Edmontonissa palestiinalaiset juhlivat juutalaisten massamurhaa

Videot to 12.10.2023 11:51

Mitä nämä palestiinalaislippuja liehuttavat juhlivat? Mitä "palestiinalaiset" saavuttivat viikonloppuna? Mikä voi olla heidän juhlansa aihe? He eivät saaneet maata, he eivät saaneet lisää oikeuksia, he eivät saaneet mitään muuta kuin juutalaisten perheiden ja lasten verta - ja sitä he nyt juhlivat. Tämä on aivan käsittämätöntä röyhkeyttä ympäri maailman. Tässä ovat tämän päivän natsit ja vanha media on hiljaa. Valtakunnansyyttäjät eivät ole näitä juutalaisten kansanmurhaa ajavien perässä vaan katsovat vain sivusta. 

Mitä varten maailmassa - Suomessakin - on ajettu niitä "vihapuhe"-lakeja? Mitä on "kansanryhmää vastaan kiihottaminen" ellei juuri tuota mitä palestiinalaislippujen kanssa juutalaisten murhia juhlivat väkijoukot nyt tekevät? Missä ovat nyt syyttäjät? Missä ovat niiden lakien laatijat? Näettekö mistä on kysymys?  

Nämä kansanjoukot palestiinalaislippujen kanssa huutavat "free palestine from Jordan river to the sea", joka tarkoittaisi tätä samaa kohtaloa kaikille juutalaisille Israelissa.

Kuunnelkaa Ezra Levantin 20 minuutin raportti asiasta. 

 

Jukka Rahkonen to 12.10. 11:51

blogit

Tapio Puolimatka

Miksi lähdin ehdolle europarlamenttivaaleihin?

ti 23.04. 22:16

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04