Blogi: Heikki Porkka, ke 16.01.2019 14:28

Me tiesimme, mutta emme estäneet

 

 

Iltalehden mukaankokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo sanoo, että pakolaiskriisin turvallisuusuhat ovat olleet alusta asti hänen tiedossaan”

En ymmärrä kuinka yksikään päättäjä, joka on saanut tietoisilla poliittisilla ratkaisuillaan niin paljon tuhoa aikaan kuin nykyisen hallituksen muutamat vastuuministerit, kehtaa katsoa kansalaisia silmiin.

Toisaalta yksikään kansanedustaja, istui hän oppositiossa tai hallituksessa, ei voi väittää, että ei ole tiennyt mitä tuleman pitää, kun päästää maahan tuhansia [tuntemattomia] muslimimiehiä.

Poimin muutamia mieleen tulleita ahdisteluun ja raiskauksiin liittyviä uutisointeja. Jo niiden perusteella voi väittää, että suomalaisten kansanedustajien enemmistö on toiminut tavalla, jota ei voi millään muotoa hyväksyä.

Painotan, että tekstistä ja linkeistä ilmenevät tapaukset ovat vain esimerkkejä, kokonaisuus on huomattavasti rumempi ja julmempi, sillä esimerkiksi Saksassa tapahtuu jatkuvasti turvapaikanhakijoiden tekemiä seksuaalirikoksia, joista osa on johtanut uhrin kuolemaan.

Suomalainen valtamedia on ollut vuosien ajan muutamia artikkeleita lukuun ottamatta haluton raportoimaan monikulttuurisuuden tuottamista vakavista ongelmista, joista kärsii terrorismin ja terroriuhan johdosta koko yhteiskunta, sekä seksuaalirikollisuuden osalta erityisesti naiset ja tytöt.

1. Pakistanilaistaustainen jengi raiskasi alaikäisiä vuosien ajan.

”Ainakin 1 400 alaikäistä uhria, tekijöinä ulkomaalaistaustainen miesjengi.”
”Nuorimmat uhrit olivat vain 11-vuotiaita. Valtaosa uhreista oli tyttöjä, mutta joukossa oli myös poikia.”
”Poliisin tutkimien tapausten uhreista valtaosa on valkoihoisia tyttöjä.”

Iltalehden artikkelin julkaisun jälkeen Rotherhamin jengin uhreja on löytynyt lisää. Uhrien kokonaismäärä on nykyisen tiedon mukaan yli 1 500, joista ainakin 1 300 edustaa naissukupuolta. 

2. Oxford ei yltänyt aivan Rotherhamin tasolle. Huom! Yle uutisoi aiheesta toukokuussa 2015, brittimediat jo toukokuussa 2013.

”Noin 300:aa nuorta tyttöä on hyväksikäytetty vuosia Oxforshiressä Britanniassa.”

Kahden raiskaajan [muslimi]äiti väitti, että pojat ovat syyttömiä ja vika on tytöissä, jotka houkuttelivat.

Myöhemmin uutisoitiin uhreja olevan 373

3. Oulun joukkoraiskaukset noin kahdentoista vuoden takaa ovat edelleen selvittämättä. Video valaisee lisää.

Uskomus siihen, että ”kotouttaminen” lamaa muslimin himon ja estää raiskaukset, on huvittavaa, sillä naispuolinen henkilö, joka kulkee kadulla ilman säkitystä, on islamilaisesta maasta saapuvalle muslimimiehelle vapaata riistaa (huora).

4. Oslon poliisin mukaan kaikki kaupungissa vuosina 2006 – 2008 tapahtuneet puskaraiskaukset ovat ulkomaalaisten tekemiä, tekijöinä yleisimmin afrikkalaiset tai kurdit.

“Tallene viser at alle de 41 anmeldte voldtektene er begått av ikke-vestlige innvandrere.”

”Kurdere og afrikanere dominerer
En gjennomgang av de 41 sakene i Oslo viser videre at de fleste gjerningsmennene har kurdisk eller afrikansk bakgrunn.”

