Chicagon ampujan kytkökset demokraattisiin sosialisteihin, Antifaan ja okkultismiin

Kaikissa Yhdysvaltain kaupungeissa, joissa henkirikosten määrä on kohonnut ennätyslukemiin, on demokraattipormestari

Ulkomaat su 10.07.2022 10:10

Maanantaina 4. heinäkuuta 2022 vietettiin Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää, jonka juhlinta Chicagon lähiössä Illinoisin osavaltiossa Highland Parkissa päättyi surullisesti ennen kuin pääsi edes kunnolla alkamaan.

21-vuotias Robert "Bobby" Crimo III  ampui yli 70 laukausta, joidenkin tietojen mukaan jopa 80 laukausta, väkijoukkoon, kohti itsenäisyyspäivää juhlivia ihmisiä.

Poliisien mukaan Crimo avasi tulen läheiseltä liikehuoneiston katolta väkijoukkoa päin pian klo 10 jälkeen itsenäisyyspäivän paraatin alkamisen jälkeen. 

Alueen apulaispoliisipäällikkö Christopher Covelli kertoi, että Crimo pääsi paikallisen yrityksen katolle pelastustikkaita pitkin.

Sitten hän poistui katolta katutasolle, pudotti aseensa maahan, sulautui kaaoksessa olevaan väkijoukkoon ja käveli lähistöllä olevaan äitinsä taloon ja otti "lainaksi" äitinsä auton, Honda Fitin, paetakseen sillä.

Covellin mukaan mikään ei viitannut siihen, että hän olisi kertonut äidilleen, mitä hän oli juuri tehnyt.

Yhdysvaltain itsenäisyyspäivän paraatissa Highland Parkissa, Illinoisissa, Chicagon esikaupungissa tapahtuneessa ammuskelussa menehtyi seitsemän ihmistä ja yli 40 loukkaantui.

Yhdysvalloissa tapahtuneesta joukkoammuskelusta on muun muassa uutisoinut laajasti ja yksityiskohtaisesti Washington Examiner.

Amerikkalaismedioiden mukaan useat lähistön kaupungit peruivat kansallispäivää juhlistavat tapahtumat joukkoampumisen vuoksi.

Joukkoampumisesta epäilty 21-vuotias mies sai syytteet seitsemästä murhasta. Illinoisin osavaltion Laken piirikunnan syyttäjä Eric Rinehart ennakoi, että epäiltyä vastaan aiotaan nostaa "kymmeniä" lisäsyytteitä, jotka julkistetaan myöhemmin tässä kuussa.

Kuolonuhrien joukossa oli muun muassa pariskunta, jonka kaksivuotias poika löydettiin yksin harhailemassa ampumisen jälkeen.

Ampumisessa käytetty ase oli laillisesti hankittu "AR-!5-kiväärin kaltainen" ampuma-ase. 

Tapahtumahetkellä Crimo oli pukeutunut naistenvaatteisiin, peruukkin ja mekkoon,  tekeytyäkseen tuntemattomaksi  ja peittääkseen  kasvotatuointinsa.

Viikkojen ajan hyökkäystään suunnitellut epäilty ampuja ehti olla tuntien ajan vapaana, ennen kuin poliisi sai epäillyn kiinni paikallista aikaa maanantai-iltana klo 18.40  lyhyen takaa-ajon jälkeen, joka päättyi     rauhanomaiseen antautumiseen viranomaisille - yli kahdeksan tuntia ensimmäisten laukausten kuulemisen jälkeen. 

Poliisi löysi toisen kiväärin, Kel Tec Sub-200:n,  Crimon ajoneuvon sisältä, kun hänet pidätettiin.  Kolme muuta ampuma -asetta - Remington 700, haulikko ja Glock 43 - löydettiin hänen kotoaan, viranomaiset sanoivat.

Covelli sanoi, että kiväärit oli hankittu laillisesti "alueelta" Crimon nimellä.

Epäilty 21-vuotias mies on tunnustanut ja kertonut poliisille harkinneensa       jopa toista hyökkäystä pakosalla ollessaan.

