Blogi: Juha Ahvio, pe 21.09.2018 22:46

Trumpin nimittämä tuomari Brett Kavanaugh Soros-vehkeilyn kohteena

Kirjoitin 29.6.2018 seuraavasti, blogissani Presidentti Trump nimittää jälleen tuomarin USA:n korkeimpaan oikeuteen:

”Kuten nähdään, Donald Trumpin presidenttiydellä ja korkeimman oikeuden tuomarinimityksillä on jo ollut ja tulee jatkossakin olemaan perustavan ratkaisevalla tavalla myönteinen merkitys USA:n kansallisen olemassaolon säilymisen kannalta yleensä ja arvokonservatiivisen ja kristityn Amerikan olemassaolon säilymisen kannalta erityisesti. Kuten Trumpin presidenttiehdokkuutta vahvasti vastustanut ja häntä äänestämättä jättänyt Rod Dreher joutuu nyt itsekriittisesti toteamaan The American Conservative -artikkelissaan ’Kennedy Retires – It’s On!’ 27.6.2018:

”Totean, että Gorsuch ja kuka hyvänsä seuraavaksi hänen lisäkseen nimitetään, ovat ne kaksi tosiasiaa, joita Trumpia äänestäneet arvokonservatiivit voivat käyttää ja joita heidän pitää käyttää iskemään tällaisten minun kaltaisteni Trump-skeptisten konservatiivien päähän totuus ’mitäs me sanoimme!’ -tyyliin…”

”Kun presidentti Trump nimeää pätevimmän tuomariehdokkaansa mahdollisimman pian ja saa nimitykselleen – demokraattien fanaattisesta vastarinnasta ja vasemmistomellakoitsijoiden ulkoparlamentaarisesta kumouksellisesta häirinnästä huolimatta – republikaanienemmistöisen senaatin hyväksynnän, vahvistuu republikaanien ja erittäinkin Trump-henkisten Make America Great Again -republikaanikonservatiivien asema marraskuun 2018 välivaaleissa oleellisella tavalla.”

”Koska viimeistään nyt on nähty, kuinka tärkeää on, että Valkoisessa talossa on nimenomaan Trumpin kaltainen konservatiivipresidentti ja että SCOTUS sitoutuu perinteiseen originalistiseen oikeusfilosofiaan ja että kongressissa – etenkin senaatissa – republikaaneilla on enemmistö, on perusteltua ennakoida konservatiivien aktivoituvan marraskuun vaaleissa niin voimallisesti, että Trumpin presidenttikauden jatkon kannalta oleellisen tärkeä republikaanienemmistö säilyy.”        

Näin kirjoitin kesäkuun lopulla 2018.

Heinäkuussa 2018 presidentti Trump nimitti uudeksi SCOTUS-tuomariksi kokeneen ja perustuslain originalistisia tulkintoja aidosti puolustavan Brett Kavanaughin, jota myös valtavirran republikaanikonservatismia edustava National Review -julkaisu kutsui nimitykseen myönteisesti suhtautuvassa ”A Worthy Pick” -artikkelissaan 9.7.2018 varteenotettavan arvolliseksi merkittävään SCOTUS-tuomarin virkaan. 

Nyt olemme saaneet nähdä, että demokraattien organisoima Trumpin nimityksen vastainen vasemmistovehkeily ja ulkoparlamentaarisen kumouksellinen häirintä ovat edenneet juuri sillä vimmalla ja mistään tosiasioista piittaamattomuudella kuin mitä oli ennakoitavissakin ja mihin kesäkuisessa blogissani viittasin.

Kavanaugh-nimityksen vahvistavan äänestyksen oli alkujaan määrä tapahtua senaatissa juuri näihin aikoihin, mutta nyt yhtäkkiä esiin nousseen ja 30:n vuoden takaiseen tapahtumaan väitetysti perustuvan syytöksen nojalla Kavanaughin nimityksen vahvistus senaatissa joka tapauksessa viivästyy.

Pohjoiscarolinalainen psykologian tohtori Christine Blasey Ford on juuri nyt ”muistanut” – vaikkakin varsin epäselvästi mutta ajankohtaisen ”me too” -henkisesti – että yli 30 vuotta sitten, C. B. Fordin ja Kavanaughin ollessa noin 15-vuotiaita, tapahtui jossakin kotikokoontumistilanteessa, jossa olivat paikalla Ford ja neljä muuta hänen lisäkseen, jonkinlainen seksuaalinen väärinkäytöstilanne, jossa Kavanaugh olisi syyllistynyt johonkin.