5. Ruotsi on Euroopan raiskaustilastojen ylivoimainen ykkönen.
Nousu kohti kärkeä on edistynyt sitä mukaa, mitä enemmän islaminuskoisia on saapunut Ruotsiin. Ruotsin raiskauksista, video vuodelta 2006.

Linkistä löytyvän kirjoituksen lopussa on kaksi taulukkoa, joista voi tarkastella seksuaalirikollisuuden korrelaatiota pohjoisafrikkalaisten ja lähi-itäläisten maahanmuuton suhteen. Taulukko perustuu Ruotsin maahanmuuttoviraston ja Ruotsin rikostorjuntaneuvosto BRÅ:n tietoihin. 

6. Oslon poliisin mukaan vuoden 2010 tilasto kertoo, että 65% kaikista raiskausepäillyistä oli ulkomaalaisia tai maahanmuuttajataustaisia. Afrikka 20, Lähi-itä 15 ja Aasia 14,5 prosenttia raiskausepäilyistä.

7. Ruotsi: Poliisi pimitti tietoa, koska pelkäsi Ruotsidemokraattien suosion kasvavan.

”"Ongelmaa nuorten miesten kanssa jotka hierovat itseään nuoriin tyttöihin yleisömeressä kuten edellisinä vuosina", eräässä raportissa todetaan.
”Huolimatta olosuhteisiin nähden pienestä yleisömerestä häirittiin useita tyttöjä poikien toimesta ja tehtiin useita seksuaalisia toimia yleisömeren suojassa", toisessa lukee.
"Kyseessä ovat niin sanotut pakolaisnuoret lähinnä Afganistanista. Useampia jengistä otettiin kiinni seksuaalisen häirinnän vuoksi. Jengi jopa rähinöi illan aikana", poliisi kirjasi.”

8. Tapanilan joukkoraiskaus keväällä 2015, jonka tuomiot eivät antaneet muslimeille signaalia siitä, että kyseessä on vakava rikos.

”Helsingin Tapanilan maaliskuisesta joukkoraiskauksesta yksi, vuonna 1997 syntynyt mies, sai vuoden ja neljän kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen. Kaksi muuta syytettyä saivat vuoden ehdollisen vankeusrangaistuksen nuorena henkilönä tehdystä raiskauksesta.”

9. Uusi vuosi 2015 / 2016 Saksassa: Köln, München, Hampuri, Stuttgart, Bielefeld, Düsseldorf, Frankfurt am Main, Berliini, Freiburg ja Weil am Rein.
Kaikissa mainituissa kaupungeissa ilmeni naisten ja tyttöjen ahdistelua, kopelointia ja raiskauksia sekä ryöstöjä. Pelkästään Kölnin osalta on tehty yli 1 000 rikosilmoitusta.

10. Laajempaa seksuaalista ahdistelua havaittiin Uudenvuoden juhlinnassa myös Sveitsissä (Zürich), Ruotsissa (Kalmar) ja Itävallassa (Wien, Salzburg ja Innsbruck).
Helsingissä poliisi onnistui ennakkotoimillaan estämään tapahtumien pahemman eskaloitumisen (seitsemän rikosilmoitusta).

Tutkimusten mukaan Pohjois-Afrikasta ja Lähi-idästä saapuvat muslimimiehet raiskaavat suhteellisesti ottaen noin 12 - 13 kertaa todennäköisemmin kuin kantasuomalaiset. Poliisin ja Tilastokeskuksen viimeisimmän tilastotiedon mukaan joillain kansanryhmillä todennäköisyys syyllistyä seksuaalirikokseen on jopa 40-kertainen suhteessa kantaväestöön. Listan kärjessä ovat afgaanit ja irakilaiset.

Kaikesta tiedetystä ja tutkitusta huolimatta media ja suuri joukko politiikkoja puhui vielä viime syystalvena (2018) suomalaisten ikävistä ennakkoluuloista. Samaan aikaan ja jo vuosien ajan sitä ennen normaalin itsesuojeluvaiston omaavat ihmiset varoittivat muslimimiesten ahdistelusta ja väkivallasta.

Suomalaiset poliitikot väittivät kiven kovaan vuosien ajan, että Suomi oppii muiden virheistä. Samaan syssyyn lytättiin maahanmuuttokriittiset rasisteina ja ksenofobeina. Monikulttuurisuudesta oli muodostunut pakkomielle, jota valtamedia ja jättimäinen enemmistö poliitikoista puolustivat kuin normaali ihminen omaa lastaan.

Kuinka sairaalloinen täytyy poliitikon mielen olla asettaessaan tietoisesti oman kansan, erityisesti lapset, alttiiksi julmuudelle, jonka tietää olevan poliittisen päätöksen todennäköinen seuraus? Kuinka vallanhimoinen ja ahne täytyy ihmisen olla, että hän voi kylmän viileästi tehdä rauhan aikana päätöksen, jonka tietää tuhoavan usean ihmisen elämän?

Lopuksi luettelomainen esitys siitä, millaisia ajatuksia suomalaiset poliitikot (ja muusikot) ovat tuoneet julki viimeisen neljän vuoden aikana.

a. Suomi on maa, jossa presidentti kannustaa laittomuuteen ja vaarallisten ihmisten piilotteluun. Uusi Suomi 14.12.2017: Presidentti Sauli Niinistö: Pelkkä paperittoman piilottaminen ei ole vastoin lakia

b. Turku on kaupunki, jossa kaupungin edustajat edistävät ja rahoittavat laittomien maassa oleskelua, jota SPR organisoi.

SPR:n työntekijä on jakanut turkulaiseen kerrostaloon ohjetta, jossa pyydetään vaikenemaan rapussa sijaitsevasta laittomasti maassa oleskelevien yömajasta.”

”Kaupungin ja SPR:n yhteistyöhankkeesta päätettiin Turun sosiaali- ja terveyslautakunnassa. Puolueista vain perussuomalaiset vastustivat hanketta ja jättivät asiasta pöytäkirjaan eriävän mielipiteen.”

c. Kokoomus on puolue, joka vastustaa sananvapautta ja jonka puheenjohtaja väittää, että ”vihapuhe” heikentää eniten ihmisten turvallisuudentunnetta.

Vihapuhe ja nettikiusaaminen ovat ilmiö, joka huolestuttaa meitä ja suomalaisia laajasti. Se on syy, joka tutkimuksen mukaan eniten heikentää ihmisten turvallisuudentunnetta, Orpo sanoo.”

d. Vihreät on puolue, joka on pyrkinyt toistuvasti estämään kielteisen päätöksen saaneiden palautuksia. Pahin vihreä häirikkö, puolueen eduskuntaryhmän lainsäädäntösihteeri, yritti estää lentokoneen lähdön havaitessaan, että koneessa istui palautettava. Vihreä nainen ei tiennyt mistä syystä henkilö palautettiin.

”Vihreiden lainsäädäntösihteeri Aino Pennanen on saanut syytteen ilmailurikkomuksesta ja haitanteosta virkamiehelle.”

Merkille pantavaa oli, että sisäministeri Kai Mykkänen (kok) ei tuominnut tapahtunutta välittömästi ja jyrkästi, vaan hän otti voimakkaammin kantaa vasta sen jälkeen, kun hänen lepsua asennettaan arvosteltiin julkisesti.

e. Li Andersson on vasemmistoliiton puheenjohtaja, joka peräsi viime keväänä (2018) hallitukselta toimia turvapaikanhakijoiden oikeusturvan parantamiseksi. Suomalaisten turvallisuus ei ole vasemmistoliiton viimeisiä puheenjohtajia kiinnostanut vaan he ovat selkeästi asemoituneet muiden kuin suomalaisten edun ajajiksi. Tästä kertoo myös vasemmistoliiton edustajien into, kun he onnistuivat yhdessä sosialidemokraattien ja vihreiden kanssa saamaan Helsingin kaupunginvaltuustossa päätöksen, jonka mukaan Helsinki tarjoaa laajennettuja terveyspalveluja kaikille maailman kansalaisille, jotka hoksaavat niitä vaatia.

f. Emma Kari (vihr), Eva Biaudet (rkp), Li Andersson (vas) ja Erkki Tuomioja (sdp) ovat poliitikkoja ja puolueidensa merkittäviä edustajia. He vaativat lokakuussa 2016 jättämässään aloitteessa pakolaiskiintiön moninkertaistamista.

Muistettakoon, että Oulussa lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja raiskauksista epäillyistä ainakin osa on pakolaistaustaisia. Lisäksi henkilö, joka raiskasi ja poltti elävältä entisen tyttöystävänsä, on pakolaiskiintiön edustaja.

Miksi vihervasemmisto (sdp, vas, vihr) ja rkp ovat jo vuosien ajan halunneet tehdä Suomesta lähi-itäläis-afrikkalaisen persläven, sitä en tiedä, koska minulla ei ole samanlaista vammaa korvien välissä.

g. Vihreiden, vasemmistoliiton, rkp:n ja keskustan edustajat vaativat keväällä 2017 palautuslentojen keskeyttämistä. Samaan kuoroon yhtyi myös politiikan tutkijaksi nimetty Erkka Railo

h. Yleisradion vuoden 2015 eduskuntavaalien vaalikonevastauksessaan Sanna Marin (sdp) kirjoitti

”Maahanmuuton rajoittamiselle ei ole tarvetta.”

”Suomen tulisi ottaa vastaan nykyistä enemmän pakolaisia ja turvapaikanhakijoita.”

i. Marraskuussa 2016 Demarinaisten puheenjohtaja Tytti Tuppurainen (sdp) lyö lisää löylyä ja vaatii vuotuisen pakolaiskiintiön nostamista 10 000. 

j. Sisäministeriön alainen Poliisihallitus ohjeisti kentällä toimivia poliiseja vaikenemaan turvapaikanhakijoiden rikoksista. Uusi Lahti uutisoi 21.10.2015

k. Kansanedustajat Erkki Tuomioja (sdp), Paavo Arhinmäki (vas), Eva Biaudet (rkp) ja Ozan Yanar (vihr) sekä puoluesihteeri Timo Laaninen (kesk) ja Yleisradion suosikki, Somaliasta Suomeen saapunut Maryan Abdulkarim (fem) pitivät 28.7.2015 palopuheensa Unelman puolesta

Erkki Tuomioja muistetaan myös Persian shaahin vastaisista mielenosoituksista. Ja kuten tiedetään, Persia on nykyään takapajuinen islamilainen valtio nimeltä Iran. Sosialidemokraatit ovat tukeneet useiden vuosikymmenien ajan terroristeja ja erilaisten äärisuuntausten edustajia Lähi-idässä. Nyt he ovat saaneet kavereitaan roppakaupalla Suomeen, joten demarileirissä ollaan tyytyväisiä?

l. Edellä mainittujen lisäksi Unelmaa toivoivat useat musiikin avulla leipänsä tienaavat, kuten esimerkiksi Anna Puu, Anssi Kela, Maija Vilkkumaa, Jukka Poika, Tuure Kilpeläinen ja Paleface.

Nyt he ovat saaneet Unelmansa, meidän muiden harmiksi ja suureksi suruksi.

Yllä luetellut muusikot ja poliitikot kuuluvat ikuiseen murrosikään juuttuneeseen ryhmään, jossa mielisanat ovat ”mä haluaisin”.

Tiedättehän ihmiset, jotka hamuavat aina jotain muuta kuin mikä heillä on. He ovat utopisteja neuvostojen maan vuosien takaisten ihailijoiden tavoin.

Idän ihmemaa romahti Unelmaansa ja niin romahtaa poliitikkojen ja muusikkojenkin Unelma. Utopistiset Unelmat romahtavat aina, mutta ikävä kyllä herääminen tapahtuu yleensä vasta sitten, kun uhrien määrä kasvaa yli kriittisen pisteen.

