Vasemmistomedia panikoi ja jatkaa valehtelua "kapinasta"

Videot to 06.01.2022 21:32

Nyt on kulunut tasan vuosi siitä kun Yhdysvaltojen senaatin ulkopuolella oli iso joukko Washingtoniin kokoontuneita Trumpin kannattajia ja isänmaallisia kansalaisia. 

Osa heistä ohjattiin kohti senaatin sisäänkäyntejä ja kaikki esteet poistettiin ja paikalla olleet hyvin vähäiset poliisivoimat suorastaan viittoivat joukkoja kohti senaatin rakennusta. 

FBI tutki lähes koko vuoden 2021 "kapinaksi" nimettyä tapahtumaa, mutta pitkien ja perusteellisten tutkimusten tulos oli, että mitään kapinaa ei ollut. Puheet kapinasta olivat vasemmistomedian propagandaa alusta saakka. Se oli täysin samanlainen harhautus ja propaganda operaatio kuin Venäjä-vehkeilyhuhut, joita samat vasemmistomediat pyörittivät yli kolme vuotta Trumpin presidenttikaudesta.

Vasemmistomedian "journalistit" katsovat oikeudekseen valehdella kunhan valehtelulla pyritään heidän mielestään hyvään tarkoitukseen.

Mafioso Bidenin kannatus on jo niin pohjalukemissa, että enemmistö kansalaisista kannattaa jo "kapinaa" enemmän kuin Bidenin hallinnon jatkamista virassaan.

 

 

 

Jukka Rahkonen to 06.01. 21:32

blogit

Heikki Porkka

Terrorismista, viher- ja demarihulluudesta sekä kokoomuslaisesta tragikomiikasta Suomen Nato-matkalla

ke 25.05. 13:12

Tapio Puolimatka

Christiaan W.J.M. Allting von Geusau: Totalitarismi ja epäinhimillistämisen viisi vaihetta

ke 25.05. 11:04

Petteri Hiienkoski

Miksi Yhdysvallat haluaa Suomen ja Ruotsin Natoon?

pe 20.05. 17:31

Juha Ahvio

Suomi liittyy ylpeästi NATO:n jäseneksi

ti 17.05. 23:26

Mikko Paunio

WEF:n Klaus Schwabin ja Yuval Hararin humpuukiajattelu esti terveysviranomaisia saavuttamasta korkeaa koronarokotuskattavuutta ympäri maailmaa

su 15.05. 13:00