Blogi: Heikki Porkka, su 19.01.2020 18:49

Ministeri: ulkomaalaisten suuri maahanmuutto herättää huolta

 

Väestöllisen tasapainon säilyttämiseksi maassa on jo pitkään ollut voimassa maahanmuuttoraja, joka on vuodessa korkeintaan 0,1 prosenttia vakinaisesta väestöstä.

Merkittävä tieto, jos kyse olisi Suomesta, mutta yllä olevat sanat liittyvät toiseen Euroopan Unionin jäsenmaahan, Viroon.

Sama yhteisö (EU), mutta Viron hallituksella on täysin erilainen suhtautuminen oman kansan tulevaisuuteen ja säilymiseen maailmankartalla kuin Suomen hallituksella ja kansanedustajien enemmistöllä. Lisäbonuksena Viron eduksi se, että maahanmuuttopolitiikkaa suunnitellessa huomiota kiinnitetään myös sisäiseen turvallisuuteen ja talouden hyvään kehittymiseen.

Viron yleisradio, ERR / ETV kertoi tänään (19.1.2020)  väestöministeri Riina Solmanin maahanmuuttoon liittyvästä huolesta. ERR:n mukaan Solman on todennut, että ”Viron muuttosaldo on jo viidettä vuotta positiivinen, mutta koska suurin osa maahanmuuttajista on ei-virolaisia, se huolestuttaa tulevaisuuden kannalta”.

ERR:n uutisen mukaan Solman on todennut myös seuraavaa:

”Väestöllisen tasapainon ylläpitämiseksi Viro on asettanut maahanmuutolle ylärajan, joka on enimmillään 0,1 prosenttia Viron vakituisesta väestöstä eli hieman yli 1 300 henkeä vuodessa. Ulkomaalaisten todellinen maahanmuutto on kuitenkin ollut jo monta vuotta suurilukuisempaa, joka on pitkällä aikavälillä huolestuttavaa. Maahanmuuton säätelyä on tarkastettava ja joitain muutosesityksiä on jo ollut esillä hallituksessa.”

Solmanin mukaan Viron tulevaisuus ei ole tällä hetkellä kestävällä pohjalla, koska virolaisia syntyy vähemmän kuin heitä vuosittain kuolee ja virolaisten suhteellinen osuus kansalaisista vähenee väestönkasvun myötä. Hänen mukaansa ”lisääntyneen muuttopaineen edessä on varmistettava, ettei kansallisvaltion olemassaolo vaarannu”.

Solman sanat viittaavat siihen, että hän on huolissaan kansallisvaltion tulevaisuudesta, johon liittyy pelko virolaisen kulttuurin näivettymisestä ja etnisten virolaisten määrän vähenemisestä samalla, kun Viroon muuttaa enemmän ei-virolaisia henkilöitä kuin virolaisia paluumuuttajia. Virolaisten paluumuutto on tosin vilkastunut viimeisen parin vuoden aikana palkkatason nousun myötä sekä lapsiperheiden saaman taloudellisen tuen ja arvostuksen vuoksi.

Solmanin ministerikaudella lapsiperheiden asemaan on kiinnitetty kasvavaa huomiota ja nähtävästi nyt on suunnitteilla lisää uudistuksia, joilla kannustetaan virolaisia lasten tekoon ja kotimaahan paluuseen.

Hänen lausuntojensa perusteella näyttää lisäksi siltä, että haitalliseen maahanmuuttoon on tulossa lisärajoituksia. Viroa ja virolaisia aidosti hyödyttävää maahanmuuttoa ei toisaalta vastusta kukaan, koska hyvä maahanmuutto ei heikennä turvallisuutta, mutta vahvistaa maan taloutta.

Aivan toinen asia on tietysti se, millaista maahanmuuttoa eri tahot pitävät hyödyllisenä tai haitallisena.

