Blogi: Heikki Porkka, to 14.11.2019 14:09

Suomalaisvastainen Yleisradio esittelee maahanmuuttopolitiikan hedelmiä

 

Esittelen seuraavassa islamilaisista maista saapuneita henkilöitä, joilla kaikilla on Suomen kansalaisuus. Kaikilla heillä on ollut rooli Yleisradion manipulatiivisessa uutisoinnissa, jonka tarkoitus on ollut kertoa suomalaisille, kuinka hienoja maahanmuuttajia Suomi on vastaanottanut.

Yleisradio ei suinkaan ole ainoa suomalaisvastainen massamedian edustaja, joka on nostanut kaapin päälle alla mainitut henkilöt, mutta Ylen rooli on merkittävin, sillä Yle on valtion virallinen äänitorvi, jota kansalaiset ovat pakotettuja rahoittamaan. Toisin sanoen kansalaiset ovat pakotettuja maksamaan siitä, että heitä manipuloidaan heidän omilla rahoillaan.

Haitallista maahanmuuttoa ja sen seurauksena syntyvää monikulttuurista yhteiskuntaa Yleisradio on markkinoinut positiivisina asioina jo vuosien ajan. Tässä kohdin kannattaa huomioida, että Suomi on seurannut uskollisesti Ruotsin jalanjälkiä maahanmuuttopolitiikan ja monikulttuurisen yhteiskunnan edistämisen suhteen. Ruotsi puolestaan tunnetaan maailmalla totaalisesti epäonnistuneesta maahanmuuttopolitiikastaan, jonka myötä maahan on muodostunut useita hengenvaarallisia no go –alueita.

Alla on kerrottu tosiasioita henkilöistä Abdirahim Husu Hussein, Hussein al-Taee, Ahmed Al Chibib, Rami Adham, Saido Mohamed, Al-Montathar Mahdi Basita Al-Mehsen, Sadek Elwan ja Maryan Askar, joita Yleisradio on nostanut esiin esimerkillisinä maahanmuuttajina. Painotan, että tässä esiin nostetut henkilöt ovat vain esimerkkejä, eivät suinkaan kattava kooste maahanmuuttopolitiikan hedelmistä.

 

Abdirahim Husu Hussein (sdp)

Yleisradion toimittajanakin vuoden 2013 alusta vuoden 2016 puoleen väliin työskennelleestä Husu Husseinista on paljastunut viime päivinä useita asioita, joiden perusteella muodostuu mielikuva patologisesta valehtelijasta.

Hän on kolminkertainen petoksentekijä ja patologinen valehtelija, mutta tästä huolimatta sankarimaahanmuuttaja, joka on saanut Yleisradiosta positiivista ohjelma-aikaa enemmän kuin yksikään muu itämainen kultamuna.

Sosialidemokraattien jäsenenä Helsingin valtuustoon kivunneen Husun Suomessa saamasta suitsutuksesta, petoksista ja valehtelusta saa lisää tietoa Wikipediasta, jonka tekstin lopusta löytyy linkkejä todisteeksi.

Lisäksi Suomen Uutiset on julkaissut 13.11.2019 laajahkon artikkelin, jossa ruoditaan Husu Husseinin toimintaa monelta kantilta. 

 

Hussein al-Taee (sdp)

Hussein al-Taee istui useaan otteeseen asiantuntijan tittelillä varustettuna Ylen studiossa. Suklaasilmäinen al-Taee taisi sulattaa Ylen tyttöjen [ja poikien?] sydämet, sillä yhtä ainoaa kertaa eivät toimittajat kyseenalaistaneet hänen tarinoitaan Lähi-idän tilanteeseen tai terrorismiin liittyen.

