Blogi: Heikki Porkka, ti 03.12.2019 10:25

Maahanmuuttoon ja monikultturismiin liittyviä yksittäisiä tapahtumia vuosilta 2005 - 2017

 

1. Matti Vanhasen hallituksen (kesk, sdp, rkp) säätämä yleisradiolain kohta, joka astui voimaan 19.8.2005, sisälsi monikulttuurin edistämispykälän.
Laki velvoitti Yleä edistämään monikulttuurisuutta ja sen Yle todellakin teki. Seurauksista kärsivät kaikki suomalaiset, varsinkin vähävaraisemmat sekä keskituloiset, joiden maksettavaksi haitallisen maahanmuuton monitahoinen lasku suurelta osin kaatuu.

2. Pariisin monikulttuuriset mellakat alkoivat 27.10.2005 kestäen noin kolme viikkoa

MTV3:n toimittaja Helena Petäistö kirjoitti 14 vuotta sitten blogissaan:

”..."Mitä minä sanoinkaan", toteaa nyt moni ranskalainen.
DE TOUTE facon, il est trop tard! Nyt on jo liian myöhäistä! totesi olkapäitään kohauttaen jo vuonna 1991 Ranskan entisen presidentin tärkein neuvonantaja istuen minua vastapäätä erään eurooppalaisen hotellin aulan sohvalla.

Hetkeä aiemmin hän oli udellut minulta - tietäen, että olin maassa jo toiseen otteeseen - mikä maassa oli mielestäni muuttunut 15 vuodessa. Kerroin, että minusta ranskalaisista oli tullut aiempaa aggressiivisempia ja pelokkaampia holtittomalta vaikuttavan maahanmuuton edessä ja ihmettelin, miten näin on päässyt tapahtumaan.

Tällainen "Minun jälkeeni vedenpaisumus" -mentaliteetti ja tietty laksismi on ollut tyypillistä ranskalaiselle hallinnolle niin oikealla kuin vasemmallakin.

Kun monet muut maat automatisoivat teollisuuttaan, Ranska turvautui presidentti Valery Gisgard d'Estaingin johdolla entisten siirtomaamaiden halpaan työvoimaan ja salli myös heidän moniavioisten perheidensä tulon maahan.

Presidentti Francois Mitterrand taas halusi näyttää vasemmiston suuren sydämen kolmatta maailmaa kohtaan. Hän laillisti ensi töikseen valtavat määrät laittomasti maahan tulleita siirtotyöläisiä ja avasi rajat seposelälleen.

Vähitellen ilmeni, ettei täysin vieraasta kulttuurista tullut väki sulaudukaan Ranskan tasavaltaan niin kuin olivat tehneet katoliset puolalaiset, italialaiset, espanjalaiset ja portugalilaiset. Siirtomaissa opetettu juttu yhteisistä gallialaisista esi-isistä ei enää purrut.

Ranskan keskushallinto on perinteisesti vahva, ja se on välillä toki kokeillut tiukempiakin otteita. Sen usko omaan kaikkivoipaisuuteen ei kuitenkaan horjunut, ja tosiasiat hukutettiin täkäläiseen le non-dit -käytännön mukaiseen hymistelyyn sanomatta asioita suoraan.

Ensimmäisen herätyksen maa sai kolme vuotta sitten, kun Le Pen pongahti presidentinvaalien toiselle kierrokselle. Mutta kun mikään ei silti muuttunut, painekattila viimein pamahti.

Rysäyksen välitön hinta on noin 500 miljoonaa euroa. Lopullista hintaa ei vielä kukaan osaa arvioida.”

3. Wikipedian teksti kertoo, mitä sitten tapahtui:

”Mellakoinnin pelättiin leviävän myös muihin maihin. Ensimmäiset merkit tästä saatiin, kun Brysselissä ja Berliinissä poltettiin muutamia autoja marraskuun 6.-7. päivien välisenä yönä. Myös Tanskassa, Kreikassa ja Espanjassa raportoitiin väkivaltaisuuksista."

4. Entä miten Suomen poliittinen johto reagoi maahanmuuttopolitiikan ja monikultturismin suhteen Pariisin monikulttuuristen mellakoiden jälkeen?

Ei mitenkään, ei kerta kaikkiaan mitenkään. Tai ehkä sentään jotenkin, sillä poliittinen johto kertoi kansalaisille jälleen kerran, että Suomi ei toista muiden maiden virheitä, jonka jälkeen hallitus jatkoi muiden maiden tekemien virheiden toistoa.

5. Miten suomalaiset poliitikot ja mediat reagoivat, kun etnisesti erilaiset pistivät hösseliksi Lontoossa vuonna 2011 ja Tukholmassa vuonna 2013?

