Edmontonissa palestiinalaiset juhlivat juutalaisten massamurhaa

Videot to 12.10.2023 11:51

Mitä nämä palestiinalaislippuja liehuttavat juhlivat? Mitä "palestiinalaiset" saavuttivat viikonloppuna? Mikä voi olla heidän juhlansa aihe? He eivät saaneet maata, he eivät saaneet lisää oikeuksia, he eivät saaneet mitään muuta kuin juutalaisten perheiden ja lasten verta - ja sitä he nyt juhlivat. Tämä on aivan käsittämätöntä röyhkeyttä ympäri maailman. Tässä ovat tämän päivän natsit ja vanha media on hiljaa. Valtakunnansyyttäjät eivät ole näitä juutalaisten kansanmurhaa ajavien perässä vaan katsovat vain sivusta. 

Mitä varten maailmassa - Suomessakin - on ajettu niitä "vihapuhe"-lakeja? Mitä on "kansanryhmää vastaan kiihottaminen" ellei juuri tuota mitä palestiinalaislippujen kanssa juutalaisten murhia juhlivat väkijoukot nyt tekevät? Missä ovat nyt syyttäjät? Missä ovat niiden lakien laatijat? Näettekö mistä on kysymys?  

Nämä kansanjoukot palestiinalaislippujen kanssa huutavat "free palestine from Jordan river to the sea", joka tarkoittaisi tätä samaa kohtaloa kaikille juutalaisille Israelissa.

Kuunnelkaa Ezra Levantin 20 minuutin raportti asiasta. 

 

Jukka Rahkonen to 12.10. 11:51

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57