Amerikan ensimmäinen "ei-binääriseksi" luokiteltu henkilö eheytyi

"Luovun kaikista siteistä transseksuaalisuuteen"

Ulkomaat ke 12.02.2020 22:21

"Olin Amerikan ensimmäinen 'ei-binäärinen' henkilö. Se oli kaikki huijausta!"

Tällä ytimekkäällä julkilausumalla James Clifford Shupe, entinen "Jamie" Shupe, tekee tiettäväksi kaikille täyskäännöksensä eli päätöksensä palata takaisin syntymäsukupuoleensa - koska kertoo eheytyneensä.

10. helmikuuta julkaistussa Daily Signal -lehden artikkelissa "Uusi elämäni transsukupuolisen epätoivon jälkeen" James Shupe riemuitsee, että viime joulukuussa hän sai joululahjan ennakkoon, jota hän olisi paheksunut vain vuotta aikaisemmin: m-kirjaimen ajokorttiinsa merkiksi jälleen siitä, että hän on mies:

"Jumalan armosta Portlandin tuomari hyväksyi vetoomukseni, että sukupuoleni palautetaan laillisesti miespuoliseksi."

James Shupe on eläkkeellä oleva Yhdysvaltain armeijan sotilas, josta vuonna 2016 tuli ensimmäinen henkilö Yhdysvalloissa, joka sai ei-binääriselle sukupuolelle laillisen tunnustuksen.

Muunsukupuolinen, ”genderqueer”, kolmas sukupuoli tai ei sukupuolta ollenkaan.

Koska gender-ideologian mukaan kieli ja käsitykset ovat ajassa alati muuttuvia ja sanastojakin on useita, kaksijakoista sukupuolijärjestelmää ei ole. Henkilö, jolla on "ei-binäärinen" sukupuoli, ei ole identiteetiltään vain mies tai nainen, vaan sekoitus näistä molemmista, jotain muuta sukupuolta tai todella - jopa sukupuoleton.

Shupesta oli ollut yksi niistä tuhansista transseksuaaleista amerikkalaisista, jotka muuttivat laillisen sukupuoli-identiteettinsä miehestä naiseksi. Shupe halusi kuitenkin uuden muutoksen. Hän halusi tulla ensimmäiseksi henkilöksi Yhdysvaltain historiassa, joka tunnustettaisiin laillisesti "ei-binääriseksi" - toisin sanoen, ei mieheksi eikä naiseksi.

Mutta kuinka kävikään.

Joulukuussa 2019 James vetosi menestyksekkäästi siihen samaan tuomioistuimeen, joka oli aiemmin vastuussa hänen "ei-binäärisestä" sukupuolen määrityksestään, jotta hänen syntymätodistukseensa merkitty sukupuoli palautettaisiin "mieheksi". Shupe kuvaili vetoomuksessaan "ei-binääristä" sukupuolta "psyykkisesti vahingolliseksi juridiseksi fiktioksi".

Hän on ensimmäinen henkilö, joka sai laillisen ei-binäärisen sukupuolimerkinnän henkilöllisyystodistuksissa ja Yhdysvaltain asiakirjoissa, mutta kutsuu nyt järjestelmää huijaukseksi ja on saanut äskettäin laillisen sukupuolimerkinnän takaisin mieheksi, jotta hänen biologinen sukupuolensa ilmentyisi totuudenmukaisesti.

Shupe kertoi PJ Medialle, että hän toivoo tämän päätöksen estävän muita tällä hetkellä "ei-binääristä" sukupuolen tunnustamista havittelevia seuraamasta samoja valheita.

"Pelleily siitä, ettei ole mies, laillinen keksitty juttu, tähän se loppui. Kuviteltujen sukupuolen muutosteni takana olevat valheet, joihin olen häpeällisesti osallistunut, ensin naiseksi ja sitten ei-binääriseksi, on ikuisesti paljastettu. Todenperäinen tilitys tapahtumista on syrjäyttänyt petoksen, jonka avulla minusta tuli Amerikan ensimmäinen juridisesti ei-binäärinen henkilö."

"Laillinen asiakirja on nyt korjattu. LGBT-aktivistit eivät enää voi käyttää historiallista ei-binääristä tuomioistuimen päätöstäni myrkyllisen agendansa edistämiseen!

Olen mies ja olen aina ollut mies. Se on biologinen totuuteni - ainoa asia, joka voi olla minun todellisuuteni perusteena", hän kiteyttää.

Shupesta tuli transsukupuolisen liikkeen sankari, mutta nyt hän pyrkii kumoamaan sukupuoli-identiteettiin liittyviä valheita ja kyseenalaistamaan niitä vahinkoja, joita ennakkotapaus hänen nimeämisestä laillisesti "ei-binääriseksi" aiheutti.

Hän myöntää omaksuneensa "transsukupuoli-identiteetin valheen" itsetuntonsa pönkäksi kamppaillessaan pahojen mielenterveysongelmien kanssa, joihin olisi ollut parempi puuttua terapialla.

Hän varoittaa myös "transsukupuolilääketieteeseen" olennaisesti kuuluvista riskeistä.

"Päädyin psykiatriselle osastolle kolme kertaa hormonien takia. Minulla oli verihyytymiä silmissäni, koska estrogeenitasoni olivat 200:n sijasta 2 585, alhainen luuntiheys, ongelmat virtsarakon hallinnassa ja tunne-elämän epätasapaino", Shupe kertoo.

Verikokeet osoittivat, että hän oli altistunut munuaissairauksille, hänellä oli kroonisia dermatologisia ongelmia ja ihoreaktioita estrogeenilaastareista. Shupe jopa menetti tajuntansa Spironolaktonista.

Shupe korostaakin, että sukupuolenvaihdosten piti korjata hänen mielenterveysongelmansa, mutta tilanne vain paheni.

Vaikka transsukupuolinen liike on vielä lapsenkengissään, olemme kuulleet jo monia kauhistuttavia tarinoita. Kuitenkin jopa tässä komppaniassa James Shupen sankaritarina ja hänen julkisesti esille tuomansa into ja ilo palata biologiseen sukupuoleensa hakee vertaistaan ja siitä on tehnyt PJ Media ansiokkaasti selkoa artikkelissa "Trans-sankari lipeää ruodusta" aiemmin helmikuussa 2019.

Washingtonissa vuonna 1963 syntynyt James Shupe ja hänen vaimonsa Sandy menivät naimisiin vuonna 1987 ja heillä on yksi tytär.

Palkittu veteraanisotilas jäi eläkkeelle armeijasta vuonna 2000 ykkösluokan kersantin palveluksesta 18 vuoden jälkeen (1982–2000).

"Mielenterveystilanteeni oli todella heikentynyt", Shupe paljasti Portland Monthly -lehdessä vuonna 2017. "Kirjaimellisesti siihen pisteeseen, että olen valmis harkitsemaan itsemurhaa."

Eläkkeelle jäämisensä jälkeen Shupe päätti alkaa elää transsukupuolisena naisena vuonna 2013 49-vuotiaana ja väitti, että hän oli taistellut jo vuosia ja että häntä oli ahdisteltu armeijassa, koska häntä pidettiin homona. Hän asui vuoden ajan Pittsburghissa, sai hormonihoitoja ja muutti nimeään - mutta ei koskaan tehnyt sukupuolenvaihdosoperaatiota. Marraskuussa 2014 hän muutti Portlandiin, Oregoniin, jota hän piti avoimempana transnaisia ​​kohtaan.

Vuonna 2018 James ja hänen vaimonsa vaihtoivat asuinpaikkaa, tällä kertaa Ocalaan, Floridaan, missä James sanoo tuntevan olonsa turvalliseksi ja yhteisö on hänen arvojensa mukainen.

Identifioituessaan naispuoliseksi hän käytti nimeä "Jamie" ja vakuutti armeijankin vaihtamaan sukupuolimerkinnän naiseksi sotilasrekisteriin. Hän huomasi kuitenkin, ettei kumpikaan kuvaa oikein hänen henkilöllisyyttään, joten hän lopetti käyttämästä "she"-pronominia ja valitsi identifioitua ei-binäärisesti "they": ei mies eikä nainen, muu kuin mies tai nainen.

On erityisesti huomattava, että sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjä koskevat käsitteet ja termit ovat "moninaiset", joten gender-ideologian velvoittama ehdoton vaatimus transseksuaalien kohdalla on juuri pelleillä "oikeakielisyydellä" ja pronomineilla: "she" tai "he" ja jos joku ei tunnista itseään mieheksi tai naiseksi, monet identifioivat itsensä sellaisilla termeillä kuin ei-binäärinen, sukupuoleen sopimaton ja genderqueer. Silloin heistä ei suvaita missään tapauksessa käyttää ilmaisua "she" tai "he", vaan "they", “them” ja “their", jotta "heidän aidoimman itsensä" vivahteet (nyanssit) ja "erityislaatuisuus" - ihmisen oma kokemus itsestään - tulevat selkeämmin esille.

Aivan kuten Shupe itse selitti vaateitaan Portland Monthly -lehdessä vuonna 2017:

"Menin oikeuteen ja sanoin: 'Tämä ei toimi minulle'. En voi erottaa miehistä ja naisellista puoltani toisistaan. Teidän on vain tunnustettava, että sukupuoli ja sukupuoli-identiteetti on kirjo, ei kaksi napaa."

New York Times julkaisi vuonna 2015 profiilin hänestä peräänantamattomana transaktivistina, osana näyttävää ja myönteistä esittelysarjaa, jossa palvottiin transseksuaalista elämäntapaa --- jota uhkaa kristinuskosta kumpuava ahdasmielinen jaottelu miehiin ja naisiin:

”Elän nyt maailmassa, jossa radikaalit, konservatiiviset poliitikot ja uskonnolliset ryhmät hyökkäävät toistuvasti koko olemassaoloani vastaan lainsäädännöllä, joka kieltää minulta perusihmisoikeudet, kuten kylpyhuoneen, joka vastaa sukupuoli-identiteettiäni", Shupe valitti.

Vain vuotta myöhemmin hän hylkäsi naisidentiteettinsä ja kesäkuussa 2016 Oregonin Multnomah Countyn tuomari Amy Holmes Hehn jo julisti oikeuden päätöksellä määräyksen vaihtaa Shupen sukupuoli naispuolisesta ei-binääriseksi.

Päätöksestä tuli kansainvälinen uutinen ja eläkkeellä olevan Yhdysvaltain armeijan sotilaan vakuuttavaa teeskentelyä yhdessä puolisonsa Sandyn kanssa ja tuomarin voittamista omalle puolelleen väittämällä, ettei hänen sukupuoli-identiteettinsä sovi tunkkaisen kaksinapaiseen nainen–mies-jakoon, ihasteltiin ympäri maailmaa.

Raportoidessaan tästä läpimurrosta USA Today kertoi, että Shupen "kolme vuotta naisena eläminen oli melkein yhtä tuskallista kuin ne vuodet, jotka hän vietti miehenä". Esittäessään transnaista hän oli kokenut painostusta "ylläpitää ylinaisellista ulkonäköään 24-7", tai muuten hän olisi joutunut tilanteeseen, jossa häntä "kutsutaan herraksi".

Shupen alkaessa kamppailla sukupuoli-identiteetin käsitteestä jollain muulla kuin biologisen sukupuolen avulla, hän luonnehti ei-binääristä identiteettiä selittäen tuntemuksiaan vuonna 2016 Oregon Livelle näin:

"Sukupuoleni määräytyi mieheksi syntymässä biologian vuoksi. Olen loukussa siinä koko elämäni ajan. Sukupuoli-identiteettini on ehdottomasti naisellinen. Sukupuoli-identiteettini ei ole koskaan ollut mies, mutta tunnen pakottavaa tarvetta myöntää olevani mies biologisesti. Ei-binäärisenä oleminen antaa minun tehdä niin. Olen sekoitus molempia. Pidän itseäni kolmantena sukupuolena."

Shupen matka miehestä naiseksi ja myöhemmin ei-binääriseksi teki hänestä valta- ja homomedian sekä trans- ja homoyritysten suosiman sydänkäpysen. Samaa sukupuolta olevien avioliitot oli juuri laillistettu Amerikassa, joten monien homoaktivistiryhmien oli luonnollista seuraavaksi keskittyä täydellä tarmolla lobbaamaan transyhteisöjen puolesta.

Oregonin tuomioistuimen kesäkuussa 2016 antaman päätöksen jälkeen vasemmiston äänitorvi, Guardian kiirehti julkaisemaan Shupen kirjoittaman kannanoton, jossa hän julisti, että Yhdysvallat "tarvitsi epätoivoisesti ei-binäärisen kolmannen sukupuolen luokituksen" kaikille hänen kaltaisille ihmisille, "jotka eivät yksinkertaisesti sovi nykyiseen vain miesten tai naisten binäärijärjestelmään".

Mutta se ei ollut suinkaan Shupen tarinan loppu.

Heinäkuussa 2017 julkaistussa artikkelissa hän ilmaisi huolensa tuomioistuimen päätöksensä mahdollisista vaikutuksista "transsukupuolisten lasten tulevaisuuteen". Hänen mukaansa tällaiset lapset eivät tarvitse "kirurgisia toimenpiteitä", "vastakkaisen sukupuolen hormoneja" tai sterilaatiota. Suunnilleen samoihin aikoihin radiohaastattelussa Shupe kannatti kylpyhuoneen yksityisyys -lakialoitetta, jossa määrättiin WC-tilojen nimeämisestä biologisen sukupuolen mukaan. Hänen liittolaisinaan olleet transaktivistit alkoivat epäröidä ja harkita kahdesti Shupen tukemista.

Maan johtava homo-oikeuksien lakiasiaintoimisto Lambda Legal, joka oli sitoutunut auttamaan häntä hankkimaan sukupuolineutraalin passin, irtisanoutui yhteistyöstä.

Kaksi Lambdan lakimiestä selvitti 1. elokuuta päivätyssä kirjeessä Shupelle, että hän oli ”ottanut kantaa, joka on Lambda Legalin etujen vastainen ja ristiriidassa niiden transsukupuolisten asiakkaiden kanssa, joita nykyisin edustamme muissa oikeudellisissa asioissa" ja että yritys oli sen vuoksi päätellyt, että" meidän on välttämätöntä irtisanoa yhteistyömme".

Tämä ei vaientanut Shupea. Elokuussa 2017 hän kommentoi Federalist -lehdessä, että vaikka hän on ollut "järkkymätön avoimen transsukupuolisen asepalveluksen kannattaja", hän vastustaa "kaikkia transsukupuolisuuden sekopäisiä tunnusmerkkejä, jotka vaativat terveiden ruumiinosien amputoimista väittämällä, että ne 'vahvistavat heidän sukupuoliaan'”.

Hän toisti huhtikuussa 2018 näkemyksensä, jonka mukaan armeija oli oikeassa kieltäessään henkilöt, jotka olivat olleet sukupuolenvaihdosleikkauksessa tai haluavat sitä. Hän myönsi, että vaikka tiedotusvälineet olivat taputelleet häntä selkään rohkeasta trans-identiteetin julistamisesta, hormonihoidot ja muut toimenpiteet, jotka hän oli käynyt läpi osana muuttumisleikkiä miehestä naiseksi, eivät olleet tehneet hänestä psykologisesti kokonaisempaa, vaan aivan päinvastoin.

"Näiden epätieteellisesti todistettujen hoitomuotojen potilaana ja vastaanottajana sekä marsuna sille toksiselle ideologialle, että sukupuolta voidaan muuttaa, olen alkanut uskoa, että koko transprosessi on traaginen ja kohtalokas erehdys.

Todisteet löytyvät itsemurhatilastoista ja yleisinä itsemurha-ajatuksina”, Shupe tykitti.

Syyskuussa 2018 hän vuorostaan ilmaisi tukensa raivoisaa kritiikkiä transaktivistien keskuudessa herättäneelle Brownin yliopiston elokuussa 2018 julkaisemalle tutkimukselle, jonka mukaan suhteellisen uusi Rapid-Onset Gender Dysphoria -ilmiö, ROGD, (nopeasti kehittyvä sukupuolidysforia) on ”sosiaalisen tartunnan” aiheuttama (esim. ryhmäpaine tai mediavaikutus).

Nämä ovat lapsia, joilla aikaisemmin ei ole ollut merkkejä epämukavuudesta kehonsa kanssa (sukupuolidysforia) julistaessaan yht'äkkiä vanhemmilleen ja maailmalle, että he ovat todella transsukupuolisia. Lisääntynyt internetin verkkosivuston selailu ja sosiaalisen median käyttö vaikuttavat hämmentyneisiin nuoriin (sosiaalinen tartunta) ja useimmat teini-ikäiset ilmoittavat olevansa transseksuaaleja samaistuttuaan tai kuuluttuaan vertaisryhmään, jossa useat ystävät identifioituvat trendikkäiksi transuiksi.

Toisaalta transsukupuolisuus on kätevä, yksinkertainen selitys tunteille, joihin on myös tarjolla välitön sosiaalinen hyväksyntä ja huomio.

Joulukuussa 2018 James Shupe vastusti voimakkaasti sitä, että mies- ja naispuolisten transseksuaalien sallittaisiin käyttää naistenhuoneita.

Tammikuussa 2019 hän julkaisi lausunnon, jonka mukaan hän oli "palannut miessukupuoleen".

Hän arvosteli myös sukupuoli-identiteettiä toteamalla omiin kokemuksiinsa vedoten, että sukupuoli-identiteetti on "psykiatrian masinoima huijaus":

"Yli kolmenkymmenen vuoden avioliitossani olen aviomies. Tyttärelleni olen hänen isänsä. En enää identifioidu transseksuaaliksi tai ei-binääriseksi henkilöksi ja luovun kaikista siteistä transseksuaalisuuteen."

Shupe ilmoitti myös, ettei hän osallistu sellaisten haitallisten sukupuoli-ideologioiden edistämiseen, jotka tuhoavat elämää, aiheuttavat kuolemia ja edistävät sukupuolestaan hämmentyneiden lasten sterilisaatiota ja silpomista.

"Historiallinen ja merkittävä sukupuolen vaihtaminen ei-binääriseksi oli sukupuoli-identiteetin valetieteeseen perustuva petos. Olen nyt ja olen aina ollut mies. Siitä ei pitäisi koitua yhteiskunnallisia tai oikeudellisia seuraamuksia niille, jotka toteavat niin."

Sen lisäksi James Shupe kertoi julkisesti tukevansa presidentin kieltoa koskien sukupuolidysforiaa armeijassa, sekä puolusti presidentti Trumpin politiikkaa tunnustaa ja vahvistaa, että biologisia sukupuolia on vain kaksi: mies ja nainen.

James Shupe kirjoitti maaliskuussa 2019 Daily Signal -lehdessä:

"Kolme vuotta sitten päätin, että en ole mies enkä nainen, vaan ei-binäärinen.

Nyt haluan elää uudelleen miehenä, joka olen.

Olen yksi onnekkaista. Vaikka olen ollut osa lääketieteellistä transgenderismiä kuuden vuoden ajan, kehoni on edelleen ehjä. Suurin osa ihmisistä, jotka sukupuolenvaihdosten jälkeen luopuvat transseksuaali-identiteeteistä, eivät voi sanoa samaa."

"Osana syntymässä määrättyä miessukupuolensa takaisin saamista", kuten Shupe itse asian ilmaisee, hän 25. maaliskuuta 2019 ilmoitti palauttavansa myös etunimensä takaisin James Cliffordiksi, jota hän perusteli sillä, ettei nimen ja sukupuolen vaihtaminen ollut auttanut häntä.

Hän kertoi aiemmista vaikeuksistaan hyväksyä syntymänimeään, koska häntä lapsena hyväksikäyttänyt miespuolinen sukulainen oli ollut myös nimeltään Clifford.

Vain vähän aiemmin, 21. maaliskuuta 2019 Shupe paukautti Twitterissä viimeisen naulan transaktivistien arkkuun ja julisti rohkeasti uskostaan Jumalaan:

"Matkallani eteenpäin aion omaksua uskon, joka tukee minua. Psykiatria ei ole parantanut minua. Transsukupuolisuus ei ole auttanut minua. Nyt on aika antaa Jumalalle ja äskettäin löytämälle uskolleni mahdollisuus."

James Shupe kertoo Daily Signal -lehdessä, että LGBT-järjestöt lopettivat hänen auttamisensa jo vuonna 2017, kun hän ilmaisi julkisesti vastustavansa sukupuolestaan hämmennyksissä olevien lasten ja transsukupuolisten armeijan palveluksessa olevien henkilöiden sterilointia ja silpomista. Suurin osa tiedotusvälineistä perääntyi heidän mukanaan.

"Totuus on, että sukupuoleni vaihtaminen ei-binääriseksi oli lääketieteellinen ja tieteellinen petos. Kun otetaan huomioon se tosiasia, että ennen historiallista oikeudenkäyntiä asianajajani ilmoitti minulle, että tuomarilla oli transseksuaalinen lapsi", Shupe paljastaa ja lisää, että kyseinen tuomari oli hiljattain myös myöntänyt sukupuolenvaihdoksen 12-vuotiaalle lapselle.

Yhdellä kynän vedolla Shupesta leivottiin ensimmäinen henkilö Yhdysvalloissa, joka tunnustettiin laillisesti "ei-binääriseksi".

Ja tosiaankin, lyhyen tuomioistuinkäsittelyn aamuna tuomari ei ollut kysynyt häneltä yhtäkään kysymystä eikä myöskään mitään lääketieteellistä näyttöä vaadittu.

"Muutaman minuutin kuluessa tuomari hyväksyi allekirjoituksellaan oikeuden päätöksen", Shupe ihmettelee.

Historiallisella tuomioistuimen päätöksellä James Shupesta tuli hetkessä vasemmistomedioiden oma lemmikki.

"Sen jälkeen 10 vuorokautta läpeensä media ei antanut minun nukkua. Toimittajat ripustautuivat Facebook-sivulleni ja takertuivat jokaiseen sanaani.

Sitten, ennen kuin tuomarin muste oli edes kuivunut Oregonin sukupuolenvaihdostuomioistuimen päätöksestä, minuun otti yhteyttä Washingtonissa toimiva LGBT:n oikeudellisen avun organisaatio."

"Haluamme auttaa sinua muuttamaan syntymätodistustasi", he tarjosivat.

Shupe hinkui myös Washington DC:n syntymätodistukseensa merkintää ilmentämään tätä uutta sukupuoli-identiteettiä ja muutaman kuukauden sisällä Shupe saavutti jälleen historiaa, joka vaati oikeuden päätöksen.

Hänen sukupuolensa muutettiin "X":ksi, mikä tarkoittaa "määrittelemätöntä". Tämä teki hänestä suuren sankarin LGBT-yhteisössä.

Jokaisen suuren mediayhtiön tauoton kiima hänen transprosessistaan ja ei-binäärisestä sukupuoli-identiteetistä hullaantuminen synnytti laajaa mediahuomiota, mutta mielenkiinto viestimissä häneen henkilönä hävisi kuitenkin pikkuhiljaa 18 kuukaudessa.

Syy oli ilmiselvä ja luonnollinen. Valtamediassa tuli täysi hiljaisuus, kun James Shupe ei pelännyt tuoda mielipiteitään esiin gender-ideologian vaaroista ja alkoi tehdä pesäeroa hänen edellä kuvaamiinsa "kuviteltujen sukupuolen muutosten takana oleviin valheisiin", joihin osallistumista hän pitää nyt erittäin häpeällisenä.

Vaikka hän oli ottanut yhteyttä samoihin suurimpiin mediataloihin, jotka olivat aiemmin olleet niin innokkaita kertomaan hänen tarinaansa, hänestä ei oltu enää rahtustakaan kiinnostuneita:

"Niin kauan kuin edistät transsukupuolisuutta, kanssasi halutaan puhua. Kun sanot jotain negatiivista, ne katoavat”, James Shupe havainnoi.

Mutta Shupe ei katoa eikä vaikene. Hän on julkaissut laajan artikkeliarkiston, joissa hän itse ja muut haastavat transsukupuolisen ideologian.

Hänen piti "rakentaa uudelleen" arkisto ja siirtää se toiselle sivustolle, koska eräs transaktivisti teki kaikkensa ja sai sen suljettua. Lisäksi Shupe aloitti omaelämäkerran toimittamisen Medium -verkkosivuilla.

Ja mikä tarina! Lukemattomat mediat, samoin kuin terapeuttien, psykologien ja psykiatrien paraati, olivat nielleet helposti väitteen, jonka mukaan Shupe oli muka nainen miehen ruumiissa - ja kas, sitten hän onkin ei-binäärinen.

"He auttoivat minua vain vahingoittamaan itseäni. Biologinen sukupuoli on muuttumaton", Shupe on nyt varma siitä ja sanoo, että kesti kolme vuotta ennen kuin siitä tuli todellisuutta hänelle.

Kun fantasia naisena olemisesta tuli tiensä päähän, hän pyysi kahdelta lääkäriltään lupaa ryhtyä ei-binääriseksi päästäkseen eroon naispuolisuudestaan.

"Molemmat suostuivat tähän mielellään", James Shupe kirjoittaa Daily Signal -lehden artikkelissaan keväällä 2019.

Näistä kahdesta lääkäristä Shupe sanoo nyt: "Nämä kaksi olisivat antaneet minun muuttua vaikka kissaksi."

Shupe toteaa, että rikkoessaan virallisesti sukupuolen binäärisyyden, kaksijakoisuuden, mediasirkus oli suurta show'ta. Jopa mediat Saksassa asti hurrasivat häntä ja juhlivat hänen voittoaan pitämällä Shupea heidän uusimpana LGBT-maskottinaan.

Ennen pitkää osavaltioissa Yhdysvalloissa keskusteltiin jopa 73 sukupuoli-identiteetin tunnustamisesta ja sukupuoliaktivistit todistivat kilpaa siitä, kuinka nuo pelkkiin tunteisiin perustuvat valheelliset identiteetit ovat päteviä ja todellisia.

"Minulla juhla jatkui kuukausia, kun viihdytin toimittajia tarinoilla siitä, kuinka olin kolmas sukupuoli: erityinen yhdistelmä biologista miestä ja naispuolista sukupuoli-identiteettiä.

