Hovioikeus kumosi Bidenin hallinnon laittoman rokotepakon

Videot pe 19.11.2021 01:01

5th circuit court, eli Yhdysvaltojen vetoomustuomioistuin, joka vastaa suomalaisittain  lähinnä hovioikeutta, kumosi Bidenin hallinnon laittoman rokotepakon, jolla olisi pakotettu kaikki työnantajat pakkorokottamaan kaikki työntekijänsä. Bidenin hallinnon laiton määräys on perustuslain vastainen ja sitä ei tämän tuomion jälkeen tarvitse yhdenkään työnantajan noudattaa. 

Asia tietysti etenee aikaan myös korkeimpaan oikeuteen - jossa asialle julistetaan lopullinen lainoppineiden kanta. Bidenin hallinto on tiennyt koko ajan että heidän antamansa rokotepakko on laiton, mutta he ovat tehneet sen silti - perustuslaista välittämättä. Kuulostaako jotenkin tutulta? Onko Suomessakin samanlainen laittomuutta harjoittava hallinto vallassa? Voiko perustuslakia kerta toisensa jälkeen tulkita miten ikinä vallassaoleva taho haluaa? Onko perustuslailla enää mitään absoluuttista merkitystä? 

Saattaa olla että Yhdysvallat on viimeinen paikka jossa perustuslaki vielä tarkoittaa jotain ja juuri siksi siellä on asiasta kaikkein kovin taistelu. 

 

Jukka Rahkonen pe 19.11. 01:01

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41