Blogi: Juha Ahvio, pe 30.09.2022 21:52

Giorgia Meloni sekä Jumala, isänmaa ja perhe voittivat Italian vaaleissa

16.9.2022 päivätyssä artikkelissani ”Ruotsin vaalit uranaukaisijana” kirjoitin seuraavasti: ”Italiassakin on edelleen meneillään kansallisen vastareaktion prosessi, joka saattaa ilmetä vahvasti 25.9.2022 käytävissä Italian parlamenttivaaleissa…” ja viittasin Hesarin ingressiin seuraavasti: ”Giorgia Meloni, 45, on vaatimattomasta taustasta ponnistanut ja ’tavalliseen kansaan’ vetoava poliitikko. Tutkijan mukaan hän veisi pääministerinä Italiaa lähemmäksi Puolan ja Unkarin kaltaisia skeptisiä EU-maita.” Nyt tiedämme, että kansalliskonservatiivisen vastareaktion prosessi todellakin ilmeni vahvasti Italian parlamenttivaaleissa viime sunnuntaina.

Hesarin artikkeli, valtamedialle tyypillisin retorisin tehokeinoin ja 26.9.2022 päivätysti, totesi seuraavasti:

”Sunnuntain vaalit voitti odotetusti kansalliskonservatiivinen Italian veljet. Puoluetta johtaa kansanomaisen karismaattinen Giorgia Meloni, 45, joka vääntää työväenluokkaista Rooman slangia” ja että Melonin kansalliskonservatiivien voitto teki ”koko Euroopasta paljon konservatiivisemman paikan”.

Revolver News puolestaan tarjoaa 27.9.2022 päivätyssä artikkelissaan ”Tucker: Italy is a sign of what’s to come…” osuvan analyyttisen Tucker Carlsonin 15-minuuttisen esityksen siitä, mitä Melonin kansalliskonservatiivisten voimien voitto Italiassa merkitsee koko Euroopan kannalta.

Siitä, miten Meloni itse edustamansa kansalliskonservatismin näkee, voi lukea 5.3.2021 päivätystä Francesco Giubilein ja Alvino-Mario Fantinin artikkelista “’Patriotic Opposition’: An Interview With Giorgia Meloni: The leader of Fratelli d’Italia reflects on the future of Italy, Europe, and conservatism” The American Conservative -julkaisussa.

Lue myös Bridget Ryderin 28.9.2022 päivätty artikkeli ”Giorgia Meloni’s 2019 Speech Censored on YouTube” The European Conservative -julkaisussa. Artikkelissa on katsottavissa videona Melonin koko 15-minuuttinen konservatiivisia perhearvoja väkevästi puolustanut ja englanniksi tekstitetty puhe Italiassa 2019 järjestetyssä World Congress of Families -tilaisuudessa.

Melonin sunnuntaisen voiton myötä hänen puheensa vuodelta 2019 on nyt laajalti sensuroitu pois ison rahan teknosensuurin ja Woke-ideologian hallitsemasta poliittisesti korrektista YouTubesta, koska videon sisältö niin sanotusti rikkoo YouTuben arvoja vastaan. Artikkelissa on myös linkki, josta voi lukea englanniksi translitteroidun ja tiivistetyn version Melonin puheesta.

Heikki Porkka on 27.9.2022 päivätyssä Oikean Median artikkelissaan ”Arvojen pohjasta aitoihin arvoihin – vallankumous käynnissä” kääntänyt suomeksi Melonin kyseisen puheen – jota Porkka nimittää osuvasti arvopohjapuheeksi – avainkohtia, seuraavasti:

”Miksi perhettä pidetään ongelmana? Miksi perhe on niin pelottava? Näihin kysymyksiin on olemassa selkeä vastaus. Siksi, koska perhe määrittää meidät, antaa meille identiteetin. Koska kaikki ne asiat, jotka määrittävät meitä (identiteettimme), ovat tänä päivänä niiden vihollisia, jotka eivät halua meillä olevan identiteettiä. He haluavat meidän olevan pelkkiä kuluttajaorjia. Tästä johtuen he hyökkäävät kansallista identiteettiä, uskonnollista identiteettiä, sukupuolista identiteettiä ja perheen tarjoamaa identiteettiä vastaan.”

”En saisi määritellä itseäni italialaiseksi, kristityksi, naiseksi, äidiksi, vaan minun on oltava kansalainen x, sukupuolta x, vanhempi 1, vanhempi 2. Minun on oltava numero. Sillä kun olen vain numero ilman identiteettiä ja juuria, olen rahoituskeinottelijoiden armon varassa elävä täydellinen orja. Täydellinen kuluttuja [keinottelijoiden näkökulmasta]. Tästä johtuen herätämme niin paljon pelkoa. Tästä johtuen tämä [poliittinen] muutos herättää niin paljon pelkoa. Emme suostu olemaan numeroita, vaan puolustamme inhimillisen ihmisen arvoja (arvomaailmaa).”