Ovatko lastenraiskaukset suomalaisten enemmistön mielestä kriittinen piste, sen näemme kevään eduskuntavaalien tuloslaskennan jälkeen. Terrori-isku ei vielä herättänyt suomalaisia, joka on merkillinen asia ja kertonee siitä, että hedonismi ja egoismi ovat pop - muista viis, pääasia, että itsellä menee lujaa.

Heikki Porkka ke 16.01. 14:28

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Koronaviruspandemia syynä "nuorison" väkivaltaiseen käyttäytymiseen ja uhoon?

pe 31.07. 10:55

Joko valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen lähtölaskenta on alkanut?

ti 14.07. 12:23

Älä koskaan luota Ylen uutisointiin tarkistamatta faktoja

ti 28.04. 09:51

Irakin Alin valekuolema ja suomalaisvastaiset suomalaiset

la 25.04. 15:38

Marinin hallituksen on aika väistyä

ma 20.04. 10:53

Marinin hallitus ja sdp - vastuu siirtyy toisaalle

la 11.04. 21:19

Sanna Marinin murkkuhallitus kiukuttelee, syyttelee ja väistää vastuuta

to 09.04. 10:56

Sosiaali- ja terveysministeri(ö) pakoilee vastuuta

ke 08.04. 11:29

Suomalaisten hengelle ja terveydelle vaarallinen sisäministeri Ohisalo

ti 31.03. 09:54

Maria Ohisalo on sisäiselle turvallisuudelle vaarallinen henkilö

la 28.03. 08:40

blogit

Vieraskynä

Suomen vaiennettu raiskausepidemia: Miten suomalaiset valjastettiin rakastamaan hyväksikäyttäjiään

la 13.06.2020 00:30

Juha Ahvio

Vaatiiko evankeliumi tukemaan marxilaista vallankumousta?

ke 01.07.2020 23:05

Professorin Ajatuksia

Suomalaisten tahdon mukaista politiikkaa

ke 29.07.2020 23:23

Marko Hamilo

Kansalaiset vaarassa! Nyt tarvitaan hätätilahallitus!

su 19.04.2020 22:47

Jukka Hankamäki

Valtamedia todisti kirjani väitteet oikeiksi reaktioillaan

ke 01.07.2020 22:51

Petteri Hiienkoski

"Unohdetun" ihmisoikeusjulistuksen ja "vihapuheen" kitkemisen vastakkaisuus

la 11.07.2020 19:59

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Kansanäänestys elvytyspaketista perusteltu

ti 04.08.2020 11:15

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Kaivohuoneen tuore tapaus verrattavissa Turun terrori-iskuun

ti 04.08.2020 23:55

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Vuorovedet vaihtuvat - SDP:n alamäki alkaa

ke 29.07.2020 23:26

Mika Niikko

Liittyen Suomen Kuvalehden uutisointiin (20. ja 21.1.2020)

ke 22.01.2020 22:20

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Mikä ihmeen Woke?

pe 21.02.2020 00:16

Heikki Porkka

Koronaviruspandemia syynä "nuorison" väkivaltaiseen käyttäytymiseen ja uhoon?

pe 31.07.2020 10:55

Tapio Puolimatka

Päivi Räsänen perusteettoman kritiikin kohteena

ke 29.07.2020 23:29

Olli Pusa

EU-tukipaketin todelliset taustat?

ke 15.07.2020 12:29

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Suomalainen ajattelutapa hukassa

ma 20.07.2020 11:14

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Jessica Vahtera

Kuuden euron kohtuus missä palkkatasa-arvo?

ma 11.05.2020 17:17

Pauli Vahtera

Mistä saadaan 750 miljardia euroa?

to 23.07.2020 00:44

Timo Vihavainen

Epäkorrekteja kuvauksia

ke 29.07.2020 23:24

Matti Viren

Suomen tavoitteena on, vai onko sittenkään mitään?

ti 21.07.2020 20:52