Irakilaislähtöinen al-Taee, joka oli Martti Ahtisaaren [ja George Sorosin] perustaman CMI-toimiston työntekijä, väitti keväällä 2016 Ylen A-studiossa, että Isis ei ole lähettänyt terroristeja Eurooppaan:

”– Yleisesti ottaen suurin osa näistä ihmisistä, jotka ovat tähän maahan tulleet, ovat lähteneet Isisiä ja kuolemaa karkuun, ja ne muut, tai suurin osa heistä, ovat tulleet paremman elämän toivossa, mutta Isis ei ole lähettänyt ihmisiä. Tämä täytyy ottaa huomioon, al-Taee myös muistutti.”

Al-Taee valehteli, sillä jo kesällä 2015 tiedettiin terroristeja tulevan turvapaikanhakijoiden veneiden mukana. Syksyn 2015 Pariisin terrori-iskuissa oli mukana turvapaikanhakijoiden sekaan soluttautuneita henkilöitä. Al-Taeen on täytynyt tietää totuus, joten miksi hän valehteli?

Yleisradion ja al-Taeen harmiksi jopa Helsingin Sanomat oli uutisoinut aiemmin (5.2.2016) Saksan tiedustelupalvelun (BfV) tiedoista, joiden mukaan ”Isis on lähettänyt Eurooppaan taistelijoitaan, jotka esiintyvät pakolaisina”.

”Olemme myös nähneet terroristien – – livahtavan sisään naamioutuneena tai pakolaisen asussa. Tämän tosiasian kanssa turvallisuuspalvelut painivat”, BfV:n johtaja Hans-Georg Maaßen sanoi tv-kanava ZDF:lle Reutersin mukaan.

”Yritämme havaita ja tunnistaa, onko sisään livahvanut lisää Isisin taistelijoita tai Isisin terroristeja.”

Sittemmin al-Taee paljastui juutalaisvihamieliseksi ja homoseksuaaleja vihaavaksi valehtelijaksi pyrkiessään sdp:n ehdokkaana eduskuntaan. Vaalikampanjan aikana al-Taee kielsi väkivaltaa, homovihaa ja antisemitismiä tihkuneet nettikirjoituksensa, mutta myönsi tekstit oikeiksi noustuaan kansanedustajaksi.

 

Ahmed Al Chibib (sdp)

Turussa vaikuttanut Ahmed Al Chibib (sdp) sai vuosien ajan runsaasti suitsutusta mediassa. Häneen yhdistettiin sanat vuoden uusturkulainen, sosialidemokraattien varavaltuutettu, sdp:n eurovaaliehdokas, nuorisolautakunnan varapuheenjohtaja ja hyväntekeväisyysprojektien toteuttaja.

Keväällä 2016 Turun Sanomat kertoi, että Al Chibibiä epäillään veropetoksista ja tupakkatuoterikkomuksista, jonka lisäksi asiakirjojen kätköistä löytyi elintarvikelain rikkomuksia, virkamiesten uhkailua ja jopa pommiuhkaus.

Myöhemmin saman keväänä Iltalehti uutisoi Al Chibibin lentäneen Irakiin. Sama uutinen kertoi Al Chibibin jättäneen jälkeensä yli puolen miljoonan euron velat, suurimpina velkojina Op-palvelut, Nordea ja Finnvera.

Yle on julkaissut useita Al Chibiä positiivisesti käsitteleviä artikkeleita. Esimerkiksi tämän "Ahmed Al Chibib on tullut tunnetuksi sairaalatarvikkeiden toimittamisesta kotimaahansa Irakiin. Chibib on Turun nuorisolautakunnan varapuheenjohtaja." ja tämän "Lääkeapu toi vuoden uusturkulaisen tittelin" ja tämän "Suomen ensimmäinen basaarialue avataan Varissuolle" ja tämän "Andi Mwegerano ja Ahmed al Chibib jyräsivät varjovaaleissa" sekä tämän "Maahanmuuttajien varsinaissuomalainen perinneruoka on linssikeitto" että tämän "Ahmed laittaa mausteriisiä joulupöytään"

Kuinka moni etnisesti suomalainen nuori yrittäjä saa samanlaista kohtelua valtiolliselta mediayhtiöltä? Yllä olevat esimerkit Al Chibibin saamasta positiivisesta julkisuudesta Ylen taholta eivät ole ainoita vaan ensimmäisenä silmään osuneita.

 

Rami Adham (sdp)

Lelusedäksi nimetty Rami Adham seurusteli itäisillä mailla islaminuskoisten terroristien kanssa ja lavasti ystäviensä kanssa haavoittumisensa. Nykyisellä kotikentällä, Suomessa, Adham on tuomittu veropetoksista, väärennöksistä, dopingrikoksesta, huumausainerikoksesta, kirjanpitorikoksista, kiristyksen yrityksestä, rahankeräysrikoksesta sekä kahdesta pahoinpitelystä. Viimeisimmän tuomionsa Adham sai marraskuussa 2018, kymmenen kuukautta ehdotonta vankeutta 18 rikoksesta, joista törkein oli lähes kolme vuotta kestänyt rahankeräysrikos. 

Adham oli hetken aikaa sdp:n jäsen, mutta joutui jättämään puolueen rikosten ja valheiden paljastuttua.

Sdp:n suunnitelmissa vaikuttaa olleen ajatus, jonka mukaan Adhamista synnytetään jonkinlainen hyvän tahdon lähettiläs –ehdokas, vetovoimatekijä, jolla kerätään islaminuskoisten maahanmuuttajien ääniä. Pieleen meni, mutta demareissa ei otettu opiksi vaan tilalle hankittiin Husu Hussein ja Hussein al-Taee.

Esimerkkeinä kaksi Adhamiin kriitikkömästi suhtautuvaa Yle-artikkelia, jotka julkaistiin ennen Adhamin rötöstelyn julkituloa: "Suomensyyrialainen Rami Adham Ylelle: Tulitaukoa rikotaan Aleppossa, apu ei pääse perille" ja "Aleppon lelusalakuljettaja: En ole koskaan ollut näin kauhuissani kuin nyt". Artikkeleja on toki huomattavasti enemmän, kiinnostuneet löytävät lisää hakukoneen avulla.

 

Saido Mohamed (vihr)

Suomessa asuva somali Saido Mohamed käytti sosiaalitoimen Saidon siskolle tarkoittamat 44 000 euroa omiin tarkoituksiinsa. Tieto paljastui Saidon siskon ja toisen todistajan lausunnoista, jotka tulivat ilmi Saidon siskon saatua tuomion törkeästä petoksesta.

Saido on vuoden 2011 pakolaisnainen ja oli ennen vuoden 2016 joulukuuta vihreiden kuntavaaliehdokas, mutta perui ehdokkuutensa oikeudenkäynnin seurauksena julki tulleiden tietojen jälkeen. Vihreille Saido oli merkittävä ehdokas, josta osoituksena ex-puheenjohtaja Ville Niinistön innokas poseeraus hänen kanssaan.

Saido Mohamed on todennut vuoden pakolaisnaiseksi valintansa jälkeen, että ”Suomessa puhutaan usein, että pakolaiset haluavat vain elää sossun rahoilla. En ole koskaan tavannut ihmistä, joka haluaisi”.

Yleisradio on esitellyt Mohamedin useaan otteeseen varsin moraalisena ja positiivisena henkilönä. Esimerkiksi tässä: Vuoden pakolaisnainen on vapaaehtoistyön sankari ja tässä: Vuoden pakolaisnainen: piilorasistit ovat nousseet esiin ja tässä: Vuoden pakolaisnainen: pakolaisen asema on vaarantunut Suomessa sekä faktat huomioon ottaen kaikkein tragikoomisimman otsikon alla tässä: Saido Mohamedin työnä on asenteiden muuttaminen – tulos rakentuu tiedosta eikä tunteesta.

 

Al-Montathar Mahdi Basita Al-Mehsen

Irakista Suomeen vuosia sitten kulkeutunut Al-Montathar Mahdi Basita Al-Mehsen esiteltiin Ylen tv-ohjelmassa vanhusystävällisenä räppärinä, jolla on hyvä ja mukava luonne.

Ylen nettisivuilla on seuraava teksti otsikon ”Tottelematon mummo – lupa välittää” alla (linkistä avautuvan sivun alimmaisena):
”23-vuotias irakilaissyntyinen räppäri Al-Muntazar Al-Mehsen kohtaa jaksossa 78-vuotiaan Rap-mummo Eila Nevanrannan. Eila pohtii omia juuriaan ja mistä oma kapina kumpuaa. Katso jakso heidän tapaamisestaan ja lue Rap-mummon tarina.”

Tekstin ohessa on kuva Al-Mehsenistä ja Nevarannasta.

Al-Mehsen surmasi 31.7.2016 kävelyllä olleen 86 – vuotiaan suomalaismiehen teräaseella Helsingin Puotilan kappelin puistossa.

Al-Mehsenin sosiaalisen median päivityksistä selvisi, että hän on Israel- ja USA-vihamielinen muslimi. Useissa kohdin päivityksiä löytyi sana inshallah eli ”jos Allah suo”.

Useissa netistä löytyvissä kuvissa Al-Mehsen näyttää saman sormimerkin, jota Isis-terroristit käyttävät osoittaessaan etusormella kohti taivasta.

Al-Mehsen esiintyy myös väkivaltaan kiihottavia videoita julkaisevan Yleisradion suosikin, Palefacen musiikkivideolla, josta löytyvät lisäksi kansanedustaja Paavo Arhinmäki (vas), kaarnavene-episodista tuttu Riku Rantala ja Helsingin yliopiston professori Teivo Teivainen.

Kuten olettaa saattoi, Al-Mehsenin tehtyä surmatyön, kaikki videolla esiintyneet julkisuudesta tutut henkilöt kiistivät olleensa surmaajan kavereita. Että ihan sattumalta Al-Mehsen on kulkeutunut laitavasemmistolaisen kapinajengin sekaan??!!

 

Sadek Elwan

Ylen vakituisiin vieraisiin pitkään kuulunut Elwan muistetaan YleKioskin propagandatuotoksesta, jossa hän pyytää ohikulkijoita halaamaan itseään. Toki vain miehet saivat halata, koska islamin laki sanoo niin. Halatessaan Elwanilla oli silmien peittona punainen palestiinalaishuivi eli punainen keffiyeh, joka osoittaa verenvuodatusta ja taistelua Elwanin kotiseudun, Lähi-idän muslimien koodistossa.

Punainen palestiinalaishuivi on myös PFLP:n, palestiinalaisen marxilais-leniniläisen vallankumousjärjestön tunnus. EU ja USA pitävät PFLP:tä terroristijärjestönä.

Ylen islam-illassa Elwan kertoi, että ”islamisti on ihan sama ku arkimuslimi” ja että "meihin muslimeihin voitas soveltaa islamilaiset lait [sharia]”. Elwanin mukaan suurin osa muslimeista ajattelee niin.

Samassa haastattelussa Elwan kertoi kannattavansa jihad-käsitettä.

 

Maryan Askar

Somaliasta saapunut Maryan Askar oli pitkään Yleisradion suosikkilistan kärkipäässä saaden runsaasti aikaa Ylen ajankohtaisohjelmissa.

Askar on Elwanin lailla sharian kannattaja, jonka hän totesi YleKioskissa 11.6.2015

”Mun kanta [moniavioisuuteen] on sama kun mitä sharia-laissa lukee.”

Sharian mukaan miehellä voi olla neljä vaimoa, mutta vaimolla vain yksi mies. Sharian mukaan nainen perii vain puolet siitä mitä mies ja oikeudessa kahden naisen todistus vastaa yhden miehen todistusta.

Itäkeskuksessa 5.8.2016 järjestetyssä mielenilmauksessa Askar solvasi Suomen poliisia 5.8.2016. ”Kytät, siat, natsien kätyrit.” 

Poliisi huomautti [ystävällisesti] Askaria, mutta salli hänen jatkaa häiritsevää ja törkeää metelöintiä huomautuksen jälkeen.

Itäkeskuksen toisessa mielenilmauksessa, 11.9.2016, Askar valehteli joutuneensa nimittelyn, repimisen ja tönimisen kohteeksi. Iltalehti tarttui syöttiin ja otsikoi valheellisesti:

"Olen aivan järkyttynyt"

”Rasistista nimittelyä, tönimistä ja repimistä: Raskaana oleva musliminainen kertoo joutuneensa kaltoin kohdelluksi Itiksessä”

Poliisin tiedote 12.9.2016 kumosi yksiselitteisesti Iltalehden ja Askarin levittämät valheet: 

”Mediassa uutisoitiin sunnuntaina 11.9.2016 Itäkeskuksen Tallinnanaukiolla mielenosoituksen yhteydessä tapahtuneesta pahoinpitelystä, jossa saadun tiedon mukaan raskaana olevaa naista olisi pahoinpidelty ja tekijöinä rikokselle olisi ollut useita mieshenkilöitä. Poliisista vahvistetaan, että väitetystä rikoksesta on tehty rikosilmoitus, jonka tapahtumapaikkana on nimenomaan Tallinnanaukio, ei medioissa esillä ollut vaihtoehtoinen tapahtumapaikka metroaseman lippuhallissa. Poliisi on ollut yhteydessä kahteen asianosaiseen ja tilanteesta on ollut käytettävissä videokuvaa. Nyt saatujen tietojen perusteella voidaan päätellä että mediassa olleet teonkuvaukset eivät pitäisi paikkaansa.”

 

Lopuksi

Kuka on seuraava Yleisradion suosima islamilaista maailmaa edustava henkilö, josta paljastuu jotain ikävää? Ylen ajankohtaislähetyksiä katsoessa on tullut mieleen esimerkiksi se, onko Ylen aamutelevisiossa aika ajoin esiintyvä somalialaislähtöinen, ulkoisesta olemuksesta päätellen islamilaisen kulttuurin naisia alistavaa pukeutumista hyvänä asiana pitävä Maryan Abdulkarim sharia-naisia. Kuten tiedetään, islamilainen laki, sharia, määrittää naiset miehiä alempiarvoisiksi yksilöiksi.

En suinkaan väitä, että kaikki Lähi-idästä tai Afrikasta saapuneet henkilöt toimivat samalla tavoin kuin yllä kerrotut ovat tehneet. Sen sijaan ihmettelen sitä, millä metodilla Yleisradio onnistuu valikoimaan islamilaisen maailman mallimaahanmuuttajiksi toistuvasti henkilöitä, jotka eivät millään tavalla edistä tasapainoisen yhteiskunnan syntyä?

Onko niin, että Yle on pyrkinyt valitsemaan valioyksilöt, henkilöt, joiden avulla on pyritty rakentamaan positiivinen kuva tiettyjen kansanryhmien ja islamin edustajista?

Mukava olisi myös ymmärtää, mistä syystä Yleisradiossa tyrkytetään suomalaisille jatkuvasti asioita, joiden toteutuminen tekee suomalaisten elämästä hankalampaa, joskus jopa vaarallisempaa.

Viimeisten vuosien aikana on syntynyt lisäksi mielikuva, jonka mukaan sdp on Ylen tavoin erityisen taitava haalimaan sisäänsä ulkomaalaistaustaisia, joiden näkyvä läsnäolo Suomessa ei edistä yhteiskunnan hyvää ja tasapainoista kehitystä.

Juice Leskisen vuonna 1996 ensimmäisen kerran julkaisemassa kappaleessa ”Kun Allah saapuu kaupunkiin” todetaan seuraavasti:

” Kun Allah saapuu maisemiin,
me saadaan siitä juttu Suosikkiin.
Ja aamutelkkariin, ja Hesariin,
ja Kainuun Sanomiin.
Niin jumala tuo jumalten
on kiistämätön listaykkönen!

