Blogi: Heikki Porkka, su 09.12.2018 12:43

Suojelua suomalaislasten elämää tuhoamalla

 

Suomen hallitus, opposition punavihreät, presidentti, useimmat valtamediat ja suvaitsevaisiksi kutsutut ihmiset sekä Poliisihallitus ovat usean vuoden ajan kuuluttaneet suomalaisille harhaanjohtavaa viestiä.

Kaikki edellä mainitut ovat painottaneet, että ”pelolle ei saa antaa”, vaikka ovat itse pelänneet niin paljon valta-asemansa sekä itseensä kohdistuvan kunnioituksen ja luottamuksen menettämistä, että ovat toistaneet samoja valheeseen perustuvia fraaseja vuosien ja kuukausien ajan piittaamatta suomalaisten naisten ja lasten turvallisuudesta sekä yhteiskuntarauhan järkkymisestä.

Presidentti Risto Ryti kirjoitti marraskuussa 1944:

”Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi.”

Mitä pitäisi ajatella useilla paikkakunnalla toteutetuista päiväkoti- ja kouluvierailuista, joille islaminuskoisia nuoria miehiä on kuskattu, kun tiedostaa, että maan poliittisella johdolla, Poliisihallituksella ja sisäministeriöllä on ollut vuoden 2015 syksystä alkaen tiedossa millaisen uhkatekijän muslimimiehet muodostavat tytöille (lapsille) ja nuorille naisille.

Heinolan koulujen oppilaita lähestyttiin jo kolme vuotta sitten, joulukuun alkupäivinä 2015, tiedotteella, jossa varotettiin turvapaikanhakijoiden muodostamasta uhasta nuorille tytöille.

Wilma-järjestelmän kautta jaettiin tuolloin tiedote, josta seuraavat lainaukset:

”Hyvät oppilaat,

Viime päivinä on tapahtunut paljon niin Heinolla kuin muuallakin liittyen turvapaikanhakijoihin. On esiintynyt täysin tuomittavaa väkivaltaista käytöstä, mikä herättää teissä ymmärrettävästi pelkoa ja hämmennystä.”

”On syytä tiedostaa, että vaikkapa pelkästään silmiin katsomisella saattaa olla erilainen merkitys eri kulttuureissa, ja se voidaan tulkita lupaukseksi enemmästä kuin mitä sillä on tarkoitettu.”

”Kuulemma Facebookin kautta on otettu moniin yhteyttä.”

”Maailma on sellainen paikka, että nuorten tyttöjen ei kannata kävellä pimeällä yksin, eikä ottaa katsekontaktia isompaan miesjoukkoon, ei Heinolassa eikä muualla.”

Sen sijaan, että hallitus, sisäministeriö ja Poliisihallitus olisivat keskittäneet voimavaransa tiedossa olevan vakavan uhan ennalta ehkäisyyn eli edistäneet toimenpiteitä, joiden avulla kaikki ”turvaa hakemaan” tulleet pidetään niin kauan eristyksissä kansalaisista, että päätös heidän maahan jäämisestään tai poistamisestaan saadaan tehtyä, ovat turvallisuudesta vastaavat instanssit keskittyneet ”vihapuheen” ja ”rasismin” kyttäämiseen netissä.

Puolueista pahin on kuitenkin oppositiossa istuva vihreät, joka katsoi asiakseen kertoa nettitiedotteen avulla, että

”Turvapaikanhakijat eivät lisää rikollisuutta tai levottomuuksia

Turvapaikanhakijoiden ei ole todettu lisäävän rikollisuutta tai muita ongelmia. Myöskään vastaanottokeskusten lähiseutujen turvattomuus ei ole lisääntynyt. Turvapaikanhakijoiden kotoutumiseen panostetaan ja heille opetetaan suomalaista kulttuuria ja arkea.”

Vihreiden suomalaisille kertoma vaarallinen informaatio katosi nettisivuilta vasta 5.12.2015, vaikka esimerkiksi Kempeleessä kouluvierailun jälkeen tapahtunut raiskaus oli toteutunut jo 23.11.2015. Tätä ennen oli tapahtunut jo useita seksuaalirikoksia, joihin turvapaikanhakijat olivat syyllistyneet.

Vihreät jankuttavat toistuvasti ihmisoikeuksista ja kansainvälisistä sopimuksista, sen sijaan suomalaisten turvallisuus heitä ei tunnu liiemmin kiinnostavan. Taistolaiskommunismin perinnepuolue on pyrkinyt jatkuvasti edistämään totaalivapaata liikkuvuutta osoittamatta minkäänlaisia inhimillisyyden merkkejä, kun suomalaisia on murhattu, tapettu ja raiskattu turvapaikanhakijoiden toimesta.

Sisäministeri Kai Mykkänen on viime päivinä esiintynyt julkisuudessa pyrkien luomaan itsestään kuvaa tiukemman maahanmuuttopolitiikan kannattajana, vaikka on tänä vuonna esittänyt esimerkiksi EU:n vastaanottamien kiintiöpakolaisten määrän kymmenkertaistamista.

Mykkänen on lisäksi kertonut suomalaisille, että kansalaisuuslakia ollaan muuttamassa. Mykkänen on nostanut kansalaisuuslain muutoksen esiin Oulussa paljastuneiden törkeiden rikosten yhteydessä käydyissä keskusteluissa.

Millä tavoin Suomen kansalaisuuden voi nykyisin menettää, siitä valistetaan Maahanmuuttoviraston nettisivuilla

Mykkäsen tarkoittama kansalaisuuslain muutos koskisi eduskunnan nettisivuilla kerrotun tiedon mukaan henkilöitä, jotka syyllistyvät maanpetos-, valtiopetos- tai terrorismirikokseen. 

Mykkänen on puhunut kansalaisuuslain muutoksesta seksuaalirikosten yhteydessä, vaikka esimerkiksi lapseen kohdistuva seksuaalinen teko, olkoon se millainen tahansa, ei ole maanpetos, valtiopetos tai terrorismiksi katsottava rikos tai sellaisen valmistelu.

Mykkänen on konditionaalihenkilö (”voitaisiin pohdiskella”), toisin sanoen tyhjänpuhuja. Helsingin Sanomat 6.12.2018:

”Tiedän, että tämä on herkkä kysymys, mutta minusta sitä voisi pohdiskella, voisiko lakia laajentaa niin, että kansalaisuuden voisi menettää törkeästä lapsenraiskauksesta, josta on saanut yli kuuden vuoden tuomion”, Mykkänen sanoo. ”Nyt käsiteltävänä olevaan lakiin se olisi varmaan liian iso muutos, mutta jatkossa tätä voi pohtia. Ilman kansalaisuutta kukaan ei tietysti voisi jäädä.”

Suomessa on joskus muutettu lakeja hyvinkin nopeassa aikataulussa, mutta utopistisen if-poliitikko Mykkäsen mielestä nyt sellaiseen ei ole mahdollisuutta, koska kansalaisuuden pois ottaminen lapsenraiskaajalta on  Mykkäsen mielestä ”liian iso muutos” käsiteltävänä olevaan lakiin.

Mielenkiintoista, että Mykkänen olettaa suomalaisten kansanedustajien pitävän lapsenraiskaajaa niin arvossaan, ettei eduskunnasta löydy enemmistöä kansalaisuuden poistamiseen törkyväeltä.

Kuinka moni kansanedustaja ilmoittaa vastustavansa kansalaisuuden pois ottamista ulkomaalaistaustaiselta, joka syyllistyy lapsenraiskaukseen?

Tiedossa on, että ainakin kokoomuksen ja sdp:n jäsenistössä / lähipiirissä on ollut pedofiliasta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä vankilaan tuomittuja ulkomaalaistaustaisia henkilöitä. Kenties tietyt poliitikot haluavat suojella kavereitaan ja tovereitaan?

Lisäksi hallituksen uudessa kansalaisuuslakiesityksessä jätetään takaportti myös maanpetokseen, valtiopetokseen tai terrorismirikokseen syyllistyneille. Lakiesityksen kohdassa 33b todetaan nimittäin seuraavaa:

”Edellä 33 a §:ssä tarkoitettu päätös kansalaisuuden menettämisestä tehdään henkilön tilanteen kokonaisvaltaisen tarkastelun perusteella. Arvioinnissa otetaan huomioon henkilön siteet Suomeen ja hänen muuhun kansalaisuusvaltioonsa. Näitä siteitä arvioitaessa otetaan huomioon ainakin hänen asuin- ja oleskeluhistoriansa, perhesiteensä ja kielitaitonsa sekä koulunkäyntinsä, opiskelunsa, työntekonsa ja muu taloudellinen toimintansa kansalaisuusvaltioissaan. Arvioinnissa otetaan huomioon myös henkilön perheenjäsenille mahdollisesti aiheutuvat seuraukset.

Seuraavaksi muutama ”pähkinä” purtavaksi.

Mitä puoluetta valtamedia on halveksinut toistuvasti viimeisten vuosien ajan, varsinkin kesäkuusta 2017 lähtien?

Minkä puolueen puheenjohtajalta presidentti Niinistö vaati aktiivista katumista kesäkuussa 2017?

Entä minkä puolueen edustajien sivustoja Facebook on viime viikkoina poistanut tai jakanut sivustojen haltijoille kirjoituskieltoja mitä ihmeellisimmin perustein, toisin sanoen perustelematta kieltoja millään tavoin?

Kyseessä on puolue, joka on jo vuosien ajan ja varsinkin kesäkuusta 2017 lähtien kertonut Suomen olevan suomalaisten turvasatamaksi aikoinaan syntynyt alue, jonka lisäksi puolue on pyrkinyt edistämään suomalaisten turvallisuutta esimerkiksi vaatimalla maahanmuuttopolitiikkaan reippaita kiristyksiä toisin kuin KAIKKI muut eduskuntapuolueet.

Lopuksi muutama sana hybridivaikuttamisesta.

Suomalainen valtamedia uutisoi toistuvasti hybridivaikuttamisesta. Hybridivaikuttamisesta tuli muodikas termi Yhdysvaltain presidentinvaalien yhteydessä, kun Venäjän väitettiin manipuloivan vaaleja.

Mitä nyt pitäisi sanoa Facebookin ja valtamedian toiminnasta? Etteivät vaan ole nimenomaan toteuttamassa hybridivaikuttamista, jolla pyritään estämään perussuomalaisten menestyminen tulevissa vaaleissa?

Heikki Porkka su 09.12. 12:43

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04.2024 00:17

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04.2024 15:30

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03.2024 13:04

Tapio Puolimatka

Miksi lähdin ehdolle europarlamenttivaaleihin?

ti 23.04.2024 22:16

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04.2024 13:56

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44