Poliisi on käynyt kahdesti epäillyn kotona vuonna 2019. Toinen tapauksista liittyi itsemurhayritykseen, toinen epäillyn tekemään väitettyyn tappouhkaukseen perhettään kohtaan. Tuolloin poliisi takavarikoi epäillyltä kymmeniä teräaseita.

Poliisin mukaan Crimo suunnitteli useita viikkoja heinäkuun neljännen päivän hyökkäystä. Hän osti kiväärinsä laillisesti Illinoisista vuosina 2020 ja 2021 - huolimatta siitä, että poliisit kutsuttiin hänen kotiinsa kahdesti vuonna 2019 sen jälkeen, kun hän oli uhannut itsemurhalla huhtikuussa 2019 ja syyskuussa 2019 "tappaa kaikki" perheessään.

ABC Newsin mukaan syytteitä ei tuolloin kuitenkaan nostettu hänen perheensä kieltäydyttyä siitä, mutta poliisi takavarikoi Crimolta 16 veistä, tikarin ja miekan ja ilmoitti tapauksesta Illinoisin osavaltion poliisille.

Highland Parkin ampuja Robert Crimo III myönsi poliiseille kolme vuotta sitten, että hän oli masentunut teini-ikäinen huumeidenkäyttäjä, kun häntä kuulusteltiin uhkailusta "tappaa kaikki" perheessään, äskettäin julkaistut asiakirjat osoittavat.

Vain kuukausia näiden tapahtumien jälkeen hän sai silti hankittua isänsä avulla ainakin yhden aseen, kun isä allekirjoitti pojalleen lupapaperin.

Tappajan isä, Robert E. "Bob" Crimo II, kertoi New York Postille antamassaan haastattelussa keskiviikkona 6.7.2022, että hän ei ole "mitenkään" vastuussa poikansa tekemästä verilöylystä.

Hän painotti luulleensa poikansa käyttävän aseita ampumaradalla.

"Hän osti kaikki itse, ja ne on rekisteröity hänelle", isä sanoi poikansa aseista.

"He yrittävät esittää, että ikään kuin minä olisin houkutellut hänet tekemään kaiken tämän", hän sanoi häntä kritisoivista.

"Olen ollut täällä koko ikäni ja aion jäädä tänne, pää pystyssä, koska en ole tehnyt mitään väärää."

Vaikka isä sanoi tukevansa täysin poikaansa ja osallistuvansa jatkossakin kaikkiin hänen oikeudenistuntoihinsa, hän on "raivoissaan" tragediasta.

"Haluan pitkän tuomion", Crimo sanoi 21-vuotiaasta pojastaan.

Bob Crimo kertoi lisäksi New York Postille, että hän oli keskustellut poikansa kanssa sunnuntai-iltana, vain 13 tuntia ennen hänen oman poikansa maanantaina Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivänä Highland Parkissa suorittamaa verilöylyä, joukkoampumisesta Tanskassa, jossa 22-vuotias surmasi ampumalla kaksi 17-vuotiasta nuorta sekä 47-vuotiaan miehen ostoskeskuksessa sunnuntaina 3.7.2022.

"Joo, tuo kaveri on idiootti." 

"Niin hän sanoi!" isä muisteli poikansa sanoneen tanskalaisesta ampujasta.

Poika oli lisännyt: "Sen kaltaiset ihmiset… [tekevät joukkoampumisia] kiihottaakseen ihmisiä, jotka haluavat kieltää kaikki aseet."

Bob Crimo johtaa kahta yritystä samalla alueella, jolla ampuminen tapahtui ja hän haki pormestarin virkaa Highland Parkissa vuonna 2019. Republikaani Bob Crimo hävisi kaupungin nykyiselle demokraattipormestarille, Nancy Roteringille, joka kampanjoi ajaen tiukempia aselakeja.

Robert 'Bobby" Crimon äiti Denise Pesina sen sijaan on "vaihtoehtoinen parantaja" yrityksessä nimeltä Trilogy Energy Systems.

Hän on opiskellut perinteistä kiinalaista lääketiedettä Shanghain yliopistossa ja The Ayurvedic Institutessa, New Mexicossa sijaitsevassa koulussa, joka opettaa Ayurvedan, vaihtoehtoisen lääketieteellisen järjestelmän, käsitteitä ja menetelmiä yrityksensä verkkosivuston mukaan.

Syytetyn Highland Parkin ampujan äiti myönsi kerran syyllistyneensä siihen, että hän jätti "Bobbyn" kuumaan autoon 27 minuutiksi pojan ollessa vain 2-vuotias - ja hyökkäsi hänen isänsä kimppuun kengällä ja ruuvimeisselillä, äskettäin julkaistu poliisiraportti todentaa New York Postin mukaan.

Vuonna 2002 sattunut hylkääminen kuumaan autoon oli yksi monista kohtaamisista, joihin Robert Crimo III:n vanhemmat – Robert Crimo Jr. ja Denise Pesina – joutuivat lainvalvontaviranomaisten kanssa pojan kasvaessa varakkaalla Chicagon esikaupunkialueella.

Poliisit kutsuttiin perheen Highland Parkin kotiin ainakin yhdeksän kertaa vuosina 2010-2014 liittyen erilaisiin perheväkivaltatapauksiin, joista yhtenä mainittakoon se, kun Pesina löi miestään kengällä ja ruuvimeisselillä, poliisiraportit osoittivat.

Huomionarvoisinta on kuitenkin se, mitä nyt on laajasssa mitassa käynyt ilmi, että Highland Parkin ampuja, Robert "Bobby" Crimo III  on julkaissut hyytäviä videoita You Tube -kanavallaan, jotka sittemmin on poistettu ja tutkinta on käynnissä.

Hänen on todistettu jakaneen videoklippejä, jotka sisälsivät väkivaltaisia piirustuksia, jotka kuvaavat verta ja kuolemaa, kuin myös aavemaisia pelivideoita, joissa hän ampuu ihmisiä katoilta.

Vaikka kuinka meille valtamediat yrittävät valehdella, että Crimo oli valkoisen ylivallan kannattaja tai jollain tavalla tai suoraan yhteyksissä        republikaaneihin tai republikaaniehdokkaisiin - puhumattakaan kytköksistä suomalaiseen oikeistolaiseen Suomen Sisuun  - , tiistaina 5. heinäkuuta 2022 Gateway Pundit julkisti tietoa, jonka mukaan Crimo on "radikaali edistyksellinen", jolla on siteitä Antifaan, "edistysmielisiin" eli vasemmistolaisiin ryhmiin ja okkultismiin.

Gateway Punditin Joe Hoft kirjoittaa:

"Nyt meillä on tietoa, joka yhdistää Crimon edistyksellisiin, sosialisteihin, Antifaan ja okkultismiin. Crimon sosiaalinen verkosto ja elämäntapa liittyvät kaikki progressiiviseen liikkeeseen. Crimolla on kytkökset Yhdysvaltain demokraattisiin sosialisteihin (Democratic Socialists of America, DSA), kuten hänen kaulassaan oleva tatuointi osoittaa. Tämä on Yhdysvaltojen suurin ja nopeimmin kasvava sosialistinen järjestö."

Kokenut tutkiva journalisti ja kirjailija Leo Hohmann alleviivaa, että "tämä on se sama DSA, johon yli 70 kongressin jäsentä kuuluu" , joista demokraatti Alexandria Ocasio-Cortez (AOC) lienee "kuuluisin kommunisti".

"Ymmärrättekö yhteyden?" Leo Hohmann peräänkuuluttaa.

Mark Dowling Independent Sentinelissä muotoili sen parhaiten kirjoittaessaan vuonna 2014:

"Kenenkään ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin vain katsoa progressiivista ydinryhmää ja Yhdysvaltain kongressin mustaa ryhmää ja siinä teillä on sosialistinne."

Leo Hohmann täydentää:

"Tämä on demokraattipuolueen äärivasemmisto, jota Bidenin hallinto jatkuvasti mielistelee. Se puolueen siipi, joka hallitsee kaikkea Valkoisesta talosta tulevaa politiikkaa, onpa kyse sitten öljyputkien sulkemisesta ja porausmahdollisuuksista, tällä tavoin nostaen polttoaineen kustannuksia, yrittäen tuhota Yhdysvaltain perustuslain toisen lisäyksen, avaten rajat terroristeille ja väkivaltaisille jengeille tai kannustaen aborttioikeusaktivisteja terrorisoimaan korkeimman oikeuden tuomareita."

Leo Hohmann korostaa ihmettelevänsä edelleen, miksi koko Yhdysvaltain kotimaan turvallisuusviraston painopiste on "oikeistosiiven" terroristeissa.

Hohmann muistuttaa, miten politisoitunut Yhdysvaltain kotimaan turvallisuusvirasto (U.S. Department of Homeland Security, DHS) on, kun se julkaisee toistuvasti muistioita ja tiedotteita, joissa varoitetaan amerikkalaisia mahdollisista väkivaltaisuuksista, jotka liittyvät "valkoisiin ylivallan kannattajiin". He ovat Bidenin ja hänen oikeusministerinsä Merrick Garlandin mukaan suurin uhka Amerikan demokratialle.

Biden ja Garland haluavat myös jahdata amerikkalaisia, jotka kyseenalaistavat vaalitulokset tai jotka kauhistelevat heidän lastensa joutumisesta seksualisoinnin kohteeksi peruskoulun luokkahuoneissa tai marxilaisille opetuksille kriittisestä rotuteoriasta.

"Totuus on, että suurin osa järjestäytyneestä kotimaisesta terrorismista on peräisin vasemmistoradikaaleilta, ei oikeistolta.

Heinäkuun neljännen päivän, itsenäisyyspäivän massamurhaaja on siitä vain tuore esimerkki", Hohmann täsmentää.

Gateway Punditin Joe Hoft päättelee:

"Todisteet paljastavat, että Crimo ei ole Trumpin kannattaja. Hän pilkkaa Trumpia ja hänen seuraajiaan sosiaalisen median viesteissään. Crimo osallistui Trumpin tapahtumaan pukeutuneena Where's Waldo -asuun. Tämä näyttää olevan sarkasmia ja hyökkäys 45. Yhdysvaltain presidenttiä vastaan, josta saattaa tulla myös  47. presidentti. Hänen sosiaalisen median viestinsä näyttävät siltä kuin hän haluaisi tappaa presidentti 47:n."

Crimolla on myös yhteyksiä Antifaan. Yhdessä sosiaalisessa mediassa julkaistussa kuvassa hän esittelee mustaa Antifa-asuaan, kypäräänsä ynnä muuta.

Sosiaalisen median julkaisuissaan Crimolla on esillä Antifan symboliikkaa, ja Joe Hoft paljastaa tuon kaiken Gateway Pundit -uutissivuston kuvissaan.

Myös kouluampumisista fantasioinut Crimo esiintyi räppärinä, joka käytti   nimeä "Awake the Rapper".  "Bobby" alkoi ladata musiikkiaan internetiin jo ollessaan 11-vuotias.

Crimon viimeaikaiset musiikkivideot sisälsivät kuvauksia joukkomurhasta, NBC raportoi.

Sosiaalisessa mediassa ja räppärikampanjoissaan Crimo on käyttänyt Getty Imagesin kuvakkeita "maagisine ympyröineen, pentagrammeineen ja kuvitteellisine chakrasymbolein, sekä ikonein, joissa on noituutta ja okkultistisia kirjoituksia".

Näitä löytyy kaikkialta Crimon sosiaalisen median julkaisuista.

Se, mikä tekee tästä Highland Parkin veriteosta vieläkin kauheamman kuin monet muut jatkuvat ammuskelut Chicagossa -  joita tänä vuonna tähän mennessä on tapahtunut jo yli 250 - on Ner Simcha -temppelin hengellisen johtajan, rabbi Michael Barclayn mielestä "sekä tähän murhenäytelmään ja tekijään reagointi että erityispiirteet".

Rabbi Michael Barclay pohtii PJ Median artikkelissaan 6.7.2022, miksi Highland Parkin ampujan kohde oli juutalaisalue.

Hän katsoo, että vasemmisto on reagoinut "odotetusti ja älyllisesti epärehellisesti" väittäen tämänkin ammuskelun osoittavan, että asevalvontaa on lisättävä. 

Illinoisin kuvernööri Jay Robert Pritzkeristä lähtien vasemmistolaispoliitikot käyttävät tätä tapausta edistääkseen aseiden vastaista agendaansa, ja Illinoisin osavaltion senaattori Julie Morrison on sanonut, ettei hän enää koskaan osallistu heinäkuun neljännen paraatiin, mitä rabbi Michael Barclay pitää "mukavana tekosyynä" senaattorille olla koskaan kunnioittamatta tätä kansakuntaa. 

Tähän joukkoampumiseen liittyy rabin mukaan kuitenkin "syvempi salakavaluus". Illinoisissa järjestetään kymmeniä ja ehkä satoja heinäkuun 4. päivän paraateja, ja monia tuhansia eri puolilla maata. 

"Miksi Highland Park oli kohde, kun ajomatkan päässä oli ainakin kuusi muuta samanlaista paraatia? Kuka on Crimo ja miksi hän valitsi Highland Park -paraatin maalitaulukseen?"

Highland Park ja sitä ympäröivät lähiöt (joihin kuuluvat sekä Skokie että Deerfield) tunnetaan erityisestä väestörakenteestaan, kuten historiallisesta juutalaisesta yhteisöstään, joka on 30 % kaupungin väestöstä ja sillä on neljä ortodoksisynagogaa. 

"Juuri ymmärtämällä tätä väestörakennetta alamme käsittää, miten ja miksi tämä tragedia tapahtui Highland Parkissa Amerikan syntymäpäivänä. Vaikka poliisi ei ole julkistanut Crimon motiivia ampumiseen, katsomalla hänen aiempia tekojaan voimme saada vilauksen siitä, kuinka hänen ympäristönsä, koulun ja median aivopesu on saattanut vaikuttaa häneen", Barclay kirjoittaa.

On myös merkille pantavaa, mitä Kevin Downey huomauttaa 5.7.2022 päivätyssä PJ Median artikkelissaan "Highland Parkin ampuja pukeutuneena naiseksi - Kertokaa meille jälleen, että hän on konservatiivi":

"Vasemmistosekopäät hyökkäävät täydellä voimalla sosiaalisessa mediassa yrittäessään todistaa, että Crimo oli 'oikeistoradikaali'. New Yorkin WOR-uutisasema väittää, että Crimon sosiaalisen median jalanjälki on täynnä 'uusfasistisia' viestejä, vaikka en ole löytänyt yhtäkään."

Crimo suunnitteli tätä hyökkäystä viikkoja, osti laillisesti kaksi kivääriä, kuvaili itseään "wokeksi" ja pukeutui naiseksi. 

"On selvää, että hän on häiriintynyt ja halusi ihmisten tietävän, mitä hän aikoi tehdä. Mutta hän yritti myös harjoitella heinäkuun 4. päivän ampumista viikkoja aiemmin, kun hän yritti päästä  Highland Parkin synagogaan pääsiäisen aikana vain kahden korttelin päässä siitä, missä hän lopulta hyökkäsi paraatiin. 

Paikallisen synagogan turvallisuushenkilö pakotti hänet poistumaan", rabbi Michael Barclay huomauttaa. 

"Hän on ilmentymä kaikesta siitä, mitä vasemmisto edustaa, mukaan lukien wokeness, sukupuolen häilyvyys (gender fluidity) ja antisemitismi.

Ollaksemme rehellisiä, tämä Crimon väkivaltainen teko näyttää kuvastavan kotimaista terrorismia ja kahden vuoden takaisten BLM/Antifa -mellakoiden vihaa, jotka kohdistuivat tiettyihin kaupunginosiin, mukaan lukien ja erityisesti juutalaisten asuinalueille." 

Rabbi muistuttaa meitä siitä, mitä Los Angelesin BLM-johtaja on sanonut, että mellakat suunniteltiin ortodoksijuutalaiseen naapurustoon, jotta "siellä olevat ihmiset tuntisivat kipua". BLM on ohjesäännöissään sitoutunut      Israelin tuhoamiseen, ja tämä tapaus Highland Parkissa haiskahtaa samanlaisilta amerikkalaisvastaisilta/antisemitistisiltä arvoilta, joita BLM, Antifa ja "woke" -vasemmisto pitävät niin rakkaina, rabbi summaa.

Hän on huolissaan siitä, miten poliitikkojen, yritysten, median ja erityisesti opettajien BLM:n ja Antifan vihan ja terrorismin hyväksynnällä ja tuella nuoriin juurrutetaan Amerikan vastaisia ​​arvoja. 

Rabbi Barclay uskoo, että tämä 21-vuotias epäilty on todennäköisesti altistunut BLM:n vihamielisyydelle elämänsä varhaisvuodet. 

Viime vuosina tiedotusvälineet ovat innoittaneet häntä omaksumaan BLM:n arvot - että hän on "etuoikeutettu valkoinen"; että juutalaiset ja Israel ovat pahoja; että kaikenlainen uskonnollisuus olisi tuhottava ja että hänen on taisteltava väkivaltaisesti marxilaisten arvojen puolesta hyvittääkseen tekonsa. Hän todennäköisesti on huomannut, että tällainen loukkaava käytös kaikkea perinteisesti "amerikkalaiseksi" katsottua vastaan ei ole vain hyväksyttyä, vaan monet suorastaan ylistävät sitä, rabbi Michael Barclay luonnehtii: 

"Nähdessämme, miten BLM/Antifa-aktivisteja ja muita kotimaisia terroristeja, jotka haluavat tuhota Yhdysvallat, lähes palvotaan, miksi Crimo ajattelisi mitään muuta kuin että häntä kehutaan heinäkuun 4. päivän paraatin ammuskelusta juutalaisalueella?" 

Yhdysvalloissa aselait on nostettu jälleen tapetille sen jälkeen, kun toukokuussa tapahtui kaksi suurta julkisuutta saanutta massaverenvuodatusta.

New Yorkin osavaltion Buffalossa valintamyymälässä tapahtuneessa     ampumisessa kuoli kymmenen ihmistä ja kolme haavoittui. 

Kymmenen päivää myöhemmin 21 ihmistä, 19 lasta ja kaksi opettajaa, sai surmansa peruskoulussa tapahtuneessa joukkoampumisessa Uvalden kaupungissa, Texasin osavaltiossa Yhdysvalloissa.

Illinoisissa tapahtunut verilöyly tapahtui vain viikkoja sen jälkeen ja oli       309. joukkoampuminen Amerikassa tänä vuonna, vähintään neljä uhria vaatineita ampumisia tilastoivan Gun Violence Archive -arkiston kokoamat järkyttävät tiedot paljastavat.

Sivuston mukaan joukkoampumisten määrä on ollut viime vuosina kasvussa Yhdysvalloissa. Viisi vuotta sitten vastaava luku koko vuodelta oli 346.

Illinoisissa on yhdysvaltalaisittain tiukka aselaki, jota täydentää niin sanottu Punaisen lipun laki (Red flag Law), joka sallii aseiden takavarikoinnin, "mutta jotenkin tätä poliisin tuntemaa henkilöä ei vain pysäytetty", panee merkille Jack Hellner.

Punaisen lipun lakien mukaan tuomioistuimet voivat antaa määräyksiä aseiden takavarikoinnista ihmisiltä, joita pidetään vaarallisina itselleen tai muille.

"Demokraattien johtamissa kaupungeissa, kuten Chicagossa, Philadelphiassa ja New Yorkissa, tapahtuu joukkoampumisia ja kuolemia joka viikko tiukoista aselaeista huolimatta, mutta emme näe demokraattien olevan ankarampia rikollisia kohtaan", kritisoi Jack Hellner 8.7.2022 American Thinker -sivuston artikkelissaan "Useimmat toimittajat ja muut demokraatit näyttävät välittävän vain kuolemista, jotka edistävät heidän agendaansa".

"Demokraattien piirisyyttäjät, joita valtamediat tukevat täysin, sallivat rikollisten, mukaan lukien aselakia rikkovien ihmisten, vaeltaa kaduilla terrorisoidakseen, ampuakseen ja tappaakseen, mutta emme näe demokraattien vaativan muutosta."

Hellner lisää:

"Demokraatit väittävät aina olevansa empaattinen puolue, mutta se on puolue, joka kannattaa aborttien saamista vaadittaessa."

Hellner jatkaa, että puolue, joka ei välitä ydinkeskustoissa tapahtuvista kuolemista ja rikollisuudesta, tukee tuhoisaa energiapolitiikkaa ja jota ei juurikaan kiinnosta avoimen rajapolitiikan aiheuttamat kuolemat, "on kaikkea muuta kuin empaattinen":

"Voiko kukaan kuvitella, kuinka alhainen Bidenin kannatus olisi, jos tiedotusvälineet olisivat puolueettomia ja kertoisivat totuuden sen sijaan, että kampanjoisivat äärivasemmistolaisen politiikan puolesta?"

"Aiheuttaako aseiden olemassaolo rikollisuutta? Näin vasemmisto haluaa meidän ainakin uskovan", kommentoi puolestaan Chuck Watson.

"Mistä löydämme eniten aseita? Sota-alueelta tietysti. Tällaisessa paikassa sotilaat ovat raskaasti aseistautuneita oikein sotilaskiväärein, käytännöllisesti katsoen rajattomin ammuksin ja monilla muilla vielä tappavammilla sota-aseilla, ja heidät on koulutettu tappamaan.

Jos aseiden saatavuus ja olemassaolo olisivat todellakin syy rikollisuuteen ja lähes 100 % kaikista siellä olevista on aseistautuneita, jokaisen operaation tukikohdan pitäisi olla kuolemankenttä. Näin ei kuitenkaan ole.

Samoin poliisiosastomme ovat täynnä aseistettuja henkilöitä 24/7, mutta murhien määrä heidän keskuudessaan on käytännöllisesti katsoen olematon."

Tarkasteltaessa joitakin kaupunkeja, vuodesta 2012 lähtien "Yhdysvaltain puolustusministeriön ja FBI:n tietojen mukaan murhattujen chicagolaisten määrä oli kaksi ja puoli kertainen Afganistanissa kuolleiden Yhdysvaltain sotilaiden määrään nähden vuodesta 2001 lähtien".

Chuck Watson kiteyttää:

"Tämä on melko paljastavaa, kun ottaa huomioon, että Afganistanissa käytännöllisesti katsoen kaikki amerikkalaissotilaat olivat raskaasti aseistettuja todellisin sota-asein ja heitä yritti tappaa yhtä aseistettu vihollinen.

Chicagossa taas on maan tiukimpia aseiden omistamista koskevia lakeja. Siitä huolimatta Chicagon rikolliset tekivät kaksi ja puoli kertaa enemmän murhia kuin sotilaita tapettiin varsinaisella sota-alueella."

Pelkästään vuonna 2016 Chicagossa tapahtui 3 550 ampumista ja 762 murhaa

"Asevalvontaa koskevat lait eivät juurikaan tee mitään pitääkseen aseet poissa niiden ihmisten käsistä, kenellä niitä ei pitäisi olla", Chuck Watson toteaa.

ABC raportoi 8.12.2021, että vuonna 2021 kahdentoista (12) Yhdysvaltain kaupungin henkirikosten määrä kohosi ennätyslukemiin. 

Kaikissa näissä kaupungeissa oli demokraattipormestari.


 

Tytti Salenius su 10.07. 10:10

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot