Ruotsalaiskirjailija kertoo totuuden maansa läpimädästä oikeusjärjestelmästä avoimessa kirjeessään Trumpille

Vastine Valkoiseen taloon lähetetylle "IKEA-käyttöohjeelle", jonka kaksi mainosalalla toimivaa ruotsalaiskaveria keksivät ilkkuakseen Trumpia A$AP Rocky -tapauksen jälkeen

Ulkomaat ti 20.08.2019 00:14

Voice Of Europe uutisoi suorapuheisen ruotsalaiskirjailija, laulaja ja vapaustaistelija, Bianca Muratagicin avoimesta kirjeestä Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpille, jossa hän valaisee maansa epärehellistä ja epäoikeudenmukaista oikeusjärjestelmän toimintaa.

Kyseinen teksti on julkaistu hänen Facebook-sivullaan ja toimittaja Katerina Janouchin Katerina Magasin -verkkosivulla. Tähän mennessä tuhannet ruotsalaiset ovat pitäneet siitä, jakaneet sitä ja ottaneet kantaa siihen.

Biancan ulostulo on ärhäkkä vastaus ja samalla vastine Trumpille suunnatulle erittäin ilkeämieliselle ”IKEA-käyttöohjeelle”, jota pöyhkeillen esitteli muun muassa Aftonbladet.

Aftonbladet kertoi kahden mainosalalla toimivan ruotsalaiskaverin, Hampus Elfströmin ja Oscar Gierupin halunneen selventää Ruotsin oikeusjärjestelmää mahdollisimman yksinkertaisesti ja teki sen puolustamalla luonnollisesti Ruotsin oikeuslaitosta ja ilkkumalla Trumpia A$AP Rocky -tapauksen jälkeen.

Niinpä kaksikko sai päähänsä keksiä "IKEA-oppaan", joka on samankaltainen kuin mitä IKEA käyttää huonekaluissaan, ja osoitti sen suoraan Donald Trumpille.

Aftonbladetin mukaan Hampus ja Oscar ovat lähettäneet painetun version kirjeitse Valkoiseen taloon "siinä toivossa, että käsikirja tavoittaa Amerikan presidentin" ja hän saa sen "päivittäisissä tiedotteissaan".

Aftonbladet osoittaa erittäin halveksittavaa, ala-arvoista ja epäkunnioittavaa suhtautumista suurvallan johtajaa Donald Trumpia kohtaan mahtailemalla vielä uutisensa yhteydessä, että "toivottavasti käsikirja päätyy Yhdysvaltain presidentille", "nyt on vain odotettava kärsivällisesti" ja "se, mitä hän sanoo siitä, jää nähtäväksi".

Aftonbladet lisäksi hehkuttaa, että Hampusin ja Oscarin julkaistua oppaan omalla verkkosivustollaan, "he ovat saaneet vain positiivista palautetta".

"Avoimen kirjeen" kirjoittanut Bianca Muratagic toivookin, että tieto hänen artikkelistaan kantautuisi Trumpille, jotta Yhdysvaltain presidentti voisi itse arvioida Ruotsin oikeusjärjestelmän toimintaa.

Biancan voimakkaasti Hampus Elfströmiä ja Oscar Gierupia kritisoiva "oma opas" on realistisempi ja vastaa paremmin sitä, mitä Ruotsissa oikeasti tapahtuu.

"Avoin kirje" alkaa tervehtimällä ensin Hampusta ja Oscaria "valtamedian sankareina" ja Bianca tekee tiettäväksi, että hän on nähnyt kaksikon Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia varten laatiman niin kutsutun IKEA-käsikirjan, "jossa annetaan ohjeita ja selitetään Ruotsin oikeusjärjestelmän toimintaa".

"Varmaankin vilpilliset vallanpitäjät, kuten monet muut vihaajat ja tyrannit, iloitsevat virkistyshankkeestanne, joka ei ainoastaan pilkkaa herra Trumpia, vaan myös rikoksen uhreja. Olisi ilo, jos voisitte tarkastella lyhyesti minun niin sanottua In-your-face -opastani, joka sisältää yhteenvedon turmeltuneesta ruotsalaisesta oikeusjärjestelmästä, joka enenevässä määrin irvailee uhreille ja puolustaa rikoksentekijää. Voitte käydä sen läpi kohta kohdalta siemailemalla soijalattejanne ja pureskelemalla 'ympäristöystävällisiä' paperipillejänne Södermalmissa", Bianca aloittaa.