Meloni todellakin, kuten edustamansa Fratelli d’Italia -puolue muutenkin, julistaa ja ajaa arvo- ja kansalliskonservatiivista vastavallankumousta. Tämä käy ilmi tästäkin lyhyestä videosta, jossa meloni julistaa, että ”Olen Giorgia, olen nainen, olen äiti, olen italialainen, olen kristitty!” ja että näitä perustavia identiteettielementtejä ei kukaan ole tekevä tyhjäksi.

Melonin edustama aate- ja arvomaailma voidaan tiivistää, kuten hän itsekin tekee, kestävään kolmikantaan Jumala, isänmaa ja perhe. Tämä kolmikanta voitti Italian vaaleissa ja etenee muuallakin Euroopassa. Kuuntele Melonin englanniksi pidetty 15-minuuttinen puhe vuoden 2020 NatCon- eli National Conservatism -tapahtumassa Roomassa, otsikolla ”God, Homeland, Family” eli ”Jumala, isänmaa, perhe”, joka löytyy National Conservatism -sivuston Classic Videos -otsikon alta. NatCon-tapahtumia järjestää kansallismielisen Yoram Hazonyn johtama konservatiivinen aivoriihi Edmund Burke Foundation. Kuuntelemisen arvoinen on myös Melonin englanniksi pidetty 12-minuuttinen puhe helmikuussa 2022 USA:n Floridan Orlandossa kokoontuneessa CPAC-konferenssissa eli Conservative Political Action Conference -tapahtumassa.

Giorgia Meloni sekä Jumala, isänmaa ja perhe voittivat Italian vaaleissa. Samalla on kuitenkin muistettava se, mitä omassa ”Ruotsin vaalit uranaukaisijana” -tekstissäni inhorealistisesti kirjoitin:

”Varsinkin Italia on pitkään ollut EU-teknokraattieliitin ja ison rahan globalistien tiukassa otteessa ja käskytyksessä. Giorgia Meloni sen sijaan on koko ajan ollut linjauksissaan johdonmukaisen kansallismielinen ja sosiaalisesti konservatiivinen antiglobalisti. Toisaalta Meloniakin tullaan varmasti painostamaan pois linjastaan, EU-miljardien ja rahavaikuttajien voimalla. Kamppailu on todellista ja kovaa kautta Euroopan.”

Jo ennen Italian vaaleja EU-komission presidentti Ursula von der Leyen uhkaili avoimen julkisesti Italiaa seurauksilla, jos italialaiset – kuten nyt tapahtui – ”äänestävät väärin” omissa vaaleissaan eli tukevat kansalliskonservatiivisuutta. EU-uhkailuiden lisäksi on nyt kuultu globalistinen ”isännän ääni” myös Washingtonista, Atlantic Council -aivoriihen 26.9.2022 päivätyssä varsin imperialistisen ja ylimielisen sävyisessä artikkelissa ”Which Giorgia Meloni will Washington get?”

Kuten Chronicles-julkaisun 26.9.2022 päivätty Pedro Gonzalesin artikkeli ”Meloni Contra Mundum” muun muassa muistuttaa, kulttuurimarxilaisen Woke-henkistä gender-ideologiaa vahvasti vastustavan Melonin on hyvä pitää mielessä, että Woke-vasemmiston aatetta ja radikalismia ajaa nyt, EU-johdon lisäksi, nimenomaan tämänhetkinen USA:n johto globaalilla ison rahan taloudellisella voimallaan ja ulkopolitiikallaan.

Joka tapauksessa J. R. R. Tolkieninsa lukenut Meloni, kuten voidaan päätellä Hesarin 26.9.2022 päivätyn artikkelin pohjalta, on varmasti täysin selvillä siitä, että häntä ja hänen edustamiaan arvoja vastaan suuntautuvat nyt ”Sauronin” hirvittävien ”örkkien” verta janoavat ja aggressiiviset hyökkäykset.

Joseph Pearcen 2.2.2015 päivätystä artikkelista ”Tolkien, Trees, and Tradition” The Imaginative Conservative -julkaisussa ja samassa julkaisussa 3.1.2015 ilmestyneestä Bradley J. Birzerin artikkelista ”The Ten Points of Tolkien’s Politics” selviää, että Tolkien oli klassiseen sivistykseen juurtunut traditionalistisen konservatiivinen ja imperialisminvastainen englantilaiskansallismielinen roomalaiskatolinen kristitty ja kielitieteilijä-fantasiakirjailija. Tästä syystä, kuten Benjamin Wikerin teoksen 10 Books Every Conservative Must Read: Plus Four Not to Miss and One Impostor (Regnery Publishing, 2010) sivuilta 245–266 käy ilmi, J. R. R. Tolkien ja etenkin Taru sormusten herrasta -teos kuuluu konservatiivien käsikirjastoon. Todettakoon myös, että J. R. R. Tolkien oli merkittävällä tavalla se inhimillinen välikappale, joka sai johdattaa ystävänsä ja sittemmin vankkana uskon puolustajana tunnetuksi tulleen C. S. Lewisin ateismista vakaaseen kristilliseen uskoon.

