Blogi: Mikko Paunio, ke 06.12.2023 13:28

Uuden Controligarchs paljastuskirjan esittely

Sentinel niminen kustantaja julkaisi Seamus Brunerin kirjoittaman Controligarchs kirjan viime marraskuun puolivälissä.  Sen alaotsikko lukee suomeksi:

"Kirja paljastaa miljardööriluokan salaiset sopimukset ja globalistiset juonet sinun elämäsi hallitsemiseksi"

Esipuheen kirjaan on kirjoittanut seitsemänkertainen New York Times bestselleristi Peter Schweizer. Vuonna 2019 hän julkaisi paljastuskirjan Clintonien säätiön laittomuuksista ja korruptiosta, joka nousi nopeasti USA:n luetuimmaksi kirjaksi. Schweizer on USA:n hallituksen tilivelvollisuutta syynäävän (Government Accountability Institute) instituutin johtaja ja Bruner on hänen kakkosmiehensä.

Kirja paljastaa maailman rikkaimpien ihmisten meitä taviksia vastaan suunnatun julman salaliiton (=YK:n Agenda 2030), jossa ei ole muuta salaista kuin se, että tästä salaliitosta ja sen ihmisvastaisuudesta ei kontroligarkkien omistamissa maailman "vastuullisissa" medioissa saa kirjoittaa ja puhua pahaa. Myös meidän valtamedia on tämän sensuurin piirissä. Lähes kaikki valtamedian sensuuriteolliseen kompleksiin osallistuvat toimijat ovat kirjan mukaan tavalla tai toisella kytköksissä Maailman Talousfoorumiin (WEF). 

Kontroligarkkien Suuren kertomuksen lähtökohta on Rooman Klubin 1972 pieleen menneet ennustukset luonnonvarojen loppumisesta. Pieleen menon vuoksi tarinan ydin on vaihtunut YK:n Agenda 2030 keskiössä olevaan ilmastonmuutokseen ja se on saanut kaverikseen luontokadon ja "ihmisoikeudet". Ensin mainituilla perustellaan tarvetta köyhdyttää meidät ja "ihmisoikeuksilla" perustellaan sitä, että me emme saa sanoa poikkipuolista sanaa haittamaahanmuutosta eli meidän tulee vikisemättä köyhtymisestämme huolimatta maksaa tänne tulevien oleilun. Maailma tuli kylään, mutta unohti palata kotiinsa.

Kirjan päähenkilöt ja tarinan suurkonnat ovat Bill Gates, Jeff Bezos, George Soros, Klaus Schwab ja Marc Zuckerberg. Seamus Bruner pyysi jokaiselta heistä kommentteja käsikirjoitukseen saamatta niitä keneltäkään heistä. Ironista on, että kirjaa saa tilata Jeff Bezoksen omistamasta Amazonista eli kaikkea toivoa ei vielä ole menetetty. Kaikki kirjan sisältämät kammottavat paljastukset on tarkoin dokumentoitu.  He päättävät, mitä esimerkiksi nyt käytävissä YK:n ilmastonmuutosneuvottelumekanismin 28. kokouksessa keskustellaan.

Em. herrat lisäsivät triljoonilla dollareilla omaisuuttaan kiitos koronapandemian aikana tehtyjen torjuntatoimien.

Kirja alkaa historiallisella katsauksella John D. Rockefellerin öljymonopolillaan luomasta imperiumista. Kun omaisuus alkoi olla hallitsemattoman suurta ja julkinen sana alkoi olla kielteistä, hän teki sen, minkä em. uudet kontroligarkit tekivät hänen jälkeensä. Hän perusti vuonna 1901 biolääketieteeseen panostaneen instituutin (Rockefeller Institute for Medical Research) ja myöhemmin lahjoitti valtavia summia poliittisesti tänäänkin vaikutusvaltaisen Planned Parenthood nimisen järjestön edeltäjälle. Edeltäjä sotkeutui erityisesti hänen ainoan poikansa "Juniorin" yllyttämänä arvelluttavaan eugeniikkaan eli rodunjalostukseen ja pyrki löytämään keinoja erityisesti mustien väestönkasvun rajoittamiseksi. 

Bill Gatesin ja Rockefellerien välillä on keskeinen yhteinen nimittäjä aina henkilötasoon saakka: Väestönkasvun rajoittaminen kaikin keinoin. 

Hyväntekijäksi ryhtymisellä oli kaksi strategista hyötyä: 1) Rockefellerien julkisuuskuvaa voitiin nyt tehokkaasti suojella ja 2) hyvätekijäjärjestöille annetaan USA:ssa merkittävät verohelpotukset. Controligarchs kirjan mukaan Bill Gates on vienyt tämän strategian äärimmäisyyksiin ja kyennyt jatkuvasti lisäämään omaisuusmassaansa. Hän tilaa omilta verohelpoituksia nauttivilta  tiedesäätiöiltä ensin patentoituja biolääketieteen (diagnostiikka ja rokotukset) tai ruoan tuotannon keksintöjä (vaihtoehdot lihalle ja maidolle eli laboratoriopihvit ja hyönteisruoka) ja sitten hän sijoittaa rahaa patentit ostaneisiin yrityksiin, jotka tuottavat hänelle lisää rahaa.

Erityisesti rokotusbisnes on tuonut Bill Gatesille rahaa kirstuun, mutta feikkilihan suhteen tilanne on paljon ankeampi kuin tuulivoimaloiden ja aurinkopaneeleiden, joita sentään saadaan toimimaan tukiaisilla. Tästä huolimatta nyt em. ilmastonmuutosneuvottelumekanismin 28. kokouksessa ajetaan kuin käärmettä pyssyyn ympäristöjärjestöjen avulla laboratoriopihvejä ja hyönteisruokaa osaksi Pariisin sopimusta.