Seuraavaksi hän luettelee esimerkkejä siitä, "miten ruotsalainen oikeusjärjestelmä toimii".

Kun sinua epäillään väkivaltaisesta hyökkäyksestä poliisien päälle, onnettomuuspaikalta pakenemisesta, ylinopeudesta ja rattijuoppoudesta, sinut vapautetaan.

Kun huumeiden vaikutuksen alaisena juoksentelet ympäriinsä Kalashnikov-kiväärein aseistettuna keskellä Malmöä, Malmön käräjäoikeuden mukaan et ole syyllistynyt vakavaan aserikokseen ja sinut vapautetaan.

Olet Ruotsissa vuodesta 2010 asunut raiskaaja ja sinulla on pysyvä oleskelulupa. Sinua on sakotettu neljä kertaa vähäisistä huumausainerikoksista, erilaisista liikennerikkomuksista ja humalassa ajamisesta. Sinua ei tarvitse karkottaa maasta, koska korkeimman oikeuden mukaan raiskaus ei ole "äärimmäinen poikkeustapaus".

Sinä ja ystäväsi syyllistytte raa'an julmaan väkivaltaan. Korkein oikeus lieventää rangaistuksia, joten vältyt karkotukselta, koska olet "haavoittuvainen" kotimaassasi mielenterveysongelmiesi vuoksi.

Raiskaat yhdessä neljän muun miehen kanssa naisen käyttämällä häntä seksuaalisesti hyväksi Tukholman esikaupunkialueella sijaitsevan Fittjan porraskäytävässä neljän tunnin ajan. Kaikkia teitä vastaan ​​nostetaan syytteet, kolmelle törkeästä raiskauksesta ja kahdelle avustamisesta. Kaikki teidät vapautetaan, vaikka kolme miestä myöntääkin harrastaneensa seksiä naisen kanssa, mutta sanoo sen olleen ”vapaaehtoista”. Oikeuskansleri myöntää teille vahingonkorvauksia, kullekin 195 000–220 000 kruunua.

"Nämä ovat verovaroilla rahoitettuja raiskauksia. Oletteko kuulleet näistä?" Bianca Muratagic peräänkuuluttaa.

Sinä tai vaimosi (ehkä molemmat) pahoinpitelette viiden kuukauden ikäisen tyttärenne kuoliaaksi. Kyllä, olette tappaneet lapsenne. Mutta sinä syytät vaimoasi ja hän syyttää sinua, syytätte toisianne - ja arvatkaapa mitä! Kumpaakaan teistä ei syytetä, Bianca lisää ja jatkaa, että sen sijaan sekä sinä että vaimosi saatte 164 000 kruunua vahingonkorvauksia ajalta, jonka jouduitte viettämään vangittuna.

"Sinut palkitaan verorahoilla siitä, että sinä tai joku teistä on murhannut teidän oman tyttövauvanne. Nämä ovat verovaroilla rahoitettuja lapsimurhia", Bianca täsmentää.

Olet turvattomaksi itsensä tunteva nuori ja ahdistunut nainen. Haluat pystyä puolustautumaan, jos kimppuusi käydään ja ajatellen menemistäsi ulos iltaisin, saat pippurisumutteen. Sinut haastetaan oikeuteen ja syytetään aseen hallussapidosta.

Olet jo ikääntynyt nainen ja ilmaiset kömpelösti itseäsi sosiaalisessa mediassa - sinua vastaan nostetaan oikeusjuttu ja elämäsi tuhotaan pelkästään sinun sosiaalisessa mediassa esittämien mielipiteittesi takia.

Olet mies ja julkaiset satiirista sisältöä ja kuvia kirjoista "tietystä uskonnosta". Teidät kutsutaan poliisin kuulusteltavaksi ja teitä voidaan syyttää kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Olette vaarassa saada sakkoja tai vankeutta.

Tulet "pakolaisena" Ruotsiin, valehtelet ikäsi, tilanteesi ja taustasi. Petkutat valtiota ja sen kansalaisia ​​saadaksesi rahaa. Tästä huolimatta sinä ja 9 000 maanmiestäsi - joilla ei ole turvapaikan ja suojelun tarvetta - saatte jäädä oleskelemaan Ruotsiin, kun ”feministinen” hallitus ja poliitikot loihtivat uuden lain teille yhdessä yössä.

"Juhlava vastaanotto aikuisille miehille, joita media ja lainsäätäjämme nimittivät lapsiksi, vaikka yli 80 % heistä on aikuisia. Olet jatkuvasti rikoksia tekevä katulapsi, jolla on 10 erilaista identiteettiä. Siitä huolimatta poliisin on vapautettava sinut. Maksat veronmaksajille suuria rahasummia", Bianca lataa ja muistuttaa jokaisen esimerkkitapauksen jälkeen näiden "kahden älyniekan", Hampuksen ja Oscarin, pitävän "näin toimivaa oikeusjärjestelmää" erinomaisena.

Niin ikään avoimessa kirjeessään Bianca Muratagic puhuttelee suoraan Hampus Elfströmiä ja Oscar Gierupia:

"Tehän olette kuulleet, että You Tube ja Google poistavat ja sensuroivat vaihtoehtomedioita, jotka tarkistavat ja kyseenalaistavat vallanpitäjiä. Niitä sinä ja ystäväsi kutsutte 'valeuutisiksi'."

Lopuksi Bianca Muratagic huomauttaa, että herra presidentti Donald Trumpin pitäisi sen sijaan lähettää tämä hänen "In-your-face" -oppaansa tälle kaksikolle, näille "kahdelle etuoikeutetulle, todellisuudesta irrallaan elävälle soijapojalle", jotka yrittävät tehdä läpimurtoa keräämällä halpamaisia pisteitä ja pilkkaamalla presidenttiä, joka tukee omaa kansaansa ja afroamerikkalaista rap-tähteä, jota kohdeltiin irvokkaasti ja pidettiin kuukauden ajan Ruotsin vankilassa hänen toimittua itsepuolustukseksi jouduttuaan hyökkäyksen kohteeksi.

IKEA-opaskirjanen sai kosolti huomiota ja tilaa ruotsalaisessa valtamediassa, joka tilaisuuden tullen aina pilkkaa ja julkaisee räikeitä valheita ja valeuutisia Trumpista.

Opaskirjassa pyydetään olemaan sekaantumatta Ruotsin asioihin ja vihjataan pirullisesti, että "toisin kuin muissa paikoissa", presidentit eivät voi häiritä meneillään olevaa tutkimusta sekä lisäksi pröystäillään, että on "ajan haaskausta" soittaa pääministeri Stefan Löfvenille - aivan kuten rakentaa rajamuuriakin.

Siinä väitetään myös valheellisesti, että "Ruotsissa kaikki ovat tasa-arvoisia lain edessä", että Ruotsissa ei pidetä Trumpista, hänen twiiteistään ja että "itse asiassa" vain 10 prosenttia Ruotsin väestöstä pitää hänestä.

Monet ruotsalaiset pitävät paljonkin Trumpista ja itse asiassa toivovat, että Ruotsilla olisi hänen kaltaisensa vahva ja kyvykäs johtaja, joka asettaisi Ruotsin, sen kansalaiset ja heidän turvallisuutensa ja hyvinvointinsa etusijalle aivan ensimmäiseksi ja ennen kaikkea muuta.


 


 

Tytti Salenius ti 20.08. 00:14

Pääuutiset

blogit

Matti Viren

Paluu menneeseen

su 27.09. 22:59

Arto Luukkanen

Marinin hallitus petti omat sanansa ja lopulta hallituskumppaninsa

su 27.09. 22:58

Timo Vihavainen

Paluumatkalla

su 27.09. 22:57

Professorin Ajatuksia

Tumman pigmentin kulttuuria?

su 27.09. 22:56

Henna Kajava

Haloo, Li Andersson: Kytöpuiston pahoinpitelijät koulun vaihtoon

to 24.09. 01:19

videot