Suomi sai tunnustusta tuestaan Australian ​koronatyranniaa vastaan

"Olette osoittaneet, että maailma on nyt yhtenäinen ja olemme pysäyttämättömiä"

Ulkomaat ke 02.02.2022 23:26

Australialainen vapautta kannattava ryhmä Reignite Democracy Australia (RDA) on kiittänyt yli 20 maan kansalaisaktivisteja ympäri maailmaa, jotka ovat osallistuneet maailmanlaajuiseen protestiin äärimmäisiä Covid-toimenpiteitä vastaan, joihin australialaiset on pakotettu kahden ​​viime vuoden aikana.

Kiitollisuuden osoituksesta uutisoi LifeSiteNews.

RDA käynnisti "SOS from Australia" -kampanjansa 4. joulukuuta 2021 ja pyysi vapauden puolestapuhujia kaikkialla maailmassa yhdistymään yhtenäisenä rintamana vastustamaan Australian kansalaisille koko koronaviruskriisin ajan määrättyjä tyrannimaisia ​​rajoituksia sekä toimimaan ponnekkaasti niiden puolesta, joita rajoitetaan pääsemästä moniin terveydenhuollon- ja vapaa-ajanpaikkoihin sekä viihdetapahtumiin sen takia, että he eivät ole ottaneet abortin saastuttamia Covid-piikkejä.

Victoriassa asuva toimittaja ja vapaustaistelija Monica Smit käytti puheenvuoron RDA:n puolesta ja antoi tunnustusta videolausunnossaan sanoen, että ihmiset monista tuenpyyntöön vastanneista maista – mukaan lukien Suomi, Ruotsi, Yhdysvallat, Kanada, Iso-Britannia, Israel, Venäjä, Saksa, Itävalta, Romania, Portugali, Espanja, Italia, Hollanti, Japani ja monet muut – ovat "puhaltaneet uutta eloa taisteluumme".

Smit korosti, että "vaikka he käyvät omaa taisteluaan samaan aikaan", kaikkialla maailmassa aktivistit ymmärtävät, että "Australia on sen keihään kärki... Australia on uuden agendan koetinkivi".

"Jos Australia pystyy taistelemaan ja voittaa tämän vapauden ja tyrannian välisen taistelun, niin voivat myös teidänkin maanne voittaa", Smit korosti.

Hän sanoi, että solidaarisuuden osoitus on "inspiroinut ja antanut meille voimaa olla koskaan luovuttamatta".

"Olette osoittaneet, että maailma on nyt yhtenäinen ja että olemme pysäyttämättömiä, olette todistaneet, että kukaan ei ole tässä taistelussa yksin. 

Olemme yhtenäisiä, teemme yhteistyötä, ja yhdessä voimme ja tulemme pysäyttämään tämän agendan."

Smit kertoi innostaan työskennellä vapausryhmien rinnalla kaikkialla maailmassa ja totesi, että työtä tehdään "maailmanlaajuisten kampanjoiden ja aloitteiden aikaansaamiseksi" Covid-tyrannian kiristyvän otteen torjumiseksi.

"Tämä on uuden maailmanlaajuisen vastarinnan alku pahaa agendaa vastaan. Hyvä voittaa aina, totuus tulee joka tapauksessa esiin", hän painotti. ”Joka päivä, kun heräämme, on päivä lähempänä sitä, että saamme takaisin Jumalan antamat oikeutemme. Se tulee tapahtumaan, se on vain ajan kysymys."

Vielä hän lopuksi kannusti:

"Pysykää siihen asti vahvoina ja määrätietoisina, niin tulen näkemään teidät uudessa vapautuneessa yhteiskunnassa, jota rakennamme kaikki yhdessä."

UMV-Lehteen yhteyttä ottanut Australiassa asuva ulkosuomalainen nainen, Henna, kertoi marraskuussa 2021 tyranniasta Australiassa ja totesi:

"Reignite Democracy Australia -järjestön päätarkoitus on olla oppositiona tämän läpeensä korruptoituneen hallituksen edessä ja tiedottaa kansalaisia, että mitä todella on tekeillä.

Kaikesta tästä hulluudesta huolimatta me uskomme vakaasti, että rakkaus tulee voittamaan ja ihmiset tulevat näkemään, etta tämän viruksen tarkoitus oli täydellinen kontrolli pelon kautta. 

Ihmiset ovat heränneet ja näkevät tämän valtamedian valheen taakse. Hallitukset ovat vain korporaatioita ja niiden edustajat on tuotava vastuuseen. Vaikka valtamediat eivät tätä uutisoi, Melbournessa protestit ovat jatkuneet taukoamatta pari kuukautta. Ja ympäri maata eri kokoiset protestit ottavat paikkaansa kasvavin määrin. Niin kuin muualla maailmassakin." 

Hän oli turhaan yrittänyt ottaa yhteyttä valtamediaan ja kansanedustajiin. 

”Ihmiset ovat riisuttu ihmisoikeuksistaan ja poliisi tulee pidättämään ihmisiä sosiaalisessa mediassa lähettämiensä kommenttien takia”, Henna teki selkoa koronatyranniasta Australiassa.

Australian ihmisoikeustilanteesta on Suomessa ainakin poliitikoista ollut alusta alkaen hereillä Valta kuuluu kansalle -puolueen puheenjohtaja, kansanedustaja Ano Turtiainen. 

Ano Turtiainen jätti hallitukselle kirjallisen kysymyksen 9.11.2021,  kun julkisuuteen nousi tietoja, että Australiassa yhteiskunta on erittäin kyseenalaisten koronatoimenpiteiden ja ihmisoikeusloukkausten takia suuressa kriisissä ja kaaoksessa. 

Turtiainen totesi "avunpyyntöjen pohjalta saamiensa tietojen mukaan", että "jotkin Australian osavaltiot ovat vajoamassa dystooppiseen diktatuuriin, jossa riistetään ihmisten perusoikeuksia ja jopa rakennetaan karanteenileirejä rokottamattomille":

"Australiassa asuvat Suomen kansalaiset ovat viestittäneet, että suurlähetystö ei auta ihmisiä pääsemään pois maasta. 

Australiasta on tullut myös yleinen vetoomus koko maailmalle maan tilanteen puolesta. On ilmeistä, että paikoin jo Euroopassakin vellova hysteerinen tilanne viranomaisten jyräämänä riistäytyy käsistä hyvinkin nopeasti." 

Turtiainen näki, että Suomen täytyy ottaa asiaan kantaa, koska hiljaisuus osoittaisi ihmisoikeusloukkausten hyväksymistä. 

"Jos aiheeseen ei reagoida ajoissa ja riittävän voimakkaasti, ilmiö leviää varmasti myös Suomeen. Kun sekasorto saa vallan, ihmisoikeuksia poljetaan kaikkialla. Sellainen mielettömyys on lopettava välittömästi", Valta kuuluu kansalle -puolueen puheenjohtaja, kansanedustaja Ano Turtiainen alleviivasi kirjallisessa kysymyksessään.  

Edellä olevan perusteella ja eduskunnan työjärjestyksen 27 §:ään viitaten Ano Turtiainen esitti asianomaisen ministerin vastattavaksi seuraavan kysymyksen:

"Aikooko Suomen ulkoministeriö kiinnittää huomiota Australian ihmisoikeusloukkauksiin, kuinka Suomi aikoo auttaa Australiassa ahdinkoon joutuneita kansalaisiaan ja kuinka Suomi aikoo estää koronahysteriasta johtuvan sekasorron leviämisen maahamme, vai toivotteko yhteiskuntaa järkyttävän kaaoksen leviävän myös Suomeen?" 

Suomalainen Australiassa asuva, tunnettu pin-up-malli, tatuointitaiteilija ja juontaja Sini Ariell Bonds elokuussa 2021 Iltalehdelle antamassaan haastattelussa elävänsä perheineen sulkutilan keskellä Australiassa. 

"Täällä ollaan jumissa. Lähemmäs 15 miljoonaa australialaista on nyt suljettu koteihinsa", Sini kertoi Iltalehdelle.

