Pitävät todisteet Bidenien korruptioista, kiristyksistä ja törkeästä valehtelusta

Todisteet Bidenien rikollisperheen mafiamaisista liiketoimista ja rikoksista löytyivät Hunter Bidenin crackpöllyssä huoltoon jättämästä Macbookista.

Ulkomaat su 18.10.2020 23:59

Tämä on todennäköisesti Yhdysvaltojen historian törkein ja massiivisin poliittinen skandaali. Bidenit saattavat joutua tuomiolle näistä nyt paljastuneista rikoksistaan. Joe Biden - joka edelleen näistä löytyneistä todisteista huolimatta on presidenttiehdokaana 2020 vaaleissa - joutuu vielä oikeuteen ja vankilaan, mikäli oikeusjärjestelmä toimii Yhdysvalloissa. On mahdollista, että Biden joutuu keskeyttämään vaalikampanjansa jo lähipäivinä, koska rikokset ovat niin vakavia ja todisteet niin yksityiskohtaisia ja selviä.

"Rudy Giuliani ja hänen työntekijänsä ovat käyneet läpi Hunter Bidenin tietokonekorjaukseen jätetyn kovalevyn sisältöä vasta 25% ja jo nyt paljastettu sisältö osoittaa yksiselitteisesti, että Joe Biden on johtanut rikollisperhettä, jonka ansaintalogiikka perustuu kiristykseen", kirjoittaa asiasta Mikko Paunio.

Mielenkiintoiseksi asian tekee myös se, että valtamedia niin Suomessa kuin Yhdysvalloissakin yrittää pitää tämän vuosisadan skandaalin piilossa. Myös Twitter ja Facebook ovat avoimesti kertoneet sensuroivansa New York Postin julkaiseman skoopin, josta koko paljastus lähti liikkeelle vain kolme päivää sitten 14.10.2020.

"Mafian racketeering (kiristys) taktiikka ja sitä vastaan tehty lainsäädäntö eli RICO laki (engl. Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act) tuli Rudy Giulianille tutuksi, kun hän pisti 1990 syyttäjänä mafian ahtaalle New Yorkissa ja tuli tämän vuoksi valituksi republikaanina New Yorkin pormestariksi myöhemmin.", analysoi Paunio.

Bidenien mafiaperhe on löytyneiden todisteiden mukaan systemaattisesti viimeisten 30 vuoden aikana käyttänyt Joen poliittista asemaa hyväkseen ja tehnyt siitä rikollisperheen liiketoimien kivijalan. Viimeisimmät laittomat liiketoimet ovat liittyneet Ukrainassa ja Kiinassa Joe Bidenin asemaa hyödyntämällä tehtyihin sopimuksiin, joista saadut tuotot nousevat jopa satoihin miljooniin dollareihin.

"Tarinalla on surkea loppu. Hunter Biden’lla on vakava crack kokaiini riippuvuus ja hän on ollut jatkuvasti katkaisuhoidoissa, joista hän tosin usein on karannut polttamaan crack’ä. Hunter oli huhtikuussa 2019 vienyt tietokoneensa Delawaressa huollettavaksi huonossa kunnossa ja oli tuskin kyennyt allekirjoittamaan huoltosopimuksen, johon sisältyi klausuuli, että jos tietokonetta ei haeta 90 päivässä pois, siitä tulee huoltoliikkeen omaisuutta. Ilmeisesti Hunter yksinkertaisesti unohti tietokoneen liikkeeseen.", Paunio kirjoittaa blogissaan.

"Huoltoliikkeen omistaja tuli huolestuneeksi nähtyään Bideniin liittyvää Ukrainauutisointia, ja pelästyi, että hänellä on vaarallista informaatiota tietokoneen kovalevyllä. Hän toimitti lopulta tietokoneen FBI:lle, joka ei tehnyt mitään. Huoltoliikkeen omistaja otti kopiot kovalevyn sisällöstä, jotka hän luovutti lopulta lakimiehen välityksellä Rudy Giulianille."

Huoltoliikkeen omistaja on nimeltään John Paul Mac Isaac. Hunter Biden jätti huhtikuussa 2019 liikkeeseen ilmeisesti kolme kannettavaa tietokonetta, joiden päälle oli kaatunut nestettä. Yksi koneista oli vaurioitunut niin pahoin, että levyn tietoja ei pystytty palauttamaan. Toinen kone oli lähes täysin kunnossa ja kolmannessa levyn tiedot oli palautettavissa. Ladatessaan tiedostoja levyiltä turvaan Isaac näki joitakin ikäviä ja häiritseviä kuvia sekä sähköposteja, jotka liittyivät Kiinaan, Burismaan ja Ukrainaan. Isaac yritti lukuisia kertoja ottaa yhteyttä Hunteriin, että tämä tulisi hakemaan koneet ja maksamaan laskunsa.

Kun tietoja Bidenien ukrainakriisistä alkoi tulla julkisuuteen elokuussa 2019, John Paul ymmärsi pitävänsä hallussaan erittäin vaarallista materiaalia. Keskusteltuaan tilanteesta ensin isänsä, entisen ilmavoimien komentajan kanssa, hän yritti luovuttaa materiaalin FBI:lle. Viikkoja ilmoituksn jälkeen FBI kävi liikkeessä, mutta kieltäytyi ottamamasta Hunterin konetta haltuunsa. Hetken päästä he olivat soittaneet Isaacille ja kertoneet tulevansa ottamaan levystä kopion, mutta tullessaan paikalle, heillä olikin määräys ottaa kone haltuunsa. Varmistaakseen kuitenkin oman turvallisuutensa, John Paul oli jo ottanut itselleen varmuuskopiot levyistä ja päätti lähettää ne Rudy Giulianille sekä Steve Bannonille.

"Sisältö on huikaisevan karmaisevaa. Yhdestä Hunterin viestistä tyttärelleen selviää, että Joe otti puolet Hunterin saamista tuloista. Tai, kun Kiinan diili oli selviämässä sovittiin, kuka saa mitäkin. Edunsaajina oli mm. John Kerryn poikapuoli Devin Archer (convicted federal felon!) ja joku USA:n tunnetun rikollisperheen vesa. Big Guy oli kuitenkin se, joka päätti sähköpostiviestin mukaan. Nyt on selvinnyt, että Big Guy on Joe Biden. Tämä on Foxnewsin etusivulla nyt.", Paunio jatkaa.

"Rudy Giulianilla on hallussaan Hunter Bidenin allekirjoittama huoltosopimus ja eilen Hunterin lakimiehen lähettämä sähköposti, jossa pyydettiin huoltofirmaa palauttamaan kovalevy."

 

Kannattaa seurata mitä kaikkea tiedoista vielä paljastuu. Kyseessä saattaa olla törkeiden talousrikosten lisäksi Yhdysvaltojen turvallisuuden vaarantaminen henkilöltä, joka on mukana presidentin vaaleissa ehdokkaana.

 

 

Jukka Rahkonen su 18.10. 23:59

Pääuutiset

blogit

Mikko Paunio

David Shor: USA 2024: Trump presidentti ja republikaaneilla voi olla Senaatin superenemmistö

la 23.10. 14:41

Tapio Puolimatka

Ovatko rokottamattomat itsekkäitä ja moraalittomia?

ti 19.10. 21:01

Vieraskynä

EPIDEMIOLOGINEN TUTKIMUS: Rokotekattavuus ei korreloi COVID-19 tapausten lukumäärään

ma 18.10. 21:05

Olli Pusa

Koronarokotukset ja logiikka

la 16.10. 12:13

Henna Kajava

Gangsta rap lisännyt väkivaltaisuutta mamunuorissa

pe 15.10. 23:00

videot