Kansallismielisten suosion äkillinen kasvu Belgiassa hallituksen romahdettua YK:n maahanmuuttosopimuksen takia

Tuoreen mielipidekyselyn mukaan oikeistolaisia puolueita kannattaa huomattavat 42 prosenttia

Ulkomaat ti 01.01.2019 22:05
kuva: breitbart

Belgian kahden suurimman massamaahanmuutoa ja islamia vastustavan flaamilaisen kansallismielisen puolueen kannatus on lähtenyt räjähdysmäiseen nousuun hallituksen romahdettua YK:n maahanmuuttosopimukseen liittyvien erimielisyyksien vuoksi.

Virvoittavasta isänmaallisesta hyökyaallon tuulahduksesta Belgiaan kertoo Breitbart.

Yhteenlaskettuna Uusi flaamilainen liitto (New Flemish Alliance, N-VA) ja Vlaams Belang (VB) muodostavat nyt äänistä huomattavat 42 prosenttia Flanderin äänistä.

Le Soir kertoo 13. – 17. joulukuuta toteutetusta mielipidekyselystä, jonka belgialainen Het Nieuwsblad -sanomalehti on julkaissut.

N-VA:n kannatus on yli 30 prosenttia ja Vlaams Belang (VB) kaksinkertaisti tukensa kuudesta kahteentoista prosenttiin. Vlaams Belang kuuluu luonnollisesti samaan Euroopan parlamenttiryhmään ja "uuteen vapauden rintamaan" kuin Italian Matteo Salvinin Liiga, Ranskan Marine Le Penin johtama Kansallinen liittouma (Rassemblement National, RN), Hollannin vapauspuolue (PVV) ja Itävallan vapauspuolue (FPÖ).

Kysely tehtiin juuri sen jälkeen, kun Uusi flaamilainen liitto (N-VA) erosi koalitiohallituksesta heidän vastustettua voimakkaasti kiistanalaisen YK:n maahanmuuttosopimuksen allekirjoittamista aiemmin tässä kuussa Marrakechissa. Pian tämän jälkeen Belgian pääministeri Charles Michel joutui jättämään eropyyntönsä Belgian kuningas Philippe'lle.

Vaikka N-VA oli Michelin hallitseman koalition suurin puolue, pääministeri jätti huomioimatta heidän vastalauseluettelonsa, joka koostui 30 erilaisesta huomautuksesta liittyen YK:n maahanmuuttosopimukseen ja päätti joka tapauksessa matkustaa Marrakechiin allekirjoittamaan sopimuksen. Belgian päätös synnytti valtavia protesteja Brysselissä.

Näiden Belgiassa tapahtuneiden väkivaltaisten mielenosoitusten keskellä ja pääministerin erottua "Islamin modernisoinnin haaste" -kirjastaan tunnettu Christine Douglass-Williams kehottaa Jihad Watchin artikkelissaan palauttamaan mieleen tässä yhteydessä taannoisen muslimimaahanmuuttajien tulvan Länsi-Euroopan maihin:

"Monet ihmiset huomasivat, että monet maahanmuuttajista - ellei suurin osa heistä - eivät olleet lainkaan pakolaisia, vaan elintasosiirtolaisia. Pian tämä tuli selväksi kaikille rehellisille tarkkailijoille maahanmuuttajaparvien kerääntyessä rikkaampiin Euroopan maihin."

Christine Douglass-Williams korostaa, että niin sanottujen "populististen" liikkeiden nousu on auttanut valistamaan suurelta osin tietämätöntä yleisöä, jonka kimppuun oli käytännössä katsoen yllättäen hyökätty. Globalistit päättivät sitten yrittää suojella ja varmistaa taloudellisista syistä tulevan maahanmuuttoaallon nimeämällä sen "ihmisoikeudeksi", jotta maahanmuuttajien laumat pääsevät edelleen länsimaihin.

"YK:n maahanmuuttosopimuksen allekirjoittaminen merkitsee mielivaltaisen ja avointen ovien maahanmuuttopolitiikan hyväksymistä. Maat, jotka ovat allekirjoittaneet sopimuksen, ovat myös sitoutuneet auttamaan itse näitä elintasosiirtolaisia jopa valitsemaan maan, joka heidän mielestään parhaiten palvelee heidän tarpeitaan", Douglass-Williams huomauttaa.

Useat Euroopan unionin jäsenmaat ovat kieltäytyneet allekirjoittamasta YK:n maahanmuuttosopimusta samoista syistä, joka johti Belgiassa hallituskoalition kaatumiseen.

Esimerkiksi Italiassa hallitus päätti äänestää YK:n maahanmuuttosopimuksesta sen sijaan Italian parlamentissa.

Jopa niissä maissa, joissa hallitus on tukenut sopimusta, kuten presidentti Emmanuel Macronin Ranskassa, sopimusta on arvosteltu voimakkaasti - myös Gilets Jaunesin (Keltainen liivi) -liike on vaatinut Ranskaa jättäytymään syrjään sopimuksesta.

