Opettajien liitto Englannissa vaatii pakollista LGBT-opetusta kaikkiin koulutusasteisiin

"Ei mitään rajaa, kun pikkulapsia käytetään harhaanjohtavan agendan välikappaleena"

Ulkomaat la 29.04.2017 19:41

Kansallinen opettajien liitto (NUT) vaatii pakollista LGBT -opetusta päiväkoteihin, kertoo Christian Concern.

NUT:n edellyttämä vaatimus, että sen jäsenet opettaisivat lastentarhaikäisille lapsille samansukupuolisia suhteita ja transseksuaalisuutta, on hyväksytty vuotuisessa konferenssissa Walesin Cardiffissa Iso-Britanniassa pääsiäisviikonloppuna.

Aiemmin tänä vuonna opetusministeri Justine Greening esitti jo lakimuutoslisäystä lapsi- ja sosiaalityöhön, jossa määriteltäisiin niin sanottu "sopivanikäinen sovelias seksi-ikä"- ja ihmissuhdekoulutus (SRE) pakolliseksi ala- ja yläasteen sekä lukion lapsille ja nuorille. Parlamentti on hyväksynyt sen ja odottaa kuninkaan hyväksyntää.

Christian Concernin toimitusjohtaja Andrea Williams varoitti tällaisen opetuksen aiheuttavan tarpeetonta hämmennystä hyvin nuorissa ja haavoittuvassa iässä oleville ​​lapsille. Hänen mielestään se olisi pikkulapsille tuhoisaa ja ryöstäisi lasten viattomuuden.

Williams peräänkuulutti tervettä järkeä päiväkoti-iässä olevien lapsien LGBT-opetukseen.

"Mitä enemmän sekoitamme lapsiamme, sitä enemmän saatamme heitä hämilleen tulevaisuudessa. Milloin maalaisjärki voittaa?"

Mutta opettajien liitto on mennyt vieläkin pidemmälle kannassaan ja sanonut, että LGBT -opetuksen pitäisi olla keskeinen ja nimenomaan pääasiallinen osa SRE:n opetussuunnitelmaa.

"On korkea ja tärkeä aika, että nykyaikainen edistyksellinen yhteiskunta ymmärtää ja omaksuu ympäröivän yhteiskunnan sisällä olevat erot. Tunnustamalla LGBT- ja SRE -opetus olennaiseksi osaksi opetussuunnitelmaa juuri koulut ovat aitiopaikalla tässä asiassa", opettajien liiton pääsihteeri Kevin Courtney kommentoi.

Annette Pryce, NUT:n johtoryhmän jäsen ja opettaja Buckinghamshiresta kertoi opettajien liiton tehtäväksi "varmistaa SRE:n olevan mukana nuorille opetettavassa LGBT-opetuksessa nyt ja ikuisesti".

Opettajien liitto on jopa sanonut, että jäsenten olisi kampanjoimalla edistettävä LGBT- materiaalin mainostamista ja ylentämistä kaikkiin kouluihin aina esikoulusta kaikkiin valtion koulutusasteisiin.

Opettajien liiton varatoimitusjohtaja Kiri Tunks väitti, että olisi "vaarallinen porsaanreikä", jos koulujen ja vanhempien annetaan jättäytyä pois pakollisesta SRE:sta.

Konservatiivinaisten päätoimittaja Laura Perrins arvosteli myös lakiehdotusta.

"Näyttää siltä, ettei päällepäsmäröivillä ja painostavilla aikuisilla ole mitään rajoja käyttäessään pikkulapsia harhaanjohtavan agendansa välikappaleena."

Tytti Salenius la 29.04. 19:41

Pääuutiset

blogit

Mikko Paunio

Maailman Talousfoorumi on vaarallinen uskonnollinen kultti

ti 04.10. 12:07

Olli Pusa

Hautajaiset Moskovassa

su 02.10. 13:29

Juha Ahvio

Giorgia Meloni sekä Jumala, isänmaa ja perhe voittivat Italian vaaleissa

pe 30.09. 21:52

Heikki Porkka

Arvojen pohjasta aitoihin arvoihin - vallankumous käynnissä

ti 27.09. 12:24

Henna Kajava

Pakkoruotsi vahvistuu ja karkottaa erityisosaajia

la 24.09. 13:42

videot