Biden piti vihapuheen

Videot la 03.09.2022 00:10

Josif Biden, joka on osoittautunut pelkäksi kompuroivaksi ja dementoituneeksi mafiosoksi, rikolliseksi ja patologiseksi valehtelijaksi, piti vihapuheen omille kulttiseuraajilleen. Muut amerikkalaiset seurasivat diktaattorimaista teatraalista esitystä suuren hämmennyksen vallassa. 

Bidenin vihapuhe oli kuin sisällissodan julistus puolelle amerikkalaisista. Biden lietsoi vihaa poliittisia vastustajiaan kohtaan, jotka hän leimasi MAGA-republikaaneiksi ja äärikiihkoilijoiksi.

MAGA tarkoittaa Make America Great Again, eli kaikki amerikan etua ajavat isänmaalliset amerikkalaiset ovat nyt Bidenin mielestä eksistentiaalinen uhka demokratialle ja Amerikalle.

Todellisuudessa MAGA-republikaanit muodostavat yli 92% enemmistön kaikista republikaaneista ja ovat tavallisia maataan rakastavia perheellisiä duunareita ja pienyrittäjiä. 

Miksi Bidenin kampanjatiimi oli päättänyt luoda tällaisen hitlermäisen esiintymisen? Biden on ollut niin tylsä ja osaamaton nahjus - ja johtamattomuudellaan aiheuttanut maan luisumisen talous- ja energiakriisiin, ennätysmäiseen rikosaaltoon demokraattien johtamissa kaupungeissa, laittoman maahanmuuton räjähdysmäiseen kasvuun, väkivaltaisiin vasemmistomellakoihin kaupungeissa - joten nytkö kampanjatiimi on päättänyt yrittää lietsoa vihaa vastustajia kohtaan, koska ei pysty herättämään mitään innostusta Bidenia kohtaan? 

Bidenin vihapuhe oli täysin absurdi esitys - tylsä mutta selkäpiitä karmiva samaan aikaan.

Bidenin tiimi tietää, että kun välivaalit tulevat ja republikaanien odotettu voitto vaaleissa toteutuu, niin Biden tullaan asettamaan välittömästi virkasyytteeseen laiminlyönneistään ja virheistään sisä- ja ulkopolitiikassa ja Hunter Bidenin rikostutkimukset käynnistetään. Siitä kenkä nyt puristaa ja Bidenin tiimi turvautuu tällaiseen epätoivoiseen ja hyvin outoon stunttiin.

 

Hashtagit #demonic #satanic #evil ja #PedoHitler trendasivat twitterissä puheen jälkeen. 

 

Katso myös Ben Shapiron kommentit puheesta tällä videolla.

Tim Poolin kommentit puheesta tällä videolla.

Mr. Reaganin kommentit puheesta tällä videolla.

 

Jukka Rahkonen la 03.09. 00:10

blogit

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04