Blogi: Heikki Porkka, ti 07.01.2020 13:58

Maahanmuutto tuottaa kasvavaa juutalaisvihaa

 

 

Yleisradion Saksan kirjeenvaihtaja Suvi Turtiainen kirjoitti artikkelin Saksan sisällä kasvavasta juutalaisvihasta.

Yleisradio julkaisi Turtiaisen tekstin 5.1.2020. Artikkelin ohessa on taulukkokuva, jonka sisällön toimittaja tiesi jo julkaisuhetkellä olevan virheellinen.

Miksi kuva on näkyvästi esillä, vaikka sen sisällön totuusarvo on erittäin kyseenalainen? Johtuneeko siitä, että kuva palvelee mielikuvaa, jota Yle on parhaansa mukaan edistänyt viime vuosina pyrkiessään hämärtämään todellisuutta?

Yle on toistuvasti osoittanut sormella [ääri]oikeistoa raportoidessaan juutalaisvihasta tai ylipäätään mistä tahansa vihasta ja väkivallasta saksalaisessa yhteiskunnassa. Samaan aikaan Yle on varsin selkeästi pyrkinyt pimittämään muslimien ja vasemmistolaisten Saksassa harjoittamaa väkivaltaa ja vandalismia.

Toimittaja täydensi myöhemmin artikkeliaan, oletettavasti siksi, että kansalaisilta tullut palaute osoitti täysin selkeästi tekstin alkuperäisen version olleen totuuden vastainen.

Yle 5.1.2020 julkaistun artikkelin korjattu kohta kuuluu nyt näin:

”Hänen mukaansa vuoden 2015 jälkeen ilmapiiri muuttui, kun Saksaan tuli satojatuhansia turvapaikanhakijoita pääosin Lähi-idästä. Monessa arabimaassa viha Israelia ja juutalaisia kohtaan on laajaa.

Tilastoissa ulkomaalaisten tekemiksi luokitellut juutalaisvastaiset hyökkäykset ja vihapuhe ovat kasvussa. Valtaosa on edelleen silti Saksan sisäministeriön mukaan äärioikeiston tekemiä.

Sisäministeriön tilastoa on kuitenkin kritisoitu vääristeleväksi. Tilastointimenetelmää on arvosteltu hallitukselle tehdyssä raportissa siitä, että rikoksia luokitellaan äärioikeistolaisiksi myös, kun tekijän taustoja ei tiedetä.”

Hänen-sanalla Yle-lainauksen alussa viitataan sairaanhoitajana työskentelevään juutalaisnaiseen, joka kertoo, että Saksaan muuttaneen muslimiperheen edustajat eivät suostuneet syömään ruokia, joihin tiesivät juutalaisnaisen koskeneen.

Tummensin korjatusta tekstistä kohdan, joka kertoo miksi toimittaja Turtiaisen artikkelissa edelleen oleva taulukkokuva luo täysin vääriä mielikuvia lukijoille.

Saksan sisällä kasvavasta juutalaisvihasta on saatavilla muutakin tietoa kuin maan sisäministeriön virheellinen informaatio. Saksan evankelisen keskustoimiston maailmankatsomusosaston (Evangelische Zentralstelle für Weltanschauungsfragen) sivustolta löytyy tietoa Bielefeldin yliopiston vuonna 2017 tekemästä kyselystä, jossa pyrittiin selvittämään miten Saksan juutalaiset kokevat itseensä kohdistuvat uhat, minkälaiset ihmiset ovat solvanneet ja uhanneet juutalaisia tai hyökänneet heidän kimppuunsa.

Bielefeldin yliopiston kyselyn mukaan uhkaa ja konkreettisia hyökkäyksiä koettiin

a) 81 prosentissa muslimien taholta, valtion tilastossa luku oli kaksi (2) prosenttia,

b) 25 prosentissa vasemmistolaisten taholta, valtion tilastossa luku oli 0,07 prosenttia,

c) 19 prosentissa oikeistolaisten taholta, valtion tilastossa luku oli 94 prosenttia.

Kuten tuloksista voi nähdä, Bielefeldin yliopiston kyselytutkimuksen tulos poikkeaa merkittävästi Saksan sisäministeriön (valtion tilasto) kertomista tiedoista.

Ylen artikkelin korjatun version tekstiosuudesta selviää, Saksan sisäministeriön luokituksessa kaikki tapaukset, joissa tekijän taustaa ei saada selville, luokitellaan oikeiston tekemiksi.

Bielefeldin yliopiston kyselyn perusteella vaikuttaa vahvasti siltä, että sisäministeriö syyllistää tarkoitushakuisesti [ääri]oikeistoa muslimien ja vasemmistolaisten teoista.

Ja kuten tarkkaavaiset suomalaiset ovat havainneet, Yleisradio ja monet muut suomalaismediat toimivat täsmälleen samalla tavoin kuin Saksan sisäministeriö.

Suomeksi sanottuna kaikki valehtelevat, ja vieläpä täysin tietoisesti. Saksalaisille ja suomalaisille on syötetty vuosien ajan valheellista kuvaa, jonka mukaan mystinen äärioikeisto on yhteiskunnan pahin uhka ja juutalaisvihan merkittävin tuottaja.

Maahanmuuttokriittisissä piireissä on tiedetty jo vuosien ajan, että juutalaisiin, kuten niin sanottuihin vääräuskoisiin sekä yleiseen yhteiskuntarauhaan kohdistuvat pahimmat uhat nousevat islaminuskoisten joukosta.

Muslimien määrän voimakas kasvu on tuonut länsimaisiin yhteiskuntiin paitsi kasvavan juutalaisvihan, myös yleisen yhteiskunnallisen levottomuuden tilan. Terrori-iskujen, terrori-iskujen yritysten, pommi-iskujen, autojen polton ja raiskausten määrä on kasvanut Euroopassa sen myötä, mitä enemmän islaminuskoisia on vaeltanut läntiseen Eurooppaan.

Pelkästään Ruotsissa toteutui vuonna 2019 noin 250 pommi-iskua, joista osa on tehty käsikranaatteja käyttäen, osa kotitekoisilla pommeilla. 

Ruotsi on todellisuudessa jatkuvassa matalan intensiteetin sisällissodan kaltaisessa tilassa, jonka myötä ruotsalaisia koulutetaan sietämään yhä epävakaammaksi ja turvattomammaksi käyvää yhteiskuntaa. Ikään kuin olisi normaalia, että kaupungeissa ja kylissä räjäytellään pommeja ja poltetaan autoja sekä raiskaillaan naisia ja tyttöjä liukuhihnamaiseen tahtiin.

Eriarvoistumisesta ei ole kyse kasvavan vandalismin ja väkivallan kohdalla, kuten vasemmistolainen mediaväki usein väittää. Muslimeille ja monille muille maahanmuuttajille on Ruotsissa tarjottu kaikki ilmaiseksi, kantaväestön ja sopeutuneiden maahanmuuttajien tuottamien verovarojen kustannuksella.

On tarjottu asunto, ruokaa, rahaa ja koulutusta sekä loputon määrä ymmärrystä. Mutta mikään ei riitä, koska kulttuurinen perimä ja viha länsimaista sivistystä kohtaan estävät tehokkaasti sopeutumisen.

Eriarvoistumisen sijaan kyse on hyvin pitkälle kulttuurisesta käyttäytymisestä, kuten kaikki Lähi-idän historiaan tutustuneet ovat tiedostaneet jo vuosien ajan.

Islamilaisista valtioista lähteneet useat henkilöt ovat todistaneet moneen kertaan käytöksellään ihmisen kulttuurisidonnaisuuden paikkansapitävyyden, jonka mukaan ihminen voi lähteä Lähi-idästä, mutta Lähi-itä ei lähde ihmisestä, vaikka jalkojen alle vaihtuu länsimainen valtio uusine kulttuureineen.

Vasemmistolaiset kiihkomielet muodostavat muslimien jälkeen toiseksi pahimman juutalaisvihan alkulähteen sekä merkittävän väkivaltauhan, josta kertovat sekä edellä mainittu Bielefeldin yliopiston kysely että Europolin vuositilastot.

Europolin tuorein tilasto käsittelee vuotta 2018. Sen mukaan EU-alueella ennaltaehkäistyjen, epäonnistuneiden tai onnistuneiden terrorista kertovien iskujen takana olivat 24 kertaa jihadistit, 19 kertaa vasemmistolaiset ja yhden (1) ainoan kerran oikeistolaiset.

Europolin vuoden 2017 tilasto noudattaa samaa kaavaa, jihadistit olivat ennaltaehkäistyjen, epäonnistuneiden tai onnistuneiden iskujen takana 33 kertaa, vasemmistolaiset 24 kertaa ja oikeistolaiset viisi (5) kertaa.

Separatistien vastaavat onnistuneet tai epäonnistuneet teot eivät ole Europolin tilaston esittelyssä mukana siitä syystä, että ne 1) keskittyvät ainoastaan kolmeen valtioon, Espanjaan, Ranskaan ja Britanniaan (UK), 2) niiden lähtökohtana ei ole juutalaisviha eikä 3) Saksassa / Suomessa harjoiteta separatistista toimintaa, joka tuottaa terroria.

Jo pitkään Suomessa jatkuneen maahanmuuttoon liittyvän poliittisen trendin myötä herättää kaksi asiaa yhä enemmän ihmetystä:

1) Miksi Suomen poliittinen johto – riippumatta siitä mitkä puolueet ovat hallitusvastuussa – suosii jatkuvasti maahanmuuttoa, joka tuo Suomeen kansalaisten ja yhteiskuntarauhan kannalta kaikkein vaarallisinta ainesta?

2) Miksi kansalaisten pakkoverolla rahoittama Yleisradio on vuosien ajan pyrkinyt tietoisesti vääristämään maahanmuuttoon liittyvää todellisuutta sekä sitä, mistä poliittisesta tai uskonnollisesta suunnasta kohdistuvat kantaväestöön pahimmat konkreettiset turvallisuusuhat?

On täysin selvää, että Suomi ja muu läntinen Eurooppa ovat tukeneet jo vuosien ajan maahanmuuttopolitiikkaa, joka kasvattaa juutalaisvihaa ja heikentää radikaalisti yhteiskuntarauhaa Länsi-Euroopan valtioissa.

Lähi-idän ja Afrikan islaminuskoisen väestön maahanmuutto kasvattaa yhteiskunnan sisäisiä jännitteitä. Ja kuten historiasta ja nykyisyydestä tiedetään, muslimien juutalaisviha saa tukea politiikan vasemmalta laidalta, kommunisteilta, sosialisteilta ja kansallissosialisteilta. Ei tietenkään kaikilta vasemmiston edustajilta, mutta suurelta osalta.

Suomalainen yhteiskunta, kuten moni muu länsimainen yhteiskunta Euroopassa, jatkaa polarisoitumista, koska noudatettu politiikka polarisoi. Kyse ei ole rakettitieteestä vaan maalais- tai kaupunkilaisjärjellä selitettävästä ilmiöstä, jonka etenemistä poliittinen johto on edistänyt parhaansa mukaan.

Heikki Porkka ti 07.01. 13:58

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Koronaviruspandemia syynä "nuorison" väkivaltaiseen käyttäytymiseen ja uhoon?

pe 31.07. 10:55

Joko valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen lähtölaskenta on alkanut?

ti 14.07. 12:23

Älä koskaan luota Ylen uutisointiin tarkistamatta faktoja

ti 28.04. 09:51

Irakin Alin valekuolema ja suomalaisvastaiset suomalaiset

la 25.04. 15:38

Marinin hallituksen on aika väistyä

ma 20.04. 10:53

Marinin hallitus ja sdp - vastuu siirtyy toisaalle

la 11.04. 21:19

Sanna Marinin murkkuhallitus kiukuttelee, syyttelee ja väistää vastuuta

to 09.04. 10:56

Sosiaali- ja terveysministeri(ö) pakoilee vastuuta

ke 08.04. 11:29

Suomalaisten hengelle ja terveydelle vaarallinen sisäministeri Ohisalo

ti 31.03. 09:54

Maria Ohisalo on sisäiselle turvallisuudelle vaarallinen henkilö

la 28.03. 08:40

blogit

Vieraskynä

Suomen vaiennettu raiskausepidemia: Miten suomalaiset valjastettiin rakastamaan hyväksikäyttäjiään

la 13.06.2020 00:30

Juha Ahvio

Osoittaako faktantarkistus Trumpin valehtelijaksi?

ma 10.08.2020 22:19

Professorin Ajatuksia

Ville Tavio ja afrikkalainen kulttuuri

ma 10.08.2020 22:09

Marko Hamilo

Kansalaiset vaarassa! Nyt tarvitaan hätätilahallitus!

su 19.04.2020 22:47

Jukka Hankamäki

Budjetti ja koronapaketti: menetetty mahdollisuus kaataa koko EU

ma 10.08.2020 22:12

Petteri Hiienkoski

"Unohdetun" ihmisoikeusjulistuksen ja "vihapuheen" kitkemisen vastakkaisuus

la 11.07.2020 19:59

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Kansanäänestys elvytyspaketista perusteltu

ti 04.08.2020 11:15

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Kaivohuoneen tuore tapaus verrattavissa Turun terrori-iskuun

ti 04.08.2020 23:55

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Yhteisen "koko kansan hallituksen" aika?

ma 10.08.2020 22:13

Mika Niikko

Liittyen Suomen Kuvalehden uutisointiin (20. ja 21.1.2020)

ke 22.01.2020 22:20

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Mikä ihmeen Woke?

pe 21.02.2020 00:16

Heikki Porkka

Koronaviruspandemia syynä "nuorison" väkivaltaiseen käyttäytymiseen ja uhoon?

pe 31.07.2020 10:55

Tapio Puolimatka

Päivi Räsänen perusteettoman kritiikin kohteena

ke 29.07.2020 23:29

Olli Pusa

Ovatko puolueet vain teatteria?

pe 07.08.2020 11:30

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Suomalainen ajattelutapa hukassa

ma 20.07.2020 11:14

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Jessica Vahtera

Kuuden euron kohtuus missä palkkatasa-arvo?

ma 11.05.2020 17:17

Pauli Vahtera

Mistä saadaan 750 miljardia euroa?

to 23.07.2020 00:44

Timo Vihavainen

Politiikan taituri

ma 10.08.2020 22:10

Matti Viren

Velkaannu ja pelasta maailma!

ma 10.08.2020 22:15