Osana 11,7 miljardin dollarin ruokaohjelmaansa Bill Gates on nyt USA:n suurin maatalousmaan omistaja eli omistaa New York Cityn suuruisen alueen verran maatalousmaata. Hän käy julmaa kamppailua ruokaohjelmallaan perheviljelyä, lehmiä ja maitoa vastaan.

Lisää esimerkkejä kirjan paljastuksista:

George Soroksen säätiö on USA:n suurin vaalirahoittaja. Hänen 25 miljardin dollarin imperiuminsa lahjoittaa ainoastaan demokraatteja ja toimii ulkomailla edistääkseen Avoimia Rajoja. Hänen Avoin Yhteiskunta nimisellä säätiöllä on taskussaan "ihmisoikeusjärjestöjä". Hänellä rikostuomio Ranskassa, jonka sen korkein oikeus siunasi.

Amazonin ja Washington Postin omistaja Jeff Bezos pyrkii 1,2 miljardin dollarin sijoituksella "fiksuun kameraan" valvomaan ja vakoilemaan amerikkalaisia.

Facebookin luoja ja omistaja Marc Zuckerberg pyrkii 36 miljardin dollarin voimin uudelleen järjestämään yhteiskuntia addiktoimalla meidät Metaversen eri tuotteilla.

Maailman talousfoorumin 25 rikkainta jäsentä - joiden arvo on nyt yli 10 triljoonaa dollaria - ovat jo keränneet enemmän taloudellista valtaa kuin mitä Yhdysvaltain hallituksella on. Kontroligarkit ovat nyt valmiita ottamaan elämäsi hallintaan mm. keskuspankkien digitaalisilla rahoilla. Ne mahdollistavat Kiinan mallin mukaisen sosiaalisen luottopisteytyksen, joilla voidaan kontrolloida esimerkiksi kuinka paljon saat ostaa lihaa kaupasta.

Annan kirjalle 1-5 skaalalla 4½. Puolikkaan veroisen miinuksen annan siitä, että kirjoittaja ei mainitse Suuren Resetin alaluvussa, jossa käydään läpi Schwabin neljättä teollista vallankumousta, WEF:n johtajan Klaus Schwabin 2015 Sveitsin TV:lle antamaa haastattelua. Haastattelusta, jota on Tik Tokissa katsonut jo varmaan yli 100 miljoonaa ihmistä, paljastuu Schwabin pähkähulluus eli se, että Schwab haluaisi mikrosiruttaa meidän tavisten aivot ja näin valvoa ja kontrolloida mielenliikkeitämme hänen mukaansa jo vuonna 2025 valmistuvalla teknologialla. Kirjoittaja laittaa näiden järjettömyyksien povaamisen paljolti Schwabin ykkösluutnantin Yuval Hararin piikkiin ymmärtämättä, että nämä kuvitelmat mikrosirutuksen mahdollisuuksista valvoa mielenliikkeitämme ovat vain kabbalistisia uskonnollisia houreita. Pelkästään se, että Suomenkaan valtamedia ei tähän Sveitsin TV:n haastatteluun ole missään viitannut ja sen sisältöä avannut, osoittaa, että Suomenkin valtamedia on osallinen kontroligarkkien Suuren Kertomuksen tarkkaan varjeluun.

Olen kirjoittanut tämän kirjaesittelyn itsenäisyyspäivänä sekavin tuntein, koska itsenäisyydestämme ei juuri ole mitään jäljellä. Kirjan epilogin ainoa viite on George Orwellin kirja Vuonna 1984, jossa kontroligarkkien luoma dystooppinen yhteiskunta ennustetaan suurella tarkkuudella.

 

 

 

Mikko Paunio ke 06.12. 13:28

Mikko Paunio

Kirjoittaja on helsinkiläinen terveydenhuollon erikoislääkäri ja Helsingin yliopiston epidemiologian dosentti. Hän oli SDP:n jäsen vuodesta 1977, kunnes liittyi Perussuomalaisiin 2021. Hänen työnantajiaan on vuosien varrella olleet mm. Helsingin yliopisto, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki.

tuoreimmat

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Valtamedia joutuu nyt myöntämään, että USA:lla on muistisairas presidentti

la 10.02. 14:04

Maailman johtavan suurvallan rajasota syvenee - Texasilla on oma armeija, joka nyt rekrytoi sotilaita ympäri USA:ta rajavalvontaan

su 28.01. 09:46

USA:han kohdistettu tarkoituksellinen ihmisinvaasio pidetty suomalaisilta piilossa - FBI:n entiset korkeat vastavakoiluviranomaiset nyt kauhuissaan

la 27.01. 13:59

The ghost gang of Davos envisions eternal world power

ti 23.01. 07:36

Oula Silvennoinen EI ole Helsingin yliopiston penaalin terävin kynä

su 21.01. 15:04

Davosin haamujengi tähtää ikuiseen maailmanvaltaan

la 20.01. 10:31

Maahanmuutosta aiheutuvat Helsingin SOTE-kustannukset ovat tähtitieteelliset

to 11.01. 16:52

YK yrittää tuhota kansallisvaltiot GCM-pakolaissopimuksella - USA räjähdyspisteessä laittoman maahanmuuton vuoksi

to 04.01. 18:32

blogit

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04.2024 17:57

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06.2024 22:26

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04.2024 15:30

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06.2024 11:03

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05.2024 08:02

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06.2024 10:23

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44