Blogi: Heikki Porkka, ke 23.11.2022 10:56

Miksi maahanmuutosta kirjoittaminen on vähentynyt ja miksi Yle on Suomen vaarallisin media

 

Viimeisen viidentoista vuoden ajan olen kirjoittanut julkisuuteen (omalla nimellä ja nassulla) tuhansia pidempiä ja lyhempiä tekstejä, jotka ovat käsitelleet tai sivunneet maahanmuuttoa.

Vastustanko maahanmuuttoa? En, olenhan itsekin moninkertainen maahanmuuttaja.

Sen sijaan vastustan nyt ja ikuisesti haitallista maahanmuuttoa.

Mitä on haitallinen maahanmuutto?

Se on maahanmuuttoa, jonka edustajat eivät sopeudu länsimaiseen yhteiskuntaan, vaan tuottavat vastaanottavaan valtioon lisää lievää ja vakavaa rikollisuutta, jonka lisäksi heidän saapumisensa kasvattaa rajulla tavalla kansalaisten verotaakkaa.

Haitallinen maahanmuutto pitää sisällään sellaisten ihmisten saapumisen Suomeen tai mihin tahansa länsimaiseksi sivistysvaltioksi luonnehdittuun yhteiskuntaan, jotka eivät kulttuurisen / uskonnollisen taustansa ja kymmenien tai satojen tuhansien jo tähän mennessä nähtyjen esimerkkien perusteella halua tai kykene sopeutumaan länsimaiseen kulttuuriin, jonka perusolemuksen pitäisi kytkeytyä voimakkaasti sanan "vapaus" ympärille.

Mitä suomalaisessa yhteiskunnassa on tapahtunut haitallisen maahanmuuton seurauksena?

Suomen poliittinen eliitti ja virkamiesarmeija ovat luoneet yhteiskuntaan ilmapiirin, jossa paikallisväestöä yritetään pakottaa sopeutumaan tulijoiden kulttuuriin.

Haitalliseen maahanmuuttoon perustellun kriittisesti suhtautuvaa kantaväestöä on puolestaan syyllistetty vuosien ajan solvaamalla heitä rasisteiksi ja ksenofobeiksi.

Voimakkaimmin oman kansan (suomalaisten) solvaamista ovat harjoittaneet Yleisradio ja Helsingin Sanomat, joiden kummankin nettisivuilla on julkaistu satoja artikkeleita, joissa on ylistetty erityisen paljon juuri sellaisista kulttuureista saapuneita henkilöitä, joiden edustajat ovat sopeutuneet yhteiskuntaan erityisen huonosti.

Oikean Median blogissani ja monissa muissa julkisissa teksteissäni olen kirjoittanut useista tapauksista, joissa Yleisradion ylistämä henkilö on sittemmin syyllistynyt rikokseen, esimerkiksi tappoon, huumausainerikokseen, petokseen, pommiuhkaukseen, virkamiesten uhkailuun, valehteluun, perättömän rikosilmoituksen tekoon tai islamilaisen terrorijärjestön jäseneksi houkutteluun.

Selvyyden vuoksi kerron, että kyse on nimenomaan kehitysmaista ja islamilaisesta kulttuurista saapuneista henkilöistä.

En väitä, että kaikki kehitysmaista saapuneet tai kaikki muslimikulttuurin edustajat ovat sopeutumattomia, mutta tiedän, että koraaniin ja Muhammedin elämän virheettömyyteen uskova muslimi ei kykene koskaan hyväksymään länsimaisen sivistysvaltion kulttuuria, sääntöjä ja tapoja.

Mikäli hän näin aidosti tekisi, tarkoittaisi se islamista luopumista, joka puolestaan on islamilaisen sharia-lain mukaan kuolemantuomion arvoinen teko.

Nyt suomalaiset ovat saaneet riesakseen roppakaupalla henkilöitä, joiden syyllistyminen seksuaalirikoksiin on moninkertaisesti (jopa monikymmenkertaisesti) todennäköisempää kuin kantaväestön kohdalla.

"Kunniakulttuuriksi" kutsutun islamin edustajat ovat lisäksi katkoneet suomalaisilta kauloja ja pahoinpidelleet useita naisia, jotka ovat heidän mielestään liian sopeutuneita länsimaiseen yhteiskuntaan.

Viimeisimpänä riesana ovat nousseet esiin etnojengit, joiden jäsenet ovat lähes sataprosenttisesti muita kuin etnisiä suomalaisia.

Noudatetun maahanmuuttopolitiikan "kultamunat" ovat kuoriutuneet vauhdikkaasti, mutta siitä huolimatta eduskunnassa on vain yksi merkittävä puolue, joka vastustaa kehitystä.

KAIKKI muut puolueet ovat osoittaneet tukea noudatetulle maahanmuuttopolitiikalle, vaikka länsinaapurin useiden alueiden kehitys kohti tyypillistä persläpeä on ollut nähtävissä jo vuosien ajan.

Kehityskulku oli täysin selvä myös silloin, kun kokoomuksen puheenjohtajana, ulkoministerinä ja valtionvarainministerinä istunut Alexander Stubb väitti kaikkialle maailmaan levinneessä tviitissään Ruotsin olevan yksi maailman turvallisimmista valtioista.

Miksi Stubb valehteli, sitä minä en tiedä, mutta veikkaan ideologista asennetta, jonka mukaan hän uskoi ja uskoo nähtävästi edelleen, että monikulttuurinen yhteiskunta (islamin ujuttautuminen länteen) on hieno ja onnistunut periaate maailmanrauhaan pyrkiessä.

Stubb edustaa nykypäivän kokoomuslaisuutta, joka on varsin selkeästi ominut sisäänsä Sosialistisen Internationaalin tavoitteen rajattomasta maailmasta, jossa kaikilla on kivaa.

Puolueena kokoomus kannattaa avoimesti EU-liittovaltioon siirtymistä ja sitä, että kaikki merkittävä päätöksenteko alistetaan Brysselin komissiolle ja EU-parlamentille.

Varsin ristiriitainen asia sen suhteen, millä tavoin kokoomus on esiintynyt muun muassa ennaltamisaiheen tiimoilta eduskunnassa.

Sosialistinen Internationaali on sosialidemokraattisen liikkeen kansainvälinen katto-organisaatio, josta KAIKKI muut pohjoismaiset demaripuolueet ovat eronneet paitsi Suomen SDP.

Pitäisikö kokoomuksen laittaa hakemus sisään, etteivät Suomen demarit tunne oloaan yksinäiseksi?

Unohtaa ei pidä sitä, että SDP:n ja kokoomuksen lisäksi haitallista politiikkaa ovat viimeisen kahden vuosikymmenen aikana suosineet ja suositelleet myös keskusta, vasemmistoliitto, vihreät ja RKP.

Kristillisetkään eivät ole tästä synnistä vapaita ja ovat sen lisäksi puolustaneet hämmästyttävän laimeasti puolueensa nimeen sisältyvän uskontokunnan edustajia ja roolia yhteiskunnassa.

Miksi oma kirjoittamiseni liittyen maahanmuuttoon on vähentynyt selkeästi?

Siksi, koska mielestäni yhteiskunnan kehitykseen tulee vaikuttaa ennakoiden, siten, että pyritään estämään ennalta negatiivinen kehitys.

Tällä hetkellä Suomi on jo edennyt vaiheeseen, josta on hyvin vaikea palata takaisin tielle, joka ei vie kohti "Ruotsin mallia".

Suomalaiset ovat saaneet sitä, mitä ovat vaaleissa tilanneet viimeisten vuosikymmenten aikana. Ja tähän tilanteeseen on ajauduttu suomalaisen median vahvalla myötävaikutuksella, koska mediassa työskentelee vain "hyviä ihmisiä", jotka rakastavat aivan kaikkia kulttuureja ja kansoja.

Paitsi tietysti islamilaisten kulttuuria, silloin kun sitä harjoitetaan esimerkiksi Qatarissa. Suomessa islamilainen kulttuuri sen sijaan on median mukaan mahtavaa ja voimaannuttavaa. Siis se sama kulttuuri, jonka perusprinsiipit pitävät sisällään muun muassa naisten ja vääräuskoisten alempiarvoisuuden.

Suomi-median toimituksissa luullaan, että koraanin ja Muhammedin nimeen vannova muslimi luopuu kulttuurisista pyyteistään ja ihanteistaan ylittäessään Suomen rajan. No eivät tietenkään luule, vaan tukevat nimenomaan sitä, että islaminuskoiset voivat vahvistaa kulttuurista ja uskonnollista sisintään suomalaisten veronmaksajien kustantamana.

