Afrikkalainen AfD-poliitikko: "Meidän ei pidä hukuttaa Saksaa afrikkalaisilla!"

Demagboa häiritsee se, että muilla puolueilla ei ole rehellisyyttä myöntää, että AfD:llä on oikea lähestymistapa.

Ulkomaat to 22.11.2018 22:54
Achille Demagbo, AfD:n poliitikko

Länsiafrikkalainen maahanmuuttaja Achille Demagbo on Vaihtoehto Saksalle (AfD) -puolueen jäsen ja hän on kehottanut Saksaa lopettamaan hyväksymästä maahan rajoittamattoman määrän afrikkalaisia ​​maahanmuuttajia.

38-vuotias Demagbo puhui maanantaina Saksi-Anhaltin osavaltiossa Magdeburgin kaupungissa ja sai valtavat suosionosoitukset.

AfD:n jäsen saapui useita vuosia sitten Länsi-Afrikasta Beninistä Saksaan viisumilla päättääkseen opintonsa Saksassa. Demagbo on itseään kunnioittava afrikkalainen, mutta hän varoittaa maahanmuutosta.

"Kaikella afrikkalaisella ylpeydellä haluan varoittaa jälleen: meidän ei pidä hukuttaa Saksaa afrikkalaisilla", hän korosti, "koska heitä vain on liikaa".

Demagbo on AfD-aktiivi Schleswig-Holsteinin osavaltiossa ja työskentelee myös AfD:n parlamentaarisessa ryhmässä Berliinissä.

Demagbo pitää monikulttuurisuutta epäonnistuneena. Ei mitenkään epätavallista hänen puolueelleen, mutta Demagbo on peräisin Länsi-Afrikasta. Käykö tämä yksiin?

Konservatiivinen oikeistolainen ja tummaihoinen. Looginen ristiriita?

Ei.

Hän on syntynyt ja kasvanut Beninissa Länsi-Afrikassa. Hän on asunut Saksassa jo lähes 15 vuotta. Hän tuli opiskelemaan kielitiedettä. Samaan aikaan hänestä tuli Saksan kansalainen ja hän työskenteli tulkkina. Demagbo oli AfD:n perustajajäsen Kielissä ja sen johtaja aiemmin.

Mutta mitä musta afrikkalainen haluaa tästä puolueesta?

Vuoden 2017 haastattelussa Demagbo kertoo uskovansa, että hänen poliittiset näkemyksensä ovat aina olleet osa hänen persoonallisuuttaan. "Tietyt arvot" ovat olleet osa häntä lapsuudesta lähtien - "hyvä järjestys ja kuri". Hänen vanhempansa työskentelivät opettajina; he taistelivat tiensä hyvin vaatimattomista olosuhteista eteenpäin. He kasvattivat Demagbon, hänen siskonsa ja kolme veljeään hyvin ankarasti.

"Saksa on minun toinen kotimaani", Demagbo painottaa. Hänellä ei ole ollut koskaan ongelmia rasismin kanssa. Päinvastoin: "Saksalaiset eivät ole muukalaisvastaisia. He ihailevat kaikkia, jotka tulevat tänne ja hyväksyvät saksalaisen kulttuurin ja noudattavat yhteiskunnan sääntöjä."

Mutta heti alusta alkaen hän huomasi, että Saksassa olevia henkilöitä johdetaan harhaan. Ensimmäinen "poliittinen tieto" mitä hänelle annettiin, oli: "Olet ulkomaalainen. Ole varovainen."

Demagbo sanoo huomanneensa nopeasti, että "poliittinen todellisuus" yksinkertaisesti "oli pakotettu vasemmalle". Näin muodostuu "tyhjiö, koska suuri osa kansasta ei koe enää olevansa edustettuna". Kansalaisten mielipiteillä ei ole enää yhtäläinen asema poliittisessa prosessissa. Hän puhuu saavutuksista, "joissa meitä on uhratttu Saksassa poliittisella alttarilla vasemmistolaisten poliittisten kokeilujen hyväksi".

"Vastustan sitä. EU on epäonnistunut, euro on epäonnistunut. Myös monikulttuurisuus on epäonnistunut."

Ongelma on hänen mukaansa ne, jotka eivät kotoudu.

"Integraatio on välttämätöntä hyvän yhteishengen kannalta. Saksalainen kulttuuri on keskeistä minulle. Siitä ei saa poiketa. Saksalaisen kulttuurin ja saksan kielen on oltava keskiössä."

Demagbo korostaa, että kotoutuminen ei ole edes kovin hankalaa ja silti asiat ovat menneet pieleen vuosikausia.

Esimerkkeinä pieleen menneestä monikulttuurisuudesta Demagbo nimeää Berliini-Marzahnin ja Duisburg-Marxlohin. Hän puhuu ylikuormitetuista poliiseista ja siitä, että siellä ei oteta huomioon sitä, onko ihmisillä ylipäätään mitään halua integroitua.

"Kaikki otetaan vastaan. Siksi meillä on rinnakkaisyhteiskuntia Saksassa. Siksi meillä on pakko- ja lapsiavioliittoja - ihmisiä, jotka noudattavat sharia-lakia eivätkä tunnusta demokraattisia arvoja. Tietyissä kulttuureissa on kerta kaikkiaan ongelmia."

Demagbo muistuttaa, että AfD-puolue on huolissaan ihmisten vastaanottamisesta nimenomaan "järkevällä tavalla". "Minkälaisen Saksan haluamme lapsillemme? Nämä ovat ajatuksiani, huoliani", Demagbo pohtii.

Hän kutsuu itseään sosiaalikonservatiiviseksi ja arvelee, että kaksikymmentä tai kolmekymmentä vuotta sitten hän olisi varmasti ollut CDU:n jäsen.

"Takuulla, mutta CDU ajautui vasemmalle."

Demagboa häiritsee se, että muilla puolueilla ei ole rehellisyyttä myöntää, että AfD:llä on oikea lähestymistapa.

"Kun sanoimme: mikäli joskus jotain tapahtuu, niin myös meidän rajojamme olisi suojattava aseilla. Miten media suhtautui tähän? Voimakkaasti paheksuen!"

Demagbo huomauttaa, että nyt joulumarkkinat on suojattava aseilla.

"Minkälaista logiikkaa se on? Olisi ollut paljon järkevämpää suojella rajoja. Mutta ei, meitä kutsuttiin rasisteiksi ja muukalaisvihamielisiksi.

Ja seurauksena oli hyökkäys Berliinissä, ja nyt meidän on suojeltava julkisia tapahtumia ampuma-aseilla. Hallitus on siitä vastuussa."

Demagbo toteaa: "Tämä ei enää ole maa, josta haaveilin, jota minä rakastin niin paljon." Tämä maa oli antanut hänelle kaiken: "Ja minä haluan antaa jotakin takaisin."

Tämä on se syy, miksi Achille Demagbo haluaa kuulua AfD:hen.

 

Tytti Salenius to 22.11. 22:54

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

videot