Amerikkalainen lastenlääkäri: "Gender-ideologia esittää tieteen ja todellisuuden vastaisia virheellisiä argumentteja"

Lastenlääkäri: "Kuka tahansa normaalissa elämässä ja psykiatriassa johdonmukaisesti ja jatkuvasti vaatii fyysisen todellisuuden vastaisia asioita, häntä pidetään joko sekavana tai harhaisena"

Ulkomaat to 20.07.2017 10:41
Lasten kehityksen häirinnästä ja seksualisoinnista tehdään valtavirtaa ja muoti-ilmiötä

Transsukupuolinen ideologia ei ole tartuttanut ainoastaan lakejamme, vaan se on tunkeutunut nyt myös kaikkein viattomimpien eli lapsiemme elämään ja selvästi kasvavalla lääketieteellisen yhteisön politisoituneella tuella, kirjoittaa lastenlääkäri Michelle A. Cretella Life Site Newsin artikkelissaan.

Hän kertoo todistaneensa poliittisen yksimielisyyden murskaavaa ympärikäännöstä lääketieteessä, mitä tulee sukupuoli-identiteetin luonteeseen.

"Mitä lääkärit ennen pitivät mielisairautena, sitä lääketieteellinen yhteisö nyt suurelta osin vakuuttaa todeksi ja jopa edistää normaalina", Cretella toteaa.

Hän huomauttaa, että asiantuntijoita jotka uskaltavat kyseenalaistaa epätieteellisen sukupuolenvaihdosterapian tukemisen, parjataan ja pidetään pahantahtoisina ja he menettävät jopa työnsä.

Muun muassa sitä hän on selvittänyt vuonna 2016 laajassa artikkelissaan ”Lasten sukupuolidysforia ja keskustelun tukahduttaminen”.

Lastenlääkäri Cretella pitää vakavana eettisenä ongelmana sallia suorittaa alaikäisille peruuttamattomia ja elämää muuttavia toimenpiteitä, sillä he ovat aivan liian nuoria antamaan pätevän suostumuksen itsestään.

Michelle A. Cretella on läheisesti perehtynyt lasten tauteihin ja käyttäytymiseen liittyvään terveydentilaan sekä terveysyhteisöihin ja heidän käytäntöihinsä siellä. Hän on neljän lapsen äiti.

Viimeisen 12 vuoden ajan hän on ollut American College of Pediatricians -ammattikunnan hallituksen jäsen ja tutkija ja kolmen viime vuoden aikana toiminut sen puheenjohtajana.

American College of Pediatricians on lastenlääkärien ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten muodostama järjestö Yhdysvalloissa.

"Pediatrisia sukupuoliklinikoita", jotka on tarkoitettu biologisesta sukupuolestaan ahdistuneille lapsille, pidetään Cretellan mielestä eliittikeskuksina.

Tätä "tuskaista tilaa" nimitettiin ennen sukupuoli-identiteettihäiriöksi, mutta se sai vuonna 2013 nimekseen sukupuolidysforia - "sopeutumattomuus omaan sukupuoleensa”.

Cretellan mukaan ei ole olemassa mitään tieteellisiä todisteita siitä, että sukupuolidysforia olisi synnynnäinen piirre.

Sukupuolidysforisten lasten elimistö ei ole häiriintynyt, vaikka he niin kokevatkin. Myöskään lasten ahdistuneisuus kehittyvistä sekundäärisistä erityispiirteistä ei merkitse sitä, että murrosikää pitäisi hoitaa sairautena, tähdentää Cretella.

"Murrosikä ei ole sairaus, joka pitää pysäyttää."

Samalla tavoin vaikka monet sukupuolidysforiset miehet ilmentävät heillä olevan feminiinisiä tuntomerkkejä miespuolisessa kehossaan, Cretellan mukaan tällaisella uskomuksella ei ole tieteellistä pohjaa.

Sitä paitsi 80-95 prosenttia esimurrosiässä olevista sukupuolidysforisista lapsista, jotka tuskailevat biologisen sukupuolensa kanssa, kasvavat lopulta yli ahdingostaan ja hyväksyvät biologisen sukupuolensa olemassaolon ja saavuttavat emotionaalisen hyvinvoinnin myöhäisessä nuoruusiässä ohitettuaan luontaisesti murrosiän, huomauttaa Cretella.

Siitä huolimatta "tällaisia pediatrisia sukupuoliklinikoita" perustetaan ja hän arvioi niiden määrän lisääntyvän nopeasti.

Vuonna 2014 niitä oli 24 pääasiassa Yhdysvaltojen itärannikolla ja Kaliforniassa. Vuotta myöhemmin niitä oli jo 40 ympäri maata.

Cretella sanoo, että lapset, jotka johdonmukaisesti ja itsepintaisesti väittävät olevansa muuta kuin mitä heidän biologinen sukupuolensa todistaa, sukupuolenvaihdosta kannattavat näkemykset pitävät heitä synnynnäisesti transsukupuolisina.

"Fakta on se, että jos kuka tahansa normaalissa elämässä ja psykiatriassa johdonmukaisesti ja jatkuvasti vaatii fyysisen todellisuuden vastaisia asioita, häntä pidetään joko sekavana tai harhaisena ja jätetään huomiotta", Cretella muistuttaa.

Cretella korostaa, että julkiset laitokset, media, koulutus- ja oikeusjärjestelmät ja useimmat kansalliset lääketieteelliset organisaatiot ovat omaksuneet sukupuolenvaihtamisen uutena normaalina lähestymistapana ja jopa suosittelevat sitä nyt.

Cretellan mukaan transsukupuolinen liike on saanut jalansijaa lääketieteellisissä yhteisöissä ja kulttuurissamme tarjoamalla erittäin virheellistä kerrontaa.

"Tieteellinen tutkimus ja tosiasiat kertovat kuitenkin eri tarinaa", hän vakuuttaa.

Kaksostutkimukset ensinnäkin todistavat, että kukaan ei ole syntynyt väärään sukupuoleen.

Jotkut aivotutkimukset ovat antaneet ymmärtää, että joillakin on syntyessään transsukupuoliset aivot. Mutta nämä tutkimukset ovat vakavasti virheellisiä eivätkä todista mitään tällaista, Cretella toteaa.

"Käytännössä lähes kaikkiin ihmisiin vaikuttavat meidän DNA, mutta hyvin harvat piirteet ovat valmiina syntyessämme. Kaikki ihmisen käyttäytyminen on sekoitus vaihtelevista määristä luonnetta ja kasvatusta."

Identtisillä kaksosilla on 100 prosenttisesti sama DNA ja he altistuvat samoille syntymää edeltäville hormoneille. Joten jos geenit ja/tai "synnytyshormonit" edistävät merkittävästi transsukupuolisuutta, meidän pitäisi odottaa molempien kaksosten identifioituvan transsukupuoliseksi lähes 100 prosenttisesti.

Ihon värinkin määrittävät yksin geenit. Näin ollen identtisillä kaksosilla on sama ihonväri 100 prosenttisesti, Cretella vääntää rautalangasta.

Tohtori Milton Diamondin vuonna 2013 julkaisemassa laajimmassa aikuiskaksostranssukupuolisessa tutkimuksessa vain 28 prosenttia identtisistä kaksosista todettiin molemmat transsukupuoliseksi. 72 prosenttia oli erilaisia.

Se että 28 prosenttia molemmista identtisistä kaksosista identifioituu transsukupuoliseksi viittaa minimaaliseen biologiseen alttiuteen tai taipumukseen. Se tarkoittaa myös sitä, että transsukupuolisuus ei ilmene ilman yksilön elinaikana vaikuttavia ulkopuolisia ei-biologisia tekijöitä.

Se, että identtiset kaksoset erosivat 72 prosenttisesti on erittäin merkittävä, koska se tarkoittaa, että vähintään 72 prosenttia siitä, mikä myötävaikuttaa transseksuaalisuuteen, koostuu syntymän jälkeisistä kokemuksista eli tekijät eivät perustu biologiaan, Cretella perustelee.

"Tämä tutkimus todistaa, että usko synnynnäiseen sukupuoli-identiteettiin, ajatukseen, että feminiiniset tai maskuliiniset aivot voivat jäädä väärässä kehossa loukkuun ennen syntymää, on myytti, joka ei perustu tieteeseen."

Länsimaisessa yhteiskunnassa on kuitenkin alettu rummuttaa sukupuolenvaihdoksesta ja niiden lasten määrä jotka väittävät biologisen sukupuolensa häiritsevän heitä, on lisääntynyt dramaattisesti. Esimerkiksi yksin Iso-Britanniassa on nähty 2000 prosentin kasvu lähetteissä vuodesta 2009.

Cretella kertoo, että sukupuolidysforiassa käytetyt murrosiän salpaajat eivät ole osoittautuneet turvalliseksi ja vastakkaisen sukupuolen sukupuolihormonien käyttöön liittyy vaarallisia terveysriskejä.

Ei ole olemassa myöskään mitään todisteita siitä, että sukupuolen vaihtaminen estäisi lasten itsemurhia.

Yli 90 prosenttia ihmisistä, joilla itsemurha liittyy diagnosoituun mielenterveyden häiriöön, ei todista mitenkään sitä, että sukupuolidysforiset itsemurha-alttiit lapset olisivat yhtään erilaisia.

"Monet sukupuolidysforialapset tarvitsevat yksinkertaisesti terapiaa päästäkseen masennustensa juurisyihin, jotka hyvinkin saattavat olla samoja ongelmia, jotka laukaisevat sukupuolidysforiankin", Cretella täsmentää.

Sukupuolenkorjausprosessin läpi käyvillä aikuisilla on itsemurhien määrä lähes 20 kertaa suurempi kuin väestössä yleensä. Se selviää transseksuaalien henkilöiden pitkän aikavälin seurantatutkimuksesta Ruotsissa.

"Jopa Ruotsissa, joka on yksi LGBT -myönteisimpiä maita", korostaa Michelle A. Cretella.

American College of Pediatriciansin "Gender-ideologia vahingoittaa lapsia" -artikkelissa, kysytäänkin, kuka myötätuntoinen ja järkevä henkilö voi tuomita pikkulapsille tämän kohtalon tietäen, että murrosiän jälkeen peräti 88 % tytöistä ja 98 % pojista lopulta kuitenkin hyväksyy todellisuuden ja saavuttaa henkisen ja fyysisen terveyden tilan.

Selvästi sukupuolenvaihdosleikkaus ei siis ole ratkaisu sukupuolidysforiaan, tähdentää Cretella.

Nykypäivän "hoitolaitokset", jotka edistävät sukupuolen vaihtamista väittäen "auttavansa lapsia", ajavat Cretellan mukaan lapset matkimaan vastakkaista sukupuolta, lähettävät monet heistä käyttämään murrosiän salpaajia, sterilisaatioon, poistamaan terveitä ruumiinosia ja aiheuttavat vakavia lukemattomia vaiettuja psykologisia vaurioita.

Nämä haitat ovat suorastaan lasten hyväksikäyttöä, toteaa Cretella.

"Terve ja järkevä etiikka vaatii välitöntä murrosiän tukahduttamisen, vastakkaisen sukupuolen sukupuolihormonien käytön ja lasten ja nuorten sukupuolenvaihdosleikkausten lopettamista sekä gender-ideologian edistämisen lakkauttamista koulujen opetussuunnitelmissa ja lakiasäätävässä politiikassa."

Lastenlääkäri Cretella sanoo, että on aika maamme johtajien ja hiljaisen terveydenhuollon ammattilaisten enemmistön saada tietää, mitä epäoikeudenmukaisia vääryyksiä lapsillemme on tapahtumassa ja hän vaatii heitä liittymään yhteen ja toimimaan.

 

Tytti Salenius to 20.07. 10:41

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Väkivallasta uskalletaan vihdoinkin keskustella?

ke 19.06. 21:28

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot