Blogi: Heikki Porkka, ti 31.03.2020 09:54

Suomalaisten hengelle ja terveydelle vaarallinen sisäministeri Ohisalo

 

 

Yleisradion 24.11.2015 julkaiseman uutisartikkelin mukaan turvapaikanhakijat tuovat mukanaan Suomesta jo aiemmin hävitettyjä tauteja. Artikkelissa nostetaan esiin infektiolääkärin mainitsemana keuhkotuberkuloosi, joka on elinikäinen infektio, jolta suojautumisessa käsienpesu ei auta, koska tauti tarttuu hengitysilman mukana pisaratartuntana.

Iltalehti puolestaan julkaisi 21.1.2016 artikkelin, jossa kerrotaan turvapaikanhakijoilla todetun useita Suomessa harvinaisia tartuntatauteja, kuten tuberkuloosia, B-hepatiittia, HIViä, kuppaa ja suolistoloisia.

Terveystalon johtajan mukaan puolen vuoden aikana tutkittujen noin 15 000 turvapaikanhakijan joukosta löytyi satoja henkilöitä, joilla on harvinaisia tartuntatauteja.

Suomalaisten kannalta ikävää oli, että sisäministeri Petteri Orpon (kok) toimintaan tiedoilla ei ollut vaikutusta vaan tulijoiden virta sai jatkua entiseen malliin. Orpon jälkeen sisäministereinä toimineiden Paula Risikon (kok) ja Kai Mykkäsen (kok) linja noudatti samaa kaavaa Orpon kanssa.

Risikko kertoi lisäksi julkisuudessa, että hallituksen aiemmin kaavailemien houkuttimien poistoa, kuten perheenyhdistämisten kiristämistä, ei olla toteuttamassa.

Eduskunnan kyselytunnilla 23.2.2017 Risikko vastasi kansanedustaja Juho Eerolan (ps) kysymykseen hallituksen vuonna 2015 kirjaamasta maahanmuutto-ohjelmasta. Kysymyksessään Eerola tiedusteli ”missä vaiheessa nämä kauan odotetut toimenpiteet ovat valmistelussa”.

Risikon vastaus Eerolalle päättyi sanoihin ”…tässä vaiheessa meillä ei ole valmistelua, mutta meillä selvitykset totta kai jatkuvat, koska silloin aikoinansa niin on päätetty, mutta ainakaan tässä vaiheessa emme ole tekemässä muita kiristyksiä.

Mykkänen puolestaan esitti sisäministerinä EU:n pakolaiskiintiön massiivista nostoa. Hänen mukaansa pakolaiskiintiö täytyy kymmenkertaistaa.

Kun Maria Ohisalon johtamista vihreistä tuli hallituspuolue kevään 2019 eduskuntavaalien jälkeen, kertoi sisäministeri Ohisalo, että

1) turvapaikanhakijoiden perheenyhdistämistä aiotaan helpottaa ja

2) turvapaikanhakijoiden oikeusturvaa parantaa sekä

3) [suureksi osaksi kankkulan kaivoon ja gebardihattujen taskuun menevää] kehitysyhteistyörahaa korottaa tuntuvasti, jonka lisäksi Ohisalo sanoi haluavansa

4) poliiseiksi enemmän erilaisista etnisistä taustoista tulevia ihmisiä, vaikka kokemukset etnisistä poliiseista eivät lupaa mitään hyvää vaan pikemminkin päinvastoin

Ja kyse on siis Suomen sisäministeristä, jonka tärkein tehtävä on huolehtia maan sisäisestä turvallisuudesta.

Kokoomusministerien tavoin Ohisaloa ei tuntunut kiinnostavan se, että turvapaikanhakijat tuovat Suomeen harvinaisia tauteja, joiden hoito paitsi vaarantaa suomalaisten elämää ja terveyttä, se kasvattaa myös sosiaali- ja terveystoimen resurssien tarvetta. Toisin sanoen sosiaali- ja terveystoimen puolella kulut ja jonot kasvavat.

Ohisaloa ei haitannut myöskään se, että turvapaikanhakijoina Suomeen saapuneet muslimimiehet ovat surmanneet useita suomalaisia, jonka lisäksi he ovat jättimäisesti yliedustettuina seksuaalirikostilastoissa.

Joulukuussa 2018 Iltasanomat kirjoitti seksuaalirikollisuudesta. Poliisin ja Tilastokeskuksen tietoihin perustuva vuotta 2017 koskeva tilasto kertoo muslimimiesten karmeasta yliedustuksesta seksuaalirikollisuuden saralla.

10 000 henkeä kohti afganistanilaiset saavat seksuaalirikosten kohdalla suhdeluvun 138,12, irakilaiset 133,86, syyrialaiset 41,49 ja turkkilaiset 40,77.

Suomalaiset ovat kaukana perässä, sillä heidän kohdallaan suhdeluku on 3,33.

Suomi ei ole ulkomaalaisten seksuaalirikollisten osalta vielä Ruotsin lukemissa, mutta Ohisalon vastuuttoman toiminnan seurauksena Suomi ”tasa-arvoistunee” Ruotsin rinnalle lähivuosina.

Ruotsin tilanteesta raportoi Verkkouutiset 22.8.2018

”Viimeisen viiden vuoden ajalta kerättyjen käräjäoikeustilastojen mukaan 58 prosenttia raiskauksesta tai sen yrityksestä tuomituista tulee Euroopan ulkopuolelta.

Ulkomaalaisten osuus oli yli 80 prosenttia tapauksissa, joissa tekijä ei tuntenut ennalta uhriaan. Tämänkaltaisissa rikoksissa 40 prosenttia tuomituista oli oleskellut Ruotsissa alle vuoden ajan.”

Todellisuus on oletettavasti ulkomaalaisten osalta vielä rumempi, sillä Verkkouutisten lähteenä olevan Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n uutinen kertoo, että rikollisten etnistä taustaa ei ole aina kerrottu seksuaalirikostutkimuksessa.

Suomalaisen yhteiskunnan ja suomalaisten suojelun sijaan sisäministeri Ohisalo on kantanut toistuvasti huolta enimmäkseen islamilaisista valtioista pyrkivien henkilöiden pääsystä EU-alueelle.

Huolimatta siitä, että koronakriisi jyllää kaikkialla Euroopassa, Ohisalo kunnostautuu edelleen ”turvapaikanhakijoiden” asianajajana.

Maaliskuun 6. päivänä 2020 julkaistussa haastattelussa Ohisalo toteaa, että Kreikka on toiminut väärin estäessään Turkista Kreikkaan pyrkivien henkilöiden pääsyn EU-rajan yli.

Suomen sisäministeri on sitä mieltä, että lähinnä nuorista muslimimiehistä koostuva tuhansien henkilöiden joukko tulee päästää rajan yli ja turvapaikkahakemukset täytyy käsitellä. Ohisalo viittasi tapojensa mukaan kansainvälisiin sopimuksiin, mutta ei [tapojensa mukaan] tarkentanut mitä sopimuksia hän tarkoittaa.

Ohisalo toteaa lisäksi, ettei Suomi toimisi Kreikan tavoin vaan päästäisi rajan yli pyrkivät maahan ja ottaisi heidän turvapaikkahakemuksensa käsittelyyn. Viime vuosien tapahtumien perusteella tiedetään, että prosessit kestävät vuosia eikä maasta kyetä poistamaan kielteisen päätöksen saaneita, jos ja kun nämä heittäytyvät hankaliksi. Prosessin aikana kustannukset kasvavat valtavasti, mutta sekään ei hetkauta sisäministeriä ja hänen tukijoukkoinaan seisovia vihreitä ja punaisia.

EU:n rajavirasto Frontexin johtajan Fabrice Leggerin 20.3. 2020 antaman lausunnon mukaan ”siirtolaispaine [Kreikan rajalla] tulee pysymään suurena” , jonka lisäksi Legger toteaa, että ”kaikki tulijat eivät suinkaan ole turvapaikan tarpeessa olevia pakolaisia”.

Maaliskuun 29. päivänä 2020 Suomen Uutiset kertoi saksalaisen Bild-lehden artikkeliin tietonsa perustaen seuraavaa:

”Levottomuudet Turkin ja Kreikan välisellä rajalla alkoivat, kun Turkki ilmoitti helmikuun lopussa, että se ei aio enää estää siirtolaisten pääsyä raja-alueelle. Tämän jälkeen Turkin viranomaiset suorastaan pakottivat eri puolilla maata olevat siirtolaiset nousemaan busseihin, joilla heidät kuljetettiin raja-alueelle.”

Bild-lehden mukaan Kreikan ja Turkin rajalla mellakoivien afganistanilaisten, algerialaisten, irakilaisten, marokkolaisten, pakistanilaisten ja syyrialaisten siirtolaisten sekaan ujuttautuneet turkkilaiset lietsoivat väkivaltaa. Suomen Uutiset 29.3.2020:

”Bild-lehti kertoo, että Saksan tiedustelupalvelun saamien tietojen mukaan rajalla mellakoivien siirtolaisten seassa olisi ollut pakolaisiksi pukeutuneita Turkin valtion turvallisuuspalvelun miehiä, jotka pyrkivät tarkoituksella lietsomaan väkivaltaisuuksia. Provokaattoreina toimineet turkkilaiset heittelivät kiviä ja leikkasivat aukkoja raja-aitaan, väittää Saksan tiedustelupalvelu BND. Turkin viranomaiset ovat kiistäneet osallisuutensa mellakoihin.”

Ohisalon viimeisimmästä pyllistyksestä suomalaisille ja kädenojennuksesta ”turvapaikanhakijoille” kerroin edellisessä blogitekstissä

”Marinin hallituksen 17.3.2020 pitämässä tiedotustilaisuudessa kerrottiin toimista, joilla suomalaisten liikkumisoikeuksia rajoitettiin esimerkiksi rajoja sulkemalla.

Sisäministeri Ohisalo korosti puheenvuorossaan erikseen, että turvapaikanhakijat voivat edelleen esittää turvapaikkahakemuksia, jotka myös tutkitaan.

Ohisalon lausunto tarkoittaa sitä, että poikkeustila ei koske turvapaikanhakua. Näin ollen mahdolliset hakemukset tutkitaan ja päätöksistä voi valittaa, joka puolestaan tarkoittaa sitä, että asylum-henkilö voi oleskella maassa koko prosessin ajan.

Eikä tässä vielä kaikki, sillä osa kielteisen päätöksen saaneista voi kieltäytyä poistumasta, jonka jälkeen alkaa pitkällinen veivaus, jossa pohditaan voidaanko henkilö pakkopalauttaa vai jääkö hän suomalaisten riesaksi loppuelämän ajaksi.

On täysin selvää, että Ohisalon viesti on levinnyt samaan maailmankolkkaan, jonne edellisen kerran levisi pääministerinä istuneen Juha Sipilän (kesk) kutsuhuuto.”

Juha Sipilän (kesk) hallituksen sisäministerien Orpo, Risikko ja Mykkänen noudattama politiikka oli suomalaisten kannalta vastuutonta ja vaarallista. Tässä yhteydessä on syytä muistaa, että kansainvälisten sopimusten (Dublin, Schengen) noudattaminen olisi säästänyt Suomen invaasiolta, jota ei lopulta edes yritetty ehkäistä.

Nyt suomalaiset ovat saaneet entistä vaarallisemman sisäministerin, jolle suomalaisten oikeus elää kaikin puolin turvallista elämää ei tunnu merkitsevän mitään.

Sen sijaan, että Ohisalo olisi ottanut opikseen kokoomusministerien vastuuttomasta toiminnasta, hän heittää ”pökköä pesään” pyrkien helpottamaan monin tavoin haitallista ja vaarallista maahanmuuttoa.

Ohisaloa eivät tunnu kriisien keskellä haittaavan faktat, joiden mukaan ”turvapaikanhakijat” tuottavat lisää

1) väkivaltaa ja seksuaalirikoksia,

2) merkittäviä taloudellisia ongelmia sekä

3) harvinaisten ja vaarallisten tautien tapauksia.

Voidaan hyvällä syyllä todeta, että suomalaisten näkökulmasta erittäin haitallista politiikkaa toteuttamaan pyrkivä Maria Ohisalo on kansalaisten hengelle ja terveydelle vaarallinen sisäministeri, jota vastaavaa ei löydy Suomen lähihistoriasta.

Heikki Porkka ti 31.03. 09:54

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Onko pääministeri Sanna Marinilla taipumus valehdella?

ke 14.04. 12:24

Pois alta, valtioneuvostosta puskee [intersektionaalinen] feministivalta

to 08.04. 11:15

Valtakunnansyyttäjä Toiviaisessa kulminoituu poliittisen eliitin patologinen sananvapauden vastaisuus

pe 02.04. 13:47

Onko pääkaupunkiseutu Suomen itsetuhoisimpien kansalaisten asuinalue?

to 01.04. 16:18

Kultamunat tuovat kunnalle vaurautta ja hyvinvointia?

ma 22.03. 15:45

Kokoomuksen kannatus laskee. Entä mitä Sauli Niinistö sanoi yhteisvastuusta vuosina 2010 ja 2020?

to 18.03. 14:28

Sauli sen siinä viime metreillä keksi, kun Sanna ei sanonut mitään

ti 09.03. 15:26

Puoluesihteerit päättivät, media myötäilee - demokratia toimii?

ma 08.03. 18:15

Kuntavaalit siirtyvät - onko Suomi demokratian osalta kädetön kehitysmaa?

la 06.03. 22:16

Vetlandan puukotukset - maahanmuuton hedelmiä

pe 05.03. 19:05

blogit

Vieraskynä

Poistettu kirjoitus: Kiusaamisen vastustamisen varjolla

pe 08.01.2021 22:01

Juha Ahvio

Uusi maailmanjärjestys: Mitä käsite oikeasti tarkoittaa?

su 11.04.2021 21:33

Professorin Ajatuksia

Nyt on tilauksessa lisää somaleita ja afgaaneja

to 15.04.2021 23:16

Marko Hamilo

Kansalaiset vaarassa! Nyt tarvitaan hätätilahallitus!

su 19.04.2020 22:47

Jukka Hankamäki

Kotouttaminen ei tunnu onnistuvan

ke 18.11.2020 16:56

Petteri Hiienkoski

Äänekkäästi vaiettu väestökato

pe 09.04.2021 17:23

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Mielisairas ilmapiiri 2020

to 31.12.2020 18:54

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

PS haluaa ainoana puolueena pakkoruotsin historiaan

su 18.04.2021 01:22

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Löfvengate - kun Suomen valtiovalta luovutettiin suullisesti Ruotsille

ke 18.11.2020 17:19

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Usarin sensuroima blogi: Valokuva, jonka maailman vihreät haluaisivat hävittää

la 27.03.2021 12:12

Heikki Porkka

Onko pääministeri Sanna Marinilla taipumus valehdella?

ke 14.04.2021 12:24

Tapio Puolimatka

Uusi tasa-arvoajattelu murentaa oikeusjärjestelmän perustaa

to 08.10.2020 22:52

Olli Pusa

Kuinka Ruotsi tyrmäsi hyväuskoiset suomalaiset poliitikot?

su 18.04.2021 14:57

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Jessica Vahtera

Kuuden euron kohtuus missä palkkatasa-arvo?

ma 11.05.2020 17:17

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Pääkirjoitusskandaali

to 15.04.2021 23:18

Matti Viren

Loppuuko lama kahdella miljardilla?

ke 07.04.2021 22:02