Syyttivät yhteiskuntaa, syrjäytymistä, rasismia ja maahanmuuttokriittisiä. Totesivat lisäksi, että ei Suomessa tule vakavia ongelmia, koska Suomessa ei toisteta muiden maiden virheitä.

6. Miten on käynyt?

Kuten kohdassa neljä todetaan, Suomi on toistanut muiden maiden virheet ja toimintametodit prikulleen, mitään pois jättämättä.

7. Kenen syy on, että yhteiskunnasta on tullut turvaton ja levoton?

Poliittisen johdon ja median mielipide on ollut tähän asti, että vika on maahanmuuttokriittisissä ja kaikissa niissä, jotka ovat eri mieltä Suomen tarpeesta täyttää maa sopeutumattomalla ja vaarallisella aineksella.

Maahanmuuttokriittiset ovat osoittaneet sormella ja kynällä poliittisia päättäjiä ja mediaa.
Poliitikot ovat tehneet haitallisia päätöksiä ja vähätelleet ongelmia. Media on puolestaan pimittänyt oikeaa tietoa ja syyllistänyt maahanmuuttokriittisiä viimeiset 15 vuotta.

8. Ketkä ovat olleet oikeassa?

Me, absoluuttisesti me [kriittiset]. Ikävä kyllä.

9. Miten Yleisradio on reagoinut?

Jatkanut ongelman vähättelyä ja haitallisen maahanmuuton valkopesua.

10. Kuinka moni poliitikko tai media on uskaltanut myöntää, että ongelman ydin löytyy rauhan uskonnoksi kutsutun islamin piiristä?

Näkyvistä poliitikoista kourallinen, suurin osa heistä on perussuomalaisia ja loput eduskunnan ulkopuolella olevien puolueiden edustajia.
Kansanedustajien ylivoimainen enemmistö ryhtyy sen sijaan huutamaan rasismia ja syrjintää, jos joku sanoo julkisesti haitalliseen maahanmuuttoon sidoksissa olevaa islamia erääksi ongelmien ytimeksi.

Rehellisyyden nimissä, näyttäkää yksi eurooppalainen valtio, johon ei olisi ilmaantunut massiivisia ongelmia erityisesti turvallisuuden suhteen islamin selkeän rantautumisen myötä.
Turvallisuusongelmien lisäksi haitallinen maahanmuutto kasvattaa radikaalilla tavalla kantaväestön taloudellista taakkaa.

11. Vihreä valhe näyttäytyy kaikkialla, myös maahanmuutossa

Vielä marraskuussa 2015 vihreiden nettisivuilla oli kirjoitus, jonka otsikkona oli "11 faktaa pakolaiskriisistä ja turvapaikanhakijoista".
Joulukuun alussa vuonna 2015 otsikko oli muutettu muotoon "10 faktaa pakolaiskriisistä ja turvapaikanhakijoista".

Yksi kohta oli pudonnut pois, mutta ei huolta, sillä Yle Watch – nettisivusto oli valppaana ja selvitti mitä yhdestoista fakta piti sisällään:

”[Vihreiden fakta nro] 11. Turvapaikanhakijat eivät lisää rikollisuutta tai levottomuuksia

Turvapaikanhakijoiden ei ole todettu lisäävän rikollisuutta tai muita ongelmia. Myöskään vastaanottokeskusten lähiseutujen turvattomuus ei ole lisääntynyt. Turvapaikanhakijoiden kotoutumiseen panostetaan ja heille opetetaan suomalaista kulttuuria ja arkea.”

Vihreät poisti kohdan 11 Kempeleessä 23.11.2015 tapahtuneen, laajaa kohua herättäneen raiskauksen jälkeen. Nuori, islamilaisesta maasta kotoisin oleva turvapaikanhakija raiskasi 14-vuotiaan kempeleläistytön.

Kirjatessaan kohdan 11 ”faktalistaansa” vihreät, kuten lähes kaikki eduskuntapuolueet, osoittivat tietoisen sokeutensa ja välinpitämättömyytensä suomalaisten turvallisuudesta.

Naapurimaa Ruotsi oli noussut raiskausrikosten osalta Euroopan ykköseksi jo ennen vuoden 2015 invaasiota. Ruotsin kohdalla oli jo tuolloin selkeästi osoitettavissa, että haitallisella maahanmuutolla ja seksuaalirikosten määrän jatkuvalla kasvulla on selkeä korrelaatio.

Ottiko vihreä puolue opikseen vuoden 2015 valheellisesta viestinnästään? Ei todellakaan, sillä vihreiden nykyiset ministerit, sisäministeri Maria Ohisalo ja ulkoministeri Pekka Haavisto, osoittavat toistuvasti, että kantaväestön turvallisuus on heille yhdentekevä asia.

