu merkkejä ulkoisesta väkivallasta." - Koska islamilaisittain halal-teurastetun suomalaisen naisen pää on irroitettu, Poliisi "epäilee" hänen saaneen surmansa väkivallan uhrina ja että hänessä "on havaittu merkkejä ulkoisesta väkivallasta".

Viranomaisten ala-arvoinen tiedotus on ilmiselvien tosiasioiden epätoivoista peittelyä. Kuinka monta halal-teurastusta tai niiden yritystä on jo tähän mennessä tiedotettu "puukotuksina"?

 

Islamilaisen kylmäverisen teurastuksen suorittanut irakilainen tuli Suomeen syksyllä 2015. Hän on tiettävästi jo saanut oleskeluluvan Suomeen. Kirkkoherra Kaisa Huhtalan mukaan mies on ollut seurakunnan jäsen ehkä 2,5 vuotta.

 

17.9. Poliisi kertoi tutkivansa tapausta murhana. Poliisi teki silloin lisää kiinniottoja. Kaikkiaan poliisi ehti ottaa kiinni neljä henkilöä, joista kaksi on Liinaharjan vastaanottokeskuksessa asuvia turvapaikanhakijoita. Poliisi suoritti operaation vastaanottokeskuksessa ja kävi muun muassa tarkistamassa vastaanottokeskuksen valvontakameroiden nauhat, kertoo SK.

19. 9. Satakunnan käräjäoikeus vangitsi 28-vuotiaan miehen epäiltynä porilaisnaisen murhasta. Mies on Irakin kansalainen.

20.9. Satakunnan Kansa uutisoi, että murhasta epäiltynä vangittu ei asu Liinaharjan vastaanottokeskuksessa, ja että hän on saanut oleskeluluvan. Samana päivänä paljastui, että mies on seurakuntavaaliehdokas ja kuuluu Teljän seurakuntaan.

24. 9. Tutkinnanjohtaja vahvisti, että uhri ja epäilty murhaaja tunsivat toisensa entuudestaan. Oikeusrekisterikeskuksen tietojen mukaan 28-vuotiaalla irakilaismiehellä ei ole aiempia rikostuomioita Suomessa.

 

Lähteitä:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201809162201202033_u0.shtml
https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/itapuiston-murhasta-epailty-on-seurakuntavaaliehdokas-porissa-tieto-tuli-jarkytyksena-teljan-seurakuntaan-201209163
https://pt-media.org/2018/09/29/porin-murha-erityisen-raaka-uhrin-kaulaa-katkaistu/
http://oikeamedia.com/o1-84209

Kuva: PT-media.

 

Jukka Rahkonen su 30.09. 12:38

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot