Blogi: Heikki Porkka, ke 25.09.2019 14:16

Saksan uuden ajan fasistit ja natsit löytyvät vihervasemmistosta

Moni on todennut, että nykyään ilmassa leijuu 30-luvun henki. Saattaa hyvinkin leijua, mutta ilmapiirin luojina eivät suinkaan ole ne, joita poliittinen eliitti ja valtamedia ovat pitkään natsitelleet ja syyttäneet rasisteiksi.

30-luvun hengellä viitataan yhteiskunnalliseen tilaan, joka vallitsi Saksassa, kun natsipuolue nousi valtaan. Päällimmäisenä ajanjaksosta nousee mieleen sana juutalaisvaino, jota on esitelty tv-ohjelmistossa viime vuosina satoja kertoja kaikkialla läntisessä Euroopassa.

Suomalainen valtamedia on pyrkinyt monin tavoin peittelemään tosiasiaa, jonka mukaan nykypäivänä juutalaisten pahimpia vainoojia ovat muslimit. Sen sijaan on annettu ymmärtää, että mystinen äärioikeisto ja uusnatsit ovat yhteiskunnan ja nimenomaan juutalaisten pahin uhka.

Nyt Saksasta uutisoidaan vihervasemmiston harjoittamasta avoimesta juutalaisvainosta, mutta uutisoivatko suomalaismediat hälyttävästä kehityksestä. Tähän asti erityisesti Yleisradio on ollut äärimmäisen innokas esittelemään juutalaisiin kohdistunutta vainoa Hitlerin Saksassa.

Ennen Saksan nykytilanteeseen tutustumista muutama sana lähihistoriaan liittyen.

Yhdysvaltain vuosien 1981 – 89 presidentti Ronald Reagan totesi amerikkalaisessa “60 minuuttia” -tv-ohjelmassa vuonna 1975: “If fascism ever comes to America, it will come in the name of liberalism”. Jos fasismi tulee joskus Amerikkaan, se tulee tänne liberalismin nimissä.

Reaganin sanat sopivat erinomaisesti tämän päivän Eurooppaan, jossa vihervasemmisto ja internationalistien leiriin asettunut keskusta-oikeisto ovat jo pitkään liputtaneet puheissaan liberalismin puolesta, mutta toteuttavat politiikkaa, joka tuo yhä useammin mieleen totalitaristiset ideologiat, kuten kommunismin, natsismin ja fasismin.

Euroopan yleisradiounionin EBU:n jäsenten enemmistö on seissyt läntisen Euroopan poliittisten johtajien rinnalla pyrkien manipuloimaan kansalaisia federalismin, haitallisen maahanmuuton, monikultturismin ja ääriliikkeen muodon saaneen ilmastofanatismin tukijoiksi.

Yleisradio, joka on yksi EBU:n jäsenyhtiöistä, edustanee eurooppalaisen yleisradiorintaman jyrkintä leiriä, jonka se [Yle] osoittaa yksipuolisella ja usein jopa valheellisella uutisoinnillaan.

Yleisradio on esittänyt viime vuosina suomalaisille tv-katsojille kymmeniä, ellei peräti satoja dokumenteiksi kerrottuja ohjelmia, joissa on käsitelty Saksan juutalaisiin kohdistunutta vainoa.

Sen sijaan Yleisradio ei ole toistanut toistamasta päästyään sosialistisen Neuvostoliiton harjoittamaa vainoa, joka kohdistui paitsi juutalaisiin, myös puna-armeijan miehittämien itsenäisten valtioiden asukkaisiin, kuten kävi esimerkiksi Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Yleisradion harjoittamasta uutisoinnista on pääteltävissä, että uutis- ja ajankohtaistoimituksessa pimitetään tietoisesti sosialistien ja kommunistien tekemiä etnisiä puhdistuksia ja muita rikoksia ihmisyyttä vastaan, mutta jostain syystä natsien teot nostetaan toistuvasti kansalaisten kauhisteltaviksi.

Ajatusketjua pidemmälle vieden tulee johtopäätökseen, jonka mukaan Yleisradiossa lymyilee kymmeniä toimittajia, jotka kannattavat edelleen totalitarismia, kunhan se [totalitarismi] toteutetaan heille rakkaan ideologian hengessä ja nimissä.

Viime syksynä Yleisradio kertoi suomalaisille, että Saksan Chemnitzissä vainottiin ulkomaalaisia ja esitettiin natsitervehdyksiä. Syyllisiksi mainittiin saksalaiset ”äärioikeistolaiset” ja uusnatsit.

Yle, 27.8.2018, artikkelin otsikko:”Saksan Chemnitzissä useita loukkaantunut äärioikeiston ja vastamielenosoittajien yhteenotoissa – Miesjoukot ovat jahdanneet ulkomaalaisia puukotuksen jälkeen”

Yle, 28.8.2018, lainauksia tekstistä: 

”Chemnitzin poliisia on arvosteltu siitä, että paikalla oli liian vähän poliiseja, minkä takia tilanne uusnatsien ja vastamielenosoittajien välillä kärjistyi.”

****

”Mielenosoittajat tekivät muun muassa natsitervehdyksiä. Myös soihtuja ja muita esineitä oli heitelty puolin ja toisin mielenosoitusten välillä.

Äärioikeistolaiset hyökkäsivät myös poliisien ja pääosin ulkomaalaistaustaisten sivullisten kimppuun.”

Tosiasiassa Chemnitzissä ei ollut ulkomaalaisten jahtia ja natsitervehdyksen tekijäksi paljastui äärivasemmistolaista, vandalismia ja väkivaltaista toimintaa harjoittavaa Antifaa sympatisoiva henkilö.

Saksassa asuva vapaa toimittaja Pertti Rönkkö, joka on aiemmin tuottanut uutismateriaalia myös Yleisradiolle, kirjoitti Facebook-seinällään 23.8.2019:

”Hyvän journalismin nimissä ja faktoja kunnioittaen Hesarin jutussa olisi ollut syytä mainita, että Chemnitzissä ei ollut maahanmuuttajien näköisten ihmisten ajojahtia. Tätä antifan välittämää fakenewsia eivät toista enää saksalaisetkaan mediat, ja myös Merkel muutti oikean tiedon tultua ilmi sanavalintojaan.

Natsitervehdyksistä Hesari olisi voinut totuuden nimissä kertoa, että Hitler-tervehdyksen tekijä on äärivasemmistolaista antifaa sympatisoiva vasemmistolainen, ja että hänen ihoonsa on tatuoitu antifan logo. Tämä tuli ilmi oikeudenkäynnissä, jossa hänelle tuomittiin 7 kuukautta vankeutta ehdollisena.

Juutalaisesta ravintolastakin lehti olisi voinut kertoa, että ei edes poliisilla ole minkäänlaista tietoa väitetystä hyökkäyksestä, ei oikeistolaisesta eikä vasemmistolaisesta, kyseistä ravintolaa vastaan.”

Tänään, 25.9.2019 toimittaja Rönkkö raportoi saksalaismedian uutisoinnin pohjalta juutalaisvainosta, jota harjoittavat sosialidemokraatit (SPD), laitavasemmisto (Linke) ja vihreät.

Pertti Rönkkö Facebook-seinällään:

”Ei juutalaisia hotelliin, koska he ovat AfD:n jäseniä - Rhein-Neckar-Zeitung uutisoi tapauksesta, jossa „Naiset oikeistoa vastaan“ -niminen ryhmä vaatii yhdessä vihreiden, SPD:n ja vasemmistopuolue Linken kanssa heidelbergiläistä hotellia perumaan AfD:n sisällä toimivien juutalaisten kokoustilavarauksen. Perusteluksi naisryhmä sanoo, että „AfD on epädemokraattinen, ihmisvihamielinen ja osaksi oikeistoradikaalinen“.”

Huomionarvoista on, että Yleisradio on pyrkinyt toistuvasti leimaamaan nimenomaan AfD:n antisemitistien puolueeksi.

Yle, 24.11.2016: ”Tai toisin kysyttynä – onko sellainen ulkomaalais- ja islamvastainen puolue kuin AfD tullut salonkikelpoisemmaksi – siis käyttääkö populistipuolue ikään kuin polttoaineenaan pakolaisvastaista ilmapiiriä ja avaa lopulta kanavat myös juutalaisvastaiselle propagandalle?”

Yle, 10.11.2018: ”Viime syksyn vaaleissa Vaihtoehto Saksalle eli AfD sai 12,6 prosenttia äänistä.. Puolue nousi liittopäiville ensi kertaa ja saman tien kolmanneksi suurimmaksi puolueeksi.

AfD käytti maahanmuuttoa ja eri uskontoja vastustavia vaalilauseita. Liittopäivillä sen edustajat ovat pitäneet puheita, joissa on toistettu vanhoja antisemitistisiä ja rasistisia kannanottoja.”

****

”Elokuussa 2018 itäsaksalaisessa Chemnitzissä tuhannet ihmiset osallistuivat uusnatsien koolle kutsumaan marssiin sen jälkeen, kun kaksi maahanmuuttajaa oli puukottanut Saksan kansalaisen kuoliaaksi. Marssiin osallistuneet jahtasivat ulkomaalaistaustaisia ihmisiä Chemnitzin kaduilla ja kävivät toimittajien kimppuun.”

Toistaiseksi en ole löytänyt Ylen nettisivuilta uutista, jossa kerrotaan Saksan demarien, vasemmiston (Linke) ja vihreiden harjoittamasta juutalaisvainosta. Enkä taida pidättää hengitystä sellaista odottaessa.

Ylen tapana on pimittää tietoa, joka sotii toimituksen tai toimittajakunnan enemmistön mielipidettä vastaan. Totuudella ei ole niin väliä, pääasia on, että ideologia etenee.

Muistutan lopuksi vihervasemmistolaista toimittajakuntaa siitä, että ensimmäiset keskitysleirit perustettiin Venäjälle Leninin toimesta. Stalin innostui leireistä niin voimakkaasti, että hänen aikanaan rakentui kokonainen keskitysleirien saaristo (Gulag). Hitler sai mallin natsien ylläpitämiin leireihin idästä ja todellisuudessa Hitler oli oppipoika sen rinnalla, mitä Leninin alkuun panema ja Stalinin jalostama punainen paholaisvaltio sai aikaan.

Heikki Porkka ke 25.09. 14:16

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Koronaviruspandemia syynä "nuorison" väkivaltaiseen käyttäytymiseen ja uhoon?

pe 31.07. 10:55

Joko valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen lähtölaskenta on alkanut?

ti 14.07. 12:23

Älä koskaan luota Ylen uutisointiin tarkistamatta faktoja

ti 28.04. 09:51

Irakin Alin valekuolema ja suomalaisvastaiset suomalaiset

la 25.04. 15:38

Marinin hallituksen on aika väistyä

ma 20.04. 10:53

Marinin hallitus ja sdp - vastuu siirtyy toisaalle

la 11.04. 21:19

Sanna Marinin murkkuhallitus kiukuttelee, syyttelee ja väistää vastuuta

to 09.04. 10:56

Sosiaali- ja terveysministeri(ö) pakoilee vastuuta

ke 08.04. 11:29

Suomalaisten hengelle ja terveydelle vaarallinen sisäministeri Ohisalo

ti 31.03. 09:54

Maria Ohisalo on sisäiselle turvallisuudelle vaarallinen henkilö

la 28.03. 08:40

blogit

Vieraskynä

Euroopan islamisaatio ei ole näennäistieteellinen salaliittoteoria

ma 21.09.2020 22:51

Juha Ahvio

Valheellisen valkoinen Jeesus hävitettävä ja tilalle nynny queer?

ma 21.09.2020 22:49

Professorin Ajatuksia

Tumman pigmentin kulttuuria?

su 27.09.2020 22:56

Marko Hamilo

Kansalaiset vaarassa! Nyt tarvitaan hätätilahallitus!

su 19.04.2020 22:47

Jukka Hankamäki

Hallitus tuhlaa ja tekee senkin väärin

ma 21.09.2020 22:46

Petteri Hiienkoski

"Unohdetun" ihmisoikeusjulistuksen ja "vihapuheen" kitkemisen vastakkaisuus

la 11.07.2020 19:59

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

MEP Huhtasaari: EU:n ilmastolaki pahentaa ilmastoa

pe 11.09.2020 14:33

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Haloo, Li Andersson: Kytöpuiston pahoinpitelijät koulun vaihtoon

to 24.09.2020 01:19

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Marinin hallitus petti omat sanansa ja lopulta hallituskumppaninsa

su 27.09.2020 22:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Tiedolliseen relativismiin perustuva identiteetti-ideologia uhkaa länsimaita

ti 11.08.2020 11:45

Heikki Porkka

Koronaviruspandemia syynä "nuorison" väkivaltaiseen käyttäytymiseen ja uhoon?

pe 31.07.2020 10:55

Tapio Puolimatka

Nuorten transhoidot - lääketieteellinen skandaali?

ke 09.09.2020 22:21

Olli Pusa

Looginen ongelma

pe 11.09.2020 10:53

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Jessica Vahtera

Kuuden euron kohtuus missä palkkatasa-arvo?

ma 11.05.2020 17:17

Pauli Vahtera

Miljoonien eurojen polkupyörät

ke 09.09.2020 22:18

Timo Vihavainen

Paluumatkalla

su 27.09.2020 22:57

Matti Viren

Paluu menneeseen

su 27.09.2020 22:59