Blogi: Heikki Porkka, ma 26.09.2022 16:53

Äärioikeistolainen, laitaoikeistolainen

 

Otsikon sanat löytyvät nykyisin usein valtamediasta, joka on Suomessa lähes kauttaaltaan punavihreiden woke-kulttuuria edustavien toimittajien valtaama.

Ei siis ihme, että vihreät lakkautti puoluelehtensä, sillä etenkin Yle ja Helsingin Sanomat sekä enenevässä määrin myös Iltalehti, toimivat vihreän hulluuden ja woke-kulttuuriin selkeästi kytkeytyvän sateenkaariaatteen edistäjinä.

Voit olla lähes sataprosenttisen varma, että tutustuessasi lähemmin median ääri- tai laitaoikeistolaiseksi nimeämään suosiotaan nostavaan ulkomaiseen poliittiseen puolueeseen, löydät sen [puolueen] periaatteista perinteisten perhearvojen ja oman maan kulttuuriperimän syvän kunnioituksen (isänmaallisuuden) sekä kriittisen suhtautumisen haitalliseen maahanmuuttoon ja islamin (monikulttuuri) maihinnousuun.

Median luoman määritelmän mukaan valtaosa, siis enemmistö eurooppalaisista on todellisuudessa äärioikeistolaisia.

Fakta on, että kansalaisten enemmistö Euroopan eri valtioissa pitää isänmaallisuutta ja perinteisiä perhearvoja hyvänä asiana, jonka lisäksi eurooppalaiset suhtautuvat kriittisesti haitalliseen maahanmuuttoon, sellaiseen maahanmuuttoon, joka tuottaa yhteiskuntaan levottomuutta ja väkivaltaa sekä tuo mukanaan kroonisesti kasvavan taloudellisen rasitteen.

Miksi ihmiset eivät äänestä vaaleissa puolueita, jotka seisovat näiden "äärioikeistolaisten" arvojen takana?

Mitä suurimmassa määrin siksi, koska valtamedia punavihreine toimittajineen tuottaa jatkuvasti julkisuuteen materiaalia, jolla luodaan kyseisistä äärioikeistoon nimetyistä puolueista negatiivinen ja pelottava kuva. Ja samalla kerrotaan kuinka hienoja asioita saadaan punaisten ja vihreiden valtaannousun myötä.

Näin on tehty viimeksi Italian vaaleja ennen ja myös niiden lopputuloksen selvittyä.

Miksi median äärioikeistolaisiksi nimeämät puolueet nostavat jatkuvasti suosiotaan?

Siksi, koska niin sanotut vanhat puolueet ja valtamedia pyrkivät pakon ja propagandan voimalla kaatamaan valtioiden rajat ja muuttamaan yhteiskunnat monikulttuurisiksi taistelukentiksi, kriminaalien paratiiseiksi, joissa vallitsee todellisuudessa kulttuuri, jossa vain vahvimmat ja rikkaimmat voivat elää turvattua ja hyvinvoivaa elämää.

Meille on väitetty jo muutaman vuosikymmenen ajan, että monikulttuurinen yhteiskunta on tavoittelemisen arvoinen. Monikulttuurisella yhteiskunnalla tarkoitetaan länsimaista yhteiskuntaa, jossa islamilla ja kehitysmaiden kulttuureilla on suhteellisen vahva edustus.

Minne Eurooppaan on luotu ONNISTUNUT monikulttuuri? Kenties Ruotsiin, Ranskaan, Britanniaan, Saksaan tai vaikkapa Suomeen?

No way, ei yhtään minnekään. Ei tietenkään, koska sellainen ei ole reaalimaailmassa mahdollista ilman kovaa kuria, toisin sanoen poliisivaltiotyyppistä kurinpitoa, jossa rauha säilyy - jos säilyy - ainoastaan siksi, että kansalaiset "pelekäävät polliisia" enemmän kuin oululaiset ennen vanhaan.

Toisin kuin omassa nuoruudessani, Oulussakin poliisi on nykyään kaikkien kaveri ilman auktoriteettia, joka, auktoriteetin puute, johtuu puolestaan poliittisista päätöksistä.

Annan esimerkin liittyen poliisiin. Perussuomalaisten eduskuntaan keväällä 2011 valittu kansanedustaja Tom Packalén kirjoitti US-blogissa 8.10.2014 seuraavasti, lainaus tekstistä:

"Toimin viisi viimeistä vuotta ennen kansanedustajaksi valintaa Helsingin poliisin operatiivisenä yleisjohtajana. Maahanmuuttajataustaisten nuorten jengiytyminen, heidän harjoittamansa rasistinen väkivalta ja aiheen sensuroinnin aiheuttama turhauma olivat suurimpia yksittäisiä syitä, jotka saivat minut turhautumaan ja lähtemään mukaan politiikkaan.

Jo tuolloin maahanmuuttajajengien kantaväestöön kohdistamat hyvin raa’at pahoinpitelyt olivat arkipäivää. Niistä piti kuitenkin tiedotusohjeen mukaan puhua vain tavallisina väkivaltarikoksina ja erityispiirteet piilottaen, koska tekijät kuuluivat vähemmistöön. Kantaväestöön kuuluvien rasistisista rikoksista olisi sen sijaan saanut ja pitänytkin erikseen tiedottaa. Sellaisia ei Helsingissä kuitenkaan juuri ilmennyt."

Packalénin tarkoittamana aikana sisäministerinä EI istunut vihervasemmistolainen poliitikko, vaan Anne Holmlund (kok).

Sisäministeri Holmlund piti lokakuun lopussa 2009 Etelä-Suomen poliisipäällystöpäivillä puheen, josta seuraava lyhyt lainaus:

"Turvallisuusviranomaisten kannalta keskeinen haaste on maahanmuuttovastaisuuden vähentäminen …..”

Käytännössä Holmlundin poliisijohdolle suuntaama poliittinen ohjaus tarkoitti poliisin valjastamista poliittiseksi toimijaksi.

Huomautan, että juuri tällä tavoin on toimittu muun muassa Neuvostoliitossa, Kiinassa, Natsi-Saksassa, Venäjällä ja lukuisissa arabimaissa. Yhteistä edellä mainituille maille on totalitaarinen vallankäyttö.

Kokoomuksen turvallisuutta heikentävästä politiikasta voisin kirjoittaa useamman A4-arkin verran, mutta jo edellä kerrotun perusteella pitäisi ymmärtää, mihin poliittiseen suuntaan (Ruotsin malli) kokoomuslainen politiikka on Suomea johtamassa.

Kokoomus oli myös se puolue, jonka tahdosta (Petteri Orpon vaatimuksesta) sananvapautta ryhdyttiin kaventamaan ja jonka sisäministerivuorolla (Orpo, Paula Risikko, Kai Mykkänen) länsiraja aukesi totaalisesti vaarallisten henkilöiden sisääntuloväyläksi.

Unohtamatta sitä, että Mykkänen halusi kymmenkertaistaa kiintiöpakolaisten määrän ja saada viisumivapauden venäläisille. Paljon muutakin Mykkänen teki, tai pikemminkin esti turvallisuuden parantamisen, kuten esimerkiksi ei suostunut ministerinä tukemaan esitystä, jolla kaksoiskansalaisilta (lue: venäläisiltä) olisi evätty pääsy rajan korkeisiin virkoihin.

Ilman kokoomuksen siirtymistä vihervasemmistolaisen arvo- ja maahanmuuttopolitiikan tielle Suomi ei olisi edennyt nykyiseen suuntaan, jonka myötä Suomeen ovat hiipineet samantyyppiset haitat, joihin Ruotsi mahdollisesti "hukkuu" ajan myötä.

Mutta nyt kokoomuksesta takaisin "äärioikeiston" pariin.

Millä tavoin suomalainen media on reagoinut Italian vaalien tulokseen? Tässä kolme näyttöä.

Iltasanomat, lainaus tekstistä:

"Italian veljien aatemaailma on kansalliskonservatiivinen. Puolue on syntynyt Italian fasismin perinnöstä. Se vastustaa maahanmuuttoa ja kannattaa perinteisiä perhearvoja."

Toimittaja yhdistää kätevästi maahanmuuton vastustamisen ja perinteiset perhearvot fasismiin.

Tällä perusteella eurooppalaisten enemmistö on fasisteja. Myös sinä, joka luet tätä tekstiä, jos pidät perhettä yhteiskunnan hyvänä perusyksikkönä tai jos vastustat haitallista maahanmuuttoa, joka tuottaa väkivaltaa yhteiskuntaan ja kasvattaa massiivisesti verovaroista otettavia kuluja.

Helsingin Sanomat, lainaus tekstistä:

"Kampanjatilaisuudessa vuonna 2019 hän levitti Italian lipun puhujanpöntön peitoksi ja pauhasi: ”Minä olen Giorgia! Olen nainen! Olen äiti! Olen italialainen! Olen kristitty!”

Voisiko sen kansalliskonservatiivisemmin sanoa?"

Huomaa!! Siis "pauhasi", sana, jolla on negatiivinen lataus, johon yhdistetään sanat nainen, äiti, italialainen, kristitty ja kansalliskonservatiivinen.

Pahoja asioita punavihreille wokelaisille, varsinkin kristitty ja kansalliskonservatiivinen eikä woke-kulttuuriin kuulu sana nainen, vaan henkilö, ei myöskään äiti, vaan vanhempi. Italialainenkin on väärä sana, sillä se viittaa kansallisvaltioon.

Yle, lainaus tekstistä:

"Giorgia Meloni puhuu perinteisten arvojen puolesta. Koti, uskonto ja isänmaa ovat hänelle tärkeitä teemoja. Hän on islamofobinen, avoimesti seksuaalivähemmistöjä vastaan ja hänellä on vahva kansallismielinen agenda, kuvaili Helsingin yliopiston tutkijatohtori Yannick Lahti."

Islamofobinen??? Osaisiko Ylen valitsema "asiantuntija" Yannick Lahti kertoa mistä löytyy se eurooppalainen valtio, jonne islamin vahva rantautuminen viimeisten vuosikymmenten aikana on tuottanut onnea, rauhaa ja vaurautta väkivallan, pelon, levottomuuden ja massiivisten kulujen sijaan?

Ei sellaista valtiota löydy, joten turha etsiä, sen sijaan negatiivisia esimerkkejä on Eurooppa pullollaan. Islamin maihinnousun vastustaminen on tervettä kulttuurin ja kansalaisten suojelua, ei fobia.

Millaisen poliittisen johtajan Italia Georgia Melonista saa, siitä antanee osviittaa lyhyt video, jonka voi katsoa linkkiä klikkaamalla.

Heikki Porkka ma 26.09. 16:53

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

Kirkasotsaisuuden paluusta, sananvapaudesta ja mauttomasta huumorista

ti 11.07. 12:37

Mitä Yle ei kerro, se sinun on syytä tietää antisemitismiin, homovihaan ja Ranskan mellakoihin liittyen

ti 04.07. 10:05

Suomalaiset ovat orjuuden maailmanmestareita

ke 14.06. 22:34

Yle - leikattavaa ja poistettavaa riittää

su 11.06. 11:49

Mitä Yle ei kerro, se sinun on hyvä tietää - maahanmuutto muslimivaltioista huolestuttaa Viron Suojelupoliisia

to 01.06. 12:02

RKP - maahanmuutto jäsenhankinnan välineenä

ke 17.05. 18:45

blogit

Vieraskynä

Alistamisemme menetelmät

ma 08.08.2022 23:48

Juha Ahvio

Presidenttiehdokkaiden turvallisuuspolitiikka

pe 22.09.2023 00:24

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Kotouttaminen ei tunnu onnistuvan

ke 18.11.2020 16:56

Petteri Hiienkoski

Vaihtoehdot moninapaisessa maailmassa

ti 06.06.2023 16:58

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Klaus Schwabin ja Thierry Malleretin kyyninen "Suuri Kertomus" on kauhistuttavan "Suuren Resetin" toimeenpano-ohjelma

ti 19.09.2023 16:25

Heikki Porkka

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08.2023 15:45

Tapio Puolimatka

Lasten vai aikuisten oikeudet

ma 21.08.2023 19:21

Olli Pusa

Maahanmuuton seuraukset

to 28.09.2023 21:59

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44