Kun Allah saapuu kaupunkiin,
hän ensin soluttautuu vihreisiin.
Ja pariin demariin,
he tunkee päänsä turbaaniin:
näin yhtä päätä rukoillaan
ja perseet osoittavat Uumajaan!”

Viisas mies, näki ennakkoon mistä suunnasta löytyvät puolueet, joiden politiikalla Suomi saadaan monin tavoin sekaisin.

PS. Sdp on lyönyt kirveensä maahanmuuton karvaaseen kiveen paljon useammin kuin teksti kertoo. Lisätietoa sdp:n edustajien rötöstelystä saa täältä

Heikki Porkka to 14.11. 14:09

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Älä koskaan luota Ylen uutisointiin tarkistamatta faktoja

ti 28.04. 09:51

Irakin Alin valekuolema ja suomalaisvastaiset suomalaiset

la 25.04. 15:38

Marinin hallituksen on aika väistyä

ma 20.04. 10:53

Marinin hallitus ja sdp - vastuu siirtyy toisaalle

la 11.04. 21:19

Sanna Marinin murkkuhallitus kiukuttelee, syyttelee ja väistää vastuuta

to 09.04. 10:56

Sosiaali- ja terveysministeri(ö) pakoilee vastuuta

ke 08.04. 11:29

Suomalaisten hengelle ja terveydelle vaarallinen sisäministeri Ohisalo

ti 31.03. 09:54

Maria Ohisalo on sisäiselle turvallisuudelle vaarallinen henkilö

la 28.03. 08:40

Törkeä, törkeämpi, Facebook

to 26.03. 11:32

Marinin hallitus leikkii ihmisten hengellä

ti 24.03. 01:17

blogit

Vieraskynä

Suomen vaiennettu raiskausepidemia: Miten suomalaiset valjastettiin rakastamaan hyväksikäyttäjiään

la 13.06.2020 00:30

Juha Ahvio

Vaatiiko evankeliumi tukemaan marxilaista vallankumousta?

ke 01.07.2020 23:05

Professorin Ajatuksia

Suru-uutisia maailmalta

ke 08.07.2020 23:38

Marko Hamilo

Kansalaiset vaarassa! Nyt tarvitaan hätätilahallitus!

su 19.04.2020 22:47

Jukka Hankamäki

Valtamedia todisti kirjani väitteet oikeiksi reaktioillaan

ke 01.07.2020 22:51

Petteri Hiienkoski

"Unohdetun" ihmisoikeusjulistuksen ja "vihapuheen" kitkemisen vastakkainen väkivallan logiikka

la 11.07.2020 19:59

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Keskusjohtoisuus ei ole ratkaisu

ti 07.07.2020 20:43

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Rasismiin auttaa ainoastaan tiukka maahanmuuttopolitiikka

pe 03.07.2020 18:41

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

"R-idioottien" riemukinkerit

ke 01.07.2020 22:54

Mika Niikko

Liittyen Suomen Kuvalehden uutisointiin (20. ja 21.1.2020)

ke 22.01.2020 22:20

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Mikä ihmeen Woke?

pe 21.02.2020 00:16

Heikki Porkka

Älä koskaan luota Ylen uutisointiin tarkistamatta faktoja

ti 28.04.2020 09:51

Tapio Puolimatka

Hermostuiko Seta uuden kirjani paljastuksista?

ke 01.07.2020 23:07

Olli Pusa

Valheiden verkko

ke 08.07.2020 10:04

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rakenteellinen rasismi

ke 01.07.2020 13:05

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Jessica Vahtera

Kuuden euron kohtuus missä palkkatasa-arvo?

ma 11.05.2020 17:17

Pauli Vahtera

Jos Suomessa olisi 3 miljoonaa asukasta

la 13.06.2020 00:01

Timo Vihavainen

Patsaiden kohtaloita

ke 08.07.2020 23:39

Matti Viren

Paljonko Suomi maksaa?

ke 01.07.2020 22:52