Saksalainen europarlamentaarikko: "Ette koskaan voi pakottaa minua ottamaan koronarokotetta!"

"Tämä on ensimmäinen askel kohti Kiinasta tuttua sietämätöntä yhteiskunnallista pisteytysjärjestelmää"

Ulkomaat la 06.11.2021 22:25

Saksalainen Euroopan parlamentin jäsen vakuuttaa menevänsä mieluummin vaikka vankilaan kuin ottavansa Covid-piikin, uutisoi LifeSiteNews

Saksalaisen Vaihtoehto Saksalle -puolueen (Alternative für Deutschland, AFD)  jäsen Christine Anderson uhmasi arkailematta Euroopan ja Saksan hallituksia tiedotustilaisuudessa EU-parlamentissa viime viikolla Strasbourgissa.  

"Uskallan vastustaa Euroopan komissiota ja Saksan hallitusta.  

Pistäkää minut vankilaan, laittakaa lukkojen taakse ja heittäkää avainkin pois minun puolestani, mutta ette koskaan voi pakottaa minua ottamaan rokotetta, jos minä vapaana kansalaisena päätän, että minua ei rokoteta." 

Lehdistötilaisuudessa pidetyssä voimakkaassa puheessa Anderson puolustautui Covid-rokotepakkoja ja digitaalista, niin kutsuttua "vihreää passia" vastaan ​​kolmen samanmielisen Euroopan parlamentin jäsenen kanssa. 

Hän pitää pakollista "vihreää passia" EU:n kansalaisten perusoikeuksien loukkauksena. 

"Digitaalisen vihreän sertifikaatin (EU:n digitaalinen koronatodistus)  pakollinen käyttö horjuttaa kaikkea sitä, mitä eurooppalaiset edustavat", Anderson selvensi.  

"Se loukkaa perustuslain takaamia perusoikeuksia, ja tämä on ensimmäinen askel kohti Kiinasta tuttua sietämätöntä yhteiskunnallista pisteytysjärjestelmää.  

En tule koskaan puolustamaan tätä. En ikinä hyväksy tällaista."  

Vihreän passin avulla osoitetaan, että henkilö on joko täysin rokotettu tai äskettäin parantunut Covid-19 -taudista. 

Anderson paheksui rokotepassin puolesta äänestäneitä Euroopan parlamentin jäseniä.

Hän korosti itse äänestäneensä digitaalista vihreää sertifikaattia vastaan jo ​​huhtikuussa.  

"Ikävä kyllä se kuitenkin hyväksyttiin. Tämä vain osoittaa sen, että ainoastaan pieni osa Euroopan parlamentin jäsenistä todella puolustaa eurooppalaisia ​​arvoja", hän pahoitteli.  

”Enemmistö Euroopan parlamentin jäsenistä, joistakin minulle tuntemattomista syistä, ilmeisesti kannattaa kansalaisten sortamista ja väittää häpeällisesti tekevänsä sen kansan parhaaksi." 

Christine Anderson peräänkuulutti, että "ei koskaan pidä ottaa täydestä mitään, mitä hallitus sanoo, [ja täytyy] aina kyseenalaistaa kaikkea, mitä mikä tahansa hallitus tekee tai jättää tekemättä". 

Hän kehotti ihmisiä haastamaan hallitukset, jotka väittävät toimivansa yhteiseksi hyväksi.

"Etsi aina taka-ajatuksia ja kysy joka kerta, kuka hyötyy", hän rohkaisi.  

Ihmisiin kohdistettu äärimmäinen painostus ottaa Covid-rokote on mennyt hänen mukaansa niin pitkälle, että jotkut on käytännössä pakotettu tottelemaan, ja se on todiste siitä, että pelissä on taloudelliset edut, ei yhteinen hyvä.  

"Aina kun poliittinen eliitti ajaa agendaansa näin kovasti ja turvautuu kiristykseen ja manipulointiin saadakseen haluamansa, voit melkein aina olla varma, [että] sinun etusi ei todellakaan ole heidän keskiössään", Vaihtoehto Saksalle -puolueen jäsen Christine Anderson huomautti. 

"Ainoa asia, joka tämän rokotteen osalta on varmaa, on miljardit dollarit lääkeyhtiöiden taskuihin", hän sanoi muistutettuaan, ettei rokote anna immunitettia ihmisille virusta vastaan eikä estä heitä levittämästä sitä.   

Anderson ilmaisi myös huolestuneisuutensa itse rokotuksista ja viittasi "mahdollisiin pitkäaikaisiin sivuvaikutuksiin, joista toistaiseksi emme tiedä mitään". 

Anderson kritisoi niin ikään hätäisyyttä rokotteiden valmistuksessa ja niiden määräämisessä koko väestölle.

Hän alleviivasi, ettei aio ottaa Covid-piikkiä.  

"Mitä minuun tulee, minua ei rokoteta millään, mitä ei ole kunnolla tutkittu ja testattu, eikä ole osoittanut vankkaa tieteellistä näyttöä siitä, että hyödyt ovat suuremmat kuin itse taudin aiheuttamat riskit."  

"Minusta ei tehdä pelkkää koekaniinia kokeellisella rokotteella, enkä varmasti tule ottamaan rokotusta sen vuoksi, että hallitukseni käskee ja kiitokseksi lupaa antaa minulle vapauden", hän lisäsi.  

Valtavirran sanomalehti EU Observer,  joka tarjoaa sekä päivittäisiä raportteja että perusteellista tietoa Euroopan unioniin liittyvistä kansainvälisistä asioista, on syyttänyt   Andersonia ja hänen kollegojaan "pelottelukeinojen" käyttämisestä, "väärän tiedon" levittämisestä ja Covid-rokotteisiin liittyvien "valheellisten väitteiden" esittämisestä, vaikka itse asiassa mikään heidän lausunnoissaan ei ole ristiriidassa saatavilla olevien rokotteita koskevien tietojen kanssa.   

Anderson puolusti voimakkaasti omaa vapauttaan Euroopan parlamentissa julistaessaan rohkeasti, että "kukaan ei anna minulle vapautta, koska olen vapaa ihminen".  

Myös kolme muuta lehdistötilaisuudessa läsnä ollutta Euroopan parlamentin jäsentä puhui parlamentille ja esitti samanlaisia ​​ajatuksia.  

Eräs merkittävä huomautus tuli italialaiselta lakimieheltä ja Euroopan parlamentin jäseneltä, Francesca Donatolta, jonka mukaan vihreä passi "loukkaa EU:n perusoikeuskirjassa vahvistettuja ihmisoikeuksia". 

Anderson, Donato ja Euroopan parlamentin jäsenet Kroatiasta (Ivan Vilibor Sinčić ) sekä Romaniasta (Cristian Terheş) olivat yhdistäneet upeasti voimansa jo viikkoa aiemmin 20. lokakuuta 2021 pidetyssä lehdistötilaisuudessa, jonka nimi oli "Perusoikeuksien puolustaminen vastustamalla digitaalisen vihreän sertifikaatin väärinkäyttöä". 

Myös siitä uutisoi LifeSiteNews.

 

 

 

Tytti Salenius la 06.11. 22:25

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot