Trump oli taas oikeassa: Arizonan audit todisti vaalien olleen vilpilliset

Videot ke 29.09.2021 21:42

Puolueeton tutkijaryhmä on saanut valmiiksi tarkastuksensa Arizonan vaaleihin liittyvien epäselvyyksien tutkimuksessa. Yli 50 000 ääntä olisi pitänyt varmasti hylätä Arizonan vaaleissa. Biden voitti ääntenlaskennan noin 10 000 äänellä, joten näin merkittävä lukumäärä hylättäväksi kuuluvissa äänissä tarkoittaa, että Arizonan vaalitulos tulee hylätä. 

Joka tapauksessa tulos ainakin varmistaa sen, että Trump oli jälleen kerran täysin oikeassa väittäessään vaalien olleen vilpilliset. 

Brittimedia The Sunday Times uutisoi isoin otsikoin: "Trump olikin oikeassa: vaalit olivat vilpilliset. Ja niin ovat myös meidän seuraavat vaalimme".

 Britit ovat aidosti huolissaan siitä, että näin törkeällä tavalla valtamedia ja teknologiajätit voivat yhdessä tiettyjen puolueiden kanssa päättää vääntää vaalituloksia missä tahansa maassa. Jos siihen lisätään vielä puolueellisten toimihenkilöiden vilpillisyys etä-äänien ja ennakkoäänien laskennassa, niin yhdenkään länsimaan vaalitulokset eivät ole enää luotettavia.

Koronaan tai vastaavaan tekosyyhyn vedoten vaaleja todennäköisesti pyritään muuttamaan elektroniseksi useimmissa maissa lähitulevaisuudessa ja se antaa yhä laajempia mahdollisuuksia vaalitulosten ja itse äänestystapahtumien manipuloinnille.

 

 

Jukka Rahkonen ke 29.09. 21:42

blogit

Olli Pusa

Ilmastonmuutos etenee?

pe 26.11. 15:27

Mikko Paunio

Puheenvuoroni Helsingin valtuustossa feministien rasismin vastaisesta aloitteesta Paavo Arhinmäki triggeröityi

to 25.11. 18:01

Heikki Porkka

Woke-Yle lietsoo vihaa valkoihoisia kohtaan

to 25.11. 12:06

Henna Kajava

Yhteisöllistä asumista Espoon liikakasvuun!

ke 24.11. 21:27

Timo Vihavainen

Tolstoin aivoituksia

ma 22.11. 23:49