Blogi: Heikki Porkka, ti 01.11.2022 11:07

Etnojengit ovat Suomessa, vastuu on päätöksiä tehneillä poliitikoilla

 

Etnojengit, joita ei pitänyt ylikomisario Jari Taposen mukaan olla olemassa, ovat Suomen noudattaman maahanmuuttopolitiikan tulos.

Noudatettu maahanmuuttopolitiikka on juurisyy, mutta sen suhteen Suomi on toteuttanut viime vuodet entistä avokätisempää linjaa, jonka voimalla maahan on saatu juuri sellaista väkeä, joka tuottaa kaikkein todennäköisimmin vakavia ongelmia sekä talouden että turvallisuuden saralla.

Haitallinen maahanmuuttopolitiikka toimii lisäksi esteenä ja puskurina hyvälle maahanmuutolle, sillä ei kai yksikään järkevä ihminen halua muuttaa maahan, jossa hallitus toisensa jälkeen kaivaa kuoppaa yhteiskunnan taloudelle ja turvallisuudelle.

Sitä saa mitä tilaa, sopii tunnuslauseeksi kaikille niille suomalaisille – poliitikoille ja kansalaisille – jotka ovat edistäneet nykyistä kehitystä päätöksillään eduskunnassa ja / tai äänestäneet valtaan poliitikkoja ja puolueita, jotka ovat unohtaneet minkä maan kansalaisten edun ja turvallisuuden takaajina heidän tulisi toimia parlamentissa.

Seuraavassa on maahanmuuttoon liittyvää lähihistoriaa ja hieman muita asioita, jotka kaikkien suomalaisten olisi hyvä tiedostaa.

Liikkeelle lähdetään vuodesta 2015.

BuzzFeed-uutissivusto kertoi 30.1.2015 kahden salakuljettajan ja yhden Isis-aktiivin haastatteluun perustaen terroristien soluttautumisesta pakolaisvirtaan.

Euroopan unionin (EU) terrorismia, kyberrikollisuutta ja laitonta maahanmuuttoa tutkivan viranomaisyksikön Eurojustin johtaja Michele Coninsx kertoi 6.7.2015 julkaistussa Daily Mail -lehden artikkelissa ISIS-terroristien pyrkivän Eurooppaan Välimeren yli turvapaikanhakijoiden joukossa.

Yleensä lattiaan asti Brysselin suuntaan kumartava Petteri Orpo (kok), joka oli tuolloin Suomen sisäisestä turvallisuudesta vastaava sisäministeri, ei tällä kertaa uskonut unionin korkeaa asiantuntijaviranomaista (Coninsx), vaan tylytti kriittisiä 22.8.2015 Helsingin Sanomien kulmapöydässä todeten, että ”pakolaisten motiivien arvosteleminen on rasismia”. Lisäksi Orpo väitti, että ”turvapaikanhakijat yllättivät hallituksen”.

Orpon lausunnosta on pääteltävissä, että sisäministeri joko valehteli tietoisesti tai sitten hän ei tiedä mitä ministeriössä puuhataan.

Sisäministeriöstä oli lähetetty Kuntaliittoon massiivista aaltoa ennakoiva kirjelmä jo yli kolme kuukautta ennen Orpon lausuntoja. Kummallista, jos sisäministeri ei tiedä mitään näin merkittävästä asiasta, jota on valmisteltu sisäministeriössä viimeistään keväästä (2015) lähtien.

Orpon puoluetoverin Alexander Stubbin (kok) pääministerikaudella sisäministeriö lähestyi toukokuun alussa 2015 Kuntaliittoa kirjelmällä, jonka sisällöstä Kuntalehti kertoi 25.5.2015. Seuraavassa otteita artikkelista:

”Kunnat ovat puolestaan saaneet toukokuun alussa sisäministeriön ja ELY-keskusten pyynnön tehdä suunnitelmat miten ne varautuvat pakolaisten laajamittaiseen maahantuloon.

Ministeriön maahanmuutto-osasto on pyytänyt ELY-keskuksia aloittamaan valmistelun alueellisten yhteistyöryhmien asettamiseksi maahanmuuttoon varautumiseksi.”

”Kuntia pyydetään nyt tekemään touko-kesäkuun aikana, viimeistään elokuussa aiesopimukset siltä varalta, että Suomessa alkaa laajamittainen maahanmuutto. Maahantulon ja pakolaisten sijoittamisen järjestelyn organisoinnissa on tarvittaessa mukana koko viranomaiskenttä: kuntien ohella sisäministeriö, ELY-keskukset, poliisi, puolustusvoimat sekä järjestöjä, muun muassa SPR.”

”Sisäministeriön ohjeen mukaan laajamittaisen maahantulon varautumisessa majoituspaikkatavoite kaikkien ELY-keskusten alueella on yhteensä 80 000.”

Kaksi viikkoa Orpon lausunnon jälkeen, 9.9.2015, Ulkopoliittisen instituutin (UPI) terrorismiasiantuntija Teemu Tammikko (ent. Sinkkonen) kirjoitti seuraavaa:

”Tarina pakolaisten joukkoon soluttautuneista terroristeista näyttää siis nykytiedon valossa olevan täyttä satua. Siitä huolimatta tämän päivän Euroopassa maahanmuuttoa vastustavat poliittiset tahot ovat toisintaneet sellaisenaan ISIS:in propagandaa ja jopa vahvistaneet sitä maalailemalla sen päälle omia uhkakuviaan.”

Kun osalle suomalaisista alkoi hiljalleen valjeta kuinka vaarallista väkeä Sipilän hallitus päästi Suomeen, miten toimivat Orpon johtama sisäministeriö ja kokoomuksen valitseman poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen johtama Poliisihallitus, joka ohjeistaa kentällä toimivaa poliisia sisäministeriön tahdon mukaisesti?

Uusi Lahti –media kertoi 21.10.2015 julkaisemassaan artikkelissa kaikkia Suomen poliisilaitoksia koskevasta ohjeesta, jonka mukaan rikoksista uutisoitaessa ”ei mainita epäillyn asemaa turvapaikanhakijana”.

Kentällä toimiva henkilöstö ihmetteli ohjeistusta todeten ettei ”kenenkään henkilöllisyys paljastu sillä, että hänen sanotaan olevan turvapaikanhakija”.

Ohjeistus oli järkeä vailla, sillä tietoa pimittämällä ei vaaraa voi tunnistaa ja ennakoida.

Miksi kansalaisten turvallisuudesta vastaava taho toimi täysin velvollisuuksiensa vastaisesti? Miksi Poliisihallitus ei puolustanut suomalaisten naisten ja tyttöjen turvallisuutta vaan holhosi turvapaikanhakijoita, joilla oli suuri todennäköisyys syyllistyä seksuaalirikokseen?

Joulukuussa 2015 Helsingin Sanomat julkaisi artikkelin, jossa Maanpuolustuskorkeakoulun terrorismitutkija liittyi kokoomuspoliitikkojen sekä UPI:n ja CMI:n kanssa samaan rintamaan väittäen, että ”mikään empiria ei kuitenkaan tällä hetkellä osoita, että Isis olisi ainakaan mittavassa määrin pyrkinyt hyödyntämään pakolaisreittejä soluttamisoperaatioissa”.

George Sorosin ja Martti Ahtisaaren alulle paneman CMI-toimiston asiantuntijana työskennellyt irakilaistaustainen Hussein al-Taee (sdp) väitti Ylen lähetyksessä 22.3.2016, että Isis ei ole lähettänyt terroristeja Eurooppaan.

Al-Taee sanoi Ylen lähetyksessä: ”– Yleisesti ottaen suurin osa näistä ihmisistä, jotka ovat tähän maahan tulleet, ovat lähteneet Isisiä ja kuolemaa karkuun, ja ne muut, tai suurin osa heistä, ovat tulleet paremman elämän toivossa, mutta Isis ei ole lähettänyt ihmisiä. Tämä täytyy ottaa huomioon.”

Hussein al-Taee jatkoi väärän tiedon levittämistä, vaikka esimerkiksi Helsingin Sanomat oli kertonut yli kuukautta aiemmin (5.2.2016) Reutersin tietojen perusteella Isis-terroristien tulleen Eurooppaan:

”Äärijärjestö Isis on lähettänyt Eurooppaan taistelijoitaan, jotka esiintyvät pakolaisina, kertoi Saksan kansallinen tiedustelupalvelu BfV perjantaina uutistoimisto Reutersin mukaan.”

Toukokuun alussa 2016 Reuters julkaisi uuden tiedon, jonka mukaan Saksan viranomaiset tutkivat 40:ä tapausta, joissa epäillään islamilaisten terroristien tulleen maahan Lähi-idästä vyöryneen pakolaisaallon mukana.

Emma Kari (vihr), Krista Mikkonen (vihr), Satu Hassi (vihr), Ville Niinistö (vihr), Eva Biaudet (rkp), Thomas Blomqvist (rkp),  Li Andersson (vas), Hanna Sarkkinen (vas), Markus Mustajärvi (vas), Paavo Arhinmäki (vas), Anna-Maja Henriksson (rkp) ja Erkki Tuomioja (sdp) ovat poliitikkoja ja puolueidensa merkittäviä edustajia. He vaativat lokakuussa 2016 jättämässään aloitteessa pakolaiskiintiön moninkertaistamista. Linkistä löytyvän toimenpidealoitteen lopussa on lista kaikista kansanedustajista, jotka kannattivat kiintiön roimaa kasvattamista.

Muistettakoon, että Oulussa lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja raiskauksista epäillyistä ja tuomituista ainakin osa on pakolaistaustaisia.

Lisäksi afganistanilaista alkuperää oleva mieshenkilö, joka raiskasi ja poltti elävältä entisen 17-vuotiaan porilaisen tyttöystävänsä, on pakolaiskiintiön edustaja.

Afgaanin kulttuurinen tausta (islam) antoi ymmärtää, että kyseessä oli niin sanottu ”kunniamurha”, jonka mukaisesti afgaani tunsi kunniaansa loukatun, koska (etnisesti suomalainen) porilaistyttö ei suostunut enää seurustelemaan hänen kanssaan.

Huomionarvoista on, että Suomi-mediat puhuivat ensin 25-vuotiaasta helsinkiläismiehestä, vaikka tiesivät varsin hyvin kenet poliisi oli pidättänyt teosta epäiltynä.

Suomi taitaa olla ainoa eurooppalainen maa, jossa presidentti on kannustanut kansalaisia laittomuuteen ja vaarallisten ihmisten piilotteluun.

Uusi Suomi 14.12.2017: ”Presidentti Sauli Niinistö: Pelkkä paperittoman piilottaminen ei ole vastoin lakia”.

Niinistö valehteli, sillä ”paperittoman”, laittomasti maassa olevan henkilön piilottelu on vastoin lakia. Muistaa kannattaa, että Niinistöllä on lainopillinen koulutus.

Niinistön kohdalla voi lieventävänä asiana ajatella, että edellinen presidentti Tarja Halonen (sdp) oli totaalirähmällään etenkin Lähi-idän ja Afrikan suuntaan. Siis juuri niihin suuntiin, joista valtaosa ongelmallisesta maahanmuutosta saapuu Suomeen.

Halonen suhtautui varsin vapaamielisesti muslimien tapaan solmia avioliitto alaikäisten kanssa, vaikka se ei ole Suomen lain mukaan sallittua. Ja kas, Halosellakin on lainopillinen koulutus.

Yksi Halosen suosimista muslimeista oli Suomen islamilaisen yhdyskunnan – nyt jo edesmennyt - imaami Khodr Chehab, joka sai Halosen presidenttikausilla ainakin viisi kertaa kutsun Linnan itsenäisyyspäiväjuhliin.

Yle uutisoi vuoden 2007 itsenäisyyspäivän juhlista muun muassa näin:

”Chehab oli hyvällä mielellä, koska Suomen muslimit olivat hyvin edustettuina Linnan juhlissa. Mukana oli sekä uudempia muslimeja että tataareja. Yhdyskuntaan kuuluu noin tuhat jäsentä.”

Chehabin alaikäisiin liittyvistä avioliittonäkemyksistä uutisoi Aamulehti 2.4.2009, lainauksia artikkelista:

"Miksei 13 vuotta voisi olla hyvä avioitumisikä. Täälläkin on lain mukaan silloin sallittua mennä sänkyyn. On parempi mennä naimisiin."

"Khodrin mielestä avioliiton voi aloittaa vaikka 11-vuotiaana, jos maallinen laki sen sallii."

"Länsimaissa lapsivaimot kavahduttavat. Khodr ei reaktioita hätkähdä. Hän sanoo, että lapsiin sekaantuminen on islamilaisissa maissa jopa kuolemanrangaistuksella rangaistava teko, avioliiton ulkopuolella."

Chehabin lausunnot perustuvat islamin perusprinsiippeihin, joiden mukaan profeetta Muhammedin elämä oli virheetöntä, jonka johdosta sen matkiminen on jokaiselle uskossa olevalle muslimille kunnia-asia.

Halosen presidenttikausien eräänä surullisena tuloksena voi nähdä lähes kaikkiin eduskuntapuolueisiin levinneen monikulttuuri-ihannoinnin periaatteen, vaikka jokainen järjissään olevan ihminen ymmärtää varmasti, että yhteiskunta, jossa toisilleen täysin vastakkaiset kulttuurit kohtaavat, ei ole koskaan hyvä ja turvallinen yhteiskunta.

Tästä todistavat tänä päivänä KAIKKI ne läntisen Euroopan valtiot, jotka ovat vastaanottaneet ”riittävän määrän” islaminuskoisia maaperälleen.

Islaminuskoiset eivät ole ryhmänä sopeutuneet yhteenkään länsimaiseen yhteiskuntaan. Suomessa poikkeuksen tekevät tataarit, joilla ei ollut sosialistien rakentamaa hyysäysorganisaatiota vastassa, vaan he [tataarit] joutuivat hankkimaan itse leipänsä työtä tekemällä ja elämään maassa suomalaisen yhteiskunnan lait, tavat ja säännöt hyväksymällä.

Mitä tulee Suomen etnojengien jäseniin, tietämäni mukaan useimpien niiden jäsenten juuret ovat islamilaisessa kulttuurissa, jossa länsimaista arvomaailmaa ja demokratiaa halveksitaan ja jossa mies on naista ylempi ihminen.

Kummallista on, että juuri punavihreät (sdp, vihr, vas + rkp) ja kokoomus ovat täysin kontallaan islamin edessä.

Siis poliitikot ja puolueet, joissa jauhetaan jatkuvasti tasa-arvon ja oikeusvaltioperiaatteen kunnioittamisesta. Sattumoisin juuri islamin piirissä tasa-arvo ja oikeusvaltioperiaate ovat täysin pannassa.

Maahanmuuttopolitiikka, jonka SDP käynnisti työministeriöstä käsin jo 1980-luvulla, on nyt saavuttanut yhden merkittävän etapin jengien ilmaantumisen muodossa.

Viimeistään tässä vaiheessa kannattaa hyväuskoisimpienkin kääntää katse Ruotsin vakaviin ongelmiin ja pohtia sen jälkeen hartaasti, kannattaako seuraavissa vaaleissa jatkaa tuhoisien ja vaarallisten lisäongelmien tilaamista.

Heikki Porkka ti 01.11. 11:07

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

EU-vaalit, maahanmuutto, monikulttuurisuus ja poliittinen vastuu

pe 07.06. 10:17

Islamofobia, Yle, SDP, punavihreät ja Iltalehti

ti 04.06. 17:17

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

blogit

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04.2024 17:57

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06.2024 22:26

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04.2024 15:30

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06.2024 11:03

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05.2024 08:02

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06.2024 10:23

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44