Riina Solman muistetaan maahanmuuttopolitiikkaan liittyen siitä, kun hän otti helmikuussa 2016 kantaa Soldiers of Odineista Virossa nousseeseen keskusteluun, jossa sosiaalidemokraattisen puolueen silloinen puheenjohtaja Jevgeni Ossinovski totesi, että Viron Soldiers of Odineissa mukana olevat sotilaat (armeijan edustajat) ja suojeluskuntalaiset (Kaitseliit) tulisi erottaa välittömästi.

Keväällä 2016 oikeusministeriön viestintäosaston johtajana vaikuttanut Solman oli jyrkästi eri mieltä Ossinovskin kanssa tuomiten sosialidemokraattien leiristä tulleen lausunnon.

Solmanin mukaan "Soldiers of Odinin ”kuohijat” ovat punaruusuja ja kommunismin ihailijoita", jonka lisäksi hän totesi, että ”Odinien toimintaan osallistuvat miehet ovat tosimiehiä”.

Solman nousi väestöministeriksi Jüri Rataksen johtamaan hallitukseen, jonka Keskustapuolue, EKRE ja Isamaa muodostivat huhtikuussa 2019.

Ennen ministerin tehtäviä hän on työskennellyt esimerkiksi

1) puolustusministeri Jaak Aaviksoonin neuvontajana puolustusministeriössä (Aaviksoo oli Viron puolustusministeri vuodet 2007 – 2011),

2) suomalaisomisteisen ravintola Olde Hansan markkinointipäällikkönä,

3) valtiovarainministeriön viestintäosaston johtajana,

4) Viimsin kunnan kehittämis- ja viestintäjohtajana (Viimsi on Tallinnan kyljessä oleva hyvinvoiva kunta)

5) oikeusministeriön viestintäosaston johtajana.

Solmanilla on monipuolinen työelämän kokemus takanaan toisin kuin Suomen nykyisellä pääministerillä. Lisäksi Solman vaikuttaa olevan kansallismielinen nainen, jolla riittää rohkeutta sanoa asiat suoraan silloin kun rohkeutta aidosti tarvitaan.

Monet politiikassa vaikuttavat suomalaiset miehet ja naiset voisivat ottaa mallia Solmanista ja muutamista muista virolaisnaisista, kuten Maria Kaljustesta ja Kristiina Ojulandista

Rohkeudesta puheen ollen suomalaisilla on myös omia erinomaisia kansallismielisiä politiikassa vaikuttavia naisia, jotka uskaltavat sanoa asiat suoraan ja menevät vaikka läpi harmaan kiven, jos niikseen tulee, esimerkkeinä europarlamentaarikko Laura Huhtasaari sekä kansanedustajat Mari Rantanen ja Riikka Purra.

Kuten moni muistaa, Suomessa useat ministerit leimasivat Odinit rikollisorganisaatioksi samalla, kun ilmaisivat halunsa järjestön kieltämiseen. Kokoomuksen Petteri Orpon mielestä katupartioinnissa on ääriajattelun piirteitä. Saman puolueen Alexander Stubbin mukaan katupartioita ei tarvita ja ne voidaan tarvittaessa kieltää. Rkp:n Carl Haglund ilmaisi samanlaisia kantoja kuin Orpo ja Stubb.

Edellä mainittujen lisäksi Odinien toimintaa vastusti ankarasti anarkistia leikkivä Suvi Auvinen, joka sanoi tammikuussa 2016 Ylen Perjantai-ohjelmassa, että Laura Huhtasaari on syyllinen, kun katupartiot tulevat tappamaan ihmisiä, jonka lisäksi hän kirjoitti kesällä 2014 bloginsa otsikoksi "Jos jotain leikataan, niin Stubbilta pää"

Huhtasaaren kohtaaman sanallisen ryöpytyksen lisäksi Auvinen nimitteli yleisön joukossa istunutta henkilöä rasistiksi ja natsiksi. Hetkeä aiemmin Auvinen oli kertonut olevansa tasa-arvoinen ja kaikkia kunnioittava persoona, joka toivoo muilta samaa, jotta maailma olisi parempi paikka elää.

