Miksi kenenkään ei pitäisi uskoa kommunistisen Kiinan väitteeseen, että koronavirus on hallinnassa?

"Jokainen Kiinan koronavirukseen sairastuva tai siihen kuoleva on Kiinan kommunistisen puolueen uhri"

Ulkomaat ke 25.03.2020 00:04
Xi Jinping

Miksi kenenkään ei pitäisi uskoa kommunistisen Kiinan väitteeseen, että koronavirus on hallinnassa, kysyy Kiinan ihmisoikeuksia puolustavan väestöntutkimusinstituutin (Population Research Institute, PRI) puheenjohtaja Steven W. Mosher Life Site Newsin artikkelissaan.

"Se on vain tyypillistä kiinalaista propagandaa, joka lisää alati kasvavaa valheroviota, jota Peking on suoltanut viimeisen kolmen kuukauden aikana", Mosher itse vastaa.

Kiinan koronavirus on nyt levinnyt 150 raportoituun maahan, mutta maan - jossa pandemia puhkesi - hallitsijoilla on hyviä uutisia: He ovat julistaneet saaneensa täydellisen voiton vaarallisesta taudinaiheuttajasta.

Kiinalaiset propagandatiedotusvälineet ilmoittivat torstaina, että uusia koronavirustartuntoja ei ole ollut Wuhanissa, mikä on kuitenkin maailmanlaajuisen pandemian alkulähde. Koko Kiinan osalta he mainitsivat kansallisen terveyskomission sanovan, että ”kotimaan tartunnat ovat nolla”.

Kiinan kommunistinen puolue kehuu nyt "onnistumistaan" viruksen pysäyttämisessä heti alkuunsa esimerkkinä muille maille. ”Opi Kiinalta” on viimeisin puolueen linja.

Jos kaikki tämä olisi totta, se olisi Steven W. Mosherin mukaan "nopein pandemian loppu ihmiskunnan historiassa".

"Se olisi myös mieltä kuohuttava kunnianosoitus kiinalaistyylisen sosialismin tehokkuudelle ja jonkinlainen pelastus maalle, joka ongelman alun perin aiheuttikin", hän huomauttaa.

Mosher kehottaa miettimään, kuinka todennäköistä on, että Kiina on todella vähentänyt uusien tapausten määrän nollaan, kuten se väittää. Että koko Kiinan 1,3 miljardissa ihmisessä ei olisi yhtään uutta tapausta?

"Sanoisin, että todennäköisyys sille, että näin tapahtuu, on jotakuinkin samaa tasoa kuin se, että CCP (Kiinan kommunistinen puolue) löytäisi lääkkeen syöpään, perustaisi tukikohdan Marsiin ja keksisi valoa nopeammat tähtienväliset lennot - kaikki samana päivänä", Mosher toteaa.

Sen sijaan mitä kyseisen maan kommunistinen johto teki, oli paljon yksinkertaisempaa, Mosher tähdentää.

"Se vain opasti lääkäreitä ympäri Kiinaa keskeyttämään uusien tautitapausten diagnosoinnin ja raportoinnin."

Kuka tarvitsee lääkettä, kun pystyt “parantamaan” sairauden mahtikäskyllä? Mosher korostaa ja kertoo Pekingin hallinnon työskennelleen ahkerasti viime viikkojen aikana luodakseen kertomuksen siitä, että se sai epidemian nopeasti hallintaan.

Steven Mosherin mukaan esimerkiksi on näyttöä siitä, että joillakin paikallisilla hallintoalueilla on tarkoituksella jätetty ilmoittamatta niiden potilaiden määrä, jotka testeissä ovat paljastuneet viruksen kantajaksi.

Ei ole selvää, tehdäänkö tämä vastauksena kansalliseen ohjeeseen vai yksinkertaisesti ollakseen yhdenmukaisia virallisen kertomuksen kanssa, mutta tuloksena on ollut tartunnan saaneiden vähentynyt määrä, Mosher huomioi.

Hän myöskin muistuttaa "viikossa rakennetuista hätävarakeskuksista", jotka naamioitiin "sairaaloiksi".

Ne kaikki on tyhjennetty kiireellä, useat niissä olleista on lähetetty kotiin, vaikka heidän tiedetään edelleen olevan positiivisia taudin suhteen.

Toiminnan jatkuminen keskuksissa häiritsisi kertomusta, jota kommunistinen puolue yritti edistää, ja niin heidät piti lähettää kotiin, Mosher arvioi.

Lisäksi ainakin yksi maakunta vaatii kaikkia valtion virastoja tuhoamaan kaikki epidemiaa koskevat mahdollisesti saamansa "asiakirjat ja tiedot".

Tämä taas tehdään siksi, ettei virallista kertomusta hillittömästä menestyksestä koronaviruksen selättämisessä voitaisi kiistää.

Pekingissä sairaalat ovat peruuttaneet kaikki ei-pakolliset toimenpiteet. Tämäkin viittaa Mosherin mukaan siihen, että siellä yritetään edelleen selviytyä koronaviruspotilaiden tungoksesta.

Antropologiaan, väestötieteeseen ja Kiinan väestönhallintaan erikoistuneen amerikkalaisen yhteiskuntatieteilijän, Steven W. Mosherin mielestä "ei ole epäilystäkään siitä, että tauti leviää edelleen väestön läpi".

Kommunistinen hallitus ryhtyi massiiviseen peittelyyn altistaen maailman globaalille pandemialle ja taloudelliselle romahdukselle, vahvistaa asianajaja ja entinen syyttäjä Ari Lieberman Front Page Magazinen artikkelissaan "Aika pitää Kiinaa vastuussa helvetin päästämisestä valloilleen maailmassa".

Sen sijaan, että Kiinan hallinto olisi hyväksynyt olleensa syypää kaaokseen maailmassa, se päätti vihjata Yhdysvaltojen olevan vastuussa.

Kiinan ulkoministeriön edustaja Zhao Lijian kirjoitti Twitterissä 12. maaliskuuta:

”Milloin ensimmäinen tapaus oli Yhdysvalloissa? Kuinka moni ihminen on saanut tartunnan? Mitkä sairaaloiden nimet ovat? Voi olla, että Yhdysvaltain armeija toi epidemian Wuhaniin. Olkaa avoimia! Julkistakaa tietonne! USA on velkaa meille selityksen!”

Ari Lieberman huomauttaa, että tältä osin Kiinan kommunistinen hallinto ei poikkea islamilaisista mullaheista, jotka syyttivät koronaviruksesta Amerikkaa, sionisteja ja juutalaisia.

Steven W. Mosher, joka on kirjoittanut muun muassa "Tyranni Aasiasta: Miksi Kiinan unelma on uusi uhka maailmanjärjestykselle" -kirjan, on auttanut paljastamaan Kiinan yhden lapsen politiikan väärinkäytöksiä sekä muita ihmisoikeusrikkomuksia väestönhallintaohjelmissa ympäri maailmaa ja hän sanookin:

"Toisin kuin Kiinasta tulevat valeuutiset, Yhdysvallat ja sen liittolaiset julkaisevat oikeita uutisia."

Tällä hän viittaa klorokiiniin, yleiseen malarialääkkeeseen, joka osoittaa olevan lupaava mahdollinen hoito.

Ranskalainen tutkimus osoittaa, että klorokiini ja atsitromysiini pysäyttävät yhdessä Wuhanin viruksen.

Entinen ilmailulääkäri ja kongressin edustaja Mark Green kertoi FOX Newsin Shannon Breamille äskettäin, että "lääkeyhdistelmä on erittäin lupaava. Sata prosenttia viruksesta katosi kuudessa päivässä".

Klorokiini ei ole ainoastaan tehokas kiinalaisen koronaviruksen hoidossa, vaan se voi myös estää tautia tarttumasta ensinkään. Maissa, joissa malaria on yleinen, monet käyttävät klorokiiniä suojautuakseen malariaa vastaan.

Steven W. Mosher pyrkii todentamaan kartan avulla, että ne Afrikan, Etelä-Amerikan ja Etelä-Aasian maat, joissa on malariaa, eivät ole ilmoittaneet juuri lainkaan koronavirustapauksista.

Tämän perusteella Mosherin mukaan voidaan olettaa, että klorokiiniä voitaisiin käyttää taudin estämiseen ja hoitamiseen, "aika näyttää".

Myös Breitbart on kertonut viime päivinä useissa artikkeleissaan klorokiinin tehokkaista vaikutuksista koronavirukseen ja ihmettelee, miksi sitä ei ole valmistettu sarjatuotantona ja asetettu saataville aikaisemmin, jos lääketieteelliset laitokset - myös Yhdysvaltain tautikeskus (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) - ovat olleet tietoisia klorokiinin tehokkuudesta sekä koronaviruksen hoidossa että ennaltaehkäisyssä vähintään 14 vuoden ajan -- ainakin SARS-koronaviruksen puhkeamisen jälkeen vuonna 2005.

Steven W. Mosher uskoo, että presidentti Trumpin johdolla Kiinan koronavirus on suhteellisen pian hallinnassa Yhdysvalloissa:

"Yritämme kokeilla uusia hoitoja päivittäin ja mobilisoimme valtavat resurssimme julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuksiin pelastaaksemme ihmisiä Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa."

Tämä kiinalainen koronavirus voidaan tuhota hänen mukaansa vain, jos me kaikki yhdessä suojelemme toisiamme sen leviämiseltä.

"On aika sivuuttaa erimielisyytemme ja keskittyä pieneen ihmissilmälle näkymättömään viholliseen.

Toisaalta ei pidä koskaan unohtaa, että todellinen vihollinen ei ole virus, vaan korruptoitunut ja tyrannimainen poliittinen järjestelmä, joka pahuuttaan ja kykenemättömyyttään päästi irti tämän vitsauksen maailmaan", hän alleviivaa.

Hänen näkemyksensä on, että jos Kiinan kommunistinen puolue olisi yksinkertaisesti antanut vain lääketieteen ammattilaisten Kiinassa ja muualla maailmassa tehdä työnsä taudin puhkeamisen alkaessa, Kiinan koronavirus olisi voinut rajoittua vain Wuhaniin. Sen sijaan he asettivat politiikan etusijalle, valehtelivat omille kansalaisilleen ja maailmalle, ja he sepittävät tarinoitaan edelleen.

"Jokainen Kiinan koronavirukseen sairastuva tai siihen kuoleva on Kiinan kommunistisen puolueen uhri. Toivon, että se tullaan tuntemaan nimellä Kiinan kommunistisen puolueen Conronavirus."

Lopuksi Steven Mosher haluaa vielä painottaa tienneensä aina, että Yhdysvaltojen olisi jossain vaiheessa pelastettava maailma Kiinan tyrannialta.

"En vain uskonut, että se tapahtuisi tällä tavalla ja tässä tilanteessa.

Mutta Jumalan avulla ja monin rukouksin me selviämme tästä", hän päättää.


 

Tytti Salenius ke 25.03. 00:04

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

videot