Suomen eduskuntaankin pyrkinyt Sini Ariell Bonds on tullut tunnetuksi pin-up -mallikilpailujen järjestäjänä ja roolistaan Tatuointistudio HelsINK -televisiosarjassa sekä Discovery+-palvelussa nähtävässä kotimaisessa Gossip Moms Suomi -realityohjelmassa.

Sini avautui Gossip Moms Suomi -sarjan seitsemännessä jaksossa uskostaan Jumalaan.

Syyskuussa 2021 jo toisen lapsensa saanut Sini sai vuosia sitten lääkäriltä lapsettomuustuomion, joka vaikutti suuresti myös Sinin silloisen avioliiton päättymiseen.

Sini kertoo sarjassa, että esikoisen, Penny-tyttären syntymä vahvisti hänen uskoaan. Usko on tarttunut myös hänen ateistina tunnettuun puolisoonsa Stuartiin.

Radio Novan Ystävä ulkomailla -haastattelussa 4.12.2021 Sini Ariell Bonds puolestaan avasi tarkemmin sitä, mitä Australiassa tapahtuu juuri nyt. 

"Sanalla sanoen: hirveää!" kiteytti Koronarealistit 16. joulukuuta 2021. 

Radio Nova sensuroi myöhemmin haastattelun ja poisti hätääntyneenä tallenteen sivuiltaan, mutta Sini Ariell Bondsin kertoma totuus Australian menosta pääsi julkisuuteen ja se löytyy edelleen onneksi netistä.

Koronarealistit oli listannut Sini Ariell Bondsin Radio Novan haastattelun pääkohtia seuraavasti:

 - Australian joka kaupungissa valtavat koronapassia ja pakkorokotuksia vastustavat mielenosoitukset

- Päättäjillä äärimmäinen vallanhinku ja he kirjoittavat nyt vauhdilla uusia lakeja, joilla viedään ihmisoikeudet

- Melbournessa 400 000 ihmistä kadulla eikä näistä uutisoida mitään

- Poliisi sulkenut ilmatilan ja ampuu droneja, jotka yrittävät kuvata nämä suuret väkimäärät ilmasta käsin

- Tässä ei ole enää kysymys koronasta, vaan ihmisten hallitsemisesta ja siitä, että lisätään valtaa vallanpitäjille

- Erittäin suuri määrä ihmisiä saanut potkut, koska eivät ole ottaneet eivätkä aio ottaa koronarokotusta

- Potkut saaneet opettajat ovat perustaneet omia kotikouluja

- Potkut saaneet hoitajat ja lääkärit pystyttävät omia klinikoita ja ottavat potilaita niissä vastaan

- Rinnakkaisyhteiskunta nousemassa rokottamattomien toimesta

- Valtion johtohenkilöt ovat haalineet lyhyessä ajassa paljon valtaa ja lisänneet kontrollia kansalaisista

- Joudut lähettämään kuvan itsestäsi viranomaiselle älypuhelimellasi vain todistaaksesi olevasi kotona

- Suuria sakkoja viuhuu tiuhaan, jos ei noudata koronarajoituksia

Voit katsoa tästä Mikko Kemppen englanninkielisen Podcast -haastattelun joulukuulta 2021 Sinin aviomiehen Stuart Bondsin kanssa,  jossa tämä kertoo Australian vaikeasta koronatyranniahätätilasta. 

Tytti Salenius ke 02.02. 23:26

Pääuutiset

blogit

Petteri Hiienkoski

Vaihtoehdot moninapaisessa maailmassa

ti 06.06. 16:58

Heikki Porkka

Mitä Yle ei kerro, se sinun on hyvä tietää - maahanmuutto muslimivaltioista huolestuttaa Viron Suojelupoliisia

to 01.06. 12:02

Laura Huhtasaari

Rakas kielemme

ke 31.05. 22:23

Juha Ahvio

Todisteet: Väitteet Trumpin Venäjä-kytköksistä olivat valheita

la 27.05. 12:08

Tapio Puolimatka

WHO:n kansainvälinen pandemiasopimus

to 18.05. 19:39

videot