Tapauksesta kerrotut yksityiskohdat ovat varsin hämäriä, eikä Ford ole toistaiseksi suostunut julkisesti todistamaan kongressissa tapauksestaan, vaan – kummallista sinänsä, koska väitetyn kaltaisella tapauksella ei ole liittovaltion poliisin toimialan kanssa mitään tekemistä – on vaatinut FBI:a aloittamaan tutkimukset tapauksen johdosta.    

Demokraattien tarkoitus on tällaisen syytösprosessin aikaansaamisen avulla pyrkiä vehkeilemään siten, että Kavanaughin nimitys kaatuu kokonaan tai ainakin viivästyy yli marraskuun välivaalien, joissa demokraatit toivovat saavansa aikaan heille enemmistön ainakin edustajainhuoneessa tuottavan niin sanotun sinisen aallon eli tuntuvan vaalivoiton demokraateille.

Toisaalta, kuten kesäkuisessa blogitekstissäni kirjoitin, onnistunut konservatiivituomarin SCOTUS-nimitys eli Kavanaughin nimityksen vahvistamisen toteutuminen senaatin äänestyksessä selkeästi ennen marraskuun välivaaleja olisi puolestaan omiaan motivoimaan mahdollisimman monet MAGA-henkiset Trump-konservatiivit äänestämään ja tämän myötä varmistamaan, että republikaanienemmistö säilyy sekä edustajainhuoneessa että senaatissa. Tämän GOP-enemmistön säilyminen kongressissa on oleellinen edellytys sille, että presidentti Trump kykenee jatkamaan tähän asti varsin menestyksellisesti toteuttamaansa ja vaalilupaustensa mukaista America First -linjaista ja MAGA-konservatiivista politiikkaansa.

Jos demokraatit onnistuvat voittamaan marraskuun vaalit ja saamaan enemmistön kongressin edustajainhuoneeseen, he tulevat erilaisten The Deep State -toimijoiden vahvasti avustamana välittömästi aloittamaan lukuisia oikeudellisia tutkintaprosesseja – kuten Jonathan Swan tuo esiin Axios-artikkelissaan 27.8.2018 – presidentti Trumpia ja hänen hallintonsa avaintoimijoita vastaan selkeästi lausuttuna tavoitteenaan paitsi rampauttaa Trumpin hallinnon toiminta myös saattaa presidentti syytteeseen ja/tai tilanteeseen, jossa presidentti voitaisiin todeta kykenemättömäksi hoitamaan virkaansa.  

Nyt meneillään oleva ja Brett Kavanaughin henkilöön kohdistettu character assassination -mustamaalauskampanja on suoraan demokraattien ja muun radikaalin vasemmiston ulkoparlamentaarisen aktivismin pelikirjasta, Soros-rahoitustaan myöten. Kyseessä on klassinen järjestetty lavastus, kuten Andrew C. McCarthy taustoittaa National Review -artikkelissaan ”It’s a Set-up” 19.9.2018.

Muutamat tähän nyt äkisti ja demokraattien vasemmistoagendan kannalta kummallisen sopivasti esiin nousseeseen syyttelyasiaan liittyvät faktat on syytä todeta yksiselitteisen selkeästi.

Terence P. Jeffrey tuo esiin 19.9.2018 CNSNews-artikkelissaan ”3 of 4 Alleged Party Attendees Deny Kavanaugh Accuser’s Story”, että neljästä syyteväitteen mukaan silloisessa 1980-luvun kotitilanteessa Fordin lisäksi läsnäolleesta henkilöstä kolme on selvästi ja virallisesti ilmoittanut, ettei Fordin väite pidä paikkaansa: Kavanaugh itse ja kaksi muuta hänen kanssaan kyseisessä tilanteessa väitetysti mukana ollutta eli Mark Judge ja Patrick J. Smyth. Neljännen väitetysti paikalla olleen henkilöllisyydestä ei ole tietoa.        

Merkille pantavaa on, että syyteväitteen esittäjää eli psykologian tohtori Christine Blasey Fordia avustaa takavuosien vaikutusvaltainen demokraattitoimija Ricki Seidman, joka on PR-spesialisti, kuten Politico tuo esiin Annie Karnin artikkelissa ”Kavanaugh accuser leans on Democratic operative for advice” 20.9.2018. Seidman on aiemmin ollut Ted Kennedyn, Joe Bidenin, Bill Clintonin ja Barack Obaman palveluksessa ja oli aktiivisesti mukana lanseerattaessa seksuaalista häirintää koskeneita syytteitä mustaa konservatiivituomari Clarence Thomasia vastaan hänen SCOTUS-nimitysprosessinsa ollessa meneillään vuonna 1991. Syytteiden todenperäisyys jäi toteen näyttämättä.

Cheryl K. Chumley selostaa artikkelissaan “Kavanaugh’s accuser and the Curious George Soros links” The Washington Times -julkaisussa 18.9.2018, kuinka vuonna 2018 perustettiin uusi painostusorganisaatio nimeltä Demand Justice, joka saa rahoituksensa Sixteen Thirty Fund -säätiöltä. Tämä jälkimmäinen säätiö puolestaan sai vuosien 2012–2016 välisenä aikana runsaat kaksi miljoonaa dollaria Open Society Policy Center:iltä, joka on George Sorosin organisaatio.

Juuri tämä tuoreesti perustettu ja suurelta osin Soros-rahoitteinen Demand Justice -painostusorganisaatio ilmoitti – Trumpin Kavanaugh-nimityksen tultua julki – sijoittavansa viisi miljoonaa dollaria hankkeeseen, jonka tarkoitus on estää Brett Kavanaughin päätyminen SCOTUS-tuomariksi.

Kuten Chumleyn artikkelista käy ilmi, Demand Justice -vasemmistopainostusorganisaation johtaja Brian Fallon totesi The New York Times -lehdelle, että organisaation tarkoituksena on totuttaa ruohonjuuritason edistykselliset vasemmistoaktivistit mieltämään lakituvat aktivisminsa ja niin sanotun progressiivisen vasemmistoagendansa edistämisen välineiksi.

Edelleen: Kavanaugh-vastaisen syytöksen esittäneen Christine B. Fordin asianajanaja on Debra Katz, joka toimii The Project on Government Oversight -organisaation johdossa. Tätä organisaatiota rahoittaa suoraan Sorosin Open Society Foundation. Asianajaja Katz on itsekin merkittävä demokraattien rahallinen tukija. Hän on vuosien aikana lahjoittanut suuria dollarisummia Barack Obaman, Hillary Clintonin ja muiden vasemmistopoliitikkojen hankkeiden hyväksi.    

Melanie Arter puolestaan nostaa esiin mielenkiintoisen yksityiskohdan CNSNews-artikkelissaan “Kavanaugh Accuser’s Brother Worked for Law Firm That Hired Fusion GPS” 19.9.2018. Ralph Blasey III, Kavanaughta syyttävän C. B. Fordin veli, on ollut töissä siinä samassa Baker & Hostetler LLP -lakifirmassa, joka rekrytoi kaupallisen tiedustelufirma Fusion GPS:n lanseeraamaan sen feikkimuistion, jonka pohjalle perustettiin Trump-vastaiset syyteväitteet Venäjä-salaliitosta. Baker & Hostetler LLP maksoi vuonna 2016 Fusion GPS:lle yli puoli miljoonaa dollaria valheellisen Trump-muistion laatimisesta.

Tämä yksityiskohta osoittaa osaltaan sen, että sekä Trumpin väitettyjen salaisten Venäjä-yhteyksien tutkinta että Kavanaugh-syyttely on alkujaan organisoitu nimenomaan demokraattien ulkoparlamentaarisen poliittisena Trump-vastaisena kumoushankkeena, Trumpin hallinnon rampauttamiseksi ja Trumpin presidenttiyden tuhoamiseksi. Palauta mieleen, mitä kirjoitin Trump ja Venäjä-salaliitto -teemasta ja Luke Hardingin Salajuoni-kirjasta blogiartikkelissani Trumpin politiikka ei edistä Venäjän strategista etua 25.11.2017.

Samoin kannattaa palauttaa mieleen sotahistorian dosentti Markku Salomaan asiantunteva ja asioiden ytimiin osunut Iltalehti-analyysiartikkeli 16.7.2018 Trumpin ja Putinin heinäkuussa Helsingissä pitämän huippukokouksen todellisista asetelmista, voimasuhteista ja maailmanpoliittisista seurauksista. Kuten dosentti Salomaa pelkästään jo lukujenkin perusteella osoittaa, sotilaallistaloudellisesta näkökulmasta tarkasteltuna USA:n ja Venäjän asetelma on se, että Trump vie ja Putin vikisee. Juuri tästä syystä – from a position of strength, kuten asia voidaan ilmaista – Trump kykenee uskottavasti tekemään diplomaattisia avauksiaan ja niihin myös sisältyy mitä ilmeisin menestymisen eli rauhan edistämisen mahdollisuus. Tästäkin syystä kaikki Trump on Putinin puudeli -väittämät ovat asiallisesti ottaen fantasiahumpuukia.    

Trumpiin kohdistetut Venäjä-epäilykset ovat yhtä keinotekoisen poliittisia ja epätotuudellisia kuin nyt tuoreesti masinoitu Kavanaugh-syyttelykin. Matt Vespa toteaa Townhall-artikkelissaan 18.9.2018 Trump ja Venäjä-salaliitto -väitteisiin liittyen, että vasemmistoliberaalin The Washington Postin veteraanitoimittaja Bob Woodward, jonka kirja Fear suurella kohulla juuri julkaistiin ja joka koostuu kahden vuoden perusteellisista tutkimuksista liittyen erilaisiin väitettyihin Trumpin ja hänen hallintonsa ongelmiin ja salakähmäisyyksiin, on hänkin, kaikesta huolimatta, joutunut ykskantaan toteamaan, ettei löytänyt mitään todisteita Trumpin salaisesta yhteistyöstä Venäjän kanssa.

Trumpiin kohdistetut Venäjä-salaliittosyytökset ovat edelleen täysin perusteettomia ja todisteettomia ja ovat todelliselta luonteeltaan aseita siinä samassa psykopoliittisessa sodankäynnissä laillisesti valittua USA:n presidenttiä ja hänen edustamaansa konservatiivista linjaa vastaan kuin mitä ilmentää meneillään oleva demokraattivehkeily Trumpin valitsemaa SCOTUS-tuomari Kavanaughia vastaan.        

Kuten Emily Ward raportoi “Pro-Life, Conservative Leaders: Kavanaugh Battle is Largely About Roe v. Wade” -artikkelissaan CNSNews -sivustolla 19.9.2018, keskeinen syy demokraattien ja muun USA:n vasemmiston Kavanaugh-vihaan on se, että vasemmisto pelkää Roe v. Wade -aborttilain saattavan hyvinkin kaatua SCOTUS:n tulevien uusien päätösten myötä, jos konservatiivituomari Kavanaugh astuu virkaansa.

Koko liittovaltion juridisella Supreme Court -voimalla ja arvovallalla voimaan pakotettu ja voimassa pidetty aborttimyönteinen lainsäädäntö on USA:n – kuten Euroopankin – vasemmiston kaikkein pyhimpään ideologiseen ytimeen lukeutuva saavutus ja arvo. Vasemmisto on valmis tekemään mitä tahansa estääkseen elämää ja perustuslain alkuperäistä tulkintaa puolustavia konservatiiveja horjuttamasta tai jopa kumoamasta tätä kuolettavaa saavutusta.

Olisi äärettömän tärkeää, että konservatiivituomari Brett Kavanaughin nimitysprosessi SCOTUS-tuomariksi etenisi nyt – kaikesta Soros-rahoitteisesta vasemmistolaisesta vehkeilystä huolimatta – mahdollisimman nopeasti hyvään ja senaatin republikaanienemmistön vahvistamaan lopputulokseensa.    

Antoisaa ja USA:n politiikan tämänhetkistä tilannetta eri kanteilta hyvin valaisevaa kuunneltavaa on 17.9.2018 lähetetty ja Ruben Stillerin isännöimä vajaan tunnin mittainen Yle Puheen keskusteluohjelma ”Kuinka Trump-saaga jatkuu?” Tämän ohjelman voi kuunnella Ylen Areenassa. Keskustelijoina ovat kansanedustaja Laura Huhtasaari, USA:n historian ja kirkkohistorian dosentti Markku Ruotsila ja Pohjois-Amerikan tutkimuksen professori Mikko Saikku.

Varsinkin Huhtasaaren ja Ruotsilan – joka on varmasti pätevin ja asiantuntevin suomalaisista akateemisista USA-tutkijoista – näkökulmat ja taustoitukset tarjoavat erittäin hyvää vastapainoa kaikelle sille disinformatiivisen harhaanjohtavalle Trump -valeuutisoinnille, jota suomalaisetkin valtavirtamediat pääsääntöisesti harjoittavat.

 

Juha Ahvio pe 21.09. 22:46

Juha Ahvio

Juha Ahvio, teologian tohtori, dosentti, Patmos Lähetyssäätiön tutkimusjohtaja

tuoreimmat

Sananvapaus on entistäkin uhatumpi Suomessa

pe 16.08. 00:09

Pride-sateenkaarilippu julistaa vallankumousta ja kapinaa

la 29.06. 00:01

Kirkollinen avioliittoon vihkiminen ja Helsinki Pride -yhteistyö kirkkolain ja kirkkojärjestyksen valossa

to 20.06. 23:03

"Vihapuheen" torjunta, sananvapauden rajoittaminen ja ilmastohulluus etenevät

la 15.06. 22:54

Helatorstain sanoma: Herran Jeesuksen Kristuksen taivaaseenastuminen takaa lunastuksemme

pe 31.05. 23:12

Europarlamenttivaalit 2019 ovat "kaikkien aikojen mullistavimmat EU-vaalit"

la 25.05. 20:25

Mistä vuoden 2019 europarlamenttivaaleissa on kyse?

ma 06.05. 23:38

Eduskuntavaalien tuloksesta europarlamenttivaaleihin

pe 26.04. 22:59

Vaikuta vaaleissa kristillissosiaalisen ja kansallismielisen arvokonservatismin puolesta!

la 13.04. 23:49

Nyt tarvitaan sananvapauden puolustajia!

la 30.03. 20:32

blogit

Vieraskynä

Tanskan sosiaalidemokraattinen hallitus lipsuu lupauksistaan

to 25.07.2019 21:43

Juha Ahvio

Sananvapaus on entistäkin uhatumpi Suomessa

pe 16.08.2019 00:09

Professorin Ajatuksia

Sanna Marin ja työajan lyhennys

to 22.08.2019 23:24

Marko Hamilo

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

pe 05.07.2019 00:00

Jukka Hankamäki

Vaarana liian hyvät Venäjä-suhteet

to 22.08.2019 23:26

Petteri Hiienkoski

Kunnioitetaanko koululaitoksessa enää ihmisoikeuksia?

ti 13.08.2019 00:15

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Rauhan projekti ei etsi vihollisia omistaan

ti 30.07.2019 17:12

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Monikulttuurisuus lisää rikollisuutta

su 18.08.2019 04:14

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Putin tulee rauha käsissään?

ke 21.08.2019 23:10

Mika Niikko

Väärinajattelijoiden oikeudet

ma 08.07.2019 21:55

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Hussein Al Taee, Taqiya ja muslimipoliitikkojen perimmäiset lojaliteetit

su 18.08.2019 09:12

Heikki Porkka

Greta-arvo ja Helsingin Sanomien Chemnitz-valheita

pe 23.08.2019 11:12

Tapio Puolimatka

Asetun ehdolle Suomen Kristillisdemokraattien varapuheenjohtajaksi

ma 12.08.2019 22:21

Olli Pusa

Uusi Eurooppa tuhoon tuomittu?

su 18.08.2019 11:57

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Ev.-lut kirkosta vasemmiston kivakerho

ti 18.06.2019 13:42

Reijo Tossavainen

Vihreät nuoret haukkuvat väärää puuta

pe 23.08.2019 09:24

Jessica Vahtera

Työhyvinvointia yhteiskunnan piikkiin

to 22.08.2019 16:17

Pauli Vahtera

Mansikanpoimintaa ja sokerijuurikkaan harvennusta

su 14.07.2019 21:43

Timo Vihavainen

Liberalismin siunaukset

ke 21.08.2019 23:09

Matti Viren

Työpaikat eivät synny itsestään

ke 21.08.2019 23:13