Tietojeni mukaan Odinit eivät ole tehneet järjestönsä puitteissa ainoatakaan rikosta toisin kuin osa niistä henkilöistä, joiden pahanteolta Odinit pyrkivät suomalaisia suojelemaan.

Odinit syntyi Suomeen siksi, että Suomen hallitus ja eduskunta halasivat mieluummin maailmaa kuin omaa kansaa. Rikostilastot näyttävät selkeästi, että hallitus, erityisesti sisäministeriö ja sen käsikassarana toimiva Poliisihallitus ovat epäonnistuneet radikaalisti varsinkin naisten ja tyttöjen turvallisuuden takaamisen osalta.

Siitä lähtien kun turvapaikkaturistien virta Suomeen alkoi toden teolla vuonna 2015, on seksuaalirikosten määrä kasvanut rajulla tahdilla. Ja kuten arvata saattaa, ulkomaalaisten yliedustus on valtava.

Lisäksi useiden hallitusten ministerit, alkaen Matti Vanhasen ensimmäisestä hallituksesta, voivat katsoa peiliin ja miettiä mistä syystä oma kansa ja turvallinen Suomi alkoivat tuntua niin ikäviltä, että Suomi lähti mukaan EU:n suunnasta tyrkytettyyn väestöpolitiikkaan, jossa kansallisvaltion alkuperäiset asukkaat ovat tykinruokaan verrattava hyödyke.

Pitäisikö kaikkien suomalaisten imeä peukaloa viime vuosien hallitusten tavoin ja katsoa vierestä, kun omaa kansaa kuritetaan urakalla juuri niiden ulkomaalaisten suunnasta, joiden piti olla hätää kärsiviä naisia ja lapsia ja joiden elämän suomalaiset ovat maksaneet viimeistä piirtoa ja näkkileipää myöten?

Joka ainoa vuoden 2000 jälkeinen Suomen hallitus on toteuttanut politiikkaa, jossa vieras väki on asetettu omien edelle. Suomen historiasta ei löydy yhtä vahingollisia hallituksia, jotka ovat toimillaan paitsi tuhonneet sisäistä turvallisuutta, aiheuttaneet myös kroonistuvan taloudellisen ongelman, jonka haitallinen maahanmuutto osaltaan aiheuttaa.

Mikä tekee suomalaispoliitikoista täydellisiä nynnyjä, joilla ei tunnu olevan minkäänlaista rakkautta niitä kohtaan, joiden asioita heidän pitäisi parhaan kykynsä mukaan hoitaa?

Nykyinen punavihreä hallitus väittää olevansa vähäosaisten asialla, joka saattaa pitää paikkansa, mutta kyseiset vähäosaiset, joiden asiaa hallitus edistää, eivät ole suomalaisia.

Voidaan tietysti ajatella, että hallituksen avustajien jättimäinen määrä ja avustajien palkkoihin käytettävä massiivinen rahasumma tarkoittavat sitä, että demarien, keskustan, vihreiden, rkp:n ja vasemmistoliiton ministereillä on paljon köyhiä tuttavia, jotka ovat nyt saaneet apua köyhyyteensä ja merkityksen elämälleen.

Seppo Räty totesi aikoinaan, että Saksa on paska maa. Ruotsi on puolestaan ollut jo pitkään monikulttuurinen etnohelvetti, jossa autot ja koulut palavat, pommit räjähtelevät, aseet paukkuvat ja seksuaalirikosten määrä edustaa maailman huipputasoa.

Suomi seuraa Saksan ja Ruotsin esimerkkiä kuin hai laivaa, mutta siitä huolimatta Suomi ei ole paska maa lukuun ottamatta kaikkia viime vuosien hallituksia ja useita valheuutisia tuottavia ”luotettavia” medioita.

Olisiko Suomen otettava esimerkkiä mieluummin Virosta, jossa maahanmuutto- ja talouspolitiikka perustuvat edelleen oman kansan hyvinvoinnin edistämiseen ja turvallisuuden parantamiseen?

Heikki Porkka su 19.01. 18:49

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04.2024 00:17

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03.2024 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03.2024 08:51

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04.2024 13:56

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44