Paha sanoa, löytyykö yhteiskunnasta yhtä vaarallisia ja länsimaisen kulttuurin vastaisia ammattikuntia kuin toimittajat, joissa on toki poikkeuksia ja valopilkkuja, joiden nimiä ei kannata julkisuuteen kirjoittaa, koska punavihreä klaani ryhtyy välittömästi maalittamaan heitä, jos herää epäilys rivistä irtautumisesta.

Turhautuminen lienee paras sana kuvaamaan omaa asennettani tänä päivänä.

Miksi kirjoittaa tosiasioita, joita lukemalla muutamat ihmiset voivat todeta, että näinhän se on.

Suomalaisen yhteiskunnan tilanne maahanmuuttopolitiikan suhteen on edennyt vain huonompaan suuntaan koko sen ajan, jonka olen kynäillyt tekstejä ihmisten ilmoille. Miksi siis panostaa enää niin paljon, koska muuta ei tapahdu kuin saman porukan hiljaista hyminää?

Tänä päivänä en ole havainnut esimerkiksi Yleisradion toimitusten häpeävän omaa kiihkoaan, jota ne ovat osoittaneet jo parin vuosikymmenen ajan pyrkiessään edistämään haitallista kehitystä. Sen sijaan näen Ylen ohjelmissa nykyisin selittelyä ja ihmettelyä siitä, miten tässä näin pääsi käymään.

Netti ei kuitenkaan unohda ja sen myötä sieltä löytyy kymmeniä tai satoja esimerkkejä Ylen punavihreiden ( ja kokoomuslaisten) toimittajien kommenteista ja tviiteistä, joissa he julistavat "Meillä on Unelma" ja muuta yhtä nerokasta, joilla ovat osoittaneet rakkauttaan toiseutta, erityisesti islamia kohtaan.

Yleisradion vaarallisuus piilee siinä, että merkittävä osa väestöstä uskoo edelleen Ylen olevan neutraali ja avoin uutisoija, johon luotetaan kuin harras uskovainen Jumalan sanaan.

Kuten aikoinaan sanomalehdistä sanottiin: se mikä on lehden sivuille musteella präntätty, se on totta.

Yle ei tietenkään ole ainoa moraaliton ja suomalaisvastainen toimija, mutta se on ainoa, joka solvaa ja moittii toistuvasti maksajiaan, niitä, jotka ovat pakotettuja maksamaan sen "uutisoinnista".

Ja koska kokoomus on tällä hetkellä gallupien mukaan Suomen suosituin puolue, täytyy vielä muistuttaa, että kokoomus oli nimenomaan se puolue, joka esti Ylen toiminnan järkevöittämisen ja sen kulujen karsimisen, kun Ylen toimintaa ruodittiin parlamentaarisessa työryhmässä joitain vuosia takaperin.

Tässäkin asiassa kokoomus noudatti samaa linjaa punavihreiden kanssa.

Ennakoiminen on poliitikon tärkein ominaisuus. Kuinka monta kansanedustajaa, jolla on kyky ennakoida siten, että se luo pohjaa turvalliselle ja vauraalle yhteiskunnalle, istuu tänä päivänä eduskunnassa?

Prosentuaalisesti ilmaisten veikkaan noin 25 prosenttia.

Entä kuinka moni nykyisistä merkittävistä eduskuntapuolueista on valmis ja kyvykäs muuttamaan reippaasti politiikan suuntaa siten, että demografinen kehitys kääntyy kohti asetelmaa, joka johtaa turvallisempaan JA vauraampaan tulevaisuuden Suomeen?

Tasan yksi.

Loppukaneetiksi kysyn: Miksi ette aikanaan uskoneet Jussi Halla-ahoa?

Ja vastaan saman tien. Koska Yle ja muut valtamediat kertoivat Halla-ahon olevan rasisti ja ksenofobi ja että noudatettu maahanmuuttopolitiikka rikastaa ja voimaannuttaa suomalaista yhteiskuntaa.

Heikki Porkka ke 23.11. 10:56

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

EU-vaalit, maahanmuutto, monikulttuurisuus ja poliittinen vastuu

pe 07.06. 10:17

Islamofobia, Yle, SDP, punavihreät ja Iltalehti

ti 04.06. 17:17

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

blogit

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04.2024 17:57

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06.2024 22:26

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04.2024 15:30

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06.2024 11:03

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05.2024 08:02

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06.2024 10:23

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44