12. Tallinnan Vanhan kaupungin Raekojalle pääsyä vaikeutettiin ennen vuoden 2017 joulua asettamalla betoniesteitä ja metallitolppia väylille, joita pitkin aukiolle voi ajaa lujaa vauhtia suurella autolla.

Keitä varten betoniesteet ja metallitolpat on asetettu?

Kristittyjä, budhalaisia, hinduja, ateisteja, äärioikeistolaisia, hare krishnoja vai keitä varten?
Jokainen tietää, että islamin radikaaleimpia edustajia varten ne esteet siellä tönöttävät edelleen tänä päivänä.

Ajatelkaa, siis Tallinnassa on betoniesteitä, vaikka täällä on vain pieni määrä islamilaisen maailman edustajia!

Lopuksi

Suomalaisessa mediassa ei koskaan pohdita miksi islaminuskoiset eivät tule missään maailman kolkassa toimeen muiden uskontokuntien tai ateistien edustajien kanssa.

Lähes aina, kun heidän määränsä kasvaa riittävän suureksi, alkaa kärhämöinti ja vaatimusten esittäminen. Ohessa saatetaan posauttaa pari pommia pelotteeksi.

Miksi hemmetissä länsimaissa siedetään moista käytöstä?

Siksi, että länsimaiden poliittiset johtajat ovat pelkureita ja suurelta osin myös valehtelijoita.
Valehtelun ja pelkuruuden taustalla on usein ahneus, sillä mikään muu kuin vallanhimo ja / tai valuutta eivät saa johtavia poliitikkoja toimimaan robotin lailla, vaikka he tiedostaisivat aiheuttavansa suurta vahinkoa kantaväestölle.

Heikki Porkka ti 03.12. 10:25

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Suomalaisten hengelle ja terveydelle vaarallinen sisäministeri Ohisalo

ti 31.03. 09:54

Maria Ohisalo on sisäiselle turvallisuudelle vaarallinen henkilö

la 28.03. 08:40

Törkeä, törkeämpi, Facebook

to 26.03. 11:32

Marinin hallitus leikkii ihmisten hengellä

ti 24.03. 01:17

Vasemmistoliitto kommunismin aisankannattajana

ma 09.03. 14:35

Vihreä valta tarkoittaa turvattomuuden maksimointia

ma 02.03. 14:50

Yleisradio pimitti olennaista tietoa Hanaun joukkomurhasta

pe 21.02. 11:05

Yleisradio valehtelee jälleen

to 20.02. 12:26

Iltasanomat tyrkyttää suomalaisnaisille monikulttuurisia suhteita

ke 12.02. 11:41

Äitiä ja isää ei enää ole, uusia veroja kehitellään ja demokratiaa vihataan

ti 11.02. 11:11

blogit

Vieraskynä

Piispa Teemu Laajasalo on väärässä ja johtaa kristikansaa harhaan

ma 09.03.2020 23:42

Juha Ahvio

Koronavirus horjuttaa utopioita ja palauttaa todellisuuteen

ma 23.03.2020 23:21

Professorin Ajatuksia

Kykeneekö EU mihinkään?

ma 30.03.2020 23:04

Marko Hamilo

Kaksi kirjaa humanismin hulluudesta

su 22.12.2019 00:08

Jukka Hankamäki

Korona on joukkotiedotuksen henkinen AIDS

pe 20.03.2020 23:49

Petteri Hiienkoski

Maassa nimeltä Suomi: Surullinen tarina Sanna Marinin hallituksesta

ke 01.04.2020 16:17

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Globalismista kansallismielisyyteen

pe 27.03.2020 14:29

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Maahanmuutto vie nuorilta asunnot

la 07.03.2020 12:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Hengityskoneita lisää! Missä Valmet?

ma 30.03.2020 23:08

Mika Niikko

Liittyen Suomen Kuvalehden uutisointiin (20. ja 21.1.2020)

ke 22.01.2020 22:20

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Mikä ihmeen Woke?

pe 21.02.2020 00:16

Heikki Porkka

Suomalaisten hengelle ja terveydelle vaarallinen sisäministeri Ohisalo

ti 31.03.2020 09:54

Tapio Puolimatka

Sukupuoli muutoksessa

ke 19.02.2020 21:42

Olli Pusa

Koronan taloudellinen hinta?

ti 24.03.2020 11:02

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Silakat - vasemmistofasismin valeviitta ?

ma 13.01.2020 20:49

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Jessica Vahtera

Työhyvinvointia yhteiskunnan piikkiin

to 22.08.2019 16:17

Pauli Vahtera

On aivan sama

su 08.03.2020 18:38

Timo Vihavainen

Epitafiton aika

ma 30.03.2020 23:06

Matti Viren

5 miljardia

ma 23.03.2020 23:19