Taru sormusten herrasta -teos puhuu perheen, kotikonnun eli isänmaan, paikallisten juurien ja tradition sekä kulttuurin ja vastarinta- ja taistelutahdon puolesta ja sauronilaista keskitetyn imperialistista pakkovaltaa vastaan. Tämän nojalla on varsin luontevaa, että Giorgia Meloni monien muiden kansalliskonservatiivien ohella on pitänyt Tolkienin teosta arvossa.

Joka tapauksessa kulttuurikamppailu, kaikkine taloudellisine ulottuvuuksineen, jatkuu entistä kovempana, niin Italiassa kuin muuallakin Euroopassa.

Sikäli mikäli Giorgia Meloni voittonsa nojalla päätyy Italian pääministeriksiodotetaan häneltä paitsi pintansa pitämistä myös ja ennen kaikkea todellisesti Jumala, isänmaa ja perhe -henkisten tavoitteiden konkreettista yhteiskunnallistaloudellista puolustamista ja edistämistä.

Theodore Roosevelt Malloch tarjoaa osuvan yhteenvedon Melonin voitosta American Greatness -sivuston 29.9.2022 päivätyssä artikkelissaan ”Meloni’s Grande Nuova Italia”, jonka ingressi toteaa: ”Italy’s new prime minister is bending the arc of modern history in her native land and with other partners will do the same across all of Europe.”

 

 

Juha Ahvio pe 30.09. 21:52

Juha Ahvio

Juha Ahvio, teologian tohtori, dosentti, Patmos Lähetyssäätiön tutkimusjohtaja

tuoreimmat

Yhteiskunnan perustus on perhe

pe 25.11. 19:47

USA:n vaalit: Äänien vai äänestyslippujen laskeminen?

pe 18.11. 17:21

Transgender-ideologinen translaki edistää transhumanismia

su 23.10. 00:31

Jatketaan klassisesta kristinuskosta puhumista

su 09.10. 14:12

Giorgia Meloni sekä Jumala, isänmaa ja perhe voittivat Italian vaaleissa

pe 30.09. 21:52

Ruotsin vaalit uranaukaisijana

pe 16.09. 19:52

USA:n vuoden 1776 Itsenäisyysjulistus

to 08.09. 21:35

USA suuntaa jälleen kohti Kuuta

to 01.09. 22:05

Voiko liberaali demokratia johtaa totalitarismiin?

pe 17.06. 14:45

Suomi liittyy ylpeästi NATO:n jäseneksi

ti 17.05. 23:26

blogit

Vieraskynä

Alistamisemme menetelmät

ma 08.08.2022 23:48

Juha Ahvio

Yhteiskunnan perustus on perhe

pe 25.11.2022 19:47

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Kansalaiset vaarassa! Nyt tarvitaan hätätilahallitus!

su 19.04.2020 22:47

Jukka Hankamäki

Kotouttaminen ei tunnu onnistuvan

ke 18.11.2020 16:56

Petteri Hiienkoski

Miksi Yhdysvallat haluaa Suomen ja Ruotsin Natoon?

pe 20.05.2022 17:31

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Globalismi oli kaunis ajatus

ti 15.11.2022 19:33

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Espoon virkamiehet kieltävät jengiytymisilmiön

su 27.11.2022 03:41

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Sota-Lintilän horinat - Taivaan lahja Putinille?

su 11.09.2022 13:29

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Hups, Maailman Talousfoorumin (WEF) dystooppinen Suuri Resetti taisi juuri sortua omaan näppäryyteensä?

su 20.11.2022 14:41

Heikki Porkka

Epäluottamuksen tunne sisäministeriä, Yleä ja Poliisihallitusta kohtaan on terve ilmiö

su 27.11.2022 11:17

Tapio Puolimatka

Asiantuntijalausunto liittyen hallituksen esitykseen laiksi sukupuolen vahvistamisesta (HE 189/2022 vp)

pe 02.12.2022 22:26

Olli Pusa

Venäjän idea 2

su 04.12.2022 16:33

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Jessica Vahtera

Kuuden euron kohtuus missä palkkatasa-arvo?

ma 11.05.2020 17:17

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Modernin maailman syntysijoilta

ti 18.01.2022 23:48

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44