Macron on saanut vastaansa myös Ranskan asevoimien nykyiset ja entiset korkean tason jäsenet koskien maahanmuuttosopimuksesta käytävää kiistaa. Kymmenkunta ranskalaista kenraalia allekirjoitti yhdessä entisen puolustusministerin Charles Millonin kanssa kirjeen, jossa Ranskan presidenttiä nimitettiin "petturiksi" sopimuksen allekirjoittamisen takia.

Kirjeessä todetaan seuraavasti:

"Ette voi luopua kansallisesta itsemääräämisoikeudesta ilman julkista keskustelua, ottaen huomioon, että 80 prosenttia ranskalaisista pitää välttämättömänä maahanmuuton lopettamista tai kovia otteita sen hallitsemiseksi. Päättäessänne yksin allekirjoittaa tämän sopimuksen, lisäisitte yhden syyn lisää jo lyödyn kansan nousta vihaiseen kapinaan. Te olisitte syyllistyneet demokratian vastustamiseen tai kansakuntaan kohdistuvaan maanpetokseen."

Lisäksi kirjelmässä vedotaan turvallisuuteen ja vaaditaan presidenttiä pitämään aisoissa "Euroopan ulkopuolelta tulevien väestöryhmien saapumisesta johtuvat seuraukset".

"Ette voi jättää huomiotta sitä, että politiikan varsinainen ydin on taata ulkoa tuleva turvallisuus ja sopusointu maan sisällä."

Niin ikään kenraalien allekirjoittamassa kirjeessä muistutetaan Ranskan valtion liian myöhään käsittäneen, että on mahdotonta integroida liian monta ihmistä ja lisäksi täysin eri kulttuurista, jotka ovat ryhmittyneet viimeisten neljänkymmenen vuoden aikana alueille, joilla ei enää noudateta valtion lakeja.

”Ette voi yksin päättää hävittää kulttuurillisia ​​tuntomerkkejä ja riistää meiltä lihallista kotimaatamme”, kirje jatkuu ja velvoittaa ranskalaisille oikeutta äänestää tästä asiakirjasta kansanäänestyksellä:

"Olette vastuussa teoistanne ranskalaisille."

Nyt Ranska on ilmoittanut, että se lähettää 147 000 turvallisuusjoukkoa kaikkialle Ranskaan ennakoimaan ja torjumaan keltaliivien protesteja ja terrorismin uhkia uudenvuodenaattoillan ajaksi.

Ranskan sisäministeriö julkaisi sunnuntaina lausunnon, jossa sanotaan, että raskaat turvatoimet ovat tarpeen "korkean terrorismin uhan" ja "ilmoittamatta jätettyjen mielenosoitusten" vuoksi.

Sisäasiainministeriön mukaan turvallisuusjoukot keskittyvät kokoontumispaikkoihin, joukkoliikenteeseen ja ostosalueille.

Oikea Media kertoi heinäkuussa belgialaisen oikeistojohtajan, Filip Dewinterin ennustavan Euroopan sisällissodan olevan lähellä. Maiden hallitukset ovat menettämässä Euroopan hallinnan - "kokonaiset kaupunginosat ovat jo hallituksen ja poliisin hallinnan ulottumattomissa, koska islamilaiset kulttuurirakenteet ovat vallanneet ne".

Pelkästään terrori-iskujen takia ihmisistä on tullut yhä tietoisempia maahanmuuton vaaroista ja islamin todellisesta luonteesta. Vaikka joukkotiedotusvälineet ja valtavirran poliitikot haluavat rauhoitella ihmisiä ja saada heidät uskomaan, että islam on rauhan ja suvaitsevaisuuden uskonto, ihmiset tietävät täysin sen, että islam on merkittävin uhka lapsillemme ja lastenlapsillemme.

Näin sanoo Filip Dewinter, Vlaams Belang -puolueen johtava jäsen.

Häneltä - kuten aina oikeistolta - löytyy kuitenkin ratkaisu Euroopassa vallitsevaan islamisaatioon:

"Meidän on karkotettava islam Välimeren toiselle puolelle. Euroopassa islamille ei ole sijaa. Ei eilen, ei tänään eikä huomenna. Syytän poliittisesti korrekteja poliitikkojamme. He ovat vastuussa Euroopan islamisaatiosta. Monikulttuurisuus ja massamaahanmuutto ovat islamilaisen asuttamisen vipuvarsia. Ne poliittiset puolueet, jotka pitävät monikulttuurisuutta ja monimuotoisuutta päämääränä, ovat tuhon omia, kun taistelu islamisaatiota vastaan pääsee valloilleen."

Maahanmuuttovastaiset puolueet ovat nousussa Euroopassa.

Mielipidekyselytulosten perusteella näyttää siltä, että kansallismielisyys on kasvussa siis myös Belgiassa ja yhä useampi on päättänyt, että "belgialaiset ensin!".


 

Tytti Salenius ti 01.01. 22:05

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02. 14:01

videot