Tietenkin, se oli kaikki täydellistä harhakuvitelmaa, mutta toimittajiin se upposi", James Shupe kirjoittaa tuoreessa artikkelissaan Daily Signal -lehdessä ja jatkaa, että paluu täysijärkisyyden tielle ja oman biologisen sukupuolen omaksuminen ainoaksi oikeaksi on vaientanut hurraa-huudot vasemmistossa.

Ja nyt, tultuaan järkiinsä ja tunnustettuaan jälleen laillisesti miessukupuolen hänen syntymäsukupuolekseen, Shupe myöntää tekemänsä vahingot. Shupe katuu sitä, että lankesi gender-ideologian aivopestäväksi, jolloin hän luuli virheellisesti naisten kylpyhuoneisiin pääsyn olevan hänelle ihmisoikeuskysymys.

"Aikaisempi toimintani tehdä pahaa kristityille ja minun tapauksessani myös naisten ​​ja tyttöjen loukkaaminen tunkeutumalla heidän WC-tiloihinsa, tulee aina nöyryyttämään minua naisten, Yhdysvaltain kansalaisten ja Herran edessä", James Shupe pahoittelee.

Tämä eläkkeellä oleva Yhdysvaltain armeijan sotilas myöntää myös avoimesti, miten hänen aikomuksensa oli ollut kostaa kristityille, koska he olivat suututtaneet hänet siitä lähtien, kun hän oli alkanut käyttää peruukkia, pukeutua naiseksi ja toteuttaa itseään seksuaalisesti julkisesti.

"En tiennyt tuolloin paljoa Raamatusta, mutta sen tiesin, että siinä vaalitaan opetusta siitä, kuinka Jumala loi vain miehet ja naiset. Joten lupasin tuhota tuon pyhän uskon", Shupe tunnustaa.

Hän on kiitollinen kristilliselle oikeusjärjestölle, joka joulukuussa auttoi häntä vaihtamaan sukupuolensa takaisin mieheksi - "huolimatta menneisyydestäni ja siitä, mitä olin ollut", Shupe painottaa.

Jumalalla oli suunnitelma hänenkin varalleen.

"Kirkossa ja julkisesti tunnustin syntini ja nöyrryin Herran edessä pyytämällä Häntä nostamaan minut ylös.

Herra on täyttänyt minut ilolla, ja saan nyt apua, jota minun olisi pitänyt saada koko ajan", Shupe kiittää ja iloitsee.

Pitkän matkansa aikana, ensin naiseksi ja sitten myöhemmin ei-binääriseksi, hän kertoo kävelleensä monien huume- ja alkoholiriippuvaisten kodittomien joukossa, jotka nukkuvat länsirannikon kaduilla joka yö.

"Olen harjoittanut lihan tekoja Portlandin seksiklubeissa, BDSM-vankityrmissä ja aikuisten teattereissa. Olen vahingoittanut kehoani vastakkaisen sukupuolen hormoneilla ja riskialttiilla seksuaalisella käyttäytymisellä. Ja olen häpäissyt vaimoni ja avioliittolupaukset anteeksiantamattomilla rikkomuksilla, joita on paljon."

James Shupe huomauttaa, että kaiken tuon tuhon näkeminen ja kokeminen ja sen haittojen tunnistaminen sai hänet lopulta ymmärtämään, että kristinusko rakentaa vahvempia perheitä, turvallisempia yhteisöjä ja mikä tärkeintä, parempaa kansakuntaa.

"Pahojen tekojeni suuruuden ja tehtyjen vahinkojen määrän vuoksi etsin anteeksiantoa ainoasta paikasta, joka kykenee lahjoittamaan anteeksiannon: Jeesuksen rakastavilta käsivarsilta."

James Shupella on jälleen toivoa, kun hän tietää olevansa Kristuksessa "uusi luomus":

”Vanha on kadonnut; uusi on sijaan tullut.” (2. Kor. 5:17)


 

 


 

Tytti Salenius